Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

hadi kızlar yok mu okumaya gönüllü:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,inşallah yaşadığın tek sıkıntı olsun bu hamileliğin boyunca,sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.kendim için dua ederken bütün bebekler için dua ediyorum tanısamda tanımasamda.RABBİM yardımcın olsun inşallah.iyi düşün iyi olsun.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir sizi takip ediyorum ama yeni üye oldum.bende de sizin gibi pıhtılaşma var.2yaşında bir kızım var onda hiç sorun yaşamadım.Onun haricinde 3 tane bebeğimi kaybettim.sonuncuda clexan 0,4 kullanmama rağmen oldu.Şuan 9 haftalık hamileyim clexan 0,6, coraspin ve kortizon kullanıyorum, benim gibi kortizon kullanan varmı acaba? ayrıca diyet yapıyorum.Umarım forumdaki bütün arkadaşlar bebek sahibi olur ve bende sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım.

canım Allah sağ sali bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ben de 5 gün önce 11 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. son kaybettiğin gebeliğin ne zaman olmuştu. dr bana 3 ay korunma verdi. ama ben hamile kalamazsam die korkuyorum. ilk düşüğümle diğer hamileliğim arası 8 aydı.bu arada hiç korunmamıştım.

slvy1987 sanada geçmiş olsun canım umarım yanlış yere yazmıyorum.son kaybettiğm gebeliğim 20 haftalıktı.normal doğum yaptım.çok zor bir sürecti.Allah birdaha yaşatmasın.

merhaba kızlar
ben 41 yaşında 10. tüp bebek denemesinde hamile kalabilmiş bir anne adayıyım inşallah.bu denemelerimin arasında spontan bir hamileliğim oldu 2010 da ama 9. haftada kalbi durdu.geçtiğimiz yaz kadınlar kulubünden arkadaşların tavsiyesiyle testler yaptırdım.son tüp bebek denememde çok şükür tutundu,9. haftadayım.
burda yazılanları okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.ama okuduklarım kafamı karıştırdı.folbiol+coraspin 100+cleaxan 0.4+crinone jel kullanıyorum.birde 63 kiloyum.almayada devam ediyorum.
okuduklarıma göre 60 kilo üstü 0.6'lık yada 0.7'lik cleaxan kullanılıyormuş ama bana 0.4'lük verdiler.diyetten bahsediliyor o konu hakkındada bilgisi olanlar yazbilirlermi?test sonucumu yazsam bana yardımcı olabilirmisiniz?birde izmirde bu konuda iyi bir doktor bilen varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
test sonucum:MTHFR(C677T) HETEROZİGOT MUTASYON
eNOS(E298D) HOMOZİGOT MUTASYON
Beta Fibrinojen(G455A) HETEROZİGOT MUTASYON
APOE(E2/E3/E4) E3/E3
PAI(4G/5G) 4G/5G
ACE(Ins/Del) D/I
sonuçlarım bunlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.

merhaba gecmiş olsun.ben kendim araştırmalarıma göre ögrendim kiloyla alakası var mı die.ve bi hemotolog ve kardiyoloji doktoruna sordum.onlarda hastalarına bu iğneden veriyomuş ve 60 kilodan sonrasına 06 dediler ama bu ne kadar etkili ve kime gore değişir bilemem.bu pıhtılaşma konusunda sıradan kadın dogum doktorlarının hiç birinden detaylı bilgi alamadım hep prosedure gore hareket ediyolar 04 yazıp gonderiyolar.ama eger doktorun iyi bi arastırma doktoruysa o daha iyi biliyodur

çok teşekkür ederim canım cevapladığın için,benim aydındaki doktorum riskli gebelikler uzmanı ama çok kuralcı testleri kendim yaptırdım diye kızdı bana.en az üç kayıp olmalıymış.benim yaş 41, 3 kaybı bekleyecek yaşda değilim ayrıca bir sürü tüp denemem olmuş başarısız.bunları dikkate almıyor.tüp bebek merkezinde başladılar cleaxanı ama pıhtılaşma zamanı testi falan yapılmadı bana.izmirde yada aydında iyi bir doktor arıyorum bu pıhtılaşma konusunda uzman.bilgisi olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.internete girdiğimde bir sürü isim çıkıyor ama tecrübeler çok önemli memnun kalınan bir doktor olsun istiyorum.
burda okuduğum kadarıyla çok kadın bu sorununa çözüm bulamamış sanırımRABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

ismim hicran canım o gün yazmayı unutmuşum.ne için okuyacağız tefriciyeyi?namazını sen kılacaksın sanırım.tez zamanda 10 kişi oluruzda başlarız inşallah.

canım tabiki sağlıklı ve hayırlı evlatlara sağlıkla sağlıklıca kavuşabilmek olacak niyetimiz.bir okunsunda namazı kolay nasıl kılınıyor namazı bilmyorum da duasını ederiz öğrenirsem namazını da kılarım.şunu 10a tamamlasak baksana çok az oralı olan oldu...

merhabalar..bende 3 sene önce kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybetmiştim.3.ayın sonunda kalbi durmuştu..6 ay sonrasında tekrar hamile kaldım ve progestan+cleaxan 0,4+crinone jel,corasprin100 lük kullandım..dr.un dediğine bakmalısın bence..şüphen varsa da sor dr.una..aklında kalmasın..

bu arada tam 7 tane okudum yazdığınız duadan..umarım Allah ım hayırlısı ile dualarınızı kabul eder ve tez zamanda hayırlısı ile kavuşursunuz bebeklerinize..ben de sizin gibi aynı sorunları acıları yaşamış biri olarak umut olayım size istedim..çeken anlar ancak dedikleri böyle birşey..ne olursa olsun yine de arada bir girip bakıyorum bu topiğe..umutlarınızı inancınızı yitirmeyin sakın..dualarım sizinle..hepinizi öptüm..

çok üzüldüm seviçcim. çok çok geçmiş olsun canım. Allah tekrar yaşatmasın.

canım geçmiş olsun ben 50 kiloyum clexan 0,6 kullanıyorum.şu an 9 haftalık hamileyim önceki gebelikte 0,4 kullandım malesef bebeğimi kaybettim.Adanada Cüneyte Evrüke'ye gidiyorum Riskli gebelikler uzmanı inşallah bu defa bebişimi kucağıma alırım

amin canım candan duacıyım.bende 9. hafta içindeyim.nasip olursa yakın zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize.birşey sormak istiyorum,cleaxanın dozuna neye göre karar veriyor doktorlar?birde başka iğnelerde varmış pıhtılaşmayı önlemek için,hangisi olduğuna nasıl karar veriyorlar biliyormusun?

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım,benim test sonuçlarıma bakabildinmi?aynımı seninkiyle?bu benim için çok önemli yüreğime su serpebilir.doktor konusundada şuanki doktorum riskli gebelikler uzmanı ama ilgisiz ve kuralcı,iyi bir doktor arayışındayım.
duaların için ALLAH razı olsun,RABBİM senin bebeğinede hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.çekenin halinden çeken anlar,bize dua etmeye devam et ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…