sağol canım. eksik olmayın. iğneleirn ve ilaçların dakikasını bile geçirmedim. ama annelik içgüdüsü galiba hissettim. hep korkuyordum zaten. kanama falan olmadı ilkindede olmamıştı. ama beyaz renkli ve kokulu akıntılarım yoğunlaşmıştı. bunla ilgisi var mı bilmiyorum. ben en son 13 aralıkta kontrole gttiğimde herşey normaldi kalp atışları çok iyiydi. dr riskin önemli ölçüde azaldığını söyledi. 1 ay sonrasına randevu verdi. ikili test için. ama ben 27 aralıkta birden tansiyonum çıktı. beynim yerinden fırlyacak gibi zonkluyordu. yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde rengimin sapsarı olduğunu gördüm. eşimi aradım dr a gittik dr ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyamadı o an dünyam başıma yıkıldı. 2 hafta önce ölmüş. 9+1 gözüküyordu bende 11+1 olmam lazımdı. inşallah açıklayıcı olabilmişimdir. inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın..
canım ankarada koru hastanesinde ümit korucuoğluna gittim. herşey yolunda gitseydi 4 ocakta ilk randevum vardı bu drla. neyse dr ilaçla düşük yapmamın sağlığım için daha iyi olcağını söyledi hastaneye yatışım yapıldı. 2 saate bir ağızdan ve vajinal yoldan ilaç almam gerekiyordu. ben 6 ay boyunca vajinismus illetiyle boğuştum yendim ama vajinal muayenede kasılmalarım devam ediyor. o yüzden çok mücadele ettim ama vajinal ilacı hemşire yerleştiremedi çok acı çektim. 1 gece bekledik sancı falan olmadı. sonra dr gelince kürtaja aldılar. genel anestezi ile. drun dediğine göre çok temiz geçmiş.
canım ben dün gece iğnemi 1 saat geç yaptım bişey olur mu. benim eşim yapıyo iğnemi ben yapamyorum şu ana kadar hep saatinde yaparz ama dün gece işi geç bitti gelene kadar biraz gecikti umarım kötü bişey olmaz
Canım korma hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle..Çok önemli değil bir saat...
merhaba arkadaşlar. 12 haftalık hamileydim perşembe günü bebğimin kalbinin durduğunu öğrendim. clexan 0.4 coraspin 100 mg kullanıyordum. ilk bebeğim de 9 haftalıkken alınmıştı. hiç atmadı kalbi. bu arada dr 3 ay korunma verdi. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. 2 ay sonra da diğer testleri yaptıracaz. dua edin
çok teşekkür ederim. Amin Rabbim cömerttir. O her zaman kulu için hayırlısını murad eder. biiyorum ki hakkımızda hayırlısını yaşıyoruz acı olsada.canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. benim de en son 9 haftalıkken kalbi atmadığından 19 ekim de kürtaj olmuştum. 0,6 iğne ve coraspin kullanırken. allahım bize tekrar bu acıları yaşatmasın ne diyeyim. hiçbir söz teselli olmuyor seni çok iyi anlıyorum.
ne yazıkk ki kötü düşündüğüm için merak ettim kürtajı çünkü benim ilk düşüğümde 6 saatte bir hem vajinal hem de ağız yoluylan ilaç verildi ilkinde tık yoktu 2. dozu verdiktn sonra düşük başladı düşürdüm bebeği ama içerde parça old. için kürtaja aldılar uyuşturmadan bayıltmadan çok zordu 1,5 yıl oldu hala da etkisindeyim ama 2. düşüğüm 4 haftalk kendiliğinden oldu. tatlım hepimiz allaha emanetiz ben de 3 heterozigot var ona rağmen ilk gebeliğimde yani oğlumda bi sorun olmadı hiçbi ilaç kullanmadan sağlıklıca dünyaya geldi oğlum ve daha sonra düşüklerle anlaşldı pıhtılı olduğum allahım ol deyince oluyo nasip kısmet çocuğun kısmeti varsa bu dünyada bi şekilde gelir ama yoksada ne yapsan boş senin için hakkında böylesi daha hayırlıymış demek
canım bebği genetik incelemeye gönderdik. 1 ay sonra çıkacak sonuçlar. 2 ay sonra da tüm tahlil ve tetkikler yapılacak. ben dr a benim kan pıhtışaması kağıdını gösterdim bu yeterli değil dedi bir sürü tahlil varmış onları yapacaz. 3 ay korunma verdi. sonuçlar çıkınca bu alanda uzman başka drlara da gitmeyi düşünüyorum.allay yardmcın olsun canım.ınsallah bır daha yasamazsınız.bundan sonra ne yapmayı dusunuyorsun pekı.bır de baska bır doktora gıtsen nasıl olur tedavı donemın ıcın
çok stres oldum dün gece diken üstündeydim eşim gelene kadar ilk defa böyle geç oldu teşekkür ederim rahatlattın sen nasılsın canım inş seninki dişini sıkar da tam zamanında gelir kendine iyi bak
merhaba arkadaşlar. 12 haftalık hamileydim perşembe günü bebğimin kalbinin durduğunu öğrendim. clexan 0.4 coraspin 100 mg kullanıyordum. ilk bebeğim de 9 haftalıkken alınmıştı. hiç atmadı kalbi. bu arada dr 3 ay korunma verdi. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. 2 ay sonra da diğer testleri yaptıracaz. dua edin
geçmiş olsun allah sabır versin. bir dahaki sefere inşallah hiçbir sorun yaşamadan kucağına alırsın bebeğini
sağol canım. eksik olmayın. iğneleirn ve ilaçların dakikasını bile geçirmedim. ama annelik içgüdüsü galiba hissettim. hep korkuyordum zaten. kanama falan olmadı ilkindede olmamıştı. ama beyaz renkli ve kokulu akıntılarım yoğunlaşmıştı. bunla ilgisi var mı bilmiyorum. ben en son 13 aralıkta kontrole gttiğimde herşey normaldi kalp atışları çok iyiydi. dr riskin önemli ölçüde azaldığını söyledi. 1 ay sonrasına randevu verdi. ikili test için. ama ben 27 aralıkta birden tansiyonum çıktı. beynim yerinden fırlyacak gibi zonkluyordu. yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde rengimin sapsarı olduğunu gördüm. eşimi aradım dr a gittik dr ultrasonda bebeğin kalp atışlarını duyamadı o an dünyam başıma yıkıldı. 2 hafta önce ölmüş. 9+1 gözüküyordu bende 11+1 olmam lazımdı. inşallah açıklayıcı olabilmişimdir. inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın..
merhaba arkadaslar tam aktif olmasamda ara sira takip ediyodum topiginizi cünkü benimde kan pihtilasma sorunum var
iki gün önce 5.bebegimide kaybettim..bebegine kavusanlar rabbim yavrulariniza uzun ömür versin hamile olanlar insalah bebegini kucagina alir bizim gibi olmayanlarada inslalah nasip eder
kızlar hepimizin yeni yılı kutlu mutlu olsun inşllah. allah bu yeni yılda hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah.
çok üzüldüm canım umarım bundan sonrasında sağlıklı gebelik yaşarsın. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. bazen gerçekten umudumu yitirdiğimi hissediyorum.
cok gecmis olsun canim benim bende iki gün önce düsükle kaybettim bebegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?