canım çoook geçmiş olsun. Allah size bağışlasın. sen ne eşin de Allaha emanet olun...
canım cok gecmıs olsun.Allah esını sana ve ogluna bagıslamıs.kac yasındakı esın.dıkkat edın,bılırım zordur bu durumlar.ben cok yasadım annem,abım ve babamda.Allah yardımcınız olsun.
Sevinc buyuk gecmis olsun. Umarim kisa zamanda toparlanir.
canım benim geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın şifa versin inşallah eşine
canım geçmiş olsun ilk sayfada listemiz var orda tedavi şekillerimiz var bilgi sahibi olabilirsin
canım ben clexane 0.4 ve bebe aspirini kullandım
canım çok geçmiş olsun yaa Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın amin..
çok saolun arkadaşlar
çok saol canımoyyy kuzucum benıımmm...gozumuz aydın cook mutlu oldum bu yola beraber basladıgımız arkadasların cogu hamıle kalıp saglıklıca kavustu yavrularına nıhayet..cook sukur...allah bekleyen herkesı sevındırsın
sevınc
canım gecmıs olsun rabbım bırdaha yasatmasın allah sıfalar versın
meltem
canım gecmısı pek okuyamıyorum yaramaz oglus neler yapıyor saglıgı ıyıdır ınsallah.sen nasılsın annelık nasıl bakım
ben ilk çocukta sorun yok sonrasında 3 düşükarkadasim ilk cocugu saglikli olupta ondan sonra pihtilasma yüzünden bicok düsükleri olanlar var.....sen bu konuda cok fazla güvenme doktoruna....belkide gercektende yoktur aam imkanin varsa bi baktirsan iyi olur
aminnn canım tamam bahsederim saolSevinccim iyi olmaniza cok sevindim tekrar gecmis olsun. Bir daha kadin dogumcuya gittiginde esinin durumundan bahset, onda da pihtilasma sorunu olabilir o zaman belki daha farkli bir tedavi veya daha yuksek bir doz verebilirler aklinda olsun. Allah korumus bu yasta cok ciddi birsey yasadiginiz insallah bir daha sorun yasamazsiniz.
sevinc canim seninde esine ne oldugunu anlayamadim ama cok cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmaz insalah
merhaba arkadaşım benide listeye eklermisin.Şehir Şanlıurfa.Kayıp 3 (8 aftalık.12haftalık.20 haftalık) Sorun Anticardioloping IGM,gebelikten önce coraspin 100 mg,folikasit,gebelikte clexan 0,6 coraspin 100 mg prednol 16 mg
tmm cnm ekleyeyim birazdan
tmm cnm ekleyeyim birazdan
merhaba, geçmiş olsun
birşey sormak istiyorum: bana doktor herhangi bir sınıflandırma yapmadı, sadece protein c eksikliği var dedi, günde 1 tane bebek aspirini al dedi, onu alıyorum. Hamile kaldıktan sonra hemen haber ver dedi, iğne verip vermeme konusunda karar verememiş, olabili rmi böyle birşey ?
sizler sınıflandırmasını başka bir testle mi öğrendiniz
kızlar nerelerde yahu aslı 1 ay olacak nerdeyse doktor döllenen yumurta var demişti kayboldu.hildandan geçen haftaan beri ses yok.lusnica erken bir test yaptıydı
meraktayız nerdesiniz kızlaaaarrrrr....
ekledim cnm geçmiş olsun düşükler kaç haftalıktı:26:
kızlar hasta mı ne oluyorum elim ayağım buz gibi sırtıma kar yağıyor sanki.ya da orucluydum ondan mı ne akşamda uyuyamadım saat4 uyudum.
zaten kasığımda bir ağrıyor.galiba içimdeki ses doğru çıkacak herhalde rabbimin izniyle tutturdum herhalde bu yumoşu ben galiba ya....
inşallah canım hadi hayırlısıyla gelsin bebişimiz. ben 120 ayetel kürsi okudum. 150'yi sonra gördüm. en geç yarın tamamlarım ayetelkürsi yi. salat-ı tefricyeye de başladım. 50 tane okudum ondan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?