Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun. seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de 2 gün önce kürtaj oldum. 12 haftalık olması gereken bebeğim 10 haftalıkken kalbi durmuş. hem de cleaxan 0.4 ve coraspin kullandım. bebeği genetik incelemeye gönderdik. sonuçlara göre strateji belirleyecez. bizim gibi olup bebeğine kavuşan çok kişi var. sabretmek ve dua etmek lazım. Allah hepimize hayırlısağlıklı salih evlatlar nasip etsin. analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

canım geçiş olsun bende iğneye rağmen düşük yaşadım hemde sabah akşam 0.6 lık vuruyordum

canım cok gecmıs olsun.Allah esını sana ve ogluna bagıslamıs.kac yasındakı esın.dıkkat edın,bılırım zordur bu durumlar.ben cok yasadım annem,abım ve babamda.Allah yardımcınız olsun.

[QUOcle
evet canım clexane kullanıyordum 9.haftada kalbi durdu 4 düşüğüm var son 2 sinde iğne kullandım

Sevinc buyuk gecmis olsun. Umarim kisa zamanda toparlanir.

Son düzenleme:

Gecmis olsun. İnsallah bu sondur artik, bir dahakine kucagina alirsin.

geçmiş olsun canım..benimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşmadan..şimdi 6 haftalık yine hamileyim 6+1 günlük dün kontrole gittim kalp atışları yoktu doktor daha küçük dedi ama bende korkuyorum bende iğne vuruyorum oxapar ama benmki 0,6 lık inş.bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

merhaba arkadaşlar...

değerleri benim gibi olan varmı aranızda.. tedavi şeklniz nedir? hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?

henüz doktora gostermedim sonuclarını cuma gunu gidicez bakalım bu testlerin anlamınıda netten bakarak öğrendim..doğrumu yanlısmı onuda bilmiyorum

üzgünümmmmm çokkkk üzgünümmmm ,kritikmiş benim durumum meğerr

üzülme arkadaşım.burada herkes senin durumunda.sadece mutosyon saptanan faktörler farklı.evlat hasretiyle yanıyoruz çoğumuz....

canım benim geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın şifa versin inşallah eşine

canım geçmiş olsun ilk sayfada listemiz var orda tedavi şekillerimiz var bilgi sahibi olabilirsin

canım çok geçmiş olsun benim de 2 gün oldu kürtaj oldum. hangi ilaç ve iğneleri kullandın.

canım ben clexane 0.4 ve bebe aspirini kullandım

kızlar emine gibi salatı tefrceye başlayalım diyorum.ama kişisel değil.okurken niyetimizde tek tek isim söyleyelim.katılmak isteyenler bana ya özel mesaj atsın yada buradan yazsın.önce sayı belirleyelim.sonra herkese kaç tane düşerse okur.bilmeyenler içinde duayı aşağıya yazıyorum oradan bakarak okur.gelin yapalım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

üzülme arkadaşım.burada herkes senin durumunda.sadece mutosyon saptanan faktörler farklı.evlat hasretiyle yanıyoruz çoğumuz....

cvp verdiğiniz için çok tşk ederim.. inşallah hepimiz sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlara sahip oluruz..Rabbim bizlere bu güzel duyguyla taçlandırır inşallah..

ben 6yıllık evliyim.. düşük yapmadım ancak artık bir evladım olsun istiyorum 9ay önce saframı aldırdığım zaman kandaki pıhtım farkedildi.. cerrahımın yönlendirmesiyle beni..bu testleri yaptırdım (yeni yaptırabildim üniv. hastanesinde randevu almak çok zor.yer bulunmkuyordu)

bazı doktor sitelerinde doğum kontrol hapını kullanmamam gerektiği filan yazıyorduki ben nerdeyse hep yasminle korundum.. kahveyı çok severım mesela.. yeni yeni azaltmaya basladım..bilmiyorumm... Rabbim hakkımızda hayırlısını versın insallah.. bakalım doktorum ne dicek.

benide listeye eklermisiniz..

canım çok güzel düşünmüşsün.. benim sürekli yazıştığım topiktede dualar ediyyoruz birbirimize.. önce 313 tane ayetel kursiyle basladık (kişi basına ayrı ayrı okuduk) sonra ayetel kursiyi 1001 çıkardık..şimdi hatim indiriyoruz..ben 2 cüz alabildim..hatimden sonra 4444 okunacak . Allah nazalardan saklasın 1 ayda 5 hamişiz oldu kimizmizde pıhtılaşma kimisinde yumurtalar kimisinde eşten kaynaklı problemler vs.. hamiş olanda var, benim gibi olmak için uğraşanda

istersen topiğe gelebilirsin ( RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu ) yada buradan birisi (hergün kkya giren birisi) liste tutmalı.. dualarr için kim ne kadar okuduğuna dair takiplemeli canım..

aldığım 2 cüzü yetiştirmek zorundayım ayın ortasına kadar...oyuzden tefrciye alamayacagım şimdilik..

canım kalp atışı için çok erken keseyi gördü mü dr. embriyoyu da gördüyse herşey yolunda demektir. benim dr embriyoyu ve kalp atışını 8. haftada birlikte görmüştü. telaş yama. Rabbim hayırla ve sağlıkla kavuştursun bebişine ve isteyen herkese...

canim bendede faktör 2 ayni sendeki gibi ayrica 3 ayri degerdede var...aama bilmiyorumda cogu arkadasta 3 veya daha fazla degerde pihtilasma var bebisini doguranda var cok kritik derken hepmi düsük olur anlaminda dedin:26:ben 3 gün önce besinci düsügümü yaptim ama su an sebeb kanmi baska biseymi bilmiyorum...bizlerde igne sartbu isler hic belli degil tek gende pihtilasmasi olan bile bi cok düsük yapiyo....rabbim isterse olmayacak bisey yok...

ben 2 bebeğimide 7-8 nci haftalarda kaybettim .inşallah bu defa nasip olur . 25.haftamdayım

çok stres oldum dün gece diken üstündeydim eşim gelene kadar ilk defa böyle geç oldu teşekkür ederim rahatlattın sen nasılsın canım inş seninki dişini sıkar da tam zamanında gelir kendine iyi bak

iğne saati önemli değil dedi dr um. tabiki rutin bi düzen tutturmak iyi ama stress yapma. bende dakikası dakikasına vuruyordum , geç kaldığımda kalbim duracak gibi oluyordu korkudan.
dr um beni bu konuda rahatlattı canım söylemek istedim

şeker yüklemesi için çok erken değilmi ben bu hafta gideceğim 24-26 hafta yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…