Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım 2. düşüğünden önce iğne coraspin kullanmış mıydın.

hayır hiçbişey kullanmadım .ilk düşük dr normal kabul ediyoruz demişti ve ne bir test yapıldı nede önlem.
2 ncidede normal hamile kaldım oda düştü. bunun sonucunda testler yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.
dr um eğer hamile kaldığımı anlarsam hemen yanına gitmemi söyledi. ve anladığım an aradım ve gittim ,
corasprin ve clexan0,4 kullanmaya başladım. şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür.inşallah bu defa
Allah'ım kucağıma almamı nasip eder, tüm bebek bekleyen ve isteyenlere....

ben henüz doğurmadım ama ben kesinlikle ümitsizliğe kapılma derim.25. haftamdayım Allah'ım nasip ederse bir kızım olacak . 2 kez düşük yaşadım.
herkes farklı yaşar üzüntülerini sıkıntılarını .benim ve eşiminde bizim çocuğumuz hiç olmucak dediğimiz günler oldu. akrabalarımız yanımızda çocuk konusu
açmıyolardı üzülmiyim diye çok zor Allah'ım güç ve sabır versin herbirimize. ilk 2 de hiç bişey kullanmadım.şimdiki hamileliğimde bebe asprini ,clexan 0,4 ve elevit kullanıyorum.
hamile kalma sürecinde sadece folikplus kullandım.şu an çok iyi gidiyor maşallah. çok çok titizlenme kafaya takma.ben hep hayırlısını diledim,halada aynısını söylüyorum,
hakkımızda hayırlısını ver Allah'ım diye,O isterse verir istemezse geri alır !!!bol bol dua et oluruna bırak, tabiki dr unun dediklerini ihmal etme. Hayırlısıyla Allah'ım sanada,
aynı durumda olan ve annelik özlemi çeken bütün hanımlarada bu güzel duyguyu nasip edecek !!!

o kadar yoğun ki bu topik eskiler yeniler yetişemiyorum okumaya, her okuduğuma cevap vermek istiyorum ona hhiiiç yetişemiyorum, ama dua ve dileklerimi içimden geçiriyorum herkes için.
dün 3 ay oldu kürtejıma ve dün hamile olduğumu öğrendim, hafta başında pembemsi kahverengi akıntılarım gelmşti adet oldum zannettim üzüldüm ama olmadım sanırım yerleşme kanamasıydı, bekledim ve dün adetmin gecikmesinin 4. günü test yaptım hemencecik 2. çizgiyi gördüm, ALLAH isteyen herkese 2. çizgiyi görmeyi sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin AAMİİİİİİİİİİNNNN.... yarın doktoro gidicem iğneye ne zman başlycamızı sorucam, keseyi görmek için erken gibi otomatik hesaplayıcıda 4 hafta 4günlük gösteriyo ama inşallah çok beklemeden onu da görürüz. Allah herkese nasip etsin

slvy canım geçmiş olsun. Bu son olur inşallah. Güçlü olmaya çalış biliyorum insan bu durumda sağlıklı düşünemiyor ama Rabbimdir dileyip veren o ol derse olur ancak... Biz ne yaparsak yapalım her şey kısmettir. Bu nedenle hiçbir zaman umudunu yitirme. Rabbim sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü, salih bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere.

benim durumumda olan var mı lütfen yardım edin. cleaxan coraspin kullandığı halde düşük yapan var mı. varsa ne yaptınız. hangi tahlil ve tedaviler uygulandı.:26:

Bende bi bebeğimi kaybettimm cleaxan 0,4 ve aspirin 100 le doktorlar cleaxan yetersiz gelmiş innohepe geçelim dediler hatta kalp damar cerrahine gittim cleaxan 12 saat etkili innohepse 24 saat etkili o yüzden değiştirmişlerdir dedi hatta boy ve kiloya göre dozunu hesapladı innohep 0,45 lik kullanmam gerekmiş

çok geçmiş olsun canım. diyecek başka birşey bulamadım. acın çok taze şuan. allah bol sabır versin. umudunu yitirme canım.

canım söyliyecek bişey bulamıyorum ama çok üzüldüm gerçektende sen sakın kendini bırakma zamanla herşey yoluna girer tekrardan araştrmanı yaparsın ve inş. bidaha bu acıları yaşamazsın. canım merak ettiğim şey nasıl anlaşıldı belirti verdimi yoksa rutin kontrolde mi anlaşıldı kalp atışlarının durduğu benim de önceki düşüğümde 12. haftanın içindeyken kalp atışları durdu o yüzden şu an ayrı bi korkum var ve ağrılarm olduğu için ayrıca tedirginim. 2 hafta önce gitmiştm kontrolüm haftaya inş. güzel haberlerle dönerim

incinazcım hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Sağlıklı,huzurlu,mutlu ve hayırlı bir yıl olması dileğiyle....
İyi yıllar pıhtıdaşlarım....
İnşallah bu yıl bol bolsağlıklı,devam eden hamilelikler yaşarız....

Merhabalar arkadaşım, hayırlısı ile sen de bebişini kucağına alırsın inşallah:)) Ben iğneyi doğumdan 6 gün önce bıraktım(kahverengi lekelenmelerim olmuştu) doktorum böyle uygun gördü. Doğum sonrası da iğneye devam etmedim.

Sağlıklı,huzurlu,mutlu ve hayırlı bir yıl olması dileğiyle....
İyi yıllar pıhtıdaşlarım....
İnşallah bu yıl bol bolsağlıklı,devam eden hamilelikler yaşarız....

ben de 2013 ün ısrarla çabucak gelmesini istiyorum. inşallah 2013 hepimize sağlıklı bebekler getirsin.
ben de tüm pıhtıcanların yeni yılını kutluyorum.

slm kızlar slvy arkadaşımızın bebeğini kaybetmesi beni çok üzdü ben de şu an 11. haftamdayım ve daha önceki düşüğüm de bu haftalarda olduğu için ayrıca bi korktum kızlar ya bu pıhtılaşma sorunu olanlar kaçıncı haftalarda kaybederler bebeklerini nezamana kadar tehlikedeyiz allah yardımcımz olsun

canım ben dün gece iğnemi 1 saat geç yaptım bişey olur mu. benim eşim yapıyo iğnemi ben yapamyorum şu ana kadar hep saatinde yaparz ama dün gece işi geç bitti gelene kadar biraz gecikti umarım kötü bişey olmaz

inşallah canım. güçlü olmaya çalışıyorum. bu topic bana güç veriyor. sizler beni çok iyi anlarsınız çünkü. diğerlerinin verdikleri teselliler o kadar boş ki. iyiki bu forumu bulmuşum. en büyük duam benim yaşadığım acıları bir daha kimsenin yaşamaması. inşallah bu son olur. hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

sağol canım. eksik olmayın. iğneleirn ve ilaçların dakikasını bile geçirmedim. ama annelik içgüdüsü galiba hissettim. hep korkuyordum zaten. kanama falan olmadı ilkindede olmamıştı. ama beyaz renkli ve kokulu akıntılarım yoğunlaşmıştı. bunla ilgisi var mı bilmiyorum. ben en son 13 aralıkta kontrole gttiğimde herşey normaldi kalp atışları çok iyiydi. dr riskin önemli ölçüde azaldığını söyledi. 1 ay sonrasına randevu verdi. ikili test için. ama ben 27 aralıkta birden tansiyonum çıktı. beynim yerinden fırlyacak gibi zonkluyordu. yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde rengimin sapsarı olduğunu gördüm. eşimi aradım dr a gittik dr ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyamadı o an dünyam başıma yıkıldı. 2 hafta önce ölmüş. 9+1 gözüküyordu bende 11+1 olmam lazımdı. inşallah açıklayıcı olabilmişimdir. inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın..

bende kalp damar cerrahi bölümünü gtmiştim ama beni hiç önemsemedi dr. innohep 24 saat etkiliyse neden onu vermediler. verdiğin bililer için çok teşekkür ederim. peki sen düşüğünden sonra hamile kalabildinmi innohep iğnesinin etkisini görebildin mi merek ettim.

canım çok geçmişolsun bu da geçer hepimiz aynı dertten muzdaripiz allahım sabır versin. bende de karın ağrıları oluyo o yüzden biraz korkuyorum umarım kötü bişey yaşamam ben de 2 hafta önce gitmiştm bidaha kine haftaya giderim tarama için inş herşey yolunda olur. canım acını tazelemek istemem bebeğin düşürüldümü yoksa direk kürtajlanmı aldılar kürtaj çok fena bişey .tabi bayıltsalar iyi ama doktorlar bunu istemyo pek

canım ankarada koru hastanesinde ümit korucuoğluna gittim. herşey yolunda gitseydi 4 ocakta ilk randevum vardı bu drla. neyse dr ilaçla düşük yapmamın sağlığım için daha iyi olcağını söyledi hastaneye yatışım yapıldı. 2 saate bir ağızdan ve vajinal yoldan ilaç almam gerekiyordu. ben 6 ay boyunca vajinismus illetiyle boğuştum yendim ama vajinal muayenede kasılmalarım devam ediyor. o yüzden çok mücadele ettim ama vajinal ilacı hemşire yerleştiremedi çok acı çektim. 1 gece bekledik sancı falan olmadı. sonra dr gelince kürtaja aldılar. genel anestezi ile. drun dediğine göre çok temiz geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…