Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaslar ben de dun dr a kotrole gittim, dr.um -riskli gebelik uzmanı, ilk dogumumu da o yapmişti, 3 yasında cocugum var..2 gebeligim 8.haftada kalbinin durması ile kurtajla sonlandi. Dr. 1 saglıklı cocugum var diye genetik test yaptirmadi, ısrarla kan pıhtılasmasını baktirmak istedim ama ona da gerek olmaigini ısrarla belirtti.Pıhtılasma sorunu sonradan kazaılan bir ozellik değildir, eger o sorun olsaydı ilk gebeliginde sıkıntı yasardin dedi..14 gün once ilk adetimi oldum, bakalım beklemedeyiz simdilik..2 ay korun , folik asidini al, adetlerinde duzensizlik olursa tekrar konusalim dedi...

çok sewindim canım gözünaydın,RABBİM sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

.okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]

[/table]

kızlar bu mesajı okuyan beğensinde kimin görüp kimin görmediğini bileyim ona görede özelden mesaj atayım tamam...

Son düzenleme:
Arkadaslar 10 gundur kaynosta kaliyorduk esim iyi sukur gecmis olsun dileklerinde bulunan
Tum arkadaslarim tsk ederim. Ewime gecince gecmisi didikleyip gerekeni yapacam
Hepinizi cok ozledim Allaha emanet olun

bizde seni özledik sevinç ya....

bu arada sevinç alttaki takvimi görüpte beni hamile sanma.evrene ve beyne pozitiflik salgılamak için.ama sanki bu ay içimden bir ses tutturacam o çatlayan yumurtayı gibi geliyor.....

Son düzenleme:
canım ben propycil günde 6 tane kullanıyorum şu an 9 haftalık gebeyim.Sen doğum yaptınmı yaptıysan kaçıncı haftaya kadar ilacı kullandın

canım doğum yaptım doğuma kadarda kullandım . bebeği zararı değil faydası var demişti doktorum ama senin kullandığın ilacı bilmiyorum. amaç tsh ı dışarıdan almaksa sanırım onunda zararı yoktur.

gözümüz aydın canım. çok şükür ki iyisiniz. allahım bir ömür yanından ayırmasın. tadını çıkar her anın ... kokla benim içinde

Cok sevindim gozun aydin.

burcu canım siz nasılsınız . geçmişe çok dikkatli bakamıyorum.

Arkadaslar 10 gundur kaynosta kaliyorduk esim iyi sukur gecmis olsun dileklerinde bulunan

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın güzelim.

çok sewindim canım gözünaydın,RABBİM sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

beydağlı canım arkadaşım sen nasılsın. özledim sizinle dertleşmeyi

rapor çıkardık biz bundan dolayı hiç ödeme yapmıyoruz,rapordan önce %20 sini ödüyorduk.siz ödüyormusunuz?

Ben de rapor çıkarttım ama buna rağmen ücret çıkıyor, eczacıya sordum tutar göründüğü için almak zorundayım dedi. nasıl öğrenebilirim nedenini bilmiyorum

ben her ay 50 lira ödüyorum, bir yanlışlık var sanırım

Canim biziyiyiz. Bugun tam 6 haftalik olduk. Hersey youna giriyor yavas yavas.

Dun gecirdigi enfeksiyon ile ilgili nefrologa gittik, tekrar bobrek ultrasonu cekildi ve herhangi birsey kalmamis bobrekteki apselerin hepsi iyilesmi cok sevindik. Bundan sonra her ay idrar tahlili ve kulturune baktiracagiz, onlar da temiz cikarsa bobrekle ilgili endisemiz kalmayacak insallah.
Onun disinda gazydi, uykusuydu ugrasiyoruz iste bildigin gibi.
Siznasilsiniz?

arkadasim ilk cocugu saglikli olupta ondan sonra pihtilasma yüzünden bicok düsükleri olanlar var.....sen bu konuda cok fazla güvenme doktoruna....belkide gercektende yoktur aam imkanin varsa bi baktirsan iyi olur

canım benimde 2 yaşında bir kızım var.Sorunsuz bir hamilelik geçirdim ama kızımdan sonra 3kaybım oldu ve kanda pıhtılaşma sorunu çıktı bence ihmal etme gerekli testleri yaptır.

bizde seni özledik sevinç ya....

bu arada sevinç alttaki takvimi görüpte beni hamile sanma.evrene ve beyne pozitiflik salgılamak için.ama sanki bu ay içimden bir ses tutturacam o çatlayan yumurtayı gibi geliyor.....

Insallah cnm yaaaaaa bende dua okurum yaz canim

Tamam canim ben okumaya basladim.

Peki daha önceden kaç kayıbın var arkadaşım?Benim 23 haftalıktı..Seninki kaç haftalık..Vede iğnemi kullanıyorsun hapmı?Kadın doğumcumu tavsiye etti kullanmanı.

iğne kullanıyorum. iki kaybım var ama küçük haftalarda. evet hamile kalır kalmaz kullanmamı söyledi

Sevinccim iyi olmaniza cok sevindim tekrar gecmis olsun. Bir daha kadin dogumcuya gittiginde esinin durumundan bahset, onda da pihtilasma sorunu olabilir o zaman belki daha farkli bir tedavi veya daha yuksek bir doz verebilirler aklinda olsun. Allah korumus bu yasta cok ciddi birsey yasadiginiz insallah bir daha sorun yasamazsiniz.

sağol kuzumiyiyim bende seni özledim

canım benım cok sevındımmmm...cok gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın....oyy yerım ben onu 6haftalık dıyınce bana kucuk geldı sankı hıc ogunlerı yasamamısız gıbı ne kadar cabuk gecıyor yaa...
meltemcim ıyı olmanıza cok sevındım.cok merak etmıstık haber alamayınca cok duaettık oglusuna...allah kımseyı evladyla sınamasın canım benım...offf o gogus ucu yarası nekadar zor bılırım bır gogsum 10gunde dıgerı 30gunde ıyılestı yarılmıstı kanıyordu denemedıgım merhem bıtkısel urun kalmadı.oglum uyanacak acıkacak dıye odum kopuyordu aglaya aglaya dıslerımı sıka sıka emzrmıstım.bızler cokcok sukur ıyıyız ıste donemsel saglık sorunları buyume atakları yasıyoruz.amaaa ses cıkarmaya yuvarlanmaya kahkaha atmaya basladı uyurken ozluyorum sımdı cook sevmlı can can bal oglumrabbım burada bekleyen tum Arkadaslara nasıp etsın
gozumuz aydın canım benımmm allah saglıklı hayrlı uzun omurler versınbebişimizin adı ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…