Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hatırlatmak istemem o günleri ama, iğne ve ilaç kullandığın halde mi bebeklerini kaybettin. ben de 2. düşüğümü 4 gün önce yaptım 3 aylıktı kürtaj oldum daha doğrusu. iğne ve coraspin kullanıyordum. cevabına ihtiyacım var

kızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.

Allah seni de bebeğini de sağ salim kurtarsın. bebeğini kokla bizim için. anne olma ümidini günden güne yitiren bizlere de dua et. sen şimdi ne istersen Rabbim kabul eder.

merhaba canım okuyorum ama yazamıyorum.tefriciye okumaya beni dahil edebilirsin zamanını sayısını bildirirsen okurum inşallah.

şeker yüklemesi için çok erken değilmi ben bu hafta gideceğim 24-26 hafta yapılıyor

erken canım evet ama benimn ilk gebeliğimde şekerim yüksek çıkmıştı. o yüzden dr um erken yaptıralım dedi. salı günü yaptırdım. iyi çıktı şükür değerlerim ama dr um 24. haftada tekarar bakmamız lazım dedi.

okuyunca çok üzüldüm,geçmiş olsun,RABBİM yardım etsin çabuk geçsin,RABBİM tez vakitte sağlıklı bebeklerle kucağını doldursun.doktor neden olduğunu söylemedimi?

ben varım canım senin de genlerin benimkiyle aynı. faktör v leiden daha ciddi bir pıhtılaşma problemi. dr. muhtemelen hamile kalınca iğne kullanacaksın diyecektir.

teşekkürler senay, doktora yarın gideceğim bakalım ne diyecek ama moralim bozuk biraz, sana da geçmiş olsun sanırım kürtaj olmuşsun, Allah hayırlısıyla her birimizi istediklermize kavuştursun inşallah.

okuyunca çok üzüldüm,geçmiş olsun,RABBİM yardım etsin çabuk geçsin,RABBİM tez vakitte sağlıklı bebeklerle kucağını doldursun.doktor neden olduğunu söylemedimi?

sağol canım Allah razı olsun. mtfhr heterozigot mutasyonum var. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. derin araştırmalar yapılıcak bana da eşime de.

teşekkürler senay, doktora yarın gideceğim bakalım ne diyecek ama moralim bozuk biraz, sana da geçmiş olsun sanırım kürtaj olmuşsun, Allah hayırlısıyla her birimizi istediklermize kavuştursun inşallah.

canım dr. a yaptırmam gereken başka testler var mı hamile kalmadan önce diye sor. bir de hamile kalmadan önce ne gibi tedavi uygulayabilirmiş onu da sor. belki senin de hamile kalmadan önce iğne+coraspin kullanıyo olman gerekebilir.

selam canım bende aksaraydayım burda doktor alternatifi yok denecek kadar az benimde 4 düşüğüm var

aa gecmiş olsun senınde mı pıhtılasma ben türkcan beye gidiyodum belki bilirsin şaunda zeki beye gectm ama.sen burda hangi doktora gidiosun.ben sadece bu ikisinin iyi oldugunu soylediler.ben buralı degılım acıkcası gurbetteyi,m yani

Canım senin de mi erken doğum riskin vardı??Sen neler yaşadın??

ben değil canım kuzenim rahim ağzı açılmaya başladı ve kasılmaları vardı.gerçi o hissetmedi doktor farketti. 30 haftalıktı. nidilat kullandı. 38.haftada hapı bıraktı artık doğabilir diye 41. haftada doğdu zorla . merak eettiğin bişey olursa sorarım ama canım

kızlar bişey sorcamkez2 bebeğimi kaybettim. şimdi tedaviye başladık 2 ay folikasit ve elevite başladım. doktor kan sulandırıcı istedim ama vermedi.

o yüzden kafam karışık.
protein s düşük
mthfr677 heterezigot çıktı.

benim durumumda olup öncesinde kan sulandırıcıya başlayan var mı?

Bende de mthfrlerin ikiside heterezigot protein s normal
banada öncesinde bir şey kullanmana gerek yok dediler. bi kaç doktora gittim ve özellikle sordum üstelik. Heterezigot taşıyıcı olduğumuz anlamına geliyor. genin biri çalışıyor aslında ama
yine de tehlikeli. Heterezigot olup iğne ve aspirin kullanıp bebeğini kaybedenler var. Allah yardımcımız olsun. Kısmeti varsa yaşıyor bebek...

canım ikiinede gittim hatta son düşüğümde zeki beye gidiyordum bende aksaraylı değilim nevşehirliyim eşim polis o yüzden buradayız bende gurbetteyim yani senin kaç düşüğün var benim 4 düşüğüm var son 2 si iğne kullandığım halde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…