canım aynı kadroyla tefriciyede okuyalım fazlasını ben okurum ALLAH'ın izniyle.
. Tamam canım haberleşiriztamamcanım önce şunu bitirelim büyük ihtimal perşembeye kalmadan biter.ben bugün kahvaltı hazırlaarken 100 ayetel kürsi okudum.bitsin salatı tefricede okuruz o zaman.
Kızlar bugün hematologa gideceğimi yazmıştım.doktor bana clexan kullanmama gerek olmadığını söyledi.değerlermi gördünüz yorumlarınızı bekliyorum??????
canım olsun biz tamamlarız senin adına.
kızlar duydunuz selvinin yerinede 111 okunacak bölüşürüz onuda...
KIZLAR 1001 AYETEL KÜRSİ OKUYALIM.KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYIYI YAZDIM.PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR BİTİRELİM.CUMA gecesi duasını yaparım.okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]okundu-okunmadı[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]113[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
Kızlar bugün hematologa gideceğimi yazmıştım.doktor bana clexan kullanmama gerek olmadığını söyledi.değerlermi gördünüz yorumlarınızı bekliyorum??????
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Ben 4 ay önce, bebeğimin kalp atımı olmadığı için, kürtaj oldum. 8 haftalıktı...
doktorum bazı testler yaptı ve sonuçları dün aldım.
Protein C normalde 70-130 aralığında olması gerekirken bende 50,7 çıkmış.
bana diyet evrdi, kızartma ve tatlı yemeyeceksin, her gün 1 tane bebek aspirini alacaksın dedi.
2 ay diyet yapıp korunacaksın dedi.
hamile kalır kalmaz bana haber ver, iğneye karar veremedim dedi.
yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum, benim gibi olup da sağlıklı bir hamilelik geçiren ve bebeğine kavuşan var mı?
hepimize geçmiş olsun, allah herkesin gönlüne göre versin
canım bence pıhtılaşma zamanına baktır çünkü benim doktorum 20 günde bir baktırmamı söyledi.Bende salı günü hemotoloğa gidip tekrar baktıracağım.Ayrıca benim gebelikte TSH değerim çok düşüyor şu anda aynı şekilde günde 6 tane olmak üzere tablet alıyorum aynı durumda olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar bebeğinizi kucağınıza almanıza Allahın izniyle vesile olan doktorlarınızın isimlerini ve düşüncelerinizi yazar mısınız?
Kızlar merhaba..Benim de 23 haftalık bir kayıbım var..Trombofili paneli tetslerini yaptırdım..Sadee MTHFR C677T HETEREZİGOT MUTANT YAZIYOR..Diğerleri normal..Genetikçi dr pıtılaşma var diyemem dedi.Bu toplumun % 90 ında böyle çıkar dedi..Eğer homozigot olsaydı kan sulandırıcı kullanman gerekebilirdi dedi..Ama heterezigot olduğu için gerek yok dedi..Sizce büyük problem olurmu..Benim gibi sadece bir geni heterezigot olupta kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda..Sonucumu yorumlayabilirmisiniz
tsh düşüklüğü bendede vardı euthrox kullandım. hamilelik ilerledikçe dozumda arttı hatta
ALLAH razı olsun canım benim,yüreğime su serptin.doktor araştırıyorum,bugün hemetoloji doktorundan randevu aldım ona gitmeyi düşünüyorum,telefonda görüştüm pıhtılaşma zamanı testi yaptırmana gerek yok dedi ama ben yinede yaptırmayı düşünüyorum ne dersin?
duan içinde ALLAH razı olsun,RABBİM hepimize yardım etsin hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
elifcim ben adet oldum nasıl yapsak ertelesk mi indirecegimiz zamanı
arkadaşlar merhaba.çok şükür çarşamba günü saat 14.30 da genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım.Bebeğim de ben de iyiyiz şükürler olsun.Allah bu günleri görmeyi nasip etti bana da.ameliyathane de bayıltılmadan önce bebek isteyen herkese ,hepinize dua ettim.dualarınız için sağolun.
Yaaa benide ekleyin okurumelifcim ben adet oldum nasıl yapsak ertelesk mi indirecegimiz zamanı
arkadaşlar merhaba.çok şükür çarşamba günü saat 14.30 da genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım.Bebeğim de ben de iyiyiz şükürler olsun.Allah bu günleri görmeyi nasip etti bana da.ameliyathane de bayıltılmadan önce bebek isteyen herkese ,hepinize dua ettim.dualarınız için sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?