arkadaşlar mrb.bende bugun cok ıyı degılım durumum okadar karısıkkı.nasıl anlatayım bilemiyorum.bende de heterezigot var ve 4 defa bebeklerimi kaybettim.biri kimyasal gebelik 3 kürtaj.dördüncü bebeğimdede pıhtılaşma için clexan 04 bebe aspirini kullandım ama fayda etmedi bebeğimin kaalbi 9.haftaya kadar attı.bugun kürtaj olalı 45gün oldu.ve ben adet olmadım doktara gittim ve degerlerim gebe oldugumu gösteriyo ama yıne saglıksız bi gebelik.üstelik ben hiç adet olmadan gebe kaldım.bu belki bi umuttur diyodum ama sanırım kimyasal gebelik yine.degerimin biri gecen hafta persembe 77 cıktı bugun ise 79 yani hiç artmamış doktorum düşücek dedi ben diğerinin acısını atmadan bunun acısı saplandı kalbime.çarşamba tekrar cagırdı test tekrar yapılıcak.ben napıcam rabbim bana yardım et.ne olur dua edin ne olur.sizi hiç tanımıyorum ama hepimiz aynı seyleri yasıyoruz hemen hemen şimdiden çok teşekkür ediyorum benim gibi olup bebeğine kavuşan var mı?.hani belki olur die gerçi çok ümitsiz vakayım ama ben
Allah'ım sabır ve en kısa zamanda bu dertlerimize derman versin inşallah. ümitsizlik en kötüsü .birsürü anne çıktı bu topiklerden seninle, benimle aynı durumda olan
kızlar emine gibi salatı tefrceye başlayalım diyorum.ama kişisel değil.okurken niyetimizde tek tek isim söyleyelim.katılmak isteyenler bana ya özel mesaj atsın yada buradan yazsın.önce sayı belirleyelim.sonra herkese kaç tane düşerse okur.bilmeyenler içinde duayı aşağıya yazıyorum oradan bakarak okur.gelin yapalım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
tesekkür ediyorum arkadaslar hepinize.gercekten bizim gibi olup anne olan arkadaslar var mı aranızda.ama öyle bişeyki içimdeki umut bazen cok fazla yeseriyo ve anne olacagıma daha cok inanıyorum.inş hepimiz anne oluruz dualaırm hep sizinle allahım inş olmayan herkese nasip eder.ne olur banada dua edin.cüz varsa arkadaslar için eger okurum bende hiç merak etmeyin salati tefriciyede okurum.bana haber verin yeter.
canım çok geçmiş olsun. seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de 2 gün önce kürtaj oldum. 12 haftalık olması gereken bebeğim 10 haftalıkken kalbi durmuş. hem de cleaxan 0.4 ve coraspin kullandım. bebeği genetik incelemeye gönderdik. sonuçlara göre strateji belirleyecez. bizim gibi olup bebeğine kavuşan çok kişi var. sabretmek ve dua etmek lazım. Allah hepimize hayırlısağlıklı salih evlatlar nasip etsin. analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Olmaz olur mu bir suru kisi bebek sahibi oldu, ben de onlardan biriyim. 4 bebek kaybettim, 4.yu igne kullanirken kaybettim ama 5. Kucagimda simdi. Brn de zaman zaman umitsizlige kapildim, caresiz kaldim, bir daha cocugum olmayacak diye dusundum, her hamile gordugumde her bebek gordugumde agladim, kendi yegenlerimi bile sevemedim ama bebegim 37 gunluk ve su anda gogsumde uyuyor. Umidinizi kaybetmeyin, er ya da gec sizler de anne olacaksiniz.
cok tesekkur ediyorum gercekten sizleri boyle duuyup öğrenınce daha cok ayakta duruyorum ve kendımı daha guclu hıssedıyorum.bebegıne çok sevındım rabbım inş hayırlı saglıklı gunler gecirmenizi nasip etsin bebegınle.senın tedavin nasıl oldu peki ilacın dozunu falan mı artırdınız yada nebileyim ek bi tedavi falan mı ne olur bana yazar mısın
Bende mthfr 1298 homozigot mutasyon var. İlk 3te birsey kullanmadim 4.de igne kullanmis ama coraspini kullanmamistim. 9.Haftada kaybettim. 5.de coraspin ve yine 0,4ignekullandim en basta. Kanamam olunca coraspini biraktik 2.ayda. Benim doktor aptt diye bir testle pihtilasma suresine bakiyordu. Hamile kalmadan gunde 2 igne kullanirsin demisti ama deger iyi gelince tek igneyle basladim yine. Sonraki donemlerde testi yeniledi, coraspini biraktiktan sonra pihtilasma suresinin azaldigini gordu ve igneyi gunde ikiye cikardi. Hamileligimin sonuna kadar iki igne kullandim. Bir de benim doktorum metiyoninden fakir diyet yaptirdi onu ciddi yaptim. Bir de omega 3 kullandim son hamileligimde. Onun disinda her iki hamileligimde de folbiol ve b12 kullanmistim.
Olmaz olur mu bir suru kisi bebek sahibi oldu, ben de onlardan biriyim. 4 bebek kaybettim, 4.yu igne kullanirken kaybettim ama 5. Kucagimda simdi. Brn de zaman zaman umitsizlige kapildim, caresiz kaldim, bir daha cocugum olmayacak diye dusundum, her hamile gordugumde her bebek gordugumde agladim, kendi yegenlerimi bile sevemedim ama bebegim 37 gunluk ve su anda gogsumde uyuyor. Umidinizi kaybetmeyin, er ya da gec sizler de anne olacaksiniz.
Bende mthfr 1298 homozigot mutasyon var. İlk 3te birsey kullanmadim 4.de igne kullanmis ama coraspini kullanmamistim. 9.Haftada kaybettim. 5.de coraspin ve yine 0,4ignekullandim en basta. Kanamam olunca coraspini biraktik 2.ayda. Benim doktor aptt diye bir testle pihtilasma suresine bakiyordu. Hamile kalmadan gunde 2 igne kullanirsin demisti ama deger iyi gelince tek igneyle basladim yine. Sonraki donemlerde testi yeniledi, coraspini biraktiktan sonra pihtilasma suresinin azaldigini gordu ve igneyi gunde ikiye cikardi. Hamileligimin sonuna kadar iki igne kullandim. Bir de benim doktorum metiyoninden fakir diyet yaptirdi onu ciddi yaptim. Bir de omega 3 kullandim son hamileligimde. Onun disinda her iki hamileligimde de folbiol ve b12 kullanmistim.
Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorumBende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimdaFelan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyizCok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemliHic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarimOpuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim
salatı tefrice okuyacaklar gerçek ismini de yazarsa sevinirim.
liste yapmaya çalışayım ben bi....
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
adım hacer bu arada herkes birbirine mi okuyacak
canım sen ilaç ve iğne kullandığın halde düşüğün oldu mu. olduysa sonrasında tedavi için ne yaptınız.
canım dr un kimdi ben de dr arıyorum kırıkkaledeyim ankara da dr istiyorum.
aa bende hiç boyle seyler yapılmadı sadece iğneyi ve aspirini verip gönderdiler.doktorun kim bende o doktorla görüşmek isterim ve hangi şehirde gercekten merak ettim şimdi.bende homosistein diyeti duymuştum ama senın diyetin farklımı sanırım süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun bu diyette proteinden fakir besleniyosun.bendede heterezigot677 4g5g
Ben ankaradayim doktorum tolga ecemis.
Homosistein diyeti dedigin sey benim yaptigim diyet. Proteinden fakir besleniyorsun.
yok canım hepimiz aynı şekilde niyet ederk.örneğin elif,hacer....sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olması dileğiyle diyi okuyacaz.yani aynı salatı tefrice birden fazla kişiye niyetle okunacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?