Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çoook geçmiş olsun. Allah size bağışlasın. sen ne eşin de Allaha emanet olun...

canım cok gecmıs olsun.Allah esını sana ve ogluna bagıslamıs.kac yasındakı esın.dıkkat edın,bılırım zordur bu durumlar.ben cok yasadım annem,abım ve babamda.Allah yardımcınız olsun.

Sevinc buyuk gecmis olsun. Umarim kisa zamanda toparlanir.

çok saolun arkadaşlar

çok saol canım
arkadasim ilk cocugu saglikli olupta ondan sonra pihtilasma yüzünden bicok düsükleri olanlar var.....sen bu konuda cok fazla güvenme doktoruna....belkide gercektende yoktur aam imkanin varsa bi baktirsan iyi olur
ben ilk çocukta sorun yok sonrasında 3 düşük
aminnn canım tamam bahsederim saol
sevinc canim seninde esine ne oldugunu anlayamadim ama cok cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmaz insalah

eşim kalp krizi geçirdi ama şimdi iyi şükür

merhaba arkadaşım benide listeye eklermisin.Şehir Şanlıurfa.Kayıp 3 (8 aftalık.12haftalık.20 haftalık) Sorun Anticardioloping IGM,gebelikten önce coraspin 100 mg,folikasit,gebelikte clexan 0,6 coraspin 100 mg prednol 16 mg şuan 9 haftalıkhamileyim

Son düzenleme:

tmm cnm ekleyeyim birazdan

tmm cnm ekleyeyim birazdan

merhaba, geçmiş olsun
birşey sormak istiyorum: bana doktor herhangi bir sınıflandırma yapmadı, sadece protein c eksikliği var dedi, günde 1 tane bebek aspirini al dedi, onu alıyorum. Hamile kaldıktan sonra hemen haber ver dedi, iğne verip vermeme konusunda karar verememiş, olabili rmi böyle birşey ?
sizler sınıflandırmasını başka bir testle mi öğrendiniz

ben daha önce bir düşük yaptım neden düştüğünün araştırılmasını istedim özel bir labaratuvara yönlendirdi doktorum genetik testi yapıldı pıhtılaşma olduğu söylendi..şimdi yine hamileyim(çok şükür)banada doktorum hamile olduğunu erken anlamaya çalş geciktirme diye öğrendikten sonra gittim iğnelere başladık...yaNİ HAMİLE OLMADAN ÖNCE EVRMİYOLAR İĞNEYİ SENDEDE MUHTEMELEN ÖYLE Bİ SORUN VARSA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENE KADAR CENİN GELİŞSİN DİYE ÇOCUK ASPİRİNİN KULLANMANI SÖYLEMİŞTİR

Son düzenleme:
kızlar nerelerde yahu aslı 1 ay olacak nerdeyse doktor döllenen yumurta var demişti kayboldu.hildandan geçen haftaan beri ses yok.lusnica erken bir test yaptıydı

meraktayız nerdesiniz kızlaaaarrrrr....

kızlar nerelerde yahu aslı 1 ay olacak nerdeyse doktor döllenen yumurta var demişti kayboldu.hildandan geçen haftaan beri ses yok.lusnica erken bir test yaptıydı

meraktayız nerdesiniz kızlaaaarrrrr....

evet ben de farkettim hildan yok ortalarda. umarum kötü birşey yoktur.

kızlar hasta mı ne oluyorum elim ayağım buz gibi sırtıma kar yağıyor sanki.ya da orucluydum ondan mı ne akşamda uyuyamadım saat4 uyudum.

zaten kasığımda bir ağrıyor.galiba içimdeki ses doğru çıkacak herhalde rabbimin izniyle tutturdum herhalde bu yumoşu ben galiba ya....

inşallah canım hadi hayırlısıyla gelsin bebişimiz. ben 120 ayetel kürsi okudum. 150'yi sonra gördüm. en geç yarın tamamlarım ayetelkürsi yi. salat-ı tefricyeye de başladım. 50 tane okudum ondan da.

inşallah canım hadi hayırlısıyla gelsin bebişimiz. ben 120 ayetel kürsi okudum. 150'yi sonra gördüm. en geç yarın tamamlarım ayetelkürsi yi. salat-ı tefricyeye de başladım. 50 tane okudum ondan da.

rabblm kabul etsin canım.yarın söylersin gene.bende yatsıyı kılıp başlayacam salat-ı tefriceye

bu tooikler ne kadar iyi değil ma kızlar.hepimiz ayrı yerlerdeyiz ama birbirimizin derdini bilip birbirimizi hiç tanımadan 8irbirimize dua edebiliyoruz.

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td][/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]120 okundu][/td]
[td]50[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]

[/table]

şimdiden Rabbim kabul etsin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…