Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Son düzenleme:
kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....

cevabın için çok teşekkür ederim canım.
hamileliğin mi 2 ay oldu, bebeğin mi?
her ikisi için de gözün aydın dilerim :))))

cevabın için çok teşekkür ederim canım.
hamileliğin mi 2 ay oldu, bebeğin mi?
her ikisi için de gözün aydın dilerim :))))
mltm2602 senin oğlun doğmuş bile, geçmiş yazılarına şimdi bakabildim.
allah onu sizlere bağışlasın, tahtı da bahtı da güzel olsun inşallah.

aslında benim sizlere sormak istediğim, pıhtılaşma için hamilelikte iğne veya ilaç kullanılmasına rağmen tekrar bebeğimi kaybetme ihtimalim var mı? aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak hepimiz için zor, ama senin gibi bebeğini kucağına alan arkadaşlar bize çok iyi moral olurlar.

canım bende yumurtlama için ateş ölçerdim.benimde hiç sabit kalmazdı,bir zıplama oluyorya ben onu dikkate alırdım.şimdi hamileyim çok şükür,yine ölçüyorum 0.01 farklılık olabiliyor.yumurtlamayı belirliyen testler var canım eczanelerde satılıyor diye biliyorum yada internetten bulabilirsin.daha kesin sonuç verebilir sana.

elifçim benim fazla zamanım olmuyor burada vakit geçirmeye. şöyle bir göz attım ama son karar nedir ne okuyacağız? ayettel kürsi ye başlayım ben yine de.

Son düzenleme:
Kızlar hem pıhtılaşma sorunu olup hem de tüp bebek yaptıran var mı aranızda, yani hem hormon alıp hem kan sulandırıcı kullanmak tehlikeli mi acaba?

merhaba canım,ben tüp bebek yaptırdım çok şükür şuanda 9 haftalık hamileyim.ben aspirin kullanıyordum tüp bebek merkezine gitmeden önce,görüşmeye gittiğimde tedaviyede başladık biz.doktor aspirin almıyorsun dedi (ben adetle bırakıyordum zaten)yumurta toplama oldu ertesi gün aspirin ve cleaxan 0,4 lük başladım halada devam ediyorum.cleaxana doğuma kadar devam edecekmişim aspirini daha önce keseceklermiş.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

elifçim benim fazla zamanım olmuyor burada vakit geçirmeye. şöyle bir göz attım ama son karar nedir ne okuyacağız? ayettel kürsi ye başlayım ben yine de.

emine hem ayetel kürsi hemde 450 tane salatı tefrice okuyacaksın.okursun demi?

canım çok şükür bebeğini kucağına aldın. allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıkla sıhhatle. darısızı bize inşallah.

Teşekkürler canım, inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]

[/table]

şimdiden Rabbim kabul etsin....

canım gerçekten kasıtlı bişey yok tamamen gözümden kaçtım çok özür dilerim,affet hakkını helal et.ama bak ben niyetlerimde adını söyledim.Zaten Rabbimde biliyor kimin neye niyet ettiğini.

yeni girebildim nete. önemli değil canım farkettim bende unutulmuşum diye:) sorun değil allah kabul etsin şimdiden ben bugün başladım okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…