- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
EMİNE allah kabul etsin.ben 25 tane okurum....bugün cuma saati okurum...
canım ben de okurum ne kadar okuyabilsem burdan ne kadar okuduğumu yazarım
canım nasılsın iyi dinlenebiliyomusun umarım sen de bebeğin de iyisinizdir allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Merhaba dostlarım, nasılsınz umarım herkes iyidir?
bebeğine kavuşanları tekrar tebrik ederim inş darısı bize olsun
hamile dostlarıma saglıkla bebeklerine kavuşmak nasip olsun
hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma da rabbim tez zamanda nasip etsin inş saglıkla..
beni sorarsanız çok şükür bebekle ilgili sıkıntımız yok, gelişimi fln iyi.
bi amniyotik bant çıktı başımıza onla korktuk baya ama 2-3 dr gittim
bant korkulacak yerde ve yapıda olmadıgı için sorun olmadıgını söylediler.
artık onlara inanıp kızımı duayla büyütüyorum karnımda ne yapayım..
diger yandan iğnelere devam, son dr degiştirdi banada cleaxen 0.4 lük verdi hergün.
bide kızlar bu igneler yüzünden olurmu bilmiyorum sizde de oluyomu
benim acaip kalça ve bacak agrım var. ne gezebiliyorum ne yatabiliyorm anlamadım
geceleri uyku yok sürekli uyuşuyor ve felaket canım yanıyor saga sola dönmek herbiyanım sızlıyo.
şimdiden böyleyse ileride ne yapıcamı düşünmeden edemiyorum.. fıtıgımda var acaba ondanmı bilmiyorum bu kdr erken başladı.
ama bu ignelerin kemik erimesi yaptıgını ve kemikleri güçsüzleştirdigii duymuştum
sizdede oluyormu merak ettim
ne yapacagız buna bi önlem yokmu çok korkuyorum
dr yürüyüş yapacaksın kas ve kemikleri güçlendirceksin diyo da
yürüyünce daha beter tutuluyorum anlamadım oof off, rabbim yardımcımız olsun..
Canım bu iğneler vurulduğu zaman sızlama yapıyor.Onun dışında çok ağrı yapmaz.Kemik erimesi konusunda da korkma canım..Hemen o kadar etki göstermez.Sen ne kadar vuruldun ki???
dimi daha çok erken zaten öyle bişi olsa dahi
ben 17 eylülden beri vuruluyorum canım işte 3,5 aydır nerdeyse
dr 30 haftaya kdr devam edicez fln dedi ama bakalım
senin neyin var canım hayırdır istiraatteymişsin? ne kadar kaldı doguma canım?
saglıkla kurtulmayı nasip etsn rabbim inş sanada bebegine de..
Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Başlarda ben de korkuyordum senin gibi.
Benim erken doğum riskim var.31. hafta içindeyim..Yatak istirahati...Dua edin lütfen.Bebişimi sağlıkla alabileyim kucağıma..(Hepimiz)
kızlar çıkmadı yaaa çok şaşkınım
%80 85 ihtimal veriodum
eşim çok şaşırdı ve hala inanmıyor.. hamilesin sen çıkmadı o testte diyor
çıkan değer 0.04
artar mı acaba yaaa
kaç gün geçti ki.....benim bi tanıdığım 24 kasımda adet olması lazımdı.olmadı.her hafta 2-3 idrar testi yaptı.çıkmıyor.kan verdi aralığın başında 0 çıktı.neyse 10 aralıkta idrar tetsi biri silik çıkmış.13 aralıktada kanda 721 çıktıydı.geç döllenme galiba.bakarsın olur.sen sen 6 aralıkta olmadın mı?daha var galiba adetine....
geçmedi canım daha 6 aralıkta oldum evet ben buğün hastaneye gittim tiroidim yüksük çıkmıştı onun kontrolü vardı orda beta hcg ye de baktırdım...test yapmadım hiç evde.. ay inşllah yaa .. eşim şok oldu.. zor inandırdım.. var 10 gün kadar.. bakalım inşllaah yaa ama acayip ağrım oldu geçtiğimiz günlerde...
moralim çok bozuk ağlıyorum sürekli...
amin canım , bende iğne vuruyorum ama herhangi olumsuz bir etkisi olmadı .belki kendini yoruyosundur, kalsiyum eksikliği olabilir.Merhaba dostlarım, nasılsınz umarım herkes iyidir?
bebeğine kavuşanları tekrar tebrik ederim inş darısı bize olsun
hamile dostlarıma saglıkla bebeklerine kavuşmak nasip olsun
hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma da rabbim tez zamanda nasip etsin inş saglıkla..
beni sorarsanız çok şükür bebekle ilgili sıkıntımız yok, gelişimi fln iyi.
bi amniyotik bant çıktı başımıza onla korktuk baya ama 2-3 dr gittim
bant korkulacak yerde ve yapıda olmadıgı için sorun olmadıgını söylediler.
artık onlara inanıp kızımı duayla büyütüyorum karnımda ne yapayım..
diger yandan iğnelere devam, son dr degiştirdi banada cleaxen 0.4 lük verdi hergün.
bide kızlar bu igneler yüzünden olurmu bilmiyorum sizde de oluyomu
benim acaip kalça ve bacak agrım var. ne gezebiliyorum ne yatabiliyorm anlamadım
geceleri uyku yok sürekli uyuşuyor ve felaket canım yanıyor saga sola dönmek herbiyanım sızlıyo.
şimdiden böyleyse ileride ne yapıcamı düşünmeden edemiyorum.. fıtıgımda var acaba ondanmı bilmiyorum bu kdr erken başladı.
ama bu ignelerin kemik erimesi yaptıgını ve kemikleri güçsüzleştirdigii duymuştum
sizdede oluyormu merak ettim
ne yapacagız buna bi önlem yokmu çok korkuyorum
dr yürüyüş yapacaksın kas ve kemikleri güçlendirceksin diyo da
yürüyünce daha beter tutuluyorum anlamadım oof off, rabbim yardımcımız olsun..
Canim lusnica bana msj yazmissinda benim 100 msjim olmadigi icin mesaj olarak cevap veremedim.. hangi durumumuz benziyor ben daha once dusuk yapmadim..
daha dur bakalım.hemen ne ağlıyorsun.bak ben 4 aydır korunmuyorum ama malesef
bakalım bu ay ne olur bilmem hemen ağlama dur hele....
ya ben ilk gebeliğimde hemen hamile kaldım.. bu ay çok rahim ağrım oldu... kokrtum azcık normal değil sonuçta... hep ymurtlama günlerimde beraber olduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?