Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım aynı kadroyla tefriciyede okuyalım fazlasını ben okurum ALLAH'ın izniyle.

tamamcanım önce şunu bitirelim büyük ihtimal perşembeye kalmadan biter.ben bugün kahvaltı hazırlaarken 100 ayetel kürsi okudum.bitsin salatı tefricede okuruz o zaman.

yA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicran a,arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

kızlar duayı böyle yazmışım çok özür dilerim ceylinn38 senin adını yazmayı unutmuşum tamamen gözden kaçmış.kızlar zehrayı unutmayalım.

A RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicran a,arzuy,zeharaya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle şeklinde okuyalım....

canım gerçekten kasıtlı bişey yok tamamen gözümden kaçtım çok özür dilerim,affet hakkını helal et.ama bak ben niyetlerimde adını söyledim.Zaten Rabbimde biliyor kimin neye niyet ettiğini.

Kızlar bugün hematologa gideceğimi yazmıştım.doktor bana clexan kullanmama gerek olmadığını söyledi.değerlermi gördünüz yorumlarınızı bekliyorum??????

Kızlar bugün hematologa gideceğimi yazmıştım.doktor bana clexan kullanmama gerek olmadığını söyledi.değerlermi gördünüz yorumlarınızı bekliyorum??????

Benim bütün değerlerim normal sadece anticardiyolopinIGM Pozitif çıktı.Önceki gebeliğimde clexan 0,4 kullanmama rağmen bebeğimi kaybettim.Doktor kadar bilemeyiz ama bence başka doktorlarında fikrini al bizim durumumuz ihmale gelmez

elifcim ben adet oldum nasıl yapsak ertelesk mi indirecegimiz zamanı

merhabalar ,
değerlerine bakmadım ama benim mutasyonum sadece mthfr 1298 heterozigot. benim gittiğim hematologda kullanmana gerek yok dedi. ya bebeğim bundan gelişmediyse dedim. biz 3 kayıptan önce buna bakmayız bile demişti. yani tavsiyem hematologdan ziyade iyi bir kadın doğumcu bul ve onu dinle sadece

canım cevabımı gör diye mesajını beğendim. ben varım hatta birçok arkadaşım var burada . benimde ilk gebeliğim aynı haftada sonlandırıldı . sonra hamile kalamadım bir süre stresten. sonra hamile kaldım bak şimdi 2 aylık oldu bile...

tsh düşüklüğü bendede vardı euthrox kullandım. hamilelik ilerledikçe dozumda arttı hatta

arkadaşlar bebeğinizi kucağınıza almanıza Allahın izniyle vesile olan doktorlarınızın isimlerini ve düşüncelerinizi yazar mısınız?

canım ben varım izmirde . alsancakta özeldi doktorum hüsnü çağlar.şahsen tek geçerim. kadomerdi merkezin adı şimdi adı değişti istersen tarif ederim.

ben varım canım mthfr1298 heterozigot sadece hem iğne hem coraspin kullandım.

kızlar merhaba

oğlum izin verdiği sürede kısaca geçmişe bakıp kısaca cvp yazdım ama bişey olursa yine sorun arada okuyorum sizi.

12 m den haber gelmemiş daha . umarım iyilerdir . vakit bulamıyordur girmeye.

GULSUN canım çok şükür iyiyiz . oğlum küvezde 20 gün kaldı o arada pompayla süt sağıyordum göğüs ucum o gün bugündür yara. birde oğlumun gaz sıkıntısı var sürekli onun dışında iyiyiz allahıma bin şükür. siz nasılsınız büyümüştür oğluşun dimi

selam canım..ne mutlu bana seni biraz rahatlatabildiysem..testi yaptırmanın zararı yok faydası var..kızkardeşim tam 4 düşük yaşadı benden önce..ilk iki düşükten sonra üçüncü de düşük olursa tekrarlayan düşük denir o zaman test yaparız dediler..3.de düşük oldu o zaman da 4.de gebeliğini farklı takip edicez deyip bilerek gebe bıraktırdılar.4.den sonra akıllarına geldi genetik test yapmak..sonuçta dengeli translokasyon çıktı..tüp bebekle evlat sahibi oldu..benim de ilk kaybımda kardeşimi anlatınca dr. testleri yaptırdı..bende de pıhtılaşma çıktı işte..dr. çok önemli yani..ben ikinci gebeliğimde başka dr.a gitmiştim..çok araştırdıktan sonra..onun kullandırdığı ilaçlar ve tabiki öncelikle rabbimin sayesinde evladıma kavuştum..hatta dr. bana o zaman fazla kilo alma diye ısrarla tembihlemişti..preeaklampsi olabilir diye..dediği gibi de olmuştu..bir de onunla uğraşmıştım gebelikte..herşeyde bir hayır var işte..rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor..bize de sadece dr.seçimlerimizi iyi yapıp dikkat etmek kalıyor..gelişmelerini yakından takip edicem..aklına takılan olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..dualarım senin ve senin gibilerle..dr.umun bir lafı vardı beni cesaretlendiren..sen sağlıklısın ,gebe kalabiliyorsun demek ki senin de sağlıklı bir bebeğin olabilir..iyi geceler..

arkadaşlar merhaba.çok şükür çarşamba günü saat 14.30 da genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım.Bebeğim de ben de iyiyiz şükürler olsun.Allah bu günleri görmeyi nasip etti bana da.ameliyathane de bayıltılmadan önce bebek isteyen herkese ,hepinize dua ettim.dualarınız için sağolun.

Cok sevindim gozun aydin.

elifcim ben adet oldum nasıl yapsak ertelesk mi indirecegimiz zamanı
Yaaa benide ekleyin okurum

Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun aminnn

Arkadaslar 10 gundur kaynosta kaliyorduk esim iyi sukur gecmis olsun dileklerinde bulunan
Tum arkadaslarim tsk ederim. Ewime gecince gecmisi didikleyip gerekeni yapacam
Hepinizi cok ozledim Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…