Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allay yardmcın olsun canım.ınsallah bır daha yasamazsınız.bundan sonra ne yapmayı dusunuyorsun pekı.bır de baska bır doktora gıtsen nasıl olur tedavı donemın ıcın

ne yazıkk ki kötü düşündüğüm için merak ettim kürtajı çünkü benim ilk düşüğümde 6 saatte bir hem vajinal hem de ağız yoluylan ilaç verildi ilkinde tık yoktu 2. dozu verdiktn sonra düşük başladı düşürdüm bebeği ama içerde parça old. için kürtaja aldılar uyuşturmadan bayıltmadan çok zordu 1,5 yıl oldu hala da etkisindeyim ama 2. düşüğüm 4 haftalk kendiliğinden oldu. tatlım hepimiz allaha emanetiz ben de 3 heterozigot var ona rağmen ilk gebeliğimde yani oğlumda bi sorun olmadı hiçbi ilaç kullanmadan sağlıklıca dünyaya geldi oğlum ve daha sonra düşüklerle anlaşldı pıhtılı olduğum allahım ol deyince oluyo nasip kısmet çocuğun kısmeti varsa bu dünyada bi şekilde gelir ama yoksada ne yapsan boş senin için hakkında böylesi daha hayırlıymış demek

Canım korma hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle..Çok önemli değil bir saat...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. benim de en son 9 haftalıkken kalbi atmadığından 19 ekim de kürtaj olmuştum. 0,6 iğne ve coraspin kullanırken. allahım bize tekrar bu acıları yaşatmasın ne diyeyim. hiçbir söz teselli olmuyor seni çok iyi anlıyorum.

çok teşekkür ederim. Amin Rabbim cömerttir. O her zaman kulu için hayırlısını murad eder. biiyorum ki hakkımızda hayırlısını yaşıyoruz acı olsada.

öyle canım bende de 3 heterezigot var. Rabbim ol deyince olur. benim yengem trafik kazası geçirdi. raba hurdaya döndü. kendinde birşey yoktu ama hamileymiş kaza yaptığında hala da devam ediyor. Veren de o alan da...
allay yardmcın olsun canım.ınsallah bır daha yasamazsınız.bundan sonra ne yapmayı dusunuyorsun pekı.bır de baska bır doktora gıtsen nasıl olur tedavı donemın ıcın
canım bebği genetik incelemeye gönderdik. 1 ay sonra çıkacak sonuçlar. 2 ay sonra da tüm tahlil ve tetkikler yapılacak. ben dr a benim kan pıhtışaması kağıdını gösterdim bu yeterli değil dedi bir sürü tahlil varmış onları yapacaz. 3 ay korunma verdi. sonuçlar çıkınca bu alanda uzman başka drlara da gitmeyi düşünüyorum.

geçmiş olsun allah sabır versin. bir dahaki sefere inşallah hiçbir sorun yaşamadan kucağına alırsın bebeğini

merhaba kızlar bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun hamile olanlarıda allah tamamına erdirsin.sizi çok iyi anlıyorum bende aynı sorunları yaşadım.ilk bebeğim 3 aylıkken karnımda öldü ikinciside düştü.üçüncü gebeliğimde bebeğimi sağsağlim kucağıma aldım clexane o,4 ve corospirin kullarak.insan her an korkuya kapılıyor bebeğime birşey oldumu diye normal gebeliklerden daha zor ve stresli bizimkisi.umarım herkes bebeklerine kavuşur. buda bizim sınavımız. bebeğime kardeş yapmaya karar verdiğimdede umarım sorunsuz geçer hamileliğim.

merhaba arkadaslar tam aktif olmasamda ara sira takip ediyodum topiginizi cünkü benimde kan pihtilasma sorunum var

iki gün önce 5.bebegimide kaybettim..bebegine kavusanlar rabbim yavrulariniza uzun ömür versin hamile olanlar insalah bebegini kucagina alir bizim gibi olmayanlarada inslalah nasip eder

Son düzenleme:
bu arada cumartesi şeker yüklemesi için gittim dr a. şekeri içtim 5 dk sonra midem bulanmaya başladı ve malum sonuç kustum. boşa gitti yani. yarın tekrar yaptıracağım. bu sefer çıkarmam inşallah. muayenimide oldum. inanın her kontrolde korkarak giriyorum. ya kalbi durmuş derse diye korkuyorum. allaha şükür bir problem yoktu. kalbini böbreğini iskelet yapısını falan gösterdi. 2 hafta önce %90 erkek demiştiniz dedim.varmı değişiklik dedim. %99 erkek diyorum ozaman bu seferde dedi:) allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahda erkek kız aramıyorum. yeterki sorunsuz geçsin şu hamilelik. sabah tvde bir bayan vardı. 7 yada 8. gebeliğinde ikizlerini kucağına almış. hep aşılama ve tüp bebek yapılmış. en son düşüğünü 31 haftalıkken yapmış. en son gebeliğinde pıhtılaşma olduğu ortaya çıkmış ve günlük iğnelerle tedavi ettik dedi dru. onu görünce bir umut bende kucağıma alırım bu iğne sayesinde inşallah dedim. allahım hepimizi sağlıcakla kurtarsın

cok gecmis olsun canim benim bende iki gün önce düsükle kaybettim bebegimi

çok üzüldüm canım umarım bundan sonrasında sağlıklı gebelik yaşarsın. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. bazen gerçekten umudumu yitirdiğimi hissediyorum.

kızlar hepimizin yeni yılı kutlu mutlu olsun inşllah. allah bu yeni yılda hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah.

Başkalarının ettiği dua kabul olurmuş. ismim emine. katkılarınızı bekliyorum. okuyabilirseniz, okuyunca söylerseniz sevinirim. bence sırayla birbirimize okuyalım. 4444 e tamamlayalım. seviç iyileşsin gelsin de o organize eder sanırım bu işi. bebeği olanlara da dua edelim.

"Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek."

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım umarım bundan sonrasında sağlıklı gebelik yaşarsın. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. bazen gerçekten umudumu yitirdiğimi hissediyorum.

saol bitanem...benimde bu düsükten sonra umudum biraz daha kayboldu ignelerede yavas yavas güvencemi yitirmeye basladimbide günde iki defa kullanmistim ignemi ama yine olmadi

rabbim yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…