[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[/table][/
şunu bir 10a tamamlayamadık.valla başka topikte 1 günde 1000 ayetel kürsü topladım burada şunu 10 kişi yapalımda kişi başı 444 tane düşsün.hadi gönüllü bayanlar Rabbim duayı sever.
Kızlar merhaba giremedim 2 haftadır. Gecen cuma cok hafif lekelenmem oldu( doktor coraspini kestirdi clexanla dev ediyorum ama cok korkuyorum ( ya yetmezse diye. Ama alırsam da kanama olurmuş. Bekliyorum içerdeki kanama alanı düzelsin diye. Dua edin bana haftaya tekrar gideceğim inşallah geçer ozamana
sağol canım Allah razı olsun. mtfhr heterozigot mutasyonum var. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. derin araştırmalar yapılıcak bana da eşime de.[/QUO
size yol gösterici olacaktır,bizde yaptırmıştık.siz ne gibi testler yaptıracaksınız?birde sorun değilse yaşın kaç?nerelisin?çok soru sordum dimi
canım 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyiz. ankaralıym. peki sen?
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir sizi takip ediyorum ama yeni üye oldum.bende de sizin gibi pıhtılaşma var.2yaşında bir kızım var onda hiç sorun yaşamadım.Onun haricinde 3 tane bebeğimi kaybettim.sonuncuda clexan 0,4 kullanmama rağmen oldu.Şuan 9 haftalık hamileyim clexan 0,6, coraspin ve kortizon kullanıyorum, benim gibi kortizon kullanan varmı acaba? ayrıca diyet yapıyorum.Umarım forumdaki bütün arkadaşlar bebek sahibi olur ve bende sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım.
canım eklerim.gerçek ismini de yazar mısın niyet ederken isimde söyleyecez ya....
canım 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyiz. ankaralıym. peki sen?
41 yaşındayım canım,marta 5 yılı bitecek evliliğimizin ,Aydın'lıyım.şuanda hamileliğimin 9. haftası içindeyim mutasyonumuz aynı sanırım ben daha ayrıntılı yazdım vaktin olursa bakabilirmisin seninkiyle aynımı?Aydın'da gittiğim riskli gebelikler uzmanı var hiç umursamadı bile bana tüp bebek yaptığım merkezde başlattılar cleaxanı,burdaki doktorda devam et dedi o kadar bilgide vermedi,inşallah İzmir'de iyi bir doktor bulabilirsem bu konuda uzman içim daha rahat edecek.senin durumun nedir?
41 yaşındayım canım,marta 5 yılı bitecek evliliğimizin ,Aydın'lıyım.şuanda hamileliğimin 9. haftası içindeyim mutasyonumuz aynı sanırım ben daha ayrıntılı yazdım vaktin olursa bakabilirmisin seninkiyle aynımı?Aydın'da gittiğim riskli gebelikler uzmanı var hiç umursamadı bile bana tüp bebek yaptığım merkezde başlattılar cleaxanı,burdaki doktorda devam et dedi o kadar bilgide vermedi,inşallah İzmir'de iyi bir doktor bulabilirsem bu konuda uzman içim daha rahat edecek.senin durumun nedir?
canım bende iki düşük yaptım. Biri 5 gün önceydi. ben de de mtfhr 677 ve 1298 heterozigot ve 4G/5G var. ilk hamilelğimde bilmiyorduk. hiç kalp atışı alınamadı 9. haftada kürtaj oldum. sonrasında gebe kalana kadar coraspin ve folic asid kullandım. hamile kaldığımı öğrenince de clexan 0.4 ve coraspin 100 mg progestan ve folbiol kullandım. kalp atışları alınmıştı. 12. haftada kalbi durdu. kürtaj oldum. inşallah senin gebeliğin benimki gibi son bulmaz. bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah. sana tavsiyem bu alanda uzman biri bul. pıhtılaşma zamanına falan baksınlar ilacın dozunu ayarlamak için. benimkini rastgele verdi dr. test falan yapılmadı.
merhaba kızlar
ben 41 yaşında 10. tüp bebek denemesinde hamile kalabilmiş bir anne adayıyım inşallah.bu denemelerimin arasında spontan bir hamileliğim oldu 2010 da ama 9. haftada kalbi durdu.geçtiğimiz yaz kadınlar kulubünden arkadaşların tavsiyesiyle testler yaptırdım.son tüp bebek denememde çok şükür tutundu,9. haftadayım.
burda yazılanları okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.ama okuduklarım kafamı karıştırdı.folbiol+coraspin 100+cleaxan 0.4+crinone jel kullanıyorum.birde 63 kiloyum.almayada devam ediyorum.
okuduklarıma göre 60 kilo üstü 0.6'lık yada 0.7'lik cleaxan kullanılıyormuş ama bana 0.4'lük verdiler.diyetten bahsediliyor o konu hakkındada bilgisi olanlar yazbilirlermi?test sonucumu yazsam bana yardımcı olabilirmisiniz?birde izmirde bu konuda iyi bir doktor bilen varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
test sonucum:MTHFR(C677T) HETEROZİGOT MUTASYON
eNOS(E298D) HOMOZİGOT MUTASYON
Beta Fibrinojen(G455A) HETEROZİGOT MUTASYON
APOE(E2/E3/E4) E3/E3
PAI(4G/5G) 4G/5G
ACE(Ins/Del) D/I
sonuçlarım bunlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.
canım bende iki düşük yaptım. Biri 5 gün önceydi. ben de de mtfhr 677 ve 1298 heterozigot ve 4G/5G var. ilk hamilelğimde bilmiyorduk. hiç kalp atışı alınamadı 9. haftada kürtaj oldum. sonrasında gebe kalana kadar coraspin ve folic asid kullandım. hamile kaldığımı öğrenince de clexan 0.4 ve coraspin 100 mg progestan ve folbiol kullandım. kalp atışları alınmıştı. 12. haftada kalbi durdu. kürtaj oldum. inşallah senin gebeliğin benimki gibi son bulmaz. bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah. sana tavsiyem bu alanda uzman biri bul. pıhtılaşma zamanına falan baksınlar ilacın dozunu ayarlamak için. benimkini rastgele verdi dr. test falan yapılmadı.
tekrar geçmiş olsun canım,en kısa zamanda RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerine kavuştursun.pıhtılaşma zamanını belirleyen test her yerde yapılabiliyormu?sorunumuza çözüm olurmu?
merhaba gecmiş olsun.ben kendim araştırmalarıma göre ögrendim kiloyla alakası var mı die.ve bi hemotolog ve kardiyoloji doktoruna sordum.onlarda hastalarına bu iğneden veriyomuş ve 60 kilodan sonrasına 06 dediler ama bu ne kadar etkili ve kime gore değişir bilemem.bu pıhtılaşma konusunda sıradan kadın dogum doktorlarının hiç birinden detaylı bilgi alamadım hep prosedure gore hareket ediyolar 04 yazıp gonderiyolar.ama eger doktorun iyi bi arastırma doktoruysa o daha iyi biliyodur
ismim hicran canım o gün yazmayı unutmuşum.ne için okuyacağız tefriciyeyi?namazını sen kılacaksın sanırım.tez zamanda 10 kişi oluruzda başlarız inşallah.
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
hadi kızlar yok mu okumaya gönüllü:
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[/table][/
merhaba kızlar
ben 41 yaşında 10. tüp bebek denemesinde hamile kalabilmiş bir anne adayıyım inşallah.bu denemelerimin arasında spontan bir hamileliğim oldu 2010 da ama 9. haftada kalbi durdu.geçtiğimiz yaz kadınlar kulubünden arkadaşların tavsiyesiyle testler yaptırdım.son tüp bebek denememde çok şükür tutundu,9. haftadayım.
burda yazılanları okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.ama okuduklarım kafamı karıştırdı.folbiol+coraspin 100+cleaxan 0.4+crinone jel kullanıyorum.birde 63 kiloyum.almayada devam ediyorum.
okuduklarıma göre 60 kilo üstü 0.6'lık yada 0.7'lik cleaxan kullanılıyormuş ama bana 0.4'lük verdiler.diyetten bahsediliyor o konu hakkındada bilgisi olanlar yazbilirlermi?test sonucumu yazsam bana yardımcı olabilirmisiniz?birde izmirde bu konuda iyi bir doktor bilen varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
APOE(E2/E3/E4) E3/E3
PAI(4G/5G) 4G/5G
ACE(Ins/Del) D/I
sonuçlarım bunlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.
Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorumBende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimdaFelan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyizCok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemliHic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarimOpuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim
merhaba kızlar
APOE(E2/E3/E4) E3/E3
PAI(4G/5G) 4G/5G
ACE(Ins/Del) D/I
canım geçmiş olsun ben 50 kiloyum clexan 0,6 kullanıyorum.şu an 9 haftalık hamileyim önceki gebelikte 0,4 kullandım malesef bebeğimi kaybettim.Adanada Cüneyte Evrüke'ye gidiyorum Riskli gebelikler uzmanı inşallah bu defa bebişimi kucağıma alırım
merhabalar..bende 3 sene önce kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybetmiştim.3.ayın sonunda kalbi durmuştu..6 ay sonrasında tekrar hamile kaldım ve progestan+cleaxan 0,4+crinone jel,corasprin100 lük kullandım..dr.un dediğine bakmalısın bence..şüphen varsa da sor dr.una..aklında kalmasın..
bu arada tam 7 tane okudum yazdığınız duadan..umarım Allah ım hayırlısı ile dualarınızı kabul eder ve tez zamanda hayırlısı ile kavuşursunuz bebeklerinize..ben de sizin gibi aynı sorunları acıları yaşamış biri olarak umut olayım size istedim..çeken anlar ancak dedikleri böyle birşey..ne olursa olsun yine de arada bir girip bakıyorum bu topiğe..umutlarınızı inancınızı yitirmeyin sakın..dualarım sizinle..hepinizi öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?