Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde 4 düşüğüm var biri kimyasal gebelik 3ü kürtaj.son gebeliğimde iğne kullandığım halde benimde ancak 9.haftaya kadar yasadı.sen iğneyi kaclık kullandın.iğnenin kiloya göre oranları değişiyomuş.ben 04lük kullandım bebe aspirinide kullandım.ama bu iğne 60 kilo üzerine sıfır altılık verilmesi gerekiyomus sanırım.bense 66 kiloYum.aslında birde diyet yapmak gerekiyomuş gebe kalmadan 3 ay önce homosistein diyeti.bana ankaradaki doktorum soyledi.

sabah 0.6 akşam o.6 artı corasprin kullandım canım sadece diyet yapmadım şimdi hamile kalabilirsem öncesinde iğne başladım canım ankarada kime gidiyorsun

ha ayrıca kiloyla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum pıhtılaşma seviyesiyle alakaalı b ence

sabah 0.6 akşam o.6 artı corasprin kullandım canım sadece diyet yapmadım şimdi hamile kalabilirsem öncesinde iğne başladım canım ankarada kime gidiyorsun

özgür özyüncü doktorum hacettepe.bi defa gittim ona bu diyetten bahsediyolar.gayet iyi bi doktor.orda hacettepede tanıdığımız başka bi branşta doktorda var onu arıyoruz o bizim için görüşüyo doktorla bize biligi veriyo ve bu diyetten bahsetti.diyeti 3 ay önceden yapmayan hastalarını kabul etmiyomus.3 diyet yapın sonra gebelik dusunun diyomus.gebeykende diyete devam ediyosun .kiloyla alakası var tabi.hemotologlar söylüyo.ama senın dediğin gibi pıhtılaşmanın oranıylada alakası var ama benım ki çok yogun pıhtılasma degilmiş ama ilaçlar yinede fayda etmedi.kilo haraketsizlik ve suyu az içmek ve yanısıra gebelik pıhtılaşmanın oranını etkiliyomş

diyetin tam listesi varmı sende canım ben 50 kiloyum sabah 06 akşam 0.6 kullandım gene olmadı hacettepede lütfü önderoğluna gidiyordum bende amA BIRAKTIM

diyetin tam listesi varmı sende canım ben 50 kiloyum sabah 06 akşam 0.6 kullandım gene olmadı hacettepede lütfü önderoğluna gidiyordum bende amA BIRAKTIM

hangi doktor dedi sana canım sabah aksam 06 kullan diye .ben doğru biliyosaam eğer 60 kiloya kadar 04lük 60 kilodan sonra 06, yada 07 veriliyo.ankarada eşinle ilgili test yapıldımı hiç benim eşime hiç yapılmadı

Son düzenleme:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

hadi kızlar yok mu okumaya gönüllü:

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]

[/table][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Son düzenleme:
hangi doktor dedi sana canım sabah aksam 06 kullan diye .ben doğru biliyosaam eğer 60 kiloya kadar 04lük 60 kilodan sonra 06, yada 07 veriliyo.ankarada eşinle ilgili test yapıldımı hiç benim eşime hiç yapılmadı

prof lütfü önderu e yine hematoloji pfofu osman özcebe söyledi canım ama gen olmadı eşimede genetik testler yapıldı bi şey çıkmadı

merhaba arkadaslar
sizlere bir sorum olacaktı tüp bebek yaptırdım tutmamıstı bende sonrasında genetik test yaptırdım trombofoli panelinde
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot
bunlar cktı doktor folic asit B12 ve çinko verdi bu MTHFR C677T nin homozigot olması neyi etkiliyor ne yapmam gerekiyor doktor cok birşey soylemedi ama hamile kalmama engelmiş galiba bilgisi olanlar yardımcı olabilirse cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim

nerden nerelere geldik.iğnesiyle aspiriniyle çok şükür 39.haftamıza geldik geri sayım başladı .arkadaşlar dua edin Cenabı Hak suhuletli bir doğum nasib etsin .Evlat isteyen veya hamile olupta yolunu gözleyen kardeşlerimede CENABI HAK HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN.

Kızlar merhaba giremedim 2 haftadır. Gecen cuma cok hafif lekelenmem oldu( doktor coraspini kestirdi clexanla dev ediyorum ama cok korkuyorum( ya yetmezse diye. Ama alırsam da kanama olurmuş. Bekliyorum içerdeki kanama alanı düzelsin diye. Dua edin bana haftaya tekrar gideceğim inşallah geçer ozamana

Bende de açılma olmuş.Şimdi yatıyorum.Kuzenin nelere dikkat etti acaba?Açıklığı ne kadardı?Tecrübeleri duymaya çok ihtiyacım var.:18:.Sağol canım.......

prof lütfü önderu e yine hematoloji pfofu osman özcebe söyledi canım ama gen olmadı eşimede genetik testler yapıldı bi şey çıkmadı

hım anladım üzülme canım yaa ne diyeyim ki aynı durumdayız işte.bende kendimi üzüp duruyorum ama yapacak bişey yok.belkide bi zamanı vardır ozaman olcak biz ne yapsakta boşama dua edicez işte.bende k.maraşlıyım eşim ünide memur burda.paşacık mahallesinde oturuyorum adliyeye yakın

kızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.
oyyy kuzucum benıımmm...gozumuz aydın cook mutlu oldum bu yola beraber basladıgımız arkadasların cogu hamıle kalıp saglıklıca kavustu yavrularına nıhayet..cook sukur...allah bekleyen herkesı sevındırsın
sevınc
canım gecmıs olsun rabbım bırdaha yasatmasın allah sıfalar versın
meltem
canım gecmısı pek okuyamıyorum yaramaz oglus neler yapıyor saglıgı ıyıdır ınsallah.sen nasılsın annelık nasıl bakım

bende tokideyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…