arkadaşlar bugün doktora gittim, cumartesi günleri de doktorum hastanedeymiş meğer. bana 100 mg coraspin verdi, gebe kalır kalmaz iğneye başlıcakmışım. diğer eksik testler şart mı dedim, pek gerek yok sen coraspin kullanmaya başla dedi. yine de içim rahat değil ama hayırlısı. bu arada beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz?
2 kürtaj
sorun: faktör XIII homozigot mutant
gebelikten önce: folbiol ve coraspin
durum: beklemede
yeni girebildim nete. önemli değil canım farkettim bende unutulmuşum diye:) sorun değil allah kabul etsin şimdiden ben bugün başladım okumaya
merhaba kızlar..
bende sizin gibi kan pıhtılaşmasından dolayı iki düşük yaşadım..ikinci düşüğümden sonra detaylı tetkikler yapıldı bu sonuca varıldı, doktorum gebelik durumunda hemen gelip kan sulandırıcı iğnelerine başlıyoruz dedi..hayırlısı olsun hakkımızda, ben de sizlerin takipçisiyim artık..hepimiz için hayırlı bir hamilelik diliyorum..
Herkese merhabalar,
Bende mthfr c667t homozigot çıktı ve kadın doğumcum ileride uygulanacak tedavi için hematolog ile görüşmemi istedi öncelikle ama istanbulda cok az var sanırım hematoloji doktoru. Giden ve doktor ismi verebilecek olan var mı?
Teşekkürler şimdiden
Geçmiş olsun arkadaşımm.
bende bugün bugün sonuçlarımı aldım bende de
FV(Leviden) G1691A= Heterozigot(taşıyıcı)
MTHFR A1298C =Heterozigot (taşıyıcı)
çıktı .doktorum benimde bi hemotologla görüşmemi istedi..
bende şimdi hangi hastanelerde var acaba onu araştırıyorum ama giden arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi..
ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu arada..
şimdidenn sağolun arkadaşlarrr:26:
kızlar ben korunmama rağmen kazara hamile kalmışım ve düşük bile yapıyormuşum şu an yeni öğrendim. çok üzgünüm. adetim gecikmişti. ben kürtajdan sonra daha 1 kere adet görmüştüm. bu ikinci adetim olacaktı. gecikince ben önemsemedim daha düzene girmedi diye. ama içime kurt düştü. dün kit aldım. ikinci çizgi silikti. sonra bu sabah kan verdim. labaratuarı aradığımda karşımdaki adam müjdemi isterim pozitif dedi. şok oldum. ama bu arada lekelenmem de başladı. yani düşük yapıyorum. şu ara bekleme sürecinde olduğum için sadece gün aşırı coraspin kullanıyodum. demekki ben sadece coraspinle ilerleyen dönemlere erişemeyeceğim. buradan bu sonuç çıkıyo. sadece coraspin kullanırken çok erken dönemde düşük yaşıyorum. iğnelerle de biraz dayanıyo ama olmadı. geçmişteki düşükler de bunun göstergesi. ne yapacağımı bilemiyorum. şubat başında ankaraya gideceğiz ama inancım çok zayıfladı. sanki benim hiç bebeğim tutunamayacak gibi geliyor. çok üzülüyorum.
canım benimde 2 yaşında bir kızım var.Sorunsuz bir hamilelik geçirdim ama kızımdan sonra 3kaybım oldu ve kanda pıhtılaşma sorunu çıktı bence ihmal etme gerekli testleri yaptır.
SENAY; güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolundadır..
MELEKÖĞRETMEN; canım bende de 28.haftada sancılanmıştım rahim ağzım daralmıştı hatta ve bende o haftadan sonra hep yattım..nidilat kullandım magnorm kullandım..sürekli yattım sadece tuvalete kalktım 37.haftaya kadar dayandım inşallah sende dayanırsın..
BURCU_GEN; canım çok büyük geçmiş olsun..Allah sağlık versin hayırlısıyla büyüt mert beyi..
kızlar bana da dua edin..duru ile başım dertte..kızımı çok seviyorum ama emerken sürekli boğuluyor..artık dayanamıyorum..çok yoruldum sürekli ağlıyorum..bir çocuk meme emerken neden tıkanır ki ya?? hemde her emişmede anlamış değilim..doktora gittik çockda bir sorun yok..sütü emzirmeden önce pompayla sağıyorum tazyiğini alıyorum..ama ona rağmen yine de boğuluyor..sinirlerim çok bozuk ben galiba çocuk bakamıcam diyorum kendime..bana bi akıl verin kızlar ya?? çevrenizde, yakınlarınızda falan böyle olanlar var mıydı?? neler yaparlardı??
sevinç hiç girmiyor artık değil mi arkadaşlar?kayboldu gitti. umarım kötü birşey yoktur.
canım önce aile boyu grip olduk daha sonra eşim rahatsızlandı artık geldim evime çok şükür
topikbaşı nerelerdesiin
canım çok geçmiş olsun yaaa yeni okudummmm
CANIM VALLAHİ KASITLI DEĞİL GÖZDEN KAÇIRMIŞIM ZEHRA.aLLAH KABUL ETSİN.450DE SALATI TEFRİCEN VAR TAMAM MI?BU AARDA DOKTOR İÇİNDE ÇOK İRDELEMEK LAIM AMA BİZİM DURUMLAR KRİTİK OLDUĞU İÇİN EĞER İÇİN FERAH OLMAYACAKSA DEĞİŞTİRİVER DOKTORUNU BAŞKA İYİ BİR DOKTOR VARSA.BİLİYORSUN BEBEKLERİMİZ ÖNCE ALLAHA ONDAN SONRA ONLARA EMANET...
canım önce aile boyu grip olduk daha sonra eşim rahatsızlandı artık geldim evime çok şükür
sevinçççç darıldın mı cicim bize.hiç bakmıyorsun bu topiğe.darıldıysan barışalım kumru gibi koklaşalım...))
şaka bir yana kızlar biz sevinçi darılttık mı ne,geliyor başka topiklere giriyor buraya uğramadan kaçıyor.keyifsiz herhalde biraz.inşallah küstürmemişizdir onu....
gerçekten başka topiklere giriyor mu?
küsecek birşey mi oldu gerçekten?
SEVİNNNNNNÇÇÇÇÇ
NERDESİİİİİN?
kötü birşey yoktur inşallah.
:13::13::13:sevinç rahatsız grip olmuş ama bayağı ağır geçirdiği için kayınvaldesinde kalıyor,evde olmadığından giremiyor nete..
evet sevinç o topiğe çok giriyor.
zaten yeni grip olmuştu. tekrar olmuş. beydağlının dediğine göre.
çabucak iyileşir umarım topik başımız.
canım çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın. gerçekten büyük birşey atlatmışsın.
mthfr 1298 mutasyonu heterozigot olduğumu öğrendim bugün:/ aynı zamanda bugun test yaptım ve pozıtıf cıktı. şu anda tam 4 haftalık oluyor. doktor keseyı goremedı. hemen ıgne verdı ama alamadım eczaneler kapandı. yarın iğneye başlıyorum umarım geç kalmış olmam.
merhaba arkadaşlar. 12 haftalık hamileydim perşembe günü bebğimin kalbinin durduğunu öğrendim. clexan 0.4 coraspin 100 mg kullanıyordum. ilk bebeğim de 9 haftalıkken alınmıştı. hiç atmadı kalbi. bu arada dr 3 ay korunma verdi. bebeği de genetik incelemeye gönderdik. 2 ay sonra da diğer testleri yaptıracaz. dua edin
o kadar yoğun ki bu topik eskiler yeniler yetişemiyorum okumaya, her okuduğuma cevap vermek istiyorum ona hhiiiç yetişemiyorum, ama dua ve dileklerimi içimden geçiriyorum herkes için.
dün 3 ay oldu kürtejıma ve dün hamile olduğumu öğrendim, hafta başında pembemsi kahverengi akıntılarım gelmşti adet oldum zannettim üzüldüm ama olmadım sanırım yerleşme kanamasıydı, bekledim ve dün adetmin gecikmesinin 4. günü test yaptım hemencecik 2. çizgiyi gördüm, ALLAH isteyen herkese 2. çizgiyi görmeyi sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin AAMİİİİİİİİİİNNNN.... yarın doktoro gidicem iğneye ne zman başlycamızı sorucam, keseyi görmek için erken gibi otomatik hesaplayıcıda 4 hafta 4günlük gösteriyo ama inşallah çok beklemeden onu da görürüz. Allah herkese nasip etsin
canım gittigim baska bir dr.da aynı seyleri soyledi, dusuk tekrarlasa diyolar, ilk dusukte yapmiyorlar:-( ben testin fiyata falan takılmıyorum hic..yeterki bi sorun olmadigindan emin olayım..Hangi testleri yaptirmam lazım bu kan phtılasması için?
rabbim yardimcimiz olsun canim benimartik yapacagim biseyin kalmadigina inanmaya basladim.:26:halbuki bende hemen bu sefer hemen ögrenir ögrenmez 4.haftada baslamistim igneye ama yine olmadi....bende sadece 3.bebekte 15.haftaya kadar gelebildim onuda evde dogum yaptim kendim elime geldi kocaman bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?