Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah'ım sabır ve en kısa zamanda bu dertlerimize derman versin inşallah. ümitsizlik en kötüsü .birsürü anne çıktı bu topiklerden seninle, benimle aynı durumda olan

tesekkür ediyorum arkadaslar hepinize.gercekten bizim gibi olup anne olan arkadaslar var mı aranızda.ama öyle bişeyki içimdeki umut bazen cok fazla yeseriyo ve anne olacagıma daha cok inanıyorum.inş hepimiz anne oluruz dualaırm hep sizinle allahım inş olmayan herkese nasip eder.ne olur banada dua edin.cüz varsa arkadaslar için eger okurum bende hiç merak etmeyin salati tefriciyede okurum.bana haber verin yeter.

Benide ekleyebilirsiniz.

Olmaz olur mu bir suru kisi bebek sahibi oldu, ben de onlardan biriyim. 4 bebek kaybettim, 4.yu igne kullanirken kaybettim ama 5. Kucagimda simdi. Brn de zaman zaman umitsizlige kapildim, caresiz kaldim, bir daha cocugum olmayacak diye dusundum, her hamile gordugumde her bebek gordugumde agladim, kendi yegenlerimi bile sevemedim ama bebegim 37 gunluk ve su anda gogsumde uyuyor. Umidinizi kaybetmeyin, er ya da gec sizler de anne olacaksiniz.

slvy1987 sanada cok gecmiş olsun arkadaşım dileklerin için cok teşekkür ediyorum aynı durumları yasamısız gercekten dualarım hep sizinle.sonuçlarını merak ediyorum.bizde gönderecektik ama doktorumuz gerek yok dedi önemli bi sonuç elde edemeyebilirsiniz dedi
bakalım hayırlısı inş.sonuçların cıkarsa haber ver inş

cok tesekkur ediyorum gercekten sizleri boyle duuyup öğrenınce daha cok ayakta duruyorum ve kendımı daha guclu hıssedıyorum.bebegıne çok sevındım rabbım inş hayırlı saglıklı gunler gecirmenizi nasip etsin bebegınle.senın tedavin nasıl oldu peki ilacın dozunu falan mı artırdınız yada nebileyim ek bi tedavi falan mı ne olur bana yazar mısın

Bende mthfr 1298 homozigot mutasyon var. İlk 3te birsey kullanmadim 4.de igne kullanmis ama coraspini kullanmamistim. 9.Haftada kaybettim. 5.de coraspin ve yine 0,4ignekullandim en basta. Kanamam olunca coraspini biraktik 2.ayda. Benim doktor aptt diye bir testle pihtilasma suresine bakiyordu. Hamile kalmadan gunde 2 igne kullanirsin demisti ama deger iyi gelince tek igneyle basladim yine. Sonraki donemlerde testi yeniledi, coraspini biraktiktan sonra pihtilasma suresinin azaldigini gordu ve igneyi gunde ikiye cikardi. Hamileligimin sonuna kadar iki igne kullandim. Bir de benim doktorum metiyoninden fakir diyet yaptirdi onu ciddi yaptim. Bir de omega 3 kullandim son hamileligimde. Onun disinda her iki hamileligimde de folbiol ve b12 kullanmistim.

canım dr un kimdi ben de dr arıyorum kırıkkaledeyim ankara da dr istiyorum.

inslalah o güzel günleri bizede görmek nasip olurcünkü bu son düsükten sonra iyice korkmaya ve ümitlerimi yitirmeye basliyorum sanki

salatı tefrice okuyacaklar gerçek ismini de yazarsa sevinirim.
liste yapmaya çalışayım ben bi....

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

Son düzenleme:

aa bende hiç boyle seyler yapılmadı sadece iğneyi ve aspirini verip gönderdiler.doktorun kim bende o doktorla görüşmek isterim ve hangi şehirde gercekten merak ettim şimdi.bende homosistein diyeti duymuştum ama senın diyetin farklımı sanırım süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun bu diyette proteinden fakir besleniyosun.bendede heterezigot677 4g5g

sevinç çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden sakınsın seni ve aileni...

adım hacer bu arada herkes birbirine mi okuyacak

adım hacer bu arada herkes birbirine mi okuyacak

yok canım hepimiz aynı şekilde niyet ederk.örneğin elif,hacer....sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olması dileğiyle diyi okuyacaz.yani aynı salatı tefrice birden fazla kişiye niyetle okunacak...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

canım sen ilaç ve iğne kullandığın halde düşüğün oldu mu. olduysa sonrasında tedavi için ne yaptınız.

hayır canım ben ilk 2 hamileliğimdede iğne ve ilaç kullanmadım. 2 nci düşükten sonra ortaya çıktı pıhtılaşma olduğu çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok iğne ve asprin işe yaradı

canım dr un kimdi ben de dr arıyorum kırıkkaledeyim ankara da dr istiyorum.

Ben ankaradayim doktorum tolga ecemis.
Homosistein diyeti dedigin sey benim yaptigim diyet. Proteinden fakir besleniyorsun.

hımm çok guzel fikirmiş canımya.ben kaçtane okuyacağım okuyabildiğim kadar mı okuduğum sayıyı size bildireceğim dimi.bide abdestlimi okunacak bu adua

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…