- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
hadi kızlar yok mu okumaya gönüllü:
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[/table][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
hadi kızlar yok mu okumaya gönüllü:
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]4444 Salat-ı Tefriciye[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[tr]
[/table]
amin canım candan duacıyım.bende 9. hafta içindeyim.nasip olursa yakın zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize.birşey sormak istiyorum,cleaxanın dozuna neye göre karar veriyor doktorlar?birde başka iğnelerde varmış pıhtılaşmayı önlemek için,hangisi olduğuna nasıl karar veriyorlar biliyormusun?
canım ben dün gece iğnemi 1 saat geç yaptım bişey olur mu. benim eşim yapıyo iğnemi ben yapamyorum şu ana kadar hep saatinde yaparz ama dün gece işi geç bitti gelene kadar biraz gecikti umarım kötü bişey olmaz
canım hatırlatmak istemem o günleri ama, iğne ve ilaç kullandığın halde mi bebeklerini kaybettin. ben de 2. düşüğümü 4 gün önce yaptım 3 aylıktı kürtaj oldum daha doğrusu. iğne ve coraspin kullanıyordum. cevabına ihtiyacım var
merhaba kızlar
ben 41 yaşında 10. tüp bebek denemesinde hamile kalabilmiş bir anne adayıyım inşallah.bu denemelerimin arasında spontan bir hamileliğim oldu 2010 da ama 9. haftada kalbi durdu.geçtiğimiz yaz kadınlar kulubünden arkadaşların tavsiyesiyle testler yaptırdım.son tüp bebek denememde çok şükür tutundu,9. haftadayım.
burda yazılanları okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.ama okuduklarım kafamı karıştırdı.folbiol+coraspin 100+cleaxan 0.4+crinone jel kullanıyorum.birde 63 kiloyum.almayada devam ediyorum.
okuduklarıma göre 60 kilo üstü 0.6'lık yada 0.7'lik cleaxan kullanılıyormuş ama bana 0.4'lük verdiler.diyetten bahsediliyor o konu hakkındada bilgisi olanlar yazbilirlermi?test sonucumu yazsam bana yardımcı olabilirmisiniz?birde izmirde bu konuda iyi bir doktor bilen varsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
test sonucum:MTHFR(C677T) HETEROZİGOT MUTASYON
eNOS(E298D) HOMOZİGOT MUTASYON
Beta Fibrinojen(G455A) HETEROZİGOT MUTASYON
APOE(E2/E3/E4) E3/E3
PAI(4G/5G) 4G/5G
ACE(Ins/Del) D/I
sonuçlarım bunlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.
canim bendede faktör 2 ayni sendeki gibi ayrica 3 ayri degerdede var...aama bilmiyorumda cogu arkadasta 3 veya daha fazla degerde pihtilasma var bebisini doguranda var cok kritik derken hepmi düsük olur anlaminda dedin:26:ben 3 gün önce besinci düsügümü yaptim ama su an sebeb kanmi baska biseymi bilmiyorum...bizlerde igne sart bu isler hic belli degil tek gende pihtilasmasi olan bile bi cok düsük yapiyo.... rabbim isterse olmayacak bisey yok...
amin canım candan duacıyım.bende 9. hafta içindeyim.nasip olursa yakın zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize.birşey sormak istiyorum,cleaxanın dozuna neye göre karar veriyor doktorlar?birde başka iğnelerde varmış pıhtılaşmayı önlemek için,hangisi olduğuna nasıl karar veriyorlar biliyormusun?
amin canım inşallah.ben daha hiç göremedim meleğimi.eşek sıpası babasına gidiyor.
Slm arkadaslar.
Sizlere sormak istedigim bir soru var. Cvp verip yardimci olursaniz cok sevinirim, cunku icim icimi yiyor.
Hamileligim ilk ayinda doktor bana test yaptirmisti. O testte protein s degerim 51,4 cikmisti. Normal dedi. Biliyorsunuz referans degeri 60-130.
Ama simdi korkuyorum iyice azalir da bebegime bir sey olur diye. Hamilelikte dustugunu okudum nette.
Kan pihtilasmasi sorunu yasayanlar sizin degeriniz kac cikmisti da doktor ilac verdi size??
1 hafta sonra tekar doktora gidecegim. Devlet hastanesine gitsem kan pihtilasma testi yaptircam desem yaparlar mi?
Canım merhaba, nasılsın,
Devlet hastanesi kan pıhtılaşması testlerini yapıyor,ücretsiz.
Ama sonuç biraz geç çıkıyor..
Bu durumu bence doktorunla paylaşsan o senı yonlendırse daha dogru olur.
Çunku ılerı haftalarda proteın degerıne bakılıyor zaten dıye bılıyorum ama bu proteın s mı c mı yoksa baska bır deger mı bılemıyorum..
KEndıne dıkkat et, şimdiden hayırlı dogumlar.. :)
Cok tesekkur ederimk cnm ben iyiyim sen nasilsin?
Devlet hastanesinde doktor mu isteyecek bu testi yoksa ben bu testi istiyorum deyince yaparlar mi?
Ozelden atamadim 10 dk kuralina takildimBatuhan olacak bebegimin ismi.
Bebisine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?