arkadaşlar mrb.bende bugun cok ıyı degılım durumum okadar karısıkkı.nasıl anlatayım bilemiyorum.bende de heterezigot var ve 4 defa bebeklerimi kaybettim.biri kimyasal gebelik 3 kürtaj.dördüncü bebeğimdede pıhtılaşma için clexan 04 bebe aspirini kullandım ama fayda etmedi bebeğimin kaalbi 9.haftaya kadar attı.bugun kürtaj olalı 45gün oldu.ve ben adet olmadım doktara gittim ve degerlerim gebe oldugumu gösteriyo ama yıne saglıksız bi gebelik.üstelik ben hiç adet olmadan gebe kaldım.bu belki bi umuttur diyodum ama sanırım kimyasal gebelik yine.degerimin biri gecen hafta persembe 77 cıktı bugun ise 79 yani hiç artmamış doktorum düşücek dedi ben diğerinin acısını atmadan bunun acısı saplandı kalbime.çarşamba tekrar cagırdı test tekrar yapılıcak.ben napıcam rabbim bana yardım et.ne olur dua edin ne olur.sizi hiç tanımıyorum ama hepimiz aynı seyleri yasıyoruz hemen hemen şimdiden çok teşekkür ediyorum benim gibi olup bebeğine kavuşan var mı?.hani belki olur die gerçi çok ümitsiz vakayım ama ben
çok teşekkür ederim. Amin Rabbim cömerttir. O her zaman kulu için hayırlısını murad eder. biiyorum ki hakkımızda hayırlısını yaşıyoruz acı olsada.
öyle canım bende de 3 heterezigot var. Rabbim ol deyince olur. benim yengem trafik kazası geçirdi. raba hurdaya döndü. kendinde birşey yoktu ama hamileymiş kaza yaptığında hala da devam ediyor. Veren de o alan da...
canım bebği genetik incelemeye gönderdik. 1 ay sonra çıkacak sonuçlar. 2 ay sonra da tüm tahlil ve tetkikler yapılacak. ben dr a benim kan pıhtışaması kağıdını gösterdim bu yeterli değil dedi bir sürü tahlil varmış onları yapacaz. 3 ay korunma verdi. sonuçlar çıkınca bu alanda uzman başka drlara da gitmeyi düşünüyorum.
canım geçiş olsun bende iğneye rağmen düşük yaşadım hemde sabah akşam 0.6 lık vuruyordum
Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorumBende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimdaFelan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyizCok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemliHic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarimOpuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim
canım ankarada koru hastanesinde ümit korucuoğluna gittim. herşey yolunda gitseydi 4 ocakta ilk randevum vardı bu drla. neyse dr ilaçla düşük yapmamın sağlığım için daha iyi olcağını söyledi hastaneye yatışım yapıldı. 2 saate bir ağızdan ve vajinal yoldan ilaç almam gerekiyordu. ben 6 ay boyunca vajinismus illetiyle boğuştum yendim ama vajinal muayenede kasılmalarım devam ediyor. o yüzden çok mücadele ettim ama vajinal ilacı hemşire yerleştiremedi çok acı çektim. 1 gece bekledik sancı falan olmadı. sonra dr gelince kürtaja aldılar. genel anestezi ile. drun dediğine göre çok temiz geçmiş.
Gecmis olsun. İnsallah bu sondur artik, bir dahakine kucagina alirsin.
merhaba arkadaşlar...
değerleri benim gibi olan varmı aranızda.. tedavi şeklniz nedir? hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?
Eki Görüntüle 592868
henüz doktora gostermedim sonuclarını cuma gunu gidicez bakalım bu testlerin anlamınıda netten bakarak öğrendim..doğrumu yanlısmı onuda bilmiyorum
üzgünümmmmm çokkkk üzgünümmmm ,kritikmiş benim durumum meğerr
Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorumBende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimdaFelan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyizCok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemliHic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarimOpuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim
merhaba arkadaşlar...
değerleri benim gibi olan varmı aranızda.. tedavi şeklniz nedir? hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?
Eki Görüntüle 592868
henüz doktora gostermedim sonuclarını cuma gunu gidicez bakalım bu testlerin anlamınıda netten bakarak öğrendim..doğrumu yanlısmı onuda bilmiyorum
canım çok geçmiş olsun benim de 2 gün oldu kürtaj oldum. hangi ilaç ve iğneleri kullandın.
üzülme arkadaşım.burada herkes senin durumunda.sadece mutosyon saptanan faktörler farklı.evlat hasretiyle yanıyoruz çoğumuz....
kızlar emine gibi salatı tefrceye başlayalım diyorum.ama kişisel değil.okurken niyetimizde tek tek isim söyleyelim.katılmak isteyenler bana ya özel mesaj atsın yada buradan yazsın.önce sayı belirleyelim.sonra herkese kaç tane düşerse okur.bilmeyenler içinde duayı aşağıya yazıyorum oradan bakarak okur.gelin yapalım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
geçmiş olsun canım..benimde bir düşüğüm oldu pıhtılaşmadan..şimdi 6 haftalık yine hamileyim 6+1 günlük dün kontrole gittim kalp atışları yoktu doktor daha küçük dedi ama bende korkuyorum bende iğne vuruyorum oxapar ama benmki 0,6 lık inş.bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
merhaba arkadaşlar...
Eki Görüntüle 592868
slm kızlar slvy arkadaşımızın bebeğini kaybetmesi beni çok üzdü ben de şu an 11. haftamdayım ve daha önceki düşüğüm de bu haftalarda olduğu için ayrıca bi korktum kızlar ya bu pıhtılaşma sorunu olanlar kaçıncı haftalarda kaybederler bebeklerini nezamana kadar tehlikedeyiz allah yardımcımz olsun
çok stres oldum dün gece diken üstündeydim eşim gelene kadar ilk defa böyle geç oldu teşekkür ederim rahatlattın sen nasılsın canım inş seninki dişini sıkar da tam zamanında gelir kendine iyi bak
bu arada cumartesi şeker yüklemesi için gittim dr a. şekeri içtim 5 dk sonra midem bulanmaya başladı ve malum sonuç kustum. boşa gitti yani. yarın tekrar yaptıracağım. bu sefer çıkarmam inşallah. muayenimide oldum. inanın her kontrolde korkarak giriyorum. ya kalbi durmuş derse diye korkuyorum. allaha şükür bir problem yoktu. kalbini böbreğini iskelet yapısını falan gösterdi. 2 hafta önce %90 erkek demiştiniz dedim.varmı değişiklik dedim. %99 erkek diyorum ozaman bu seferde dedi:) allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahda erkek kız aramıyorum. yeterki sorunsuz geçsin şu hamilelik. sabah tvde bir bayan vardı. 7 yada 8. gebeliğinde ikizlerini kucağına almış. hep aşılama ve tüp bebek yapılmış. en son düşüğünü 31 haftalıkken yapmış. en son gebeliğinde pıhtılaşma olduğu ortaya çıkmış ve günlük iğnelerle tedavi ettik dedi dru. onu görünce bir umut bende kucağıma alırım bu iğne sayesinde inşallah dedim. allahım hepimizi sağlıcakla kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?