Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun.dikkat et.senayında dediği gibi 3-4 hafta dayansa sorun olmaz artık...

merhaba kızlar..
bende sizin gibi kan pıhtılaşmasından dolayı iki düşük yaşadım..ikinci düşüğümden sonra detaylı tetkikler yapıldı bu sonuca varıldı, doktorum gebelik durumunda hemen gelip kan sulandırıcı iğnelerine başlıyoruz dedi..hayırlısı olsun hakkımızda, ben de sizlerin takipçisiyim artık..hepimiz için hayırlı bir hamilelik diliyorum..

Herkese merhabalar,

Bende mthfr c667t homozigot çıktı ve kadın doğumcum ileride uygulanacak tedavi için hematolog ile görüşmemi istedi öncelikle ama istanbulda cok az var sanırım hematoloji doktoru. Giden ve doktor ismi verebilecek olan var mı?

Teşekkürler şimdiden

Geçmiş olsun arkadaşımm.
bende bugün bugün sonuçlarımı aldım bende de

FV(Leviden) G1691A= Heterozigot(taşıyıcı)

MTHFR A1298C =Heterozigot (taşıyıcı)

çıktı .doktorum benimde bi hemotologla görüşmemi istedi..
bende şimdi hangi hastanelerde var acaba onu araştırıyorum ama giden arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi..
ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu arada..
şimdidenn sağolun arkadaşlarrr:26:

arkadaşlar benim dün akşamdan beri rahim bölgem ağrıyor

buğün daha da arttı sabahtan beri ağrım var ciddi ciddi şüphelenmeye başladım

arkadaşlar benim dün akşamdan beri rahim bölgem ağrıyor

buğün daha da arttı sabahtan beri ağrım var ciddi ciddi şüphelenmeye başladım

beklenen adet tarihin ne canım ? benm 26-27 gibiydi ama bugün adet habercisi pembemsi hafif kırmızı çigili akıntı geldi, moralim bozuldu, ama hayırlısı diyorum. insan kendin şartlayınca olmadığını öğrenince hüsrana uğruyo. demem o ki, belirtileri tabi ki ciddiye al inşallah hamilesindir ama çok şartlayıpta benim gibi hüsran aşama, hakkımızda hayırlısı

6 aralıkta adet oldum bat ım 1 ocak

öyle böyle değil ya çok ağrıyor korkmaya başladım... doktoruma sordum bişi olmaz demiş... inşllah yaaa

ben hematoloğa gitmedim ama bi ara çok araştırmıştım çok az hematolog doktoru var hastanelerde ben medical parkta bulmuştum istanbulda oturuyorum

selam bende de kan pıhtılaşması var 4 gebelikten bir sağlıklı kızım oldu çok şükür .4. bebeğim de gelişme geriliği vardı ve kalp atışları çok zayıftı sonuç olarak onuda kaybettim 20 aralıkta,ama yılmak istemiyorum,bir defa başardık allahın izniyle tekrar başaracağız yılmak yok psikolojik olarak ta bedenen de çok yıprandım.biraz toparladıktan sonra inşallah kızıma kardeş istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.forumda yazanları okudumda ne kadar çokmuş herkese ayrı ağlayasım var ya ne zor bir şey anne olmak,büyük nimet hemen hamile kalıp hiç sorunsuz doğurmak..yarım kaldım ya ....(

ben hematoloğa gitmedim ama bi ara çok araştırmıştım çok az hematolog doktoru var hastanelerde ben medical parkta bulmuştum istanbulda oturuyorum

Merhaba tekrardan

Tesrkkurker bilgi icin. Ben dün internette arastirirken buldum orada dediğin gibi ama pediatri konusunda uzmanmis, sonra Amerikan hastanesinde doçent Dr bulup aldım randevu, karşıda ama gideceğiz artık. Özel Saglik sigortam olduğu icin gidiyorum böyle rahat o ayrı :) pahalı çünkü baya
devlete gitmek isteyenler icin Pendik Marmara Aras. Hastanesindede doktor var sanırım. Ama randevu alınmadan gidiliyormus anladığım kadarıyla

merhaba burcucum. ben diyetimi biraz daha serbestleştirdim. sana şunu sormak istiyorum. senin ağzına hiç sürmediğin birşey varmıydı yasaklardan. mesela balık, kuruyemiş... bunlar listede yok. ben her haftasonu çok sınırlı olarak balık yiyorum. biz tolga hocayla yiyecekler üzerine çok konuşamadık. kafamda o yüzden bir türlü oturtamadım. senin herşeyden az da olsa yedim dediğini hatırlıyorum. yani tamamen yememem gereken bir şey var mı? bir daha gidemedim hocaya. çünkü korunmayı daha bırakmadık biz. 1-2 ay daha bekleyelim diyor eşim.

ben 0,4 lük clexan kullanıyorum 24 haftalık hamileyim maşallah bebeğim çok sağlıklı , 2 düşük yaşadım 2incide anlaşıldı kan pıhtılaşması kalbini ferah tut Allah isterse verir
maşallah canım..bende 0,4 lük iğne kullanıcam..darısı bana ve tüm arkadaşlara inşallah:)

Rabbim yardımcın olsun..çok çok geçmiş olsun canım..

kızlar ben korunmama rağmen kazara hamile kalmışım ve düşük bile yapıyormuşum şu an yeni öğrendim. çok üzgünüm. adetim gecikmişti. ben kürtajdan sonra daha 1 kere adet görmüştüm. bu ikinci adetim olacaktı. gecikince ben önemsemedim daha düzene girmedi diye. ama içime kurt düştü. dün kit aldım. ikinci çizgi silikti. sonra bu sabah kan verdim. labaratuarı aradığımda karşımdaki adam müjdemi isterim pozitif dedi. şok oldum. ama bu arada lekelenmem de başladı. yani düşük yapıyorum. şu ara bekleme sürecinde olduğum için sadece gün aşırı coraspin kullanıyodum. demekki ben sadece coraspinle ilerleyen dönemlere erişemeyeceğim. buradan bu sonuç çıkıyo. sadece coraspin kullanırken çok erken dönemde düşük yaşıyorum. iğnelerle de biraz dayanıyo ama olmadı. geçmişteki düşükler de bunun göstergesi. ne yapacağımı bilemiyorum. şubat başında ankaraya gideceğiz ama inancım çok zayıfladı. sanki benim hiç bebeğim tutunamayacak gibi geliyor. çok üzülüyorum.

olacak tutunacak bebegın.hemen doktoruna gıt bence daha fazla bekleme

olacak tutunacak bebegın.hemen doktoruna gıt bence daha fazla bekleme

bunun tutunması için artık çok geç, kanamam baya baya başladı ve felaket bel ağrım var. ben bundan sonrakiler için çok endişeliyim. bundan sonra uygulanacak tedavide de aynı sonuçlarla karşılaşırsam diye endişeleniyorum.

canım çok geçmiş olsun. canım ben coraspin kullanırken kanamam olunca doktor bıraktırdı aspirini hemen. doktora gitmedin mi? o ne dedi. bence hemen aspirini bırak. iğne olmayacak mıydın sen? benim de 6. hafta olur olmaz kanamam olur. tolga hoca bana aspirin kullanmayacaksın dedi. kanı sulandırır dedi. pıhtılaşma için sadece iğne kullanacaksın dedi. progestan falan kullanıyor musun?
şenaycım şunu bil ki bebeğin yaşayacaksa sen ne yaparsan yap yaşıyor. durmayacaksa düşecekse de aynı şekilde. dua et, bol bol dinlen ve kendine çok dikkat et. rabbim verdi, alacaksa da o alacak. moralini yüksek tut. ben kızımda o kadar çok korkmuştum ki. 6. haftadaki kanamamı atlattım, 12 haftada da ok yoğun kanamam oldu. doktorlar kesin düşer gözüyle baktılar. hatta durmasına çok şaşırdılar. duracaksa duracaktır bebeğin seninle. du etmekten başka çaren yok şuan. moralini yüksek tut ama canım, güçlü ol ki bebeğine de güç verebilesin. kesin düşecek diye düşünme sakın. proluton depot diye iğne vermişlerdi bana. yoğun progestan içerikli. kesinlikle mudunu yitirme şenay.

şenaycım bir de ayağını altına kalın yastık koy yat. ayakların yukarıda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…