Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım o şekilde çünkü ben prezervatife katlanamıyorum. ilaç da kullanamıyorum. o yüzden bu şekilde korunmak durumunda kalıyorum. öyle birşey olmuş olabilir. bundan sonra daha da dikkatli olmam gerekir dr korunmayı bırak diyene kadar. allahım hayırlısını versin.

canım ben kürtajımı 19 ekimde oldum. hacettepe de sinan hoca yaptırdı kürtajı. onun dediği en az 6 ay. ama aslında bana uyguladığı şekilde 7-8 ayı buluyor tekrar hamile kalmam için. ben şubatta gidicem kendisine kontrole 4 ay geçmiş oluyo üstünden ondan sonra da 3 ay bir tedavi uyguladıktan sonra korunmayı bıraktıracak bana söylediği bu şekildeydi. yani toplam 7 ay bi de hemen hamile kalamadığını düşün eder 8-9 ay. gerçi malum ben bu arada bile hamile kalıp kimyasal bir gebelik yaşadım ama sanırım o pek düşükten sayılmıyor.

canım ben 9 haftalıkken kalbi durdugu için dusuk yaptim, 3 adet gormen yeterli dedi..Rahimin toparlanması için ve adet duzeninin belli olması için..

canım geçmişolsun bhcg yi bi daha tekrarladın mı eğer düşüşe geçtiyse o zaman kesin olarak düşük olduğu anlaşılır canım sakın üzülme inancını da kaybetme ankaraya git iyice araştır ve doktorunun söylediği zamanda gebeliği düşün allahın izniyle bebişin olur sana şu an içten dua ettim allah kabul eder inş.

Ah canım sen de mi öyle oldun?benim de 28. haftada hafif kanama oldu.Açılma olmuş 1,5 gibi.30. haftadayım şimdi.Dün gittim 2 olmuş açıklık.Ben de nidilat kullanıyorum ve yatıyorum.Bu iki gündür sık tuvalete çıkıyorum..elimden gelse gitmeyeceğim ama dayanamıyorum..Senin nasıl geçti bu sürecin????Tekrar hatırlamanı istemem ama morale ve tecrübeye o kadar ihtiyacım var ki

Bebeğine de Rabbim kolaylık versin anneciğini rahat rahat emsin inşallah

Kızlar kan sonucumu aldım, doktora da soramadım henüz yorumlar mısınız lütfen, anladığım kadarıyla kan pıhtılaşmam var, acaba çok mu kötü durumum :

FAKTOR V LEIDEN PCR : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)

MTHFR 1298 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)

MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)

hepsi de heterozigot çıkmış.aynı duruma olanınız var mı ?

geçmiş olsun canım. ilk sayfayı incele istersen muhakkak seninle aynı durumda olanlar vardır.

canım çok teşekkür ederim duaların için. sen nasılsın bu rada hamilelik nasıl gidiyr. bebişimiz iyimi?

şenaycığım geçmiş olsun canım umudunu yitirme ben de 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. doktora gittiğimde bana progestron verdi 100 mg günde 3 tane kullandım folbiol ve aspirinde tabi aspirin günde bir tane ve progestronu 3 tane olmak üzere bebeğin düşmelerini önlüyor dedi doktor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ben varım canım senin de genlerin benimkiyle aynı. faktör v leiden daha ciddi bir pıhtılaşma problemi. dr. muhtemelen hamile kalınca iğne kullanacaksın diyecektir.

canım hamile kalıca mı başladın progestana yoksa önceden mi

canım çok teşekkür ederim duaların için. sen nasılsın bu rada hamilelik nasıl gidiyr. bebişimiz iyimi?

canım ben de 10 gün önce gitmiştim doktora o zaman iyiydi ama şu an ne durumda bilemiyom hareketleri hissetmediğimiz için rahat olamıyoruz ne yazık ki sadece tek sıkıntım ve korkum karnımda ağrılar oluyo şu an da var ağrım inş. kötü bişey yoktur bi terslik olmazsa 10 gün sonra dktora giderim tarama testi zamanı olcak. sen de iyi ol canım ve kendini yıpratma herşey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…