- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
ben pıhtılaşma testini kürtajdan 1 hafta sonra yaptırdım. seni neden bekletiyor ki. yoksa benimki mi çok erken oldu?...
arkadaşlar moralim çok bozuk 5+3 hamileyim bugün kanamam oldu doktor HİBOR 3500 verdi. kullandınız mı... bu iğnelerin bebeklerimize zararı olmuyordur değil mi.. eşim iğne kullanmamı istemiyor.. çok şaşkınım...((
arkadşlar ben korunmayı bıraktım.. bu aralar yumurtlama günüm... 2 kere ilişki oldu ve birinden şüpheliyim... sol kasığımda belli bir nokta hemen hemen tüm gün ağrıyor arada bir geçiyor kürtajdan 1 2 ay sonrada aynı yerde arada bir ağrı olurdu..
acaba hamilelik oldu da ondan mı ağrıyor diyorummm
sizce neden acaba yaaa
yok canım erken olmamıstır seninki..Benimki ilk gebeligimde zaten saglıklı bir dogumum var diye , bu il kurtaj diye yaptirmak bile istememişti de...benim ısrarıma yaptircaz simdi... nelere baktilar testte?
benim de geçtiğimz hafta pazar ve çarşamba arası yumurtlama günümdü ve benmde 4 gündür kasık ağrısı oluyor ama ara ara batma şeklinde önce sol da oldu 2 gün sonra sağda oldu. ayrıca dün pembemsi akıntı oldu hafif, ben de senin gibi acaba oldu mu diyorum. inşallah olmuştur :) bu belirtiler psikolojk de olablr malum istiyoruzya her şeyi ona yoruyoruz
lutfen yardım edın bana da.bugun doktoruma gıttım.mthfr 1298c mutasyon homozıgot cıktı.coraspıne basladım.sadece haftaıcı kullanacakmısım.haftasonu ve adet donemınde kullanmayacakmısım.hamıle kaldıgımı anladıgım anda ıgne tedavısıne baslayacakmısım.bu sekılde olupta yavrusunu kucagına alanlar var mı?
Herkese gunaydiiiin.
Oglum iyi, bobrekteki sorunlu gozuken bolge de cok kuculmus bir sorun olmayacagini dusunuyorlar. Takibi yapilacak yine ama icimiz cok rahatladi. Enfeksiyon gecmisti zaten. Haftasonuna kadar hastanedeyiz buyuk ihtimalle ama olsun oglum iyi olsun nerede kaldigimiz onemli degil. Sadece annemler hastaneye yattigi gunden beri goremiyorlar, ziyaret yasagi var eve gidince cok sasiracaklar 12 gunluk biraktilar, 28 gunlukken gorecekler tekrar :) o kadar hizli degisiyorlar ki!
Hamilelik bekleyenler umarim iyi haberler gelir sizden. Belirtilere takilmayin, adet belirtileri hamilelik, hamilelik belirtileri adet habercisi olabiliyor, insani sasirtabiliyor. Umarim hamilesinizdir. Yumurtlamadan yaklasik 1 hafta sonraki lekelenme iyiye isaret
canım gözünüzaydın inşallah en kısa zamanda daha da iyileşecek yavrun gerçekten çok çabuk büyüyorlar biz hergün gördüğümüz için farketmiyoruz gerçekten annenlerin çok şaşıracağına eminim kardeşim 2 gün görmeyince ne kadar büyümüş diyor:)
Bende de ayni mutasyon var. Ben coraspini hergun(adet donemleri dahil) kullanmistim, erken donemde kaybediyordum o yuzden igneye hamilelik oncesi baslamistim, ayrica folbiol ve benexol kullanmistim hergun ve ben bebegimi kucagima aldim. İlk sayfada bir liste var orada herkesin mutasyonuna ve ne gibi bir tedavi gordugune bakabilirsin.
Herkese gunaydiiiin.
Oglum iyi, bobrekteki sorunlu gozuken bolge de cok kuculmus bir sorun olmayacagini dusunuyorlar. Takibi yapilacak yine ama icimiz cok rahatladi. Enfeksiyon gecmisti zaten. Haftasonuna kadar hastanedeyiz buyuk ihtimalle ama olsun oglum iyi olsun nerede kaldigimiz onemli degil. Sadece annemler hastaneye yattigi gunden beri goremiyorlar, ziyaret yasagi var eve gidince cok sasiracaklar 12 gunluk biraktilar, 28 gunlukken gorecekler tekrar :) o kadar hizli degisiyorlar ki!
Hamilelik bekleyenler umarim iyi haberler gelir sizden. Belirtilere takilmayin, adet belirtileri hamilelik, hamilelik belirtileri adet habercisi olabiliyor, insani sasirtabiliyor. Umarim hamilesinizdir. Yumurtlamadan yaklasik 1 hafta sonraki lekelenme iyiye isaret
Herkese gunaydiiiin.
Sagol canim siz nasil oldunuz? İlac yaradi mi?
Kızlar bende de mthfr ler heterozşgıt bir de faktor 2 var. Dr 32. Haftada coraspini bırak dedi sadece clexan devam. Sebep bebegin damarlarına Zararlıymış
Aklım karıstı korkuyorum ne diyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?