- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Bana 3 ay deneyelim olmazsa ya ara verirsin ya da asilama/tup yapariz demisti. Biz geciktirmek istememistik, ilk basladigim ayda asilama yaptirmistik. Ondan sonra 3 ay deneyelim deneyelim demistik ben de 3.ayda hamile kalmistim. Hatta doktoru arayip bu ay geliyorum asilamaya diye konusmustum bile hamile kaldigim ay :) Ben gectigimiz senenin eylulunden beri igne oluyorum. Arada sadece kurtaj oldugum ay ara vermistim o kadar. Belirli bir surenin uzerinde surekli olarak kullanilmasini istemiyor sanirim. Bence gittignde sor bu konuyu. Emin olamiyorum simdi ilk gittigimde bastan coraspini kesmis miydi yoksa hamile kalimca mi kesmisti hatirlayamiyorum, hamileyken kullanmadigimdan eminim de oncesi nasildi bilemedim simdi. Ama ikinci seferinde coraspin kullanmistim oncesinde, hamileligimde 2 kere kanamam olmustu ilk kanamdan sonra 1 hafta falan birakmistim, ikinciden sonra tamamen birakmistim. Bana da kanamanin nedeni coraspim demisti.
Yapmıyorum canım gittiğim Dr Türkiyenin en iyi profösörlerinden ve o bana böyle birşey yap demedi.Yiyebildiğim herşeyi yiyorum hala azda olsa bulantılarım devam ettiği için zor oluyor ama yiyorum .Allah nasip edecekse hiç korkma canım diyet yapsanda yapmasanda olur.İnşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın kuzunu
kızlaar nigar sağlıcakla bebeğini kucağına almştr inş. merak ediyorum. Galiba hiç girmedi topiğe haberiniz var mı?
canım şu an için bi problem yok çok şükür dün kontrolüm vardı ama kendi doktorum yoktu başka birine yönlendirdilr gittim iyiydi ben biraz korkuyodum çünkü mide ve karın ağrılarm olduğu için çok tedirgindim doktor kötü bişey söyliycek diye ama şu an için herşey yolunda inş. daha da ii olur canım sen nasılsın
canım ben de iyiyim çok şükür. biliyosun beklemedeyim. ama boş geçirmemek için bu bekleme süresini diyetisyene gittim. k vitamininden yoksun diyete başlamak için. 1-1,5 ay sonra başlayacağım nasıl olsa şimdiden başlayayım dedim. yarın listeyi alacağım. bakalım neler diyecek. bu arada biraz da kilo almıştım onu da vereyim tekrar hamile kaldığımda daha sağlıklı olayım dedim. benim ferritin de düşük çıktı. ben genelde sebze ağırlıklı beslenirim. dr. et yemiyorsun herhalde dedi. ben de evet dedim. nasıl bir diyet programı hazırlayacak merak ediyorum. sizi bilgilendiririm alınca.
kızlaar nigar sağlıcakla bebeğini kucağına almştr inş. merak ediyorum. Galiba hiç girmedi topiğe haberiniz var mı?
kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım
bende çok merak ediyorum inşallah iyilerdir
bizide bilgilendir canım bu diyet hakkında
ben görüştüm nigarla bebiş birkaç gündür küvezdeymiş yeni çıkmışlar hastaneden şuan ikiside çok iyilermiş soranlara selamı var
çok sevindim iyi olduklarına.kurtuldu o da. darısı bize
benim yumurtlamam cumartesi başladı ama perşembeden başladık biz o günden sora başladı üşütmüşümdür falan dedim ama dün geceye kadar çoktu belli bir nokra sürekli ağrıyor sağda yok olmuş olabilir belki yaaa benim cumarteside ilişki oldu .. dün gecede oldu ama ilişkiden sora batmam kesildiiii sanmam yaaa ben 2 haftalık hamilyken böyle adet ağrısı varmış gibi hissettim öyle anladım gebe olduğumu
kızlar merhaba ben 3 defa düşük yaşadım. 3 üde heterozigot olan kan pıht. çıktı şu an 4. gebeliğim 06 cleksan ve corasp. kullanıyorum yinede endişeliyim bebeğimin kalp atışı durur diye. Allah hiç kimseyi evlatla sınamasın. bizim gibi düşük yaşayanlara bir daha yaşatmasın inşallah.
canım 5 ve üstü hamile deniyor ama değerin düşük 2 gün sonra yaptıracağın değer önemli
canım çok sevindim ne kadar güzel bir tane var oğluşun bir tane daha nasip etmiş allah. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inş.
bende bugün iğnelerimi aldım oksapar yazmış doktor bana kullanan varmı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?