- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım ben de iyiyim çok şükür. biliyosun beklemedeyim. ama boş geçirmemek için bu bekleme süresini diyetisyene gittim. k vitamininden yoksun diyete başlamak için. 1-1,5 ay sonra başlayacağım nasıl olsa şimdiden başlayayım dedim. yarın listeyi alacağım. bakalım neler diyecek. bu arada biraz da kilo almıştım onu da vereyim tekrar hamile kaldığımda daha sağlıklı olayım dedim. benim ferritin de düşük çıktı. ben genelde sebze ağırlıklı beslenirim. dr. et yemiyorsun herhalde dedi. ben de evet dedim. nasıl bir diyet programı hazırlayacak merak ediyorum. sizi bilgilendiririm alınca.
ben görüştüm nigarla bebiş birkaç gündür küvezdeymiş yeni çıkmışlar hastaneden şuan ikiside çok iyilermiş soranlara selamı var
kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım
Canim bende bugun dr gittim ve banada ayni igneyi yazdi oysa oglumda cleaxne kullanmistim am dr icerigi ayni zaten dedi
kızlar merhaba ben 3 defa düşük yaşadım. 3 üde heterozigot olan kan pıht. çıktı şu an 4. gebeliğim 06 cleksan ve corasp. kullanıyorum yinede endişeliyim bebeğimin kalp atışı durur diye. Allah hiç kimseyi evlatla sınamasın. bizim gibi düşük yaşayanlara bir daha yaşatmasın inşallah.
ben görüştüm nigarla bebiş birkaç gündür küvezdeymiş yeni çıkmışlar hastaneden şuan ikiside çok iyilermiş soranlara selamı var
kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım
CaniM sagol. 12. Gun ates, huysuzluk, inleme ve emmeme sikayetleriyle hastaneye goturduk. Yogunbakima aldilar hemen, hem kanda hem idrarda enfeksiyon cikti. Tedaviye basladilar, ciddi bir enfeksiyonmus cok agir ilaclar verdiler ama cok sukur enfeksiyon degerleri normale dondu. 6gun yogunbakimda kaldi, 5 gundur de hastanede odada birlikte kaliyoruz tedavisi hala devam ediyor. Bir sure daha hastanedeyiz, sonra da hergun gelip gitmeye devam edecekmisiz bir sure tedaviye devam edeceklermis. Bir de bobreginde enfeksiyona bagli bir leke gorduler onun gecip gecmeyecegini kontrol edecekler, kalici bir hasar birakmamis olmasini umuyoruz.
kızlar merhaba
benimde size danışmak istediğim bişey var
geçen yıl boş gebelikten dolayı kürtaj oldum , 6 ay sonrada 5 haftalık düşük yaptım.fakültede testlerim yapıldı ve protein c değeri alt 70 miş benimki 55 çıktı.doktorum hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi ama hamile kalmadan önce aspirin kullan falan demedi.adetime daha 5 gün var bu gün test yaptım pozitif çıktı , sizce hemen doktora gitmelimiyim yoksa adet günümü beklemem mi gerekir
günaydın kızlar kusura bakmayın yazamadım çok şükür oğlumu kucağıma aldım 11.12.12 tarihinde akşam 5 te genel anesteziyle 2850 gr ağırlığında 49 cm boyunda oğlum dünyaya geldi ismini emir koyduk herşey çok güzel gelişti hiç sorun yaşamadım ertesi gün taburcu olduk sütüm hiç gelmedi mamayla besledik eve geldiğimizin 4. günü oğlum aspire oldu yani boğazına mama kaçtı mosmor kesildi hastaneye zor yetiştirdik hemen yoğun bakıma aldılar 5 gün kaldık dün çıktık şu an iyiyiz emmeyide öğrendi hastanede yinede mama takviyesi yapıyoruz inşallah sütüm çoğalırda kuzum anne sütüyle büyür
iğneyi doğumdan 1 gün önce bıraktım doğumun ertesi günü yine başladım 40 gün daha gün aşırı vurulacağım
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu hamilelerimize benim gibi sorunsuz doğumlar nasip etsin
hamielik düşünenlerede rabbim hayırlı zamanda nasip etsin aminn
günaydın kızlar kusura bakmayın yazamadım çok şükür oğlumu kucağıma aldım 11.12.12 tarihinde akşam 5 te genel anesteziyle 2850 gr ağırlığında 49 cm boyunda oğlum dünyaya geldi ismini emir koyduk herşey çok güzel gelişti hiç sorun yaşamadım ertesi gün taburcu olduk sütüm hiç gelmedi mamayla besledik eve geldiğimizin 4. günü oğlum aspire oldu yani boğazına mama kaçtı mosmor kesildi hastaneye zor yetiştirdik hemen yoğun bakıma aldılar 5 gün kaldık dün çıktık şu an iyiyiz emmeyide öğrendi hastanede yinede mama takviyesi yapıyoruz inşallah sütüm çoğalırda kuzum anne sütüyle büyür
iğneyi doğumdan 1 gün önce bıraktım doğumun ertesi günü yine başladım 40 gün daha gün aşırı vurulacağım
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu hamilelerimize benim gibi sorunsuz doğumlar nasip etsin
hamilelik öncesi kilo vermek iyi olur gerçekten. ben de diyet yapıyorum. 1 kilo verdim 1 ayda. ama hiç kısıtlama yapmadım. yani metioninden uzak diyet yaptım ve devam edecem. bakalım senin doktor neler söyleyecek. ben de merak ettim. zaten tüm hayvansal gıdalar yasak oluyor bu diyettei bakliyatlar yasak vs..
kızlar merhaba
benimde size danışmak istediğim bişey var
geçen yıl boş gebelikten dolayı kürtaj oldum , 6 ay sonrada 5 haftalık düşük yaptım.fakültede testlerim yapıldı ve protein c değeri alt 70 miş benimki 55 çıktı.doktorum hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi ama hamile kalmadan önce aspirin kullan falan demedi.adetime daha 5 gün var bu gün test yaptım pozitif çıktı , sizce hemen doktora gitmelimiyim yoksa adet günümü beklemem mi gerekir
kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.clexan+aspirin kullanıyorum dün akşamdan beri burnuma kan kokusu geliyor ve geniz akıntım var.böyle birşey yaşayan varmı?ne yapmalıyım?belli aralıklarla test gerekiyormu?birde izmirde riskli gebelik üzmanı arıyorum bilgisi olan varsa yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?