.okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
kızlar bu mesajı okuyan beğensinde kimin görüp kimin görmediğini bileyim ona görede özelden mesaj atayım tamam...
hicran,arzu,sevinç,berna gördü.kızlar sevincin adını da ekleyin niyetinize....
cevabın için çok teşekkür ederim canım.canım cevabımı gör diye mesajını beğendim. ben varım hatta birçok arkadaşım var burada . benimde ilk gebeliğim aynı haftada sonlandırıldı . sonra hamile kalamadım bir süre stresten. sonra hamile kaldım bak şimdi 2 aylık oldu bile...
.okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
kızlar bu mesajı okuyan beğensinde kimin görüp kimin görmediğini bileyim ona görede özelden mesaj atayım tamam...
canım Elifcim ben çok şükür 9 haftalık hamileyim,RABBİM dileyen herkese hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve sonunda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.
canım ben 111 ayetel kürsi okudum.okumamı istersen daha okurum
mltm2602cevabın için çok teşekkür ederim canım.
hamileliğin mi 2 ay oldu, bebeğin mi?
her ikisi için de gözün aydın dilerim :))))
kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....
Kızlar hem pıhtılaşma sorunu olup hem de tüp bebek yaptıran var mı aranızda, yani hem hormon alıp hem kan sulandırıcı kullanmak tehlikeli mi acaba?
canım Elifcim ben çok şükür 9 haftalık hamileyim,RABBİM dileyen herkese hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve sonunda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.
canım ben 111 ayetel kürsi okudum.okumamı istersen daha okurum
hicran seni hacerle karıştırmışım.kusura bakma.sen şimdi salatı tefrice okur musun?
elifçim benim fazla zamanım olmuyor burada vakit geçirmeye. şöyle bir göz attım ama son karar nedir ne okuyacağız? ayettel kürsi ye başlayım ben yine de.
elifcim ben adet oldum nasıl yapsak ertelesk mi indirecegimiz zamanı
arkadaşlar merhaba.çok şükür çarşamba günü saat 14.30 da genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım.Bebeğim de ben de iyiyiz şükürler olsun.Allah bu günleri görmeyi nasip etti bana da.ameliyathane de bayıltılmadan önce bebek isteyen herkese ,hepinize dua ettim.dualarınız için sağolun.
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]111][/td]
[td][/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
elifcim bişey sorucam ben okumaya başlayacağım ama abdestli olmamız gerekiyor mu. yoksa her zaman okuyabiliyomuz.
elifcim bişey sorucam ben okumaya başlayacağım ama abdestli olmamız gerekiyor mu. yoksa her zaman okuyabiliyomuz.
sen oku abdestsizde olur.sonuçta salavatı her zaman getirebilirsin.ayetel kürsiyide oku bişey olmaz önemli olan niyetin.ben okulda dersim boşken okuyorum abdesttim olmasada..
sen 150 ayetel;450 salavatı tefrice oku olur bu?
emine hem ayetel kürsi hemde 450 tane salatı tefrice okuyacaksın.okursun demi?
merhaba canım,ben tüp bebek yaptırdım çok şükür şuanda 9 haftalık hamileyim.ben aspirin kullanıyordum tüp bebek merkezine gitmeden önce,görüşmeye gittiğimde tedaviyede başladık biz.doktor aspirin almıyorsun dedi (ben adetle bırakıyordum zaten)yumurta toplama oldu ertesi gün aspirin ve cleaxan 0,4 lük başladım halada devam ediyorum.cleaxana doğuma kadar devam edecekmişim aspirini daha önce keseceklermiş.inşallah yardımcı olabilmişimdir.
deneyim elifçim ben sana bildiririm ne kadar okuduğumu.10 kişi var değil mi?
canım gerçekten kasıtlı bişey yok tamamen gözümden kaçtım çok özür dilerim,affet hakkını helal et.ama bak ben niyetlerimde adını söyledim.Zaten Rabbimde biliyor kimin neye niyet ettiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?