naptın şenaycım. normal adet mi oldun? son durum ne?
saol bitanem...benimde bu düsükten sonra umudum biraz daha kayboldu ignelerede yavas yavas güvencemi yitirmeye basladim bide günde iki defa kullanmistim ignemi ama yine olmadi
rabbim yardimcimiz olsun
canım çok geçmiş olsun benim de 2 gün oldu kürtaj oldum. hangi ilaç ve iğneleri kullandın.
ben de coraspin+hamile kalmadan 10 gün önce iğneye başlamış olmama rağmen düştü. ben 0,6 kullanmıştım. günde 2 tane mi vurulsam diyordum ki sen 2 tane vurulmuşsun ona rağmen olmamış. demekki nasip kısmet meselesi. olacaksa önüne geçemiyosun. olmayınca da elinden hiçbirşey gelmiyor. çok üzülüyorum. ben birşey kullanmadığımda adetim geçtikten 2-3 gün sonra düşüyor. iğneyle de en son 9. haftaya kadar gelebildik ama kalp atımı olmadı. elinden geleni yapıp oluruna bırakmak gerekiyor galiba.
rabbim yardimcimiz olsun canim benimartik yapacagim biseyin kalmadigina inanmaya basladim.:26:halbuki bende hemen bu sefer hemen ögrenir ögrenmez 4.haftada baslamistim igneye ama yine olmadi....bende sadece 3.bebekte 15.haftaya kadar gelebildim onuda evde dogum yaptim kendim elime geldi kocaman bebek
rabbim yardimcimiz olsun canim benimartik yapacagim biseyin kalmadigina inanmaya basladim.:26:halbuki bende hemen bu sefer hemen ögrenir ögrenmez 4.haftada baslamistim igneye ama yine olmadi....bende sadece 3.bebekte 15.haftaya kadar gelebildim onuda evde dogum yaptim kendim elime geldi kocaman bebek
çok geçmiş olsun canım. ben de 15 hafta da doğum yaptım. evet geröekten bayağ büyük oluyor 15 hafta. hala gözümün önünde. sık sık görüntüsünü hatırlıyorum. Allahım hepimize sabır versin. umudumuzu kaybettirmesin. sağlıklı sıhatli bebekler versin hepimize.
diyet yaptın mı canım. ben diyet yapıyorum. aklında olsun bir sonrakinde bir de diyetle dene istersen.
ay ne kadar zor olmuştur görünceben ilk düşüğümde hamile olduğumu bile bilmiyordum rüyamda tuvalette düşük yaptığımı bebeğin elini uzattığını görmüştüm. ozaman bile çığlık atarak uyanmıştımki senin yaşadığın çok zor bir durum. rabbim sabır versin. allah kucağını bir bebekle doldurur inşallah en kısa zamanda
allah razi olsun olsun canim benim...rabbim senin yavrunu sana bagislasin kucagina almayi inslalah nasip etsin
amin inşallah ama doğana kadar korkularım geçmeyecek biliyorum. sizlerin yaşadıklarınıda okuyunca tedirgin olmamak elde değil
canım benim çok üzüldüm. gerçekten dayanılmaz bir acı yaşamışsın. ama dediğim gibi rabbim ne dilerse o olacak. elimizden birşey gelmiyor. tek temennim biran evvel hepimizin sağlıkla bebişlerini kucaklarına almaları. allahım kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın. kimseyi evladıyla sınamasın.
Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorumBende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimdaFelan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyizCok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemliHic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarimOpuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?