cevapladığın için çok teşekkür ederim canım,benim test sonuçlarıma bakabildinmi?aynımı seninkiyle?bu benim için çok önemli yüreğime su serpebilir.doktor konusundada şuanki doktorum riskli gebelikler uzmanı ama ilgisiz ve kuralcı,iyi bir doktor arayışındayım.
duaların için ALLAH razı olsun,RABBİM senin bebeğinede hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.çekenin halinden çeken anlar,bize dua etmeye devam et ne olur.
canım öncelikle seni telaşlandırdığım için kusura bakma..
ilk defa basıma boyle bişey gelıyor.. kendim panık olmustum..
bende sana bişey sorayım devlet hastanesine gitsem orda iğne ayarını yapıyorlarmı yoksa unıv hastanesimi olması sart illaki?
artık beklemek istemıyorum
Rabbim sana tekrarını yasatmasın bu son düşüğün olsun insallah...
Kızlar merhaba..Benim de 23 haftalık bir kayıbım var..Trombofili paneli tetslerini yaptırdım..Sadee MTHFR C677T HETEREZİGOT MUTANT YAZIYOR..Diğerleri normal..Genetikçi dr pıtılaşma var diyemem dedi.Bu toplumun % 90 ında böyle çıkar dedi..Eğer homozigot olsaydı kan sulandırıcı kullanman gerekebilirdi dedi..Ama heterezigot olduğu için gerek yok dedi..Sizce büyük problem olurmu..Benim gibi sadece bir geni heterezigot olupta kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda..Sonucumu yorumlayabilirmisiniz
nasılsın elifçim.listeyi 10 a tamamlayamadın sanırım? naptın?
Kızlar merhaba..Benim de 23 haftalık bir kayıbım var..Trombofili paneli tetslerini yaptırdım..Sadee MTHFR C677T HETEREZİGOT MUTANT YAZIYOR..Diğerleri normal..Genetikçi dr pıtılaşma var diyemem dedi.Bu toplumun % 90 ında böyle çıkar dedi..Eğer homozigot olsaydı kan sulandırıcı kullanman gerekebilirdi dedi..Ama heterezigot olduğu için gerek yok dedi..Sizce büyük problem olurmu..Benim gibi sadece bir geni heterezigot olupta kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda..Sonucumu yorumlayabilirmisiniz
hayativsinavim Canim benim anliyorum seni bende halen o panik var durumumu ögreneli 2 yil olmasina ragmenben önce üniv...hematologi dr yazmisti ignemi ama 15.haftada kaybettim..onla devam etmedim biraz ilgisizdi ...sonra yine hematoloji dr gittim onun kendi muayenesi var ona gidiyorum simdi aslinda bazilarinkini normal kadin dogumcular bile yaziyo....ama senin imkanin varsa bi hematoloji dr bul kendine onlar her ay kana bakarak dozu ayarliyo... ben bi hafta önce bebegimi günde iki kez 0,3 ml igne kulandigim halde kaybettim ama su an sebebini bilemiyoruz ...hematoloji dr kaninin durumu iyiydi baska biseyden kaybetmisolabilirsin dedi..parca bi incelensin hersey dahada acikliga kavusur inslalah..yine hamile olursam simdide baska bi igne ve dozla devam edecem inslalah..rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin inslalah sen simdiden coraspin kullan kanin biraz sulansin hamilelige hazirlansin....folbiolda kullan..ben bu kez bide omega3 de kulanacam hamile kalmadan önce oda kani sulandiriyo cünkü..rabbim inslalah sanada evlat nasip eder...hic hamile kaldinmi ilkmi olacak seninki?:44:
benimde sadece mthfr a129 heterozigot ama ben kullanıyorum. hemde kese görünmeden dahi başladım.
KIZLAR 1001 AYETEL KÜRSİ OKUYALIM.KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYIYI YAZDIM.PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR BİTİRELİM.CUMA gecesi duasını yaparım.okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]okundu-okunmadı[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]113[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
cok gecmis olsun bitanemhmm anladım canım yaa 15.hafta bayada büyükmüş kıyamam
benım aslında devlet hastanesınde yaptırtmıstım kan degerlerıme bakılmıstı ama sonucu evın içinde kaybettimçok iyi saklamışım şimdi bulamıyorum yarın evi alt üst edip bulmaya calısacağım artık napayımm devletteki doktor bana sadece bebe aspirini kullansan yeter ancak için rahat etmiyorsa üniv hastanesine git ,orada daha teskilatlı aletler var ,ayrıntılı olarak bakarlar demişti..
benim ilk olacak canım.. 9ay önce saframı almıstım ameliyatım bu kanımdaki pıhtılasması ve tansiyonumun asırı dusuklugu yuzunden zorlu gecmıstı (15dk sürmesi gereken ameliyat 2saatte zor cıkmıstım..belkide masada öldüm kalbimi yenıden calıstırdılar kımbılebilir) .. cerrah doktorum bana kanımın degerlerini bi baktırsan iyi olacak demişti.
hematoloji doktoruna gidip tahlil yaptırıcam yani tmm.. randevu alayım ozaman.. bugun eşimle kan verdik dna için .. zaten sonucların çıkması için 40 gun beklıcem.. bu arada hematolojiyide halledeyım
tşk ederim cvp verdiğin dahası beni yönlendirdiğin içinn
herkese hayırlı cumalar. Allah herkesi bebeklerine kavuştursun. ben bebeğimi çok özledim. dün gece rüyamda gördüm. yaşaması için çok çırpındım. sorunsuz hamilelik geçirenlere o kadar imreniyorum ki. 2 meleğim var. canımdan giden 2 can. Rabbim şefaatçi eylesin bizlere meleklerimizi.
Bende 60 kilonun üzerindeyim ama 0,3lük iğne kullanıyorum, Bodrumda yaşıyorum ancak doktorum İzmirde Egepol Hastanesinde Hakan Bey'e gidiyorum. İlk randevu için süre biraz uzun oluyor yoğun olduğundan dolayı ancak kesinlikle tavsiye ederim. Hakan Bey'in bu konu da sonucunu almış hastaları var. Allah sağsalim bebeğinize kavuşmayı nasip eder inşallah.
selamlar..dualarım her zaman sizlerle..yaşadıklarımı ve sizin şu an yaşadıklarınızı unutmuş değilim emin olun..
değerlerimiz seninkiyle çok yakın..o yüzden aslında özellikle yazmak istedim.moralini yüksek tut..fazla kilo almamaya çalış..son aylarında zorlanırsın..doktorundan memnun değilsen iyice araştırıp gerçekten güvenebileceğin bir doktor bulmalısın..umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini de ben de burdan tebrik ederim seni..
Hangi iğne olacağına nasıl karar veriliyor bilmiyorum ama ben fraxiparine kullanıyorum. Bir de cleaxanın katkı payı var mı, ne kadar ödeme yapıyorsunuz ilaç için?
canım ben yeni kürtaj olduğum için ayetel kürsi okuyamam.ben de salavat çekip dua ederim. Ameller niyetlere göredir.
ALLAH razı olsun canım benim,yüreğime su serptin.doktor araştırıyorum,bugün hemetoloji doktorundan randevu aldım ona gitmeyi düşünüyorum,telefonda görüştüm pıhtılaşma zamanı testi yaptırmana gerek yok dedi ama ben yinede yaptırmayı düşünüyorum ne dersin?
duan içinde ALLAH razı olsun,RABBİM hepimize yardım etsin hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
canım salatı tefriceyi toparlayamadık.bunu okuyalım.Rabbim niyetimizi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?