Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

esağfurullah. neden alakasız olsun. şu var ki bazı doktorlar pıhtılaşmada hamilelik öncesi ve hamilelik boyunca diyet veriyor. ama bu çok fazla değil sanırım. benim doktorum verdi ve ben yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum ve hamile olunca her gün iğne olacam. bana diyet yapmak mantıklı geldi. çünkü diyet yapmadan ve iğne olmadan 2 kaybım oldu. bu kez de böyle denemeliyim. diyette özetle hayvansal gıdalar kısıtlı olduğu için mantıklı geldi. madem ki pıhtılaşma var kalp hastalarına da yasak olan şeyler yaşak. mantıklı geldi bana.yani kandaki yağ oranını düşürmek gerekiyor sanırım. bazı doktorlar diyeti gereksiz buluyormuş. geçmiş olsun canım.

benım doktorum hıc bahsetmedı boyle bır dıyetten.bende ınternetten okuyorum ıste sız yazdıkca.yaa ben ıyıce korkmaya baslıyorum bu yazılanları okudukca.

Bezelye, sakatat ve sarkuteri yasakti, bezelye ve sakatat yemedim sarkuteriyi cok az yedim-dayanamadim. Tereyag, yagsiz beyaz peynir disindaki peynirlerden neredeyse hic tuketmedim. Baska birsey yok sanirim.

canım geçmiş olsun belki geç döllenme olmuştur sonuçta adetin daha düzene girmemiştir kürtajdan sonra ya da kimyasal gebelik yaşıyoda olabilirsin inşallah hakkında hayırlısı olsun ama lütfen bebeğin tutunamayacak diye düşünme ben 5. hamileliğimde kucağıma aldım sonuna kadar da içimde hep bi umutsuzluk vardı ama allahıma hergün şükrediyorum beni anne yaptığı için allah alnımıza ne yazdıysa o hatta şöyle anlatayım benim bayram ertesi kontrolum vardı suyumun azlığı sebebiyle doktorum hemen bugün yapıyoruz sezeryanı dedi acil sezeryana aldı yoksa sezeryan tarihine 3 gün vardı ve doğum esnasında gördük ki bebeğimin boynuna kordon 2 sefer dolanmış doktorum bana çocuk doktoruda aileme verilmiş sadakları varmış demiş herşey bi sebep yani ama şu an yavrum yanımda inşallah sen ve burda benimle aynı kaderi yaşayan herkes birgün bebeklerini kucağına alacaklar

anladım canım inşallah dediğin gibi şifa olsun

senay umarım iyisinizdir.bu süpriz mutlu sonuçlanır inşaallah.
meleköğretmen Alllahım sana da kolaylık versin.sağlıkla sonuçlansın inşaallah.

pıhtıcanlar ben birkaç defa internette okudum kan akışını düzenler diye ve 1 haftadır uygulamaya başladım.hergün 1 diş sarımsak yutuyorum bütün olarak ve sanki iyi geldi bana.eskiden kalbim sıkışırdı sanki böyle pıt pıt olur kan gitmiyo gibi hissederdim,bacağımda da pıt pıtlar olurdu. psikolojikte olabilir ama ben iyi geldi diye düşünüyorum. kullanan ol du mu hiç çiğ sarmısak.

senay umarım iyisinizdir.bu süpriz mutlu sonuçlanır inşaallah.
meleköğretmen Alllahım sana da kolaylık versin.sağlıkla sonuçlansın inşaallah.

Sağol canım çok teşekkür ederim..Bir imtihandayız.Rabbim sabrını da versin,daha beterlerinden korusun...Rabbim bir daha ele ayağa düşürüp kimselere muhtaç etmesin..Yatalaklara ve tüm hastalara yardım etsin....

merhaba kızlar oğlus buyudukce kendıme daha cok vakıt ayırırrım dıye dusunuodum ama yanılmısım fazla gırıp takıp edemıyorum umarım herkes cok ıyıdır bebişlerimiz hamişlerimiz keyıflıdır...eskılerden kımkaldı doguracak olan 12m var benım aklımda baska varmıydı:44:
öpüyoruz sızlerı allaha emanet olun

şenaycım geçmiş olsun...
senin yazdıklarını okuyunca aklıma şu geldi;belki seninde günde 3 defa progestan kullanarak kanama olmamasını sağlarlar..evet sen bu defa corasprin kullandın ama hemen günün geçer geçmez progestana başlamadın...açıkcası içimden geçen progestanı da kullanarak olumlu sonuç alacağın...
canım bana düşmez ama tavsiyem korunma olarak afedersin ama prezervatf..tam açıklamamışsın ama kullanmadığın ve geri çekilme yöntemi yapıyosunuz gibi bi intiba oluştu bende..yanıldımmı bilmiyorum ama erkekten gelen boşalma öncesi sıvının da hamileliğe yol açacağını okumuştum..hatta benim bir arkadaşımda bu yöntemle istemdışı hamile kalmıştı..
atiscim geçen gün bende bir blog da okudum..limon ve sarımsaklı bir kür uygulanıyor..ve vücuda olan faydalarında kan dolaşımıda vardı..belki bilirsiniz ay ın durumuna göre tüy alma diye bir topic vardı.o konu sahibesinin bir bloğu var.orada okudum..çok mantıklı geldi bize..pıhtılaşmaya zararlı değil gibi göründü bize..hatta limon ve sarımsakları aldık..yapmayı düşünüyoruz..link vermek yasak olmasaydı buraya atardım ama malesef..

bu kalp sıkışması bende oluyor canım pıhtılaşmadanmı oluyormuş ilk senden duydum kardiyolojiye gittim bişey çıkmadı

çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için, gerçekten bilmiyordum böyle bir diyet olduğunu, doktorum da hiç bahsetmedi..gerçi ben üniversite hastanesine gidiyordum orada konuldu teşhis malum oradaki doktorlar çok yoğun olduğundan ayrıntılı bilgi veremiyorlar maalesef..özel doktoruma da gidicem haftaya, onunla konuşucam bu konuyu bakalım o ne önerecek, gerçekten değişik şeyler öğreniyorum sayenizde...

kızlar ben pazar sabah adet olmustum.doktorum adet donemınde coraspın ı ıcme demıstır.su anda malum 4.gun ve ara ara kanamam oluyor.sızce coraspıne baslıyım mı yoksa bıkac gun saha beklıyım mı ne dersınız

atiscim ben burda gıdalarla ilgili bahsedilenleri kopyalamıştım ve orda sarımsak yasak diye bir not var. kimden almışım bu yazıyı hatırlamıyorum ama sinan hocanın dietinde olabilir. yine de sen bilirsin. araştır istersen.

Bezelye, sakatat ve sarkuteri yasakti, bezelye ve sakatat yemedim sarkuteriyi cok az yedim-dayanamadim. Tereyag, yagsiz beyaz peynir disindaki peynirlerden neredeyse hic tuketmedim. Baska birsey yok sanirim.

sağolasın canım. ilk gidişimde daha detaylı sorarım artık tolga hocaya. kendimi suçlu hissediyorum bazen sanki yememem gereken birşeyi yiyorum gibi geliyor. bazen de yemem gerekeni yemiyorum diye korkuyorum. 1 aydır baklagillerden yemiyorum mesela. vücuda almam gerekenleri almıyorum sanırım. neyse kafamda oturtamadım bir türlü yaa... neyse şuan 3. adetimi oluyorum. 4. den sonra bırakcam korunmayı. 1 ay sonra gidecem zaten hocaya.
oğluşun nasıl oldu canım tamamen düzeldi mi? problem yok demi?

pıhtılaşmanın şiddeti önemli deniliyor ama benim pıhtı için prf.iğne vurulmana bile gerek yok dedi ama işimizi garanti altına almak için vurul dedi ne fayda iğne vuldum ama yine gitti.diyet derken ne diyeti bu sadece pıhtılaşması fazla olanlar için mi veriliyor.yoksa pıhtı sorunu yaşayan herkese mi diyet yaptırılıyor.

SENAY; güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolundadır..
MELEKÖĞRETMEN; canım bende de 28.haftada sancılanmıştım rahim ağzım daralmıştı hatta ve bende o haftadan sonra hep yattım..nidilat kullandım magnorm kullandım..sürekli yattım sadece tuvalete kalktım 37.haftaya kadar dayandım inşallah sende dayanırsın..
BURCU_GEN; canım çok büyük geçmiş olsun..Allah sağlık versin hayırlısıyla büyüt mert beyi..

kızlar bana da dua edin..duru ile başım dertte..kızımı çok seviyorum ama emerken sürekli boğuluyor..artık dayanamıyorum..çok yoruldum sürekli ağlıyorum..bir çocuk meme emerken neden tıkanır ki ya?? hemde her emişmede anlamış değilim..doktora gittik çockda bir sorun yok..sütü emzirmeden önce pompayla sağıyorum tazyiğini alıyorum..ama ona rağmen yine de boğuluyor..sinirlerim çok bozuk ben galiba çocuk bakamıcam diyorum kendime..bana bi akıl verin kızlar ya?? çevrenizde, yakınlarınızda falan böyle olanlar var mıydı?? neler yaparlardı??

birşey daha soracam kızlar.kürtaj sonrası gebelik için ne kadar korunmanızı söyledi doktorunuz.kimi hemen hamile kalabilirsin diyor kimi 3 ay kimi 6 ay neye inanacağımı şaşırdım
paylaşımlarınızı bekliyrum.

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. sabah dr. a gittim. ultrasonla baktı. zaten bu seviyede hcg değerinde birşey görülmez dedi. kanamam olduğunu söyledim. düşük olduğunu söyledi. yani benim tahmin ettiğim gibi. bi kaç gün sonra hcg testini yineliycem o kadar. allahım tekrar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…