Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım düşük demişsin ama doktora gittinmi benimde düşüklerim var lekelenme başladığında dr ilaç veriyordu,korunurken demişsin ilaçlamı korunuyodun

canım düşük demişsin ama doktora gittinmi benimde düşüklerim var lekelenme başladığında dr ilaç veriyordu,korunurken demişsin ilaçlamı korunuyodun

hayır canım takvim ve bazı diğer tedbirleri uyguluyorduk. ilaç kullanamıyorum. kullanırsam pıhtı yapıyor ve damarımı tıkıyor. doğum kontrolü ilacı vs. kullanmam yasak o yüzden. ben de daha önceki düşüklerimden dolayı artık tecrübeyle sabit. kanamam başladığında dr. hiç birşey kullandırmadan düşük olacak yapacak birşey yok deyip gönderiyordu. o yüzden bu sefer gitmeden düşük dedim.

Hayat ne garip ya....Rabbim sağlık verir inşallah...Üzme kendini...

ya nedir bu dr lardan çektiğim benm bende de pıhtılaşma var bana yasmin verdi dr geçen ay allahtan bıraktım şimdide adetime 12 gün varken kanamam başladı evet haklısın canım düşük yapa yapa anlıyosun dr neler diyeceğini ama sen yinede bir an önce git ama yapacak bişi yok demesini anlamadım bana progestanmı ne veriyodu belkide kişiye göremi değişiyo bu durumlar.
ama şu varki herşey allahtan çok karamsar düşünüp kendinide bunaltma dicem ama o durumları iyi biliyorum elinden geldiğince sakin olmaya çalış bari inşşallah bebeğin sana tutunur rabbim kucağına almayı nasip eder

şenay ne diyeceğimi bilemedim.korunduğun halde hamile kaldıysan demekki yumurtlaman filan iyi.
sen kanamayı,hcgyi takma ve hemen doktora git.sen tutunması için elinden geleni yap,doktorda yapsın gerisi Allahın işi.....

evet canım dr. lar bir acayip. ben doğum kontrol ilacı yüzünden ölümden döndüm desem yeridir. çok dikkatli olmak gerekiyor ilaç kullanırken. bana daha önceki düşüklerimde kanamam başladığında hiç progestan falan vermediler. ilkinde zaten kese görünmemişti. kanama başlamıştı. ağlaya ağlaya eve gittim dr. dan. hiç birşey demedi sadece düşük dedi. ikincisinde de aynısı oldu. üçüncüsünde hemen düşmediği için sadece ultrason takibi yapıldı. haftaya gel muhabbeti. bir kan tahlili bile yapılmadı. onda da sonradan öğrendim. mevcut pıhtılaşma olduğu için düşmüş ve de herhangi bir organa atmadığı için de yine ucuz atlatmışım. dr. öyle söyledi. bunda da ben eminim düşük. yapacak bir şey yok. bundan sonrasında çok dikkat etmem lazım onu anladım. hem korunma anlamında. tekrar düşük yaşamamak için daha dikkatli korunmam lazım. korunmayı bıraktığımda da hamilelik gerçekleştiğinde düşük olmaması için çok çabalamam lazım. allah yardımcımız olsun.

şenay ne diyeceğimi bilemedim.korunduğun halde hamile kaldıysan demekki yumurtlaman filan iyi.
sen kanamayı,hcgyi takma ve hemen doktora git.sen tutunması için elinden geleni yap,doktorda yapsın gerisi Allahın işi.....

korunmak derken tabi bizimkisi eski usül. mecburiyetten o da adetim düzene girmediğinden sanırım yanlış tahmin ederek yanlış zamanda birlikte olduk. zaten biz de şaştık. ne zaman oldu diye. allaha şükürler olsun hamile kalabiliyorum bi de dursaydı. benim problemim de o zaten adetimin gecikmesiyle test yapıyoruz pozitif çıkıyo 2 gün sonra düşüyo. işte en son ki hamileliğimde 9. haftaya gelebildik onda da kalp atımı vs. hiç bişey olmadı. bi süre sonra da kesenin gelişimi durdu. yine kanama ve arkası kürtaj hepinizin bildiği gibi.

şenay geçmiş olsun üzüldüm ama sanada şaşırıyorum. niye dr a gitmiyorsun. git belki bu düşmeyecek sen tedbirini al bence. ihmal etme canım

canım belki alakasız olacak sorum ama sende de pıhtılaşma problemi var ve hamilelik öncesinde diyet mi yapıyorsun ? yani bu durumda olup hamilelik öncesi beslenmemizde dikkat etmemiz mi gerekiyor? bana da teşhis yeni koyuldu ve hemen burayı okumaya başladım eğer sorum alakasız ise kusura bakma :) bilen varsa cevaplayabilir mi, hamilelik öncesi dikkat etmemiz gereken şeyler var mı??

şenay geçmiş olsun üzüldüm ama sanada şaşırıyorum. niye dr a gitmiyorsun. git belki bu düşmeyecek sen tedbirini al bence. ihmal etme canım

bu kadar umutsuz olmamın sebebi diğer hamileliklerimde coraspin+iğne kullanırken durmamış olması. bu sefer hiçbirşey kullanmıyorum desem yeridir. onlara rağmen durmuyosa bu sefer durmaz diye. ve şu an kanamam leke şeklinde değil baya arttı.

öncelikle allah sonra iyi bir dr seçimi ama hep aynı doktoramı gittin canım sen ya devlet hastanesi bile olsa 2. den sonra pıhtılaşma için testler yapılıyor die biliyorum ben. senin bu 4 mi olacak allah korusun yarın gidiceksin demi dr haber ver merak ederim şu anda lekelenme demi kanama değil bide dr sor benim gibi düşük yaşayanlar ilaç kullanıyo yada iğneye başlanıyor bana neden başalmıyosunuz die sor inşallah iyi haberler verirsin

anladım canım. hayırlısı olsun. inşallah zamanı gelince rabbim sağlıklı bir şekilde hamilelik verir. üzülme sıkma canını. hepimizin başında geçti en iyi burdakiler anlar halini.allah sabır versin

amin canım çok sağolasın duaların için çok tşk. rabbim umarım kucaklarımızı boş bırakmaz tek temennim bu.

canım ben neler yapmadım ki testlerim yapıldı benim üstelik en son gittiğim prof baya ciddi boyutta bir pıhtılaşmamın olduğunu söyledi. zaten şu an onun tavsiyesiyle korunuyordum. geklecek ay gidecektim ve kanlarıma bakıp ona göre bi tedavi programı ayarlayacaktı. ben de güya korunduğumu sanıyordum. neyse buna yapacak çok fazla birşey yok. yarın bulunduğum yerde bi dr. a gidicem. inşallah çare ankarada sinan hocadadır. çünkü buna kadar 0,4 ve 0,6 clexane iğne denedik olmadı. umarım onun tavsiyelerindedeir. benim şifam da bundan sonrasında olur.

canım hiç alakasız değil sorun. bazı dr.lar metionin diyeti veriyorlar. ben de onu buradan öğrendim. iki-üç ay kadar hamile kalmadan önce bu diyeti yapıp yanında bazı ilaçlar da kullnadırarak hamilelikle beraber iğneye başlatıyorlar. ama senin bunu yapabilmen için dr. a görünmen şart. kendi kafandan yapamıyosun. ben kendi kafamdan yapayım dedim diyetisyene gittim. tabi dr. tavsiyesi olmadan başlatmadı. bunu daha çok sanırım ankara da tolga bey ve sinan hoca yaptırıyorlar. ben şahsen bulunduğum ildeki dr. lardan böyle birşey duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…