Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hastaneden aldigin liste de benim dedigim gibiyse bence onu uygula. Proteini tamamen diyetinden cikarmamalisin bu sefercbaska sorunlar cikar. Hamilelikte hergun sutunu iceceksin. Ayrica kalsiyum hapi kullandim ben.

kızlar günaydın birşey soracam size...ben 4.haftamdan beri iğne kullanıyorum önceleri göbeğimden de yapıyrdum uzun süredir sadece bacak ve koldan yapıyorum..önceleri sadece kılcal damara gelirse morarıyordu şimdi son 4 5 gündür nereye vursam önce şişti sonra morardı..normal mi bu..

merhaba canım,cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.pazartesi doktordan randevu aldım.biraz garip bir doktorum var kuralcı değiştireyim diyorum ama iyi bir doktor bulamadım

Hastaneden aldigin liste de benim dedigim gibiyse bence onu uygula. Proteini tamamen diyetinden cikarmamalisin bu sefercbaska sorunlar cikar. Hamilelikte hergun sutunu iceceksin. Ayrica kalsiyum hapi kullandim ben.

evet liste aynı. evet doğru söylüyorsun. bu şekilde protein, kalsiyum alamıyorum. bundan sonra dediğin gibi yapıyım. sağolasın canım.

canım bırakmadım daha benim nerden baksan en az 4-5 ay var korunmayı bırakmaya ben kendi kendime acele ediyorum galiba.zaten diyetisyen şu anda metionin diyeti önermedi. onu da kesersem ne yiyeceksin dedi. hamilelikte kalsiyum da lazım off. diyetisyenle konuştuk öncelikle benim beslenmemi düzenlemeye çalışacak. ben zaten çok fazla et ağırlıklı beslenmem. ama o da yanlış dedi.günde bir öğün yemem gerektiğini vücudumun bu sefer kötü kolesterolü yükselttiğini söyledi. hakikaten de kolesterolüm yüksek yağlı beslenmememe rağmen. o yüzden şimdilik sadece kilo verdirecek, kas yapımını geliiştirecek ve kolesterolümü düzenleyici bir diyet programı hazırladı. ankaraya sinan beye kontrole geldiğimde nasıl olsa verecek metionin diyetini o ne zaman başla derse o zaman başlarım. şu an kas-yağ dengem bozulmuş onu düzenleyeceğiz. sanırım şimdiden dikkat etmemin de bir anlamı yok.

kızlar mrb ben 6 ay içinde 2 bebek kaybettim. biri gelişmediği için, ikincisi kalbi durduğu için 8. haftada kürtaj oldum. test yaptırdım ve faktör XIII V34L homozigot mutant diyor. diğerleri normal. aynı durumda olan var mı? henüz doktoruma gösteremedim sonuçları. anlayan varsa yardımcı olabilir mi? aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

öncelikle geçmiş olsun inşallah bi daha aynı acıyı yaşamazsın kan pıhtılaşması var sende de iğne kullanmalısın bizler gibi malesef hamile kalınca

bucu2 tşk ederim canım, hiç sorun değil razıyım yeter ki daha ciddi bi sıkıntı olmasın. ama benim 1298, 677 ve pai testlerim eksik, yaşadığım şehirde pıhtılaşma testi yapılmıyor, en yakın şehre gidip yaptırdım ama orası da eksik yaptı diğerleri için "kit"leri yokmuş, ne demekse. benim merak ettiğim şey, bu saydığım testleri de yaptırmam şart mı ki, gerçi pazartesi günü doktora gidicem ama hafta sonu girdi araya, meraktan duramıyorum

canım çok geçmiş olsun allah aynı acıları tekrar yaşatmasın. hepimiz aynı korkuların içerisindeyiz. sende de pıhtılaşma olduğu kesinleşmiş, ama testlerim eksik yapıldı diyorsun. eğer, büyük şehirlere yakınlığın varsa, ankara, kayseri, istanbul, izmir, bursa gibi orada herhangi bir üniversite hastanesinde yineletebilir ve diğer testlerini de yaptırabilirsin. ama dr. a gittiğinde sana söyleceği şey muhtemelen hamile kalıncaya kadar coraspin, folikasit ve b vitamini alman hamile kalınca da iğneye başlaman yönünde olacaktır. pazaresiye kadar sabret bakalım. eğer aklına yatmazsa testleri yineletirsin.

Bence cikan sonuc sende kan pihtilasmasi var demek icin yeterli, eger doktorun da boyle dusunup sana buna gore bir tedavi uygulayacaksa diger testleri yaptirmasan da olur. Tedavi yontemi hepsinde ayni.

kızlar Allah sizden bin kere razı olsun, internette dolaşmadığım site kalmadı, aradığım cevabı sizden buldum. ben şu an güneydoğudayım, izmirliyim ama memlekete ancak şubatta gidebilirim ve eksik olanları da ancak o zaman yaptırabilirim. umarım dediğiniz gibi olur ve doktorum da tedavi şekli aynı olduğu için diğer testleri gerekli görmez. çünkü bir an önce tedaviye başlamak istiyorum. 2. kürtajımı 24 kasımda oldum ama doktor 1 ay korunman yeterli dedi. Allah'ın izniyle hemen gebe kalmak istiyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin ve bir daha bu tür acılar yaşatmasın...

Arkadaşlar merhaba. Nete girme fırsatını ancak bulabildim. doktorum doğum için 20 aralık tarihini verm işti. Ama bizim ufaklık daha fazla sabredemedi 14 aralık gecesi sancım başladı Gece apar topar hastaneye gittik doğumun başladğını söyledi ebe. Doktorumuz sabaha karşı müdahale etti spinal anestezi ile bebişimi dünyaya getirdim. Allah'ım bu mutluluğu burdaki tüm arkadaşlara yaşatsın. Bu arada doğumum Nevşehirde gerçekleşti. Aranızda Nevşehirli olan varsa hiç tereddüt etmesinler hangi doktor diye. Benim doğumumu Cem Bey gerçekleştirdi. Doğum esnasında anestezi uzmanı da doktor da gayet rahattı muhabbet ede ede doğum gerçekleşti. Bu arada iğnemi 6 gün öncesinden doktor kesmişti. Çünkü kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Doğum sonrası ise iğneye devam etmedim. Doğum sonrası iğneye devam edip etmeme konusu kafamda büyük bir soru işaretiydi. Herkese Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin:)) İyi geceler arkadaşlar...

arkadaşlar bugün doktora gittim, cumartesi günleri de doktorum hastanedeymiş meğer. bana 100 mg coraspin verdi, gebe kalır kalmaz iğneye başlıcakmışım. diğer eksik testler şart mı dedim, pek gerek yok sen coraspin kullanmaya başla dedi. yine de içim rahat değil ama hayırlısı. bu arada beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz?
2 kürtaj
sorun: faktör XIII homozigot mutant
gebelikten önce: folbiol ve coraspin
durum: beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…