Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

uzun zamandır giremiyordum elif. iyi akıl etmişsin canım. beni de yaz. bu kadar çok kişiden dua almak istiyorum. kendiminkinden ayrı buraya da okurum.
aslında çok uzun zaman almıyor arkadaşlar. arka arkaya okuyunca insan ister istemez ezberliyor. ezberden çok hızlı okuyabiliyorum. işe gidip gelirken rahat 100 tane okuyorum.
mümkün olduğunca çok kişi katılsın bence. ne kadar çok olursa o kadar çok kişi sizin için dua edecek arkadaşlar unutmayın. Allah başkasının sizin için ettiği duayı kabur edermiş. ee biz de acılı anneleriz Rabbim duamızı kabul eder inşallah.

Son düzenleme:

canım ilk gittiğimizde öykümüzü anlattık.Gebelik oluşursa direk 0,6 ile başlayacağız dedi ayrıca 20 günde bir kanın pıhtılaşma zamanına ve bazı hemogram değerlerine baktırıyoruz.ayrıca ibrahim saraçoğlunun bir proğramında günde iki defa taze sıkılmış yarım bardak limon suyuna yarım bardak su katarak içiyorum bir kaç gün oldu başlayalı kanı sulandırıyormuş.Duyupta başlayan var mı aranızda

Zaman zaman benim de iğnelerin vaktinde aksama oldu. Şükür ki bir problem çıkmadı. Endişelenme arkadaşım:))

herkese hayırlı cumalar. Allah herkesi bebeklerine kavuştursun. ben bebeğimi çok özledim. dün gece rüyamda gördüm. yaşaması için çok çırpındım. sorunsuz hamilelik geçirenlere o kadar imreniyorum ki. 2 meleğim var. canımdan giden 2 can. Rabbim şefaatçi eylesin bizlere meleklerimizi.

Canım birkaç gün giremedim nete geç yazıyorum kusura bakma. Öncekilerde ilaç tedavisi uygulamadılar. Bu hamileliğimde başladık, inşallah aynı şeyleri yaşamam çok endişeliyim

Bende 60 kilonun üzerindeyim ama 0,3lük iğne kullanıyorum, Bodrumda yaşıyorum ancak doktorum İzmirde Egepol Hastanesinde Hakan Bey'e gidiyorum. İlk randevu için süre biraz uzun oluyor yoğun olduğundan dolayı ancak kesinlikle tavsiye ederim. Hakan Bey'in bu konu da sonucunu almış hastaları var. Allah sağsalim bebeğinize kavuşmayı nasip eder inşallah.

canım öncelikle seni telaşlandırdığım için kusura bakma..

ilk defa basıma boyle bişey gelıyor.. kendim panık olmustum..

bende sana bişey sorayım devlet hastanesine gitsem orda iğne ayarını yapıyorlarmı yoksa unıv hastanesimi olması sart illaki?

artık beklemek istemıyorum

Rabbim sana tekrarını yasatmasın bu son düşüğün olsun insallah...

Hangi iğne olacağına nasıl karar veriliyor bilmiyorum ama ben fraxiparine kullanıyorum. Bir de cleaxanın katkı payı var mı, ne kadar ödeme yapıyorsunuz ilaç için?

amin canım inşallah.ben daha hiç göremedim meleğimi.eşek sıpası babasına gidiyor.

görmek daha zor galiba. uyanınca sevindim rüyaymış diye. ölmesin diye o kadar çırpındım ki. öptüm kokladım kucağımda uyuttum. bebeğini kucağına alıp da kaybedenlerin hali çok zor olsa gerek.

arkadaşlar bebeğinizi kucağınıza almanıza Allahın izniyle vesile olan doktorlarınızın isimlerini ve düşüncelerinizi yazar mısınız?

Slm arkadaslar.
Sizlere sormak istedigim bir soru var. Cvp verip yardimci olursaniz cok sevinirim, cunku icim icimi yiyor.

Hamileligim ilk ayinda doktor bana test yaptirmisti. O testte protein s degerim 51,4 cikmisti. Normal dedi. Biliyorsunuz referans degeri 60-130.
Ama simdi korkuyorum iyice azalir da bebegime bir sey olur diye. Hamilelikte dustugunu okudum nette.

Kan pihtilasmasi sorunu yasayanlar sizin degeriniz kac cikmisti da doktor ilac verdi size??

1 hafta sonra tekar doktora gidecegim. Devlet hastanesine gitsem kan pihtilasma testi yaptircam desem yaparlar mi?

Canım merhaba, nasılsın,

Devlet hastanesi kan pıhtılaşması testlerini yapıyor,ücretsiz.
Ama sonuç biraz geç çıkıyor..
Bu durumu bence doktorunla paylaşsan o senı yonlendırse daha dogru olur.
Çunku ılerı haftalarda proteın degerıne bakılıyor zaten dıye bılıyorum ama bu proteın s mı c mı yoksa baska bır deger mı bılemıyorum..

KEndıne dıkkat et, şimdiden hayırlı dogumlar.. :)

Cok tesekkur ederimk cnm ben iyiyim sen nasilsin?

Devlet hastanesinde doktor mu isteyecek bu testi yoksa ben bu testi istiyorum deyince yaparlar mi?

Ozelden atamadim 10 dk kuralina takildim Batuhan olacak bebegimin ismi.

Bebisine iyi bak

Cok tesekkur ederimk cnm ben iyiyim sen nasilsin?

Devlet hastanesinde doktor mu isteyecek bu testi yoksa ben bu testi istiyorum deyince yaparlar mi?

Ozelden atamadim 10 dk kuralina takildim Batuhan olacak bebegimin ismi.

Bebisine iyi bak

doktor isteyecek canım
protein s ve c ye baktırmak istiyorum dersen direkt yazıyorlar
daha once referans degerınden asagıda cıkmıstı dersın
Batuhan çok güzel bir isim...
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. :))

Arkadaşlar hepinize merhaba.
Ben 4 ay önce, bebeğimin kalp atımı olmadığı için, kürtaj oldum. 8 haftalıktı...
doktorum bazı testler yaptı ve sonuçları dün aldım.
Protein C normalde 70-130 aralığında olması gerekirken bende 50,7 çıkmış.
bana diyet evrdi, kızartma ve tatlı yemeyeceksin, her gün 1 tane bebek aspirini alacaksın dedi.
2 ay diyet yapıp korunacaksın dedi.
hamile kalır kalmaz bana haber ver, iğneye karar veremedim dedi.
yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum, benim gibi olup da sağlıklı bir hamilelik geçiren ve bebeğine kavuşan var mı?
hepimize geçmiş olsun, allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…