Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bebeğini Allah sağlıkla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin sanada.duamız o yönde zaten demi.hepimiz için....

kızlar bu arada bugün netten gittiğim dr la ilgili yazılara bakıyordum. 2-3 kişiden gece doğuma geç geldiği için bebeklerinin sakat doğduğunu yazanlar olmuş gözüm korkttu. ne yapsam başka dr mu bulsam ona devam etsemmi karar veremiyorum. bana akıl verin

ekledim cnm geçmiş olsun düşükler kaç haftalıktı:26:

yeni girebildim nete. önemli değil canım farkettim bende unutulmuşum diye:) sorun değil allah kabul etsin şimdiden ben bugün başladım okumaya

CANIM VALLAHİ KASITLI DEĞİL GÖZDEN KAÇIRMIŞIM ZEHRA.aLLAH KABUL ETSİN.450DE SALATI TEFRİCEN VAR TAMAM MI?BU AARDA DOKTOR İÇİNDE ÇOK İRDELEMEK LAIM AMA BİZİM DURUMLAR KRİTİK OLDUĞU İÇİN EĞER İÇİN FERAH OLMAYACAKSA DEĞİŞTİRİVER DOKTORUNU BAŞKA İYİ BİR DOKTOR VARSA.BİLİYORSUN BEBEKLERİMİZ ÖNCE ALLAHA ONDAN SONRA ONLARA EMANET...

kızlar ilk sayfada listemiz var bilgileri verirseniz sizide ekleyelim..

canım çok geçmiş olsun yaaa yeni okudummmm

canım benimde 2 yaşında bir kızım var.Sorunsuz bir hamilelik geçirdim ama kızımdan sonra 3kaybım oldu ve kanda pıhtılaşma sorunu çıktı bence ihmal etme gerekli testleri yaptır.

canım gittigim baska bir dr.da aynı seyleri soyledi, dusuk tekrarlasa diyolar, ilk dusukte yapmiyorlar:-( ben testin fiyata falan takılmıyorum hic..yeterki bi sorun olmadigindan emin olayım..Hangi testleri yaptirmam lazım bu kan phtılasması için?

canım benim yiğenimde vardı dr sütün tazyiğini al bide emzirme esnasında biraz emzir gazını çıkar emzir gazını çıkar dedi
kardeşimde yaptı geçti şükür az az emzirip hemen gazını çıkarıyordu:26:

canım çok geçmiş olsun yaaa yeni okudummmm

teşekkür ederim canım. bazen hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor korkuyorum gerçekten. e yaş ta 33. kürtajdan sonra üstüne bir de bu olunca artık daha da netleşti ki benim hamile kalmayı bekleyim ondan sonra iğneye başlayım gibi bir durumum olamayacak sanırım. çünkü öğrendiğim zaman çok geç oluyor. bakalım dr. larla o şekilde konuşacağım artık. hayırlısı. zaten şu an bekleme sürem devam ediyor. en az 4 ayım var. bu sürede umarım bana iyi gelecek dr. seçimimi yapabilirim.

önemli değil canım olur böyle şeyler:)
valla dr seçimi zor bu dr um iyi normalde bilgisi, karşılaması falan iyi. cepten aradığımda bakıyor ilgileniyor falan ama bugünkü okuduklarım korkuttu beni. ilk doğumum normaldi. bunuda normal doğum yapmak istiyorum gece sancılanırsam gelmezse falan diye düşününce gözüm korkttu. başkada iyi diye bildiğim dr yok. kızımdaki dr çok paracı. sormazsan cevap vermiyor o yüzden gitmek istemiyorum. offf ne yapsam bilemedim

gerçekten başka topiklere giriyor mu?
küsecek birşey mi oldu gerçekten?
SEVİNNNNNNÇÇÇÇÇ
NERDESİİİİİN?
kötü birşey yoktur inşallah.

sevinç rahatsız grip olmuş ama bayağı ağır geçirdiği için kayınvaldesinde kalıyor,evde olmadığından giremiyor nete..
:13::13::13:
evet sevinç o topiğe çok giriyor.
zaten yeni grip olmuştu. tekrar olmuş. beydağlının dediğine göre.
çabucak iyileşir umarım topik başımız.

geçmiş olsun birinci sayfayı inceleyip bilgileri verirseniz ekleriz

canım çok geçmiş olsun hepimiz geçtik bu süreçlerden rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın amin.

gözünaydın canım kaç haftalıksın yaz da güncelleyelim

canım doktorlar bizim çektiğimiz acıyı anlayamazlar tekrar aynı riski göze almanın anlamı yok.Şuan testlerin ismi aklımda değil ama testlerime bakıp sana yazarım.bu arada ben fakültede yaptım ücrette almıyorlar sonoç yaklaşık 1 ay sonra çıkıyor

canım çok geçmiş olsun yaa Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…