Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Daha kucağıma almadım ama 18. haftamdayım canım benim faktör v hariç diğer genlerim bozuk 3 düşüğüm birde 2 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu.Şimdi hamile kalmadan 2 ay önce elevit progestan 100 lük ve coraspirin başladım sonra hamile kaldım.fraxaparin iğne 0.6 lık,elevit,bemiks,progestan 200lük ve coraspisin 100 lük kullandım.14. haftamda iğnemin dozunu 0.4 lüğe düşürdü dr. çok stresli günlerdi allah inşallah isteyen herkese nasip eder kaybetmek çok zor oluyor.

burcucum tolga bey bana da hamilelik istediğin ay ilk adet günü bana gel iğneni yapacam hemen başlıycaz dedi. peki o ay hamie kalmazsam ne olacak. sürekli mi kullanılacak. sen nasıl yaptın. eşimi ikna edebilirsem bir kez daha yani 3. adetimi olunca hemen başlıycam çalışmalara. o kadar iğne olup da hamile kalmazsam nolacak. hamile kalmadığımı adet olunca anlıycam ve zaten ilk adet günü iğneye başlanacak dediğine göre çok uzun süre hamile kalmadan iğne kullanılacak demek değil mi? sen nasıl yaptın? bir de bana aspirin vermedi. kanama yapar dedi. folbiol, benexol ve zinko c kullanıyorum sadece.

Son düzenleme:

allah razı olsun cevabın ıcın.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.bazı forumlarda dıyetten bahsedıyorlardı.oyle bırsey yapıyor musun

Bana 3 ay deneyelim olmazsa ya ara verirsin ya da asilama/tup yapariz demisti. Biz geciktirmek istememistik, ilk basladigim ayda asilama yaptirmistik. Ondan sonra 3 ay deneyelim deneyelim demistik ben de 3.ayda hamile kalmistim. Hatta doktoru arayip bu ay geliyorum asilamaya diye konusmustum bile hamile kaldigim ay :) Ben gectigimiz senenin eylulunden beri igne oluyorum. Arada sadece kurtaj oldugum ay ara vermistim o kadar. Belirli bir surenin uzerinde surekli olarak kullanilmasini istemiyor sanirim. Bence gittignde sor bu konuyu. Emin olamiyorum simdi ilk gittigimde bastan coraspini kesmis miydi yoksa hamile kalimca mi kesmisti hatirlayamiyorum, hamileyken kullanmadigimdan eminim de oncesi nasildi bilemedim simdi. Ama ikinci seferinde coraspin kullanmistim oncesinde, hamileligimde 2 kere kanamam olmustu ilk kanamdan sonra 1 hafta falan birakmistim, ikinciden sonra tamamen birakmistim. Bana da kanamanin nedeni coraspim demisti.

bende pıhtılaşmadan bir düşük yapmıştım şimdi yine hamileym hemde 4 haftalık tam adet olmam gereken günümde gittim doktora bunuda kaybetmeym yne yarın gidip kan tahlili verecem tekrar çünkü dün yumurta döllenmş ama rahime yerleşmemiş demşti doktor o yüzden..ALLAHtan bir mani olmazsa kan sulandırı iğnelerimide yarın verecek doktorum

allah razı olsun cevabın ıcın.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.bazı forumlarda dıyetten bahsedıyorlardı.oyle bırsey yapıyor musun

Yapmıyorum canım gittiğim Dr Türkiyenin en iyi profösörlerinden ve o bana böyle birşey yap demedi.Yiyebildiğim herşeyi yiyorum hala azda olsa bulantılarım devam ettiği için zor oluyor ama yiyorum .Allah nasip edecekse hiç korkma canım diyet yapsanda yapmasanda olur.İnşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın kuzunu

merhaba arkadaşlar.bende mthfr 677ct heterozigot ve mthfr 1298ac heterozigot var.yeni öğrendim.20 haftalık ikiz ölü doğum ve 7 haftalık düşüğüm var.şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum.bebek asprini . folbiol . ve bemiks-c kullanıyorum.yarın adetime 2 gün kalmış olacak.sizce kan testi yaptırayım mı?doktorum günün geçmesin dikkat et dedi?

hangi doktora gidiyorsun canım

Erken olur tam adet gününde yaptır ben öyle yapmıştım evde iğnem vardı sonucu alır almaz ilk gün vurulmaya başladım.İstersen sende öyle yap inşallah kavuşursun bebeğine

Canim bende adetime 2 gun kala yaptim idrar testimi cizgiyi gordugum gibi kan testine gittim ve dogru cikti...suan oglum 11 aylik ve bugun evde test yaptim hamileyim yarin dr gitcem hem kan testi hemde igne icin suan soktayim

bırkac gun ıcınde aet olup calısmalara baslayacagız tekrar.ınsallah hamıle kalırsam doktorum zaman kaybetmeden bana gel dedı.adet gunumu beklemeden testlere baslamalı mıyım

günaydın kızlar nasılsınız ben bu ara topiğe uğramadım ve baktım ki sizlerde pek uğramamışsınız topikimiz hayli sakin inş. herşey yolundadır

Canim bende adetime 2 gun kala yaptim idrar testimi cizgiyi gordugum gibi kan testine gittim ve dogru cikti...suan oglum 11 aylik ve bugun evde test yaptim hamileyim yarin dr gitcem hem kan testi hemde igne icin suan soktayim

canım çok sevindim ne kadar güzel bir tane var oğluşun bir tane daha nasip etmiş allah. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inş.

bırkac gun ıcınde aet olup calısmalara baslayacagız tekrar.ınsallah hamıle kalırsam doktorum zaman kaybetmeden bana gel dedı.adet gunumu beklemeden testlere baslamalı mıyım

en doğrusu adet tarihine 3-4 gün kala kan testi yaptırman. negatif çıksa bile 1-2 gün sonra tekrarlaman en sağlıklısı. ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi.

canım çoook geçmiş olsun. allahım tekrar yaşatmasın. ama umudunu kaybetme. umarım en kısa zamanda olur. ne kadarlı canım kaybettiğinde. acını tazelemek istemem ama merak ettim. en azından hamile kaabiliyorsun. bir de hamile kalamamak var. mutlaka birinde tutacaktır. o yüzden çok yıpratmadan en azından daha başka neler yapman gerekiyor tekrar düşük olmaması için onu araştırırsın.

hildancım sen nasılsın. nasıl gidiyor hamişlik. umarım sende de herşey yolundadır.

canım şu an için bi problem yok çok şükür dün kontrolüm vardı ama kendi doktorum yoktu başka birine yönlendirdilr gittim iyiydi ben biraz korkuyodum çünkü mide ve karın ağrılarm olduğu için çok tedirgindim doktor kötü bişey söyliycek diye ama şu an için herşey yolunda inş. daha da ii olur canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…