Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hımm çok guzel fikirmiş canımya.ben kaçtane okuyacağım okuyabildiğim kadar mı okuduğum sayıyı size bildireceğim dimi.bide abdestlimi okunacak bu adua

canım önce kişiler belli olsun niyet edeciğimiz kişiler ondan sonra sayıyı söyleriz.abdestli de okuyabilirsin abdestsizde farketmez...

canım beni de ekler misiniz dua listesine adım selvi

canım çoook geçmiş olsun. Allah size bağışlasın. sen ne eşin de Allaha emanet olun...
Ssol cnm
canım cok gecmıs olsun.Allah esını sana ve ogluna bagıslamıs.kac yasındakı esın.dıkkat edın,bılırım zordur bu durumlar.ben cok yasadım annem,abım ve babamda.Allah yardımcınız olsun.
32 yasinda cnm saol cok zormuss
Sevinc buyuk gecmis olsun. Umarim kisa zamanda toparlanir.

sevinç çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden sakınsın seni ve aileni...

cok saolun arkadaslar Allahim yasatmasin kimseye

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[tr]

[/table]

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 3 bebeğimi kaybettim. Biri 38 haftalıktı. Şimdi tekrar hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum, sürekli panikle yaşar oldum. Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Mümkünse dua listesine bende katılmak isterim. Adım Arzu

kızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.

kızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.

çok heyecanlı. dualarım sizinle olacak canım. sağlıkla gelsin miniğin. sezeyanın korkacak bir tarafı yok zaten rahat ol. sadece bebğini düşün sen :) yarın kollarında olacak :):):)

hadi ama kızlar.hayal kırıklığına uğradım.en az 10 kişi oluruz dediydim kimseden ses soluk çıkmadı.haydi cumaya kadar kişi sayısını belirleyelim de başlayalım.aşağıya listeyi güncelliyorum isteyeni yazacam...

sevınc cok gecmıs olsun allah daha beterınden korusun ınsallah.kızlar sıze bır sorum var.ayın 23nde adet olmsutum.bır gun once korunmasız ılıskıye gırdık.adetten bır hafta sonra 2 defa daha ılıskımız oldu.2 gundur adet olacakmısım gıbı hafıf sancılarım oluyor.ama daha cok erken bılıyorum.neden olabılır fıkrı olan var mı acaba

Kızlar alttaki bebek takvimini görüp şaşırmayın moral olsun pozitif düşünceler beyne gitsin diye.inşallah gerçek olurda silmek zorunda kalmam....

canım çok geçmiş olsun allah korumuş. bu kadar genç yaşta kalp krizi çok riskli. allahım size bağışlamış dediğin gibi. allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sana ve ailene. çok geçmiş olsun canım.

Kızlar alttaki bebek takvimini görüp şaşırmayın moral olsun pozitif düşünceler beyne gitsin diye.inşallah gerçek olurda silmek zorunda kalmam....

hadi yaaa. bende geçmişten geldim okuyarak. görünce aa dedim alif hamile yaşasın dedim. neyse dediğin gibi inşallah en kısa zamanda hamile kaloırsın inşallah. bu arada beni de dua listesine ekle canım okuyabildiğim kadar okurum. gerçek ismim şenay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…