Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.ben ilk kez bu hamileliğimde aspirin kullandım ve 6. haftada kanamam olunca bıraktım. yani çok kısa sürdü kullanmam. daha çnceki hamileliklerimde kullanmadım ama hepsinde de 6. haftaya gelir gelmez kanamam başlamıştı.

hangi doktora gidiyorsun? hangi şehir?

canım ben de iyiyim çok şükür. biliyosun beklemedeyim. ama boş geçirmemek için bu bekleme süresini diyetisyene gittim. k vitamininden yoksun diyete başlamak için. 1-1,5 ay sonra başlayacağım nasıl olsa şimdiden başlayayım dedim. yarın listeyi alacağım. bakalım neler diyecek. bu arada biraz da kilo almıştım onu da vereyim tekrar hamile kaldığımda daha sağlıklı olayım dedim. benim ferritin de düşük çıktı. ben genelde sebze ağırlıklı beslenirim. dr. et yemiyorsun herhalde dedi. ben de evet dedim. nasıl bir diyet programı hazırlayacak merak ediyorum. sizi bilgilendiririm alınca.

bizide bilgilendir canım bu diyet hakkında

kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım

canım 5 ve üstü hamile deniyor ama değerin düşük 2 gün sonra yaptıracağın değer önemli

kızlar merhaba ben 3 defa düşük yaşadım. 3 üde heterozigot olan kan pıht. çıktı şu an 4. gebeliğim 06 cleksan ve corasp. kullanıyorum yinede endişeliyim bebeğimin kalp atışı durur diye. Allah hiç kimseyi evlatla sınamasın. bizim gibi düşük yaşayanlara bir daha yaşatmasın inşallah.

anladım canım hiç belli olmaz, bakalım hayırlısı. benim kasıklarda ağrı olmuyoda ara ara batma şeklinde eoluyor önceki hamileliğmde adetmnden 4 gün önce falan adet sancısı gibi olmuştu, ben bilmediğim için olmadı adet oluyorum heralde demiştm, şimdilik öle ağrı yok 7 gün var adetime. ama 2 gündür pembemsi, kahverengimsi akıntı var, bilmiyorum ama inşallah bebişin habercisidir :)

canım bendede heterozigot var 2 düşüğüm oldu 2ncısınde araştırdılar faktör v normal geriside heterozigot cıktı benım 1nci 8 haftalık 2ncıde 7 haftalık aldılar gelişmde kalbı atmadı ıkısınınde ben 12 kasımda kürtaj oldum bugün tam 38 gün oldu hala adet olmadım dün kan verdım değerim 6.20 cıktı bu zamana kaadr değer düşmezmi dr. 2 gün sonra tekrar kan ıstedi suan corasprin içiyorum sen iğnelere ne zaman başladın canım ınş. allahın ıznıyle bırsey olmaz senınle durumlarımız aynı 3 düşünde kaç haftalıklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…