canım ikiinede gittim hatta son düşüğümde zeki beye gidiyordum bende aksaraylı değilim nevşehirliyim eşim polis o yüzden buradayız bende gurbetteyim yani senin kaç düşüğün var benim 4 düşüğüm var son 2 si iğne kullandığım halde oldu
benimde 4 düşüğüm var biri kimyasal gebelik 3ü kürtaj.son gebeliğimde iğne kullandığım halde benimde ancak 9.haftaya kadar yasadı.sen iğneyi kaclık kullandın.iğnenin kiloya göre oranları değişiyomuş.ben 04lük kullandım bebe aspirinide kullandım.ama bu iğne 60 kilo üzerine sıfır altılık verilmesi gerekiyomus sanırım.bense 66 kiloYum.aslında birde diyet yapmak gerekiyomuş gebe kalmadan 3 ay önce homosistein diyeti.bana ankaradaki doktorum soyledi.
benimde 4 düşüğüm var biri kimyasal gebelik 3ü kürtaj.son gebeliğimde iğne kullandığım halde benimde ancak 9.haftaya kadar yasadı.sen iğneyi kaclık kullandın.iğnenin kiloya göre oranları değişiyomuş.ben 04lük kullandım bebe aspirinide kullandım.ama bu iğne 60 kilo üzerine sıfır altılık verilmesi gerekiyomus sanırım.bense 66 kiloYum.aslında birde diyet yapmak gerekiyomuş gebe kalmadan 3 ay önce homosistein diyeti.bana ankaradaki doktorum soyledi.
sabah 0.6 akşam o.6 artı corasprin kullandım canım sadece diyet yapmadım şimdi hamile kalabilirsem öncesinde iğne başladım canım ankarada kime gidiyorsun
özgür özyüncü doktorum hacettepe.bi defa gittim ona bu diyetten bahsediyolar.gayet iyi bi doktor.orda hacettepede tanıdığımız başka bi branşta doktorda var onu arıyoruz o bizim için görüşüyo doktorla bize biligi veriyo ve bu diyetten bahsetti.diyeti 3 ay önceden yapmayan hastalarını kabul etmiyomus.3 diyet yapın sonra gebelik dusunun diyomus.gebeykende diyete devam ediyosun .kiloyla alakası var tabi.hemotologlar söylüyo.ama senın dediğin gibi pıhtılaşmanın oranıylada alakası var ama benım ki çok yogun pıhtılasma degilmiş ama ilaçlar yinede fayda etmedi.kilo haraketsizlik ve suyu az içmek ve yanısıra gebelik pıhtılaşmanın oranını etkiliyomş
diyetin tam listesi varmı sende canım ben 50 kiloyum sabah 06 akşam 0.6 kullandım gene olmadı hacettepede lütfü önderoğluna gidiyordum bende amA BIRAKTIM
diyetin tam listesi varmı sende canım ben 50 kiloyum sabah 06 akşam 0.6 kullandım gene olmadı hacettepede lütfü önderoğluna gidiyordum bende amA BIRAKTIM
banada mail gelecek diet ankaradan gelince sanada veririm.
banada mail gelecek diet ankaradan gelince sanada veririm.
hangi doktor dedi sana canım sabah aksam 06 kullan diye .ben doğru biliyosaam eğer 60 kiloya kadar 04lük 60 kilodan sonra 06, yada 07 veriliyo.ankarada eşinle ilgili test yapıldımı hiç benim eşime hiç yapılmadı
ben değil canım kuzenim rahim ağzı açılmaya başladı ve kasılmaları vardı.gerçi o hissetmedi doktor farketti. 30 haftalıktı. nidilat kullandı. 38.haftada hapı bıraktı artık doğabilir diye 41. haftada doğdu zorla . merak eettiğin bişey olursa sorarım ama canım
prof lütfü önderu e yine hematoloji pfofu osman özcebe söyledi canım ama gen olmadı eşimede genetik testler yapıldı bi şey çıkmadı
oyyy kuzucum benıımmm...gozumuz aydın cook mutlu oldum bu yola beraber basladıgımız arkadasların cogu hamıle kalıp saglıklıca kavustu yavrularına nıhayet..cook sukur...allah bekleyen herkesı sevındırsınkızlar merhaba.yarın sabah saat 11.00 da sezaryen le doğum yapacağım kısmetse.bana ve bebeğime dua edin lütfen.dualarınıza ihtiyacımız var.
hım anladım üzülme canım yaa ne diyeyim ki aynı durumdayız işte.bende kendimi üzüp duruyorum ama yapacak bişey yok.belkide bi zamanı vardır ozaman olcak biz ne yapsakta boşama dua edicez işte.bende k.maraşlıyım eşim ünide memur burda.paşacık mahallesinde oturuyorum adliyeye yakın
sağol canım Allah razı olsun. mtfhr heterozigot mutasyonum var. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. derin araştırmalar yapılıcak bana da eşime de.[/QUO
size yol gösterici olacaktır,bizde yaptırmıştık.siz ne gibi testler yaptıracaksınız?birde sorun değilse yaşın kaç?nerelisin?çok soru sordum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?