Kızlar kan sonucumu aldım, doktora da soramadım henüz yorumlar mısınız lütfen, anladığım kadarıyla kan pıhtılaşmam var, acaba çok mu kötü durumum :
FAKTOR V LEIDEN PCR : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
MTHFR 1298 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI : Mt/N : Heterozigot (Mutasyonu tek alelde tasiyor)
hepsi de heterozigot çıkmış.aynı duruma olanınız var mı ?
canım ben de 10 gün önce gitmiştim doktora o zaman iyiydi ama şu an ne durumda bilemiyom hareketleri hissetmediğimiz için rahat olamıyoruz ne yazık ki sadece tek sıkıntım ve korkum karnımda ağrılar oluyo şu an da var ağrım inş. kötü bişey yoktur bi terslik olmazsa 10 gün sonra dktora giderim tarama testi zamanı olcak. sen de iyi ol canım ve kendini yıpratma herşey allahtan
inş. sorunsuz atlatırım çünkü çok zor bi süreç karnım ağrısa hemen endişeleniyorum ya da bulantılarım olmazsa yine endişeleniyorum yani kafaya takmamaya çalışıyorum ama ağrılarım olduğunda korkuyorum hepimiz allaha emanetiz canım hakkımızda hayırlısını nasip ediyo allahım biz bunun pek farkında değiliz unutmayalım her şerde bir hayır vardır. şu an iyimisin kaçgün oldu kanama falan kesildi mi ya da doktora gittin mi
sevinçççç darıldın mı cicim bize.hiç bakmıyorsun bu topiğe.darıldıysan barışalım kumru gibi koklaşalım...))
şaka bir yana kızlar biz sevinçi darılttık mı ne,geliyor başka topiklere giriyor buraya uğramadan kaçıyor.keyifsiz herhalde biraz.inşallah küstürmemişizdir onu....
gerçekten başka topiklere giriyor mu?
küsecek birşey mi oldu gerçekten?
SEVİNNNNNNÇÇÇÇÇ
NERDESİİİİİN?
kötü birşey yoktur inşallah.
valla en son ben onu yaşadığımız sorunlara rağmen hamile kalacağız mı ne topiğinde gördüm.adeti geçikmiş 1 gün mü ne. 1 test yapmış 2. çizgi silik çıkmış.tekrar yapmış onda da aynı çıkmış.sonra başka marka almış onda negatif çıkmış.kan tahlilil vermiş onda da sonuç negatif.zaten adet olmuş.orda okudum dün öğlen girmiş.özelden de mesaj atıyom ama yanıt yok.gribi geçmemişdi galiba eşi ve çocuğuda olmuş....
daha 1000 bile okuyamadım. başkalarının ettiği dua kabul olurmuş. ismim emine. katkılarınızı bekliyorum. okuyabilirseniz, okuyunca söylerseniz sevinirim. bence sırayla birbirimize okuyalım. 4444 e tamamlayalım. seviç iyileşsin gelsin de o organize eder sanırım bu işi. bebeği olanlara da dua edelim.
"Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek."
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
hildan ağrılarının olması normal. rahim büyüdüğü için karın ağrıları oluyor. bende dr uma sormuştum ağrım oluyor diye korkulacak bişey değil rahimden dolayı demişti. merak etme yavrucuklarımıza allaha emanet. bişey olmaz inşallah. ama hep bir korku var içimizde. ben 1,5 haftadır ara ara çok hafif hareketlerini hissediyorum. geçen gün gün boyu hissetmedim hiç. akşam eve gelince eşimede dedim. oda benden pimpirikli. acile gitsekmi dedi. gerek yok dedim. kızımla yattık gece. karnımda bişey vurdu resmen. kızıma sordum senmi dokundun dedim yok dedi. ilk defa bebişim bu kadar sert hissettirdi hareketini. sevindim şükür iyiymiş dedim:) allah korkularımızı gerçek etmesin inşallah
daha 1000 bile okuyamadım. başkalarının ettiği dua kabul olurmuş. ismim emine. katkılarınızı bekliyorum. okuyabilirseniz, okuyunca söylerseniz sevinirim. bence sırayla birbirimize okuyalım. 4444 e tamamlayalım. seviç iyileşsin gelsin de o organize eder sanırım bu işi. bebeği olanlara da dua edelim.
"Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek."
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
canım içimi rahatlattın teşekkür ederim ama sürekli oluyo ağrılarım şu an bile var genelde midenin hemen alt tarafnda ağrım var inş. geçer ve kötü bişey yoktur. canım bebişinin hareketlerini erken hissetmeye başlamışsın ne güzeeel darısı başıma allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar kan beta hcg için kan verdim dua edin bana bu mübarek cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?