Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Nigarcim hayirli olsun. Bizim ufakliklar annelerini korkutmayi seviyorlar galiba. Neyse iyiymissiniz simdi. Biz de mama takviye ediyoruz, benim sutum de bazen yetmiyor. Artik dert etmiyorum. Cok sikinti yasadim cok uzuldum bu kadar gelmesi bile mucize, ne yapayim oldugu kadari yeter, belki artar zaten. Once bi evimize cikalim hersey daha iyi olacak.
Emir'e uzun, saglikli bir omur dilerim. Birbirinize iyi bakin. opuyorum.

burcucum. humana still tea diye bir çay var. kullanıp memnun kalanları duydum deneyim istersen. nigara da tavsiye ediyorum. aklımda kalan sütü artıran şeyleri söyleyim. belki biliyorsunuzdur. dere otu, yeşil soğan, balık, bulgur pilavı, en önemlisi bol bol su içmek. ama hiç dert etmeyin bence. ben 3 ay emzirdim. sütüm kesildi. sıkıntı, dert...neyse. ben de aptamille büyüttüm kızımı. 6 aylık olunca da yoğurta başladım bayıla bayıla yedi, büyüdü gitti. hiç merak etmeyin. bu kadar oldu ya çok şükür. gerisi gelir artık allahın izniyle. inşallah şu problemleriniz de biter de rahata erersiniz.

canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün...

tüm sebzeler serbest, tüm hayvansal gıdalar yasak. süt, yoğurt, tavuk, balık, yumurta anlayacağın tüm hayvansal gıdalar yok. kaşar, tulum peyniri yok, yağsız beyaz peynir (1 kibrit kutusu kadar günde), yağlı tohumlu yiyecekler (kuruyemişler), bakliyatlar (mercimek, bulgur, nohut, fasulye...), beyaz un yasak. sadece çavdar ekmeği serbest. günde 5 zeytin. yemekler de zeytinyağıyla pişecek.
benim diyetim böyle. ben de diyet listesini öğrenmeme rağmen doktordan duyana kadar başlayamadım. ama doktor söyler söylemez başladım. ben light yoğurt aldım artık az az ondan yiyorum. günde 3 çorba kaşığı. kendime izin verdim. yoksa ölecek kalsiyumsuzluktan bazı yemekler yoğurtsuz yenmiyor. sen bırakmışmıydın korunmayı?

kızlar birinci sayfada liste var bilgileri verin ekleyelimmm
Canim bende adetime 2 gun kala yaptim idrar testimi cizgiyi gordugum gibi kan testine gittim ve dogru cikti...suan oglum 11 aylik ve bugun evde test yaptim hamileyim yarin dr gitcem hem kan testi hemde igne icin suan soktayim
edaa kız gözünaydın ne güzell Allah tamamına erdirir inşallah canım
ben görüştüm nigarla bebiş birkaç gündür küvezdeymiş yeni çıkmışlar hastaneden şuan ikiside çok iyilermiş soranlara selamı var
çok şükür saol cnm.
birinci sayfayı inceleyip gerekli bilgileri verin ekleyelim

gözünaydın canım Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah. amin.

canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun inşallah. bahtı açık uzun sağlıklı ömürler versin rabbim. Darısı bizlerin başına inşallah

Tatlim bence yanlisin var, tum hayvansal gidalar yasak degil kisitli. Yani haftada birer ogun yiyebiliyor olmalisin. Brn haftada 1 ogun et, 2 ogun balik, 1 ogun baklagil, gunde 1 olcu sut veya yogurt tuketiyordum

Humanayi biliyorum ve iciyordum evdeyken. Burada da milupanin still cayini, isirgan, ihlamur ve rezene caylarini veriyorlar. Diyetisyen sut icin bunlardan verdiriyor ve de hergun komposto veriyorlar hastanede. Digerlerini eve cikinca denerim, sagol bilgi icin. Bugun tedaviyengittiginde sutumu sagdim miktari artmis biraz cok sevindim. Dedigim gibi oglum saglikli olur da ben mutlu ve huzurlu olursam sutum de artacaktir herhalde. Artmazsa da canimiz sagolsun. Benim yegenlerim de ikiz olduklari icin hep mama takviyesi aldilar, aptamille buydu onlar da. Masallah canavar gibiler.

merhaba aynı sorun bende de var kanda pıhtılaşma olduğu için bebeğimi altı aylıkken kaybettim ocak 2012 de 2 aydır da klomen coraspin kullanıyorum dün çatlatma iğnesi vuruldu beklicez artık doktorum bana hergün verdi coraspini gebe kalınca kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz hergün yapılacak sanırım doğuma kadar kullanılıyo

ılk bebegını kaybettıkten sonra ogrendın herhalde benım gıbı.pekı hangı genınde mutasyon cıktı.benım mthfr 1298 homozıgor var.zor hamıle kaldıgın ıcın mı catlatma ıgnesı kullanıyorsun.ben sımdı adetımı beklıyorum.ınsallah ondan sonra calısmalara baslıcaz

gende mutasyon çıkmadı sadece kanda pıhtılaşma var bebeğin damarları tıkanmış dediler. Bir sürü genetik inceleme yaptılar bişi yok dediler ne derece doğru bilmiyorum. klomenide dr verdi 2. ayım yaş 35 benim kaybedecek vaktim kalmadı artık anlayacağın çabuk gebe kalayım diye

anladım canım.soyle oluyor.bır yada bırkac gende mutasyon oluyor kı bunun cevabı da kanda pıhtılasma demek.kan testlerını ıncele bence.bende 30 yasındayım.ınsallah bu sene saglıklı sıhhatlı yavrularımızı kucagımıza alırız.

bende bir o yokki troid de var. Çok iyi takibi yapıldı troid bir sorun teşkil etmedi ama kanda pıhtılaşma olunca yaşamadı. rahim filmi bile çektirdim. her şey normal ama hazirandan beri bebek olmadı yaş ilerlyince korkuyo insan benim ocak 6 da belli olacak hamile olup olmadığım olmazsa tekrar klomen yine olmazsa başka bir tedavi bu süreç çok can sıkıcı. 6 aylıkken kaybetmek çok zor geldi zaten sürekli kanamam vardı iğne oluyordum 2 güne bir doktordaydık. şimdi gebe kaldığımı öğrendiğim gün yatacakmışım doğuma kadar inşallah

Tatlim bence yanlisin var, tum hayvansal gidalar yasak degil kisitli. Yani haftada birer ogun yiyebiliyor olmalisin. Brn haftada 1 ogun et, 2 ogun balik, 1 ogun baklagil, gunde 1 olcu sut veya yogurt tuketiyordum

tolga hoca bana kısıtlı gibi birşey demedi. şöyle dedi. birşey yiyeceğin zaman düşün hayvansal ise yeme dedi.ben de liste istedim o da hastaneden al. dedi. evet aldığım liste dediğin gibi. ben de şöyle düşündüm. hamile olmadan önce çok sıkı diyet yapıcam sonraları yavaş yavaş esnekleştirecek. sanırım. çünkü listede süt, yoğurt et kısıtlı olarak var. ben de çok sıkı diyet yapıyorum. herşeyi yasakladım yani. ama kaçamaklarım da oluyor zaten. mesela balık yapınca 5 hamsi yiyorum. 1 köfte yiyorum. yoğurda yeni başladım. yanlış mı yapıyorum yoksa bilmiyorum. ama eğer hamilelikte bu şekilde devam edersem bebek nasıl kalsiyum alacak inan aklımda şimdi bu var.

sevindim canım biraz sütünün artmasına. aman stres yapma, mutlu ol ki sütün artsın. çok şükür kucağına aldın bebeğini gerisi gelir merak etme. allaha emanet. benim üzüntüden 3. ayda sütüm kesildi. ilk haftalarda nasıldım. banyo yaparken fışkırıyordu, boşa gidiyordu süt inşallah öyle olur senin de. öptüm canım oğluşunu.

nigar gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..hayırlı uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun emir beyin :) biliyor musun melek duru da aynı emir gibi boğuldu ve bizde 5 gün hastanede yattık şükür bi sorun çıkmadı..ama melek duru hala daha emerken bazen boğuluyor hep yüreğim ağzımda korkuyorum..birden tıkanıyor..ne yapacağımı da bilemiyorum hep dua ediyorum inşallah kurtarır kendini de benimki de sağlıklı bir şekilde emer....

maasallah oğlusuma adaş gelmişşşş
allah analı babalı buyutsun saglıklı hayrlı uzun omurler versınn öptükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…