hımm çok guzel fikirmiş canımya.ben kaçtane okuyacağım okuyabildiğim kadar mı okuduğum sayıyı size bildireceğim dimi.bide abdestlimi okunacak bu adua
canım önce kişiler belli olsun niyet edeciğimiz kişiler ondan sonra sayıyı söyleriz.abdestli de okuyabilirsin abdestsizde farketmez...
salatı tefrice okuyacaklar gerçek ismini de yazarsa sevinirim.
liste yapmaya çalışayım ben bi....
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
Ssol cnmcanım çoook geçmiş olsun. Allah size bağışlasın. sen ne eşin de Allaha emanet olun...
32 yasinda cnm saol cok zormusscanım cok gecmıs olsun.Allah esını sana ve ogluna bagıslamıs.kac yasındakı esın.dıkkat edın,bılırım zordur bu durumlar.ben cok yasadım annem,abım ve babamda.Allah yardımcınız olsun.
Sevinc buyuk gecmis olsun. Umarim kisa zamanda toparlanir.
canım benim geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın şifa versin inşallah eşine
canım geçmiş olsun ilk sayfada listemiz var orda tedavi şekillerimiz var bilgi sahibi olabilirsin
canım ben clexane 0.4 ve bebe aspirini kullandım
sevinç çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden sakınsın seni ve aileni...
hangi hastenede tolga bey doktorun. ben hacettepeye özgür özyüncüye gelmiş görünmüştüm.bende aksaraydayım ankaraya yakın gelebilirim yani.
kızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.
Ssol cnm
32 yasinda cnm saol cok zormuss
cok saolun arkadaslar Allahim yasatmasin kimseye
kızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.
İnşallah bekler yaramaz..Nidilat kullanmaya başladım..
kızlar emine gibi salatı tefrceye başlayalım diyorum.ama kişisel değil.okurken niyetimizde tek tek isim söyleyelim.katılmak isteyenler bana ya özel mesaj atsın yada buradan yazsın.önce sayı belirleyelim.sonra herkese kaç tane düşerse okur.bilmeyenler içinde duayı aşağıya yazıyorum oradan bakarak okur.gelin yapalım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]l[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[/table]
Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorumBende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimdaFelan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyizCok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemliHic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarimOpuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim
Kızlar alttaki bebek takvimini görüp şaşırmayın moral olsun pozitif düşünceler beyne gitsin diye.inşallah gerçek olurda silmek zorunda kalmam....
bekler annesi merak etme.nidilatı kestiği halde gelmedi sonradan bizim yaramaz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?