şenaycım geçmiş olsun...
senin yazdıklarını okuyunca aklıma şu geldi;belki seninde günde 3 defa progestan kullanarak kanama olmamasını sağlarlar..evet sen bu defa corasprin kullandın ama hemen günün geçer geçmez progestana başlamadın...açıkcası içimden geçen progestanı da kullanarak olumlu sonuç alacağın...
canım bana düşmez ama tavsiyem korunma olarak afedersin ama prezervatf..tam açıklamamışsın ama kullanmadığın ve geri çekilme yöntemi yapıyosunuz gibi bi intiba oluştu bende..yanıldımmı bilmiyorum ama erkekten gelen boşalma öncesi sıvının da hamileliğe yol açacağını okumuştum..hatta benim bir arkadaşımda bu yöntemle istemdışı hamile kalmıştı..
atiscim geçen gün bende bir blog da okudum..limon ve sarımsaklı bir kür uygulanıyor..ve vücuda olan faydalarında kan dolaşımıda vardı..belki bilirsiniz ay ın durumuna göre tüy alma diye bir topic vardı.o konu sahibesinin bir bloğu var.orada okudum..çok mantıklı geldi bize..pıhtılaşmaya zararlı değil gibi göründü bize..hatta limon ve sarımsakları aldık..yapmayı düşünüyoruz..link vermek yasak olmasaydı buraya atardım ama malesef..
canım hayırlısı olsun. ama bence bekleme hemen doktora git gerekiyorsa rapor alır yatarsın evinde.
sinan hoca artık yeni hasta almıyormuş dediler bana. ben geçen ay hacettepeye gittim ve hacettepenin kadın doğum sistemini hiç beğenmedim. herkese 13.30 a randevu veriyorlar. giriş yaptırmak için 2 saat ayakta bekliyorsun falan... ayrıca o zaman sinan hoca içimn yeni hasta almıyor dediler, özgür deren de sadece muayenehaneside bakıyor dediler. anlayacağın hacettepe defterini kapattım ben. ama ocaktan itibaren hoca farkı gelirse başlarlar sanırım hasta almaya.
üzülme boşver. dediğim gibi, duracaksa duracak zaten. sen de güçlü ol ve bebeğine güç ver. inşallah tutunur. umutlu olmalısın bence.
evet canım hacettepenin sistemi berbat. sırf sinan hoca için katlanıcam. 3. adetin olunca gel demişti. ben artık bu erken düşüğü de adet sayıp şubatta gidicem ve bu olayı da anlatıcam. zaten eşimle kararımız şubatta hem sinan hocaya hem de tolga beye gitmek yönünde ikisinin de dediklerine bir bakıp karar vereceğiz. sinan hocaya çok güveniyorum gerçi. o zamana kadar beklemeye devam. zaten bunun da olmadığı netleşti bu sabah. kanama baya arttı. dr. çok aşırı olursa acil gel dedi. başka birşey söylemedi zaten. benim korkum asıl hamilelik istediğimde aynı şeyleri yaşamak. işte o zaman dayanılmaz olur bu acı. allahıma dua ediyorum hergün bana ve isteyen herkese bu acıları yaşatma diye.
birşey daha soracam kızlar.kürtaj sonrası gebelik için ne kadar korunmanızı söyledi doktorunuz.kimi hemen hamile kalabilirsin diyor kimi 3 ay kimi 6 ay neye inanacağımı şaşırdım
paylaşımlarınızı bekliyrum.
birşey daha soracam kızlar.kürtaj sonrası gebelik için ne kadar korunmanızı söyledi doktorunuz.kimi hemen hamile kalabilirsin diyor kimi 3 ay kimi 6 ay neye inanacağımı şaşırdım
paylaşımlarınızı bekliyrum.
evet canım hacettepenin sistemi berbat. sırf sinan hoca için katlanıcam. 3. adetin olunca gel demişti. ben artık bu erken düşüğü de adet sayıp şubatta gidicem ve bu olayı da anlatıcam. zaten eşimle kararımız şubatta hem sinan hocaya hem de tolga beye gitmek yönünde ikisinin de dediklerine bir bakıp karar vereceğiz. sinan hocaya çok güveniyorum gerçi. o zamana kadar beklemeye devam. zaten bunun da olmadığı netleşti bu sabah. kanama baya arttı. dr. çok aşırı olursa acil gel dedi. başka birşey söylemedi zaten. benim korkum asıl hamilelik istediğimde aynı şeyleri yaşamak. işte o zaman dayanılmaz olur bu acı. allahıma dua ediyorum hergün bana ve isteyen herkese bu acıları yaşatma diye.
hayırlısı olsun şenaycım. üzüldüm. umutlu bir şekilde dönersin doktordan diye düşünüyordum. hayırlısı olsun.
sağol canım duaların için ben de dua ediyorum burdaki herkese. bizi bizden iyi anlayan olamaz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli bebekler versin. her iki doktor da benim favorim. sinan hocaya gidemedim. ama sen gidebilirsen haberleşelim. edindiğimiz bilgileri paylaşalım. ben 1 ay sonra tolga hocaya tekrar gidecem. adetimin ilk günü gidecem ve iğneyi kullanmayı öğretecek bana. 4. adetimden sonra korunmayı bırakacaz inşallah. haberleşelim şenaycım.
hayırlısı olsun şenaycım. üzüldüm. umutlu bir şekilde dönersin doktordan diye düşünüyordum. hayırlısı olsun.
sağol canım duaların için ben de dua ediyorum burdaki herkese. bizi bizden iyi anlayan olamaz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli bebekler versin. her iki doktor da benim favorim. sinan hocaya gidemedim. ama sen gidebilirsen haberleşelim. edindiğimiz bilgileri paylaşalım. ben 1 ay sonra tolga hocaya tekrar gidecem. adetimin ilk günü gidecem ve iğneyi kullanmayı öğretecek bana. 4. adetimden sonra korunmayı bırakacaz inşallah. haberleşelim şenaycım.
tamam canım ben de şubatın ilk haftası ankaradayım allah izin verirse. sinan hocayla zaten kontrole çağırdığı için görüşeceğim. tolga beye de fikir olsun diye gideceğim. muhtemelen ona da devam ederim diye düşünüyorum çünkü özelde de dr. olması acil durumlar için her zaman iyidir.
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. sabah dr. a gittim. ultrasonla baktı. zaten bu seviyede hcg değerinde birşey görülmez dedi. kanamam olduğunu söyledim. düşük olduğunu söyledi. yani benim tahmin ettiğim gibi. bi kaç gün sonra hcg testini yineliycem o kadar. allahım tekrar yaşatmasın.[/QU
kimysal gebelikmiş hiç yaşamadım canım bilmiyoru kanamyla birlikte düşücekmi
allah tekrarını yaşatmasın umarım hazır olduğunda sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirsin okuduklarımdan anladığım kadarıyla doktorunu bulmuşsun güveniyosunda en önemlisi güvenmekte zaten aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu varken bide doktorun verdiği cevaplarda seni tatmin edememesi de kötü
kızlar ben korunmama rağmen kazara hamile kalmışım ve düşük bile yapıyormuşum şu an yeni öğrendim. çok üzgünüm. adetim gecikmişti. ben kürtajdan sonra daha 1 kere adet görmüştüm. bu ikinci adetim olacaktı. gecikince ben önemsemedim daha düzene girmedi diye. ama içime kurt düştü. dün kit aldım. ikinci çizgi silikti. sonra bu sabah kan verdim. labaratuarı aradığımda karşımdaki adam müjdemi isterim pozitif dedi. şok oldum. ama bu arada lekelenmem de başladı. yani düşük yapıyorum. şu ara bekleme sürecinde olduğum için sadece gün aşırı coraspin kullanıyodum. demekki ben sadece coraspinle ilerleyen dönemlere erişemeyeceğim. buradan bu sonuç çıkıyo. sadece coraspin kullanırken çok erken dönemde düşük yaşıyorum. iğnelerle de biraz dayanıyo ama olmadı. geçmişteki düşükler de bunun göstergesi. ne yapacağımı bilemiyorum. şubat başında ankaraya gideceğiz ama inancım çok zayıfladı. sanki benim hiç bebeğim tutunamayacak gibi geliyor. çok üzülüyorum.
SENAY; güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolundadır..
MELEKÖĞRETMEN; canım bende de 28.haftada sancılanmıştım rahim ağzım daralmıştı hatta ve bende o haftadan sonra hep yattım..nidilat kullandım magnorm kullandım..sürekli yattım sadece tuvalete kalktım 37.haftaya kadar dayandım inşallah sende dayanırsın..
BURCU_GEN; canım çok büyük geçmiş olsun..Allah sağlık versin hayırlısıyla büyüt mert beyi..
kızlar bana da dua edin..duru ile başım dertte..kızımı çok seviyorum ama emerken sürekli boğuluyor..artık dayanamıyorum..çok yoruldum sürekli ağlıyorum..bir çocuk meme emerken neden tıkanır ki ya?? hemde her emişmede anlamış değilim..doktora gittik çockda bir sorun yok..sütü emzirmeden önce pompayla sağıyorum tazyiğini alıyorum..ama ona rağmen yine de boğuluyor..sinirlerim çok bozuk ben galiba çocuk bakamıcam diyorum kendime..bana bi akıl verin kızlar ya?? çevrenizde, yakınlarınızda falan böyle olanlar var mıydı?? neler yaparlardı??
Bendede kan pıhtılaşması var 3 kere hamile kalabildim 4 aydırda kalamıyorum neden acaba???
Kızlar kan sonucumu aldım, doktora da soramadım henüz yorumlar mısınız lütfen, anladığım kadarıyla kan pıhtılaşmam var, acaba çok mu kötü durumum :
FAKTOR V LEIDEN PCR : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
MTHFR 1298 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
hepsi de heterozigot çıkmış.aynı duruma olanınız var mı ?
canım geçmişolsun bhcg yi bi daha tekrarladın mı eğer düşüşe geçtiyse o zaman kesin olarak düşük olduğu anlaşılır canım sakın üzülme inancını da kaybetme ankaraya git iyice araştır ve doktorunun söylediği zamanda gebeliği düşün allahın izniyle bebişin olur sana şu an içten dua ettim allah kabul eder inş.
Kızlar kan sonucumu aldım, doktora da soramadım henüz yorumlar mısınız lütfen, anladığım kadarıyla kan pıhtılaşmam var, acaba çok mu kötü durumum :
FAKTOR V LEIDEN PCR : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
MTHFR 1298 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
hepsi de heterozigot çıkmış.aynı duruma olanınız var mı ?
şenaycığım geçmiş olsun canım umudunu yitirme ben de 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. doktora gittiğimde bana progestron verdi 100 mg günde 3 tane kullandım folbiol ve aspirinde tabi aspirin günde bir tane ve progestronu 3 tane olmak üzere bebeğin düşmelerini önlüyor dedi doktor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
canım çok teşekkür ederim duaların için. sen nasılsın bu rada hamilelik nasıl gidiyr. bebişimiz iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?