Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayılı uğurlu olsun. allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. allahım bize de nasip etsin. çok sevindim senin adına. artık bütün acılar geride kaldı senin için ne güzel. bize de dua et. allahım bize de o mis kokulu minikleri kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inş.

allah analı babalı büyütsün canım

günaydın arkadaşlar. çok sık nete giremiyorum o yüzden fırsat buldukça yazıyorum. ben de C677T MTHFR heterezigot çıkmıştı ancak doktor bir de homosistein diye bir test istemişti. onun sonuçları da 13,5 çıktı. referans değerleri ise 3-20 aralığı. doktora çok soru sordum ancak beni tatmin etmedi dedikleri. hamile kalınca iğneye bşlayacak mıyım dedim, hemotolojiye gideyim mi dedim, düşüklerin nedeni bu mu dedim... ama bana aklını çok karıştırma sırasıyla her şey dedi. ve ben de sadece bu sıkıntı da yok eşimde sperm yapısında biraz sıkıntı, ben de miyom ve tek tüpümde tıkalı. dün gittim bana serophene adlı bir ilaç verdi 6 gün kullanacağım. bakalım hayırlısı ama dün bebeğe dair tüm umutlarım tükendi. acaba direkt tüp bebek mi yaptırsam ya da başka doktora mı gitsem ama yaşadığım yerde gitmediğim doktor da kalmadı ki

Gozun aydin, gule gule buyutun saglikla.

benim 3 düşüğümdede kabi atmadı ve 8 haftdan öteye gidemedi.ben 2. düşükten sonra kan pıhtılaşmasından şüphelendim fakat özel bi hastanedeki doktor biz testleri yaptık kan pıhtılaşması yok dedi. 3. düşükten sonra çapa ya gittik. her şeyi araştırdılar.meğer 8 ayrı kan pıhtılaşma çeşidi varmış. çok şükür şuan 4. ay bitti fakat yinede insan korkuyor. 2. aydan itibaren karnımda kıpırtı şeklinde hissediyorum ama doktorum ancak 5. aydan itibaren hissedebilirsin dedi.Allah hiç birimiz evlatla sınamasın. ben iğnelere gebelikten 1 ay önce başladım. benimki tedavi ile oldu. ilk 2 ay 04 cleksan+cor asp. kullandım. 6-10 arası kanmalarım oldu kahverengi bazende siyah doktorum 06 lığa çıkardı şu an her şey normal görünüyor inşallah.

kan pıhtılaşması var
bende 3 tane gebeligim sona erdi
hastalıgımı ögrendikten sonra igneleri vuruldum cor aspirin vede progestan kullandım şuan 2 yaşında bir kızım var
şimdi tekrardan hamileyim

bu ay korunmayı bıraktım..hem seviniyorum,,hem de büyük korku var içimde..iğneler evde.kalırsam başlycam iğneye..korkum iğne vurulmak falan değil..yine aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum..inşallah bebeklerimi bıraktığım hastaneden bu defa kucağımda bebeğimle dönerim...
her bir doğum yapan arkadaşımız,hamileliğim iyi gidiyor diyen arkadaşımız o kadar umut veriyorki anlatamam.listeye baktığım zaman iğne yaptığı halde bebeğini kaybetti yazıları ise korkutuyor beni(

inşallah Rabbim daha fazla kayıp yaşatmadan nasibimize vermiştir bebeğimizi....

Kızlar ıyı akşamlar aynı sorun ile bende karsı karsıyayım ilk gebeliğim benim 2004 yılından beri bacaklarımda olusan morarmalar sebebi ile venöz sistem bozukluğu ve dolaşım bozukluğu gibi teşhisler konulan rahatsızlığım var şuan 16 haftalık hamileliğim var trombofili paneli ve ve kromozom analizi testlerimi yaptırdım sonucum hetorizigot hastalığım olduğu ve taşıyıcısı olduğum söylendi bunun sebeplerini öğrendim bebeğin anne karnında ölmesi kalbinin durması ve tekrarlayan düşükler özellikle . Ve 3. Trimesterde daha fazla riskli olduğunu öğrendim ve gerçekten üzüldüm ne olacak bilmiyorum beklemekten başka çarem yok hepinize geçmiş olsun diyorum ve umarım sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder rabbim

aslı ne oldu 16 araklıkta adet olman gerekiyordu ama doktorun döllenen bir yumurta görmüştü.ne oldu.1 haftadır hiç görmedim de seni?inşallah sonuç pozitiftir.....girince hemen cevap yaz emi....

ben 0,4 lük clexan kullanıyorum 24 haftalık hamileyim maşallah bebeğim çok sağlıklı , 2 düşük yaşadım 2incide anlaşıldı kan pıhtılaşması kalbini ferah tut Allah isterse verir

Arkadaslar selam,2. Çocuk isteğimizi rafa kaldirdik sanirim biz..:-( 2.nin kalbinin durması sebebi ile kürtaj oldum ve esim artık 2. İ düşünmeyelim tek çocuk yeter bize diyor.. 2. Olunca ya saglıklı olmazsa endişesi sardi bizi.. ya da aynı sey olursa..Bi de yakın bir arkadaşımız hamileliğinde hiçbir sorunu yokken ve ailesinde de bu sekilde bir srun yokken cocugu Allah korusun duyma özürlü doğdu Tüm bunlar beni korkuttu, esimi benden daha da cok korkuttu.Aslında esim cesaret verse ben istiyorum hala da içimden, ama o hic istemez oldu

Selam kızlar.Uzun zaman aradan sonra nihayet girebildim nete..Umarım herkes iyidir...Malesef 28. haftada hafif bir kanamam oldu ve rahimde biraz açılma olmuş.Erken doğum riski varmış.Şuan yatak istirahatindeyim..30. haftadayız...Lütfen dua edin...

canım çok geçmiş olsun. dikkat et. inşallah sonuna kadar gelebilirsin. dr. ne derse yapmak zorundasın malesef yapacak başka birşey yok. 3-4 hafta dayanırsa inşallah erken doğum olsa bile bişey olmaz allahın izniyle.

geçmiş olsun canım inşallah bebeğin gününü doldurup da gelir bol istirahat et

İyi pazarlar...
Biz sonunda evimizdeyiz. Mert iyi cok sukur. Dualariniz, iyi dilekleriniz icin tesekkurler.

canım çok sevindim iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…