canım hayılı uğurlu olsun. allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. allahım bize de nasip etsin. çok sevindim senin adına. artık bütün acılar geride kaldı senin için ne güzel. bize de dua et. allahım bize de o mis kokulu minikleri kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inş.Arkadaşlar merhaba. Nete girme fırsatını ancak bulabildim. doktorum doğum için 20 aralık tarihini verm işti. Ama bizim ufaklık daha fazla sabredemedi 14 aralık gecesi sancım başladı Gece apar topar hastaneye gittik doğumun başladğını söyledi ebe. Doktorumuz sabaha karşı müdahale etti spinal anestezi ile bebişimi dünyaya getirdim. Allah'ım bu mutluluğu burdaki tüm arkadaşlara yaşatsın. Bu arada doğumum Nevşehirde gerçekleşti. Aranızda Nevşehirli olan varsa hiç tereddüt etmesinler hangi doktor diye. Benim doğumumu Cem Bey gerçekleştirdi. Doğum esnasında anestezi uzmanı da doktor da gayet rahattı muhabbet ede ede doğum gerçekleşti. Bu arada iğnemi 6 gün öncesinden doktor kesmişti. Çünkü kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Doğum sonrası ise iğneye devam etmedim. Doğum sonrası iğneye devam edip etmeme konusu kafamda büyük bir soru işaretiydi. Herkese Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin:)) İyi geceler arkadaşlar...
Arkadaşlar merhaba. Nete girme fırsatını ancak bulabildim. doktorum doğum için 20 aralık tarihini verm işti. Ama bizim ufaklık daha fazla sabredemedi 14 aralık gecesi sancım başladı Gece apar topar hastaneye gittik doğumun başladğını söyledi ebe. Doktorumuz sabaha karşı müdahale etti spinal anestezi ile bebişimi dünyaya getirdim. Allah'ım bu mutluluğu burdaki tüm arkadaşlara yaşatsın. Bu arada doğumum Nevşehirde gerçekleşti. Aranızda Nevşehirli olan varsa hiç tereddüt etmesinler hangi doktor diye. Benim doğumumu Cem Bey gerçekleştirdi. Doğum esnasında anestezi uzmanı da doktor da gayet rahattı muhabbet ede ede doğum gerçekleşti. Bu arada iğnemi 6 gün öncesinden doktor kesmişti. Çünkü kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Doğum sonrası ise iğneye devam etmedim. Doğum sonrası iğneye devam edip etmeme konusu kafamda büyük bir soru işaretiydi. Herkese Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin:)) İyi geceler arkadaşlar...
Arkadaşlar merhaba. Nete girme fırsatını ancak bulabildim. doktorum doğum için 20 aralık tarihini verm işti. Ama bizim ufaklık daha fazla sabredemedi 14 aralık gecesi sancım başladı Gece apar topar hastaneye gittik doğumun başladğını söyledi ebe. Doktorumuz sabaha karşı müdahale etti spinal anestezi ile bebişimi dünyaya getirdim. Allah'ım bu mutluluğu burdaki tüm arkadaşlara yaşatsın. Bu arada doğumum Nevşehirde gerçekleşti. Aranızda Nevşehirli olan varsa hiç tereddüt etmesinler hangi doktor diye. Benim doğumumu Cem Bey gerçekleştirdi. Doğum esnasında anestezi uzmanı da doktor da gayet rahattı muhabbet ede ede doğum gerçekleşti. Bu arada iğnemi 6 gün öncesinden doktor kesmişti. Çünkü kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Doğum sonrası ise iğneye devam etmedim. Doğum sonrası iğneye devam edip etmeme konusu kafamda büyük bir soru işaretiydi. Herkese Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin:)) İyi geceler arkadaşlar...
İyi pazarlar...
Biz sonunda evimizdeyiz. Mert iyi cok sukur. Dualariniz, iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
canım bendede heterozigot var 2 düşüğüm oldu 2ncısınde araştırdılar faktör v normal geriside heterozigot cıktı benım 1nci 8 haftalık 2ncıde 7 haftalık aldılar gelişmde kalbı atmadı ıkısınınde ben 12 kasımda kürtaj oldum bugün tam 38 gün oldu hala adet olmadım dün kan verdım değerim 6.20 cıktı bu zamana kaadr değer düşmezmi dr. 2 gün sonra tekrar kan ıstedi suan corasprin içiyorum sen iğnelere ne zaman başladın canım ınş. allahın ıznıyle bırsey olmaz senınle durumlarımız aynı 3 düşünde kaç haftalıklardı
İyi pazarlar...
Biz sonunda evimizdeyiz. Mert iyi cok sukur. Dualariniz, iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
kızlar mrb ben 6 ay içinde 2 bebek kaybettim. biri gelişmediği için, ikincisi kalbi durduğu için 8. haftada kürtaj oldum. test yaptırdım ve faktör XIII V34L homozigot mutant diyor. diğerleri normal. aynı durumda olan var mı? henüz doktoruma gösteremedim sonuçları. anlayan varsa yardımcı olabilir mi? aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
bu ay korunmayı bıraktım..hem seviniyorum,,hem de büyük korku var içimde..iğneler evde.kalırsam başlycam iğneye..korkum iğne vurulmak falan değil..yine aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum..inşallah bebeklerimi bıraktığım hastaneden bu defa kucağımda bebeğimle dönerim...
her bir doğum yapan arkadaşımız,hamileliğim iyi gidiyor diyen arkadaşımız o kadar umut veriyorki anlatamam.listeye baktığım zaman iğne yaptığı halde bebeğini kaybetti yazıları ise korkutuyor beni(
inşallah Rabbim daha fazla kayıp yaşatmadan nasibimize vermiştir bebeğimizi....
Selam kızlar.Uzun zaman aradan sonra nihayet girebildim nete..Umarım herkes iyidir...Malesef 28. haftada hafif bir kanamam oldu ve rahimde biraz açılma olmuş.Erken doğum riski varmış.Şuan yatak istirahatindeyim..30. haftadayız...Lütfen dua edin...
İyi pazarlar...
canım çok geçmiş olsun. dikkat et. inşallah sonuna kadar gelebilirsin. dr. ne derse yapmak zorundasın malesef yapacak başka birşey yok. 3-4 hafta dayanırsa inşallah erken doğum olsa bile bişey olmaz allahın izniyle.
Selam kızlar.Uzun zaman aradan sonra nihayet girebildim nete..Umarım herkes iyidir...Malesef 28. haftada hafif bir kanamam oldu ve rahimde biraz açılma olmuş.Erken doğum riski varmış.Şuan yatak istirahatindeyim..30. haftadayız...Lütfen dua edin...
İyi pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?