Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hamilelik öncesi kilo vermek iyi olur gerçekten. ben de diyet yapıyorum. 1 kilo verdim 1 ayda. ama hiç kısıtlama yapmadım. yani metioninden uzak diyet yaptım ve devam edecem. bakalım senin doktor neler söyleyecek. ben de merak ettim. zaten tüm hayvansal gıdalar yasak oluyor bu diyettei bakliyatlar yasak vs..

ben görüştüm nigarla bebiş birkaç gündür küvezdeymiş yeni çıkmışlar hastaneden şuan ikiside çok iyilermiş soranlara selamı var

geçen salı doğum yapacaktı değil mi? o zaman bebeği bayağ kalmış küvezde. rabbim korusun tüm bebekleri...neyse en azından haberler iyi nigardan.

5 üzeri değerde hamilelik oluyor canım ama seninki çok düşük bazen adet dönemlerinde yada yumurtlama dönemlerindede çok az yükselir bhcg hormonu...2 gün sonra o değer 2 ye katlanırsa hamilesindir demetr... birde gebelik testleri ilk 5 dk içinde geçerlidr braz beklleynce ikinci çizgi zaten oluşuyor...inş hamişsindir...

Benimde 5. hamileliğim Allah izin verirse ilk bebeğim olacak bende korkuyorum ben 14. haftaya kadar 0.6 lık kullandım iğnemi sonra 0.4 lüğe düşürdü dr um iyiyiz şimdilik çok şükür hergün Allaha dua ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize

hamil üstü gebesin. 5 ve üzeri hamile sayılıyor. 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım

kızlar merhaba
benimde size danışmak istediğim bişey var
geçen yıl boş gebelikten dolayı kürtaj oldum , 6 ay sonrada 5 haftalık düşük yaptım.fakültede testlerim yapıldı ve protein c değeri alt 70 miş benimki 55 çıktı.doktorum hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi ama hamile kalmadan önce aspirin kullan falan demedi.adetime daha 5 gün var bu gün test yaptım pozitif çıktı , sizce hemen doktora gitmelimiyim yoksa adet günümü beklemem mi gerekir

arkadşlar benim rahimim olduğu bölgede kaç gündür ağrı var hareket edince yürüyünce oluyor bir de sol kasıkta zaman zaman belli bir nokta ağrıyor nedien acaba yaaa hamile olabilirmiyim

cok gecmıs olsun canımmm allahtan acıl şifalar dılıyorum uzuldum canımmmm

canım ben de protein c düşük olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum..hamile kalmadan coraspin e başladım..hamile old.öğrenir öğrenmez gel dedi doktor..adetime 3 4 gün varken değerim 20 çıktı..hemen iğneye başladık..sorunsuz 18.haftaya geldik inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürürz...bence hemen doktora gitmelisin..

günaydın kızlar kusura bakmayın yazamadım çok şükür oğlumu kucağıma aldım 11.12.12 tarihinde akşam 5 te genel anesteziyle 2850 gr ağırlığında 49 cm boyunda oğlum dünyaya geldi ismini emir koyduk herşey çok güzel gelişti hiç sorun yaşamadım ertesi gün taburcu olduk sütüm hiç gelmedi mamayla besledik eve geldiğimizin 4. günü oğlum aspire oldu yani boğazına mama kaçtı mosmor kesildi hastaneye zor yetiştirdik hemen yoğun bakıma aldılar 5 gün kaldık dün çıktık şu an iyiyiz emmeyide öğrendi hastanede yinede mama takviyesi yapıyoruz inşallah sütüm çoğalırda kuzum anne sütüyle büyür
iğneyi doğumdan 1 gün önce bıraktım doğumun ertesi günü yine başladım 40 gün daha gün aşırı vurulacağım
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu hamilelerimize benim gibi sorunsuz doğumlar nasip etsin
hamielik düşünenlerede rabbim hayırlı zamanda nasip etsin aminn

canımmmm,seni çok merak ettik.doğumunun hayırlısıyla olmasına çok sevindim.inşallah bebeğinde anne sütüyle sağlıkla beslenir.darısı bizim başımıza inşallah....

canım çok merak ettik seni allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler versin darısı benim ve hamile olan tüm arkadaşllarn başına inş. bizlerde sağlıcakla bebeklerimizi kucağımza alır burdan güzel haberler paylaşırız ve tabi bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın da en kısa zamanda hamile kalması dileğiyle. emire kendine çok iyi bak çok sewindim iyi olmanıza

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.clexan+aspirin kullanıyorum dün akşamdan beri burnuma kan kokusu geliyor ve geniz akıntım var.böyle birşey yaşayan varmı?ne yapmalıyım?belli aralıklarla test gerekiyormu?birde izmirde riskli gebelik üzmanı arıyorum bilgisi olan varsa yazarmısınız?

kilo vermiş olman çok güzel. zaten ben dedr. a öyle söyledim. hem kilo verecek hem de pıhtılaşmayı azaltacak yiyecekler şeklinde. ben k vitamini demiştim ama. metionin daha farklı galiba. k vitamini hemen herşeyde var. metionin ise ıspanak, kuru baklagiller, kuruyemişler vs. de ve hayvansa gıdalar dediğin gibi. zaten ankara ya geldiğimde tolga beye de gidicem. ona gidene kadar ben biraz hazırlık yapmış olucam. ben çok süt ve türevleri tüketirim. o da yasaklanıyo mu canım bu diyette.

canım çok sevindim. allah sağlıcakla ana babalı büyütsün inşallah. darısı bana ve bekleyenlere olsun.

ay canım durduğun hata hemen git. inşallah rabbim sağlıkla seninle kalmasının sağlar bebişinin.

canım ilk defa böyle birşey duydum. kan çok sulandığında bazen kılcal damarlarda kanama yapabiliyor ama o da vücudun çeşitli noktalarında morluklar şeklinde ortaya çıkıyor. ona göre kanın çok sulandığı belirli testlerle tespit edilirse ilacın dozu aşağı çekilebiliyor. ama kan kokusu bana hiç olmamıştı. burada kullanan başka arkadaşlardan da duymadım. tavsiyem bir dr. a görünüp aptt ve inr kan tahlillerini yaptırman. dr. ona göre sana birşeyler söyler herhalde. çok geçmiş olsun.

[QUOTE07;27867110]canımmmm,seni çok merak ettik.doğumunun hayırlısıyla olmasına çok sevindim.inşallah bebeğinde anne sütüyle sağlıkla beslenir.darısı bizim başımıza inşallah....[/QUOTE]

gözün aydın olsun güle güle büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…