Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

rahat olmak şart işte canım zamana bırakmak lazım ahh ahhh çekiyoruz işte neyse vardır bir hayır..... amin canım aminnnnn

merhaba arkadaşlar. 12 haftalık hamileydim perşembe günü bebğimin kalbinin durduğunu öğrendim. clexan 0.4 coraspin 100 mg kullanıyordum. ilk bebeğim de 9 haftalıkken alınmıştı. hiç atmadı kalbi. bu arada dr 3 ay korunma verdi. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. 2 ay sonra da diğer testleri yaptıracaz. dua edin

çokk çokk çok üzüldüm yaa, aynı acıları yaşayınca çok iyi anlıyorum seni, iğneye rağmen ilaca rağmen neden olur ki ( ALLAH sabır versin canım, dualarımda olacaksın

çokk çokk çok üzüldüm yaa, aynı acıları yaşayınca çok iyi anlıyorum seni, iğneye rağmen ilaca rağmen neden olur ki ( ALLAH sabır versin canım, dualarımda olacaksın

biz de şok olduk. kalp atışlarını alınca derin bir oh çekmiştim. nasip değilmiş. Allah razı olsun. dulara çok ihtiyacım var.

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı sonuçlar gelir ve sonraki gebeliğinde bebeğini kucağına alırsın inşallah. bende 2 düşüğün ardından 25 nci haftamdayım çok şükür. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...

canımmmm çok üzüldüm.Allah sabır versin......

. Canim seninle ayni seyleri yasamisiz.benim mutasyonum mtrf1298 heterozigot bende igne kullanmama ragmen kalbi durdu.senin mutasyonun nedir ve doktorlar igneden mi oldugunu dusunuyorlar.cok gecmis olsun sanada rabbim insallah tez zamanda bebegine kavusturur.

canım içime doğmuş gibi sanki sabah seni düşünerek uyandım. uzun zamandır giremiyorum. oğlum çok gazlı o yüzden uyanıksa hep kucakta uyuyorsada işleri toparlamaya çalışıyorum işte. bende doğuma gitmeden önceki gün yaptım iğnemi sadec normalde 6 gibi yapardım o gün biraz daha erken vurduk. çok heyecanlandım şimdi . allahımsağ salim kucağına alı evinize dönmeyi nasip etsin. dualarım seninle olacak . iyi haberlerinizi beklicem . öpüyorum çok

sağol canım 2. düşüğünden önce iğne coraspin kullanmış mıydın.

canım peki sonra nasıl bir yol izlediniz. tekrar hamile kalabildin mi kaldıysan hangi ilaçları verdiler?

canım sağlıkla kavuş bebeğine . iğnelerden değilde hamilelikten olabilir ağrıların kalsiyumu arttır birde magnezyum kullan. bana çok iyi gelmişti doktoruna sor verecektir sana ben magnorm kullanmıştım. umarım iyi gelir

Sağol canım ya.Yatak istirahatindeyim.Annem yanımda çok şükür..İnşallah bebeğime sağlıkla kavuşurum..Senin de Allah yardımcın olsun canım..Rabbim hepimize bol sabırlar versin...

canım allahım korusun sizi annen yanındaymış dinlen bol bol. kuzeniminde erken doğum riski vardı 41.haftayı bekledi. bekler senin yaramazda. ilaç kullanıyor musun

canlarım kısaca yakın geçmiş yaptım. yeni arkadaşlar var. üzülerek hoşgeldiniz . allahım sizede nasip etsin güzel haberler vermeyi buradan.

bucu,burcu,kıvırcık,beydağlı,blond, nigar,hannem ve adı aklıma gelmeyen herkes umarım iyidir.

oğlum ve ben iyiyiz çok şükür. 2aylık olduk tam. acayip gaz sancılarımız var tek derdimiz o. allahım başka dert vermesin.

arkadaşım çok çok geçmiş olsun, bu son olsun inşallah.
ya ben bunu anlamıyorum, pıhtılaşma var gerekli tedavi uygulanıyor ama buna rağmen bebişlerin kalbi duruyor. böyle gördükçe gerçekten çok üzülüyorum.
burada doğum yapan ve bebişini kucağına alan arkadaşlar var, onları gördükçe de inanılmaz mutlu oluyorum ve ben de umutlanıyorum. fakat bir yandan da böyle acı haberler alıyoruz. 2 düşük yaşadım ve bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum. umarım hiç kimse bir daha yaşamaz.
sanırım anne olma sevdasından vazgeçicem artık, zaten eşim de bu yaşadıklarımızdan sonra eskisi gibi istekli değil çünkü psikolojimin bozulduğunun farkında. Allah hepimizin yardımcısı olsun, başka dert vermesin.

inşallah son olur. inşallah isteyen herkes bebişlerini kucaklarına sağ salim alırlar.

benim durumumda olan var mı lütfen yardım edin. cleaxan coraspin kullandığı halde düşük yapan var mı. varsa ne yaptınız. hangi tahlil ve tedaviler uygulandı.:26:

İnşallah bekler yaramaz..Nidilat kullanmaya başladım..

benim durumumda olan var mı lütfen yardım edin. cleaxan coraspin kullandığı halde düşük yapan var mı. varsa ne yaptınız. hangi tahlil ve tedaviler uygulandı.:26:

ben varım başıma bi sürü şey de geldi valla bi de perde çıktı onu da aldırdım..sonra mol gebelik de yaşadım ben de burda bu dertden müzdarip olup da doğuran arkadaşlara seslenmek istiyorum biraz moral verin lütfen ben ha bire ağlıyorum bu konu beni çok bunalttı..doğum yapan arkadaşlar siz ne hissetmiştiniz?gebelikte ne yaşadınız?sonra nasıl oldu yani ruh halinizi bize anlatırmısınız...gebelik öncesi nasıl bi süreç ne tür bi tedavi,gebelikte nasıl bi süreç ne tür bi tedavi,ve sonrası ne yaşadınız yazarsanız çok sevinirim...

sağol canım 2. düşüğünden önce iğne coraspin kullanmış mıydın.

geçmiş olsun canım iğne kullanıp düşük yapan ben varım malesef ancak 5.hamileliğimde alabildim kucağıma oğluşumu ilk 2 sinde bilmiyordum problemimi 3 ve 4 te iğne kullandım olmadı 5.de iğne ve aspirin kullandım

canım benim geçmiş olsun 2 aylık anne olarak ben sana kendimce cvp vereyim yaşadıklarımız hiç kolay değil her hamile kaldığımda hep korktum bu sefer olacakmı diye son hamile kaldığımda sonuna kadar hiç hayal kurmadım eşim hayal kurardı donuk donuk suratına bakardım son aya kadar hiç bişey almadım ya bişey olursa diye aldıktan sonrada çok korktum orası ayrı gebelikte iğne aspirin kullandım allaha şükür 5.de kucağıma aldım doğum yaptıktan sonra 2 gün gece gündüz hiç uyumadım bebeğimi seyrettim sürekli yine aynı gözünün içine bakıyorum o ağladıkça bende ağlıyorum mucizem kıymetlim o benim annelik gerçekten çok güzel bi duyguymuş allah sağlık sıhhat versin rabbim sizlerede isteyen herkese bu müthiş duyguyu tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…