lutfen yardım edın bana da.bugun doktoruma gıttım.mthfr 1298c mutasyon homozıgot cıktı.coraspıne basladım.sadece haftaıcı kullanacakmısım.haftasonu ve adet donemınde kullanmayacakmısım.hamıle kaldıgımı anladıgım anda ıgne tedavısıne baslayacakmısım.bu sekılde olupta yavrusunu kucagına alanlar var mı?
Bende de ayni mutasyon var. Ben coraspini hergun(adet donemleri dahil) kullanmistim, erken donemde kaybediyordum o yuzden igneye hamilelik oncesi baslamistim, ayrica folbiol ve benexol kullanmistim hergun ve ben bebegimi kucagima aldim. İlk sayfada bir liste var orada herkesin mutasyonuna ve ne gibi bir tedavi gordugune bakabilirsin.
Daha kucağıma almadım ama 18. haftamdayım canım benim faktör v hariç diğer genlerim bozuk 3 düşüğüm birde 2 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu.Şimdi hamile kalmadan 2 ay önce elevit progestan 100 lük ve coraspirin başladım sonra hamile kaldım.fraxaparin iğne 0.6 lık,elevit,bemiks,progestan 200lük ve coraspisin 100 lük kullandım.14. haftamda iğnemin dozunu 0.4 lüğe düşürdü dr. çok stresli günlerdi allah inşallah isteyen herkese nasip eder kaybetmek çok zor oluyor.
burcucum tolga bey bana da hamilelik istediğin ay ilk adet günü bana gel iğneni yapacam hemen başlıycaz dedi. peki o ay hamie kalmazsam ne olacak. sürekli mi kullanılacak. sen nasıl yaptın. eşimi ikna edebilirsem bir kez daha yani 3. adetimi olunca hemen başlıycam çalışmalara. o kadar iğne olup da hamile kalmazsam nolacak. hamile kalmadığımı adet olunca anlıycam ve zaten ilk adet günü iğneye başlanacak dediğine göre çok uzun süre hamile kalmadan iğne kullanılacak demek değil mi? sen nasıl yaptın? bir de bana aspirin vermedi. kanama yapar dedi. folbiol, benexol ve zinko c kullanıyorum sadece.
allah razı olsun cevabın ıcın.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.bazı forumlarda dıyetten bahsedıyorlardı.oyle bırsey yapıyor musun
Yapmıyorum canım gittiğim Dr Türkiyenin en iyi profösörlerinden ve o bana böyle birşey yap demedi.Yiyebildiğim herşeyi yiyorum hala azda olsa bulantılarım devam ettiği için zor oluyor ama yiyorum .Allah nasip edecekse hiç korkma canım diyet yapsanda yapmasanda olur.İnşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın kuzunu
hangi doktora gidiyorsun canım
merhaba arkadaşlar.bende mthfr 677ct heterozigot ve mthfr 1298ac heterozigot var.yeni öğrendim.20 haftalık ikiz ölü doğum ve 7 haftalık düşüğüm var.şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum.bebek asprini . folbiol . ve bemiks-c kullanıyorum.yarın adetime 2 gün kalmış olacak.sizce kan testi yaptırayım mı?doktorum günün geçmesin dikkat et dedi?
merhaba arkadaşlar.bende mthfr 677ct heterozigot ve mthfr 1298ac heterozigot var.yeni öğrendim.20 haftalık ikiz ölü doğum ve 7 haftalık düşüğüm var.şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum.bebek asprini . folbiol . ve bemiks-c kullanıyorum.yarın adetime 2 gün kalmış olacak.sizce kan testi yaptırayım mı?doktorum günün geçmesin dikkat et dedi?
Canim bende adetime 2 gun kala yaptim idrar testimi cizgiyi gordugum gibi kan testine gittim ve dogru cikti...suan oglum 11 aylik ve bugun evde test yaptim hamileyim yarin dr gitcem hem kan testi hemde igne icin suan soktayim
günaydın kızlar nasılsınız ben bu ara topiğe uğramadım ve baktım ki sizlerde pek uğramamışsınız topikimiz hayli sakin inş. herşey yolundadır
bırkac gun ıcınde aet olup calısmalara baslayacagız tekrar.ınsallah hamıle kalırsam doktorum zaman kaybetmeden bana gel dedı.adet gunumu beklemeden testlere baslamalı mıyım
arkadaşlar 6. kez bebeğimi kaybettim
şimdi bir test daha yaptılar anti kardiyolipin pozitif çıktı bu sorunu olanlar varmı aranızda bunun tedavisi oluyormu tekrar hamile kalsam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olacakmı korkuyorum artık
hildancım sen nasılsın. nasıl gidiyor hamişlik. umarım sende de herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?