canım gittigim baska bir dr.da aynı seyleri soyledi, dusuk tekrarlasa diyolar, ilk dusukte yapmiyorlar:-( ben testin fiyata falan takılmıyorum hic..yeterki bi sorun olmadigindan emin olayım..Hangi testleri yaptirmam lazım bu kan phtılasması için?
Cok sevindim gozun aydin.
çok sewindim canım gözünaydın,RABBİM sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
canım doğum yaptım doğuma kadarda kullandım . bebeği zararı değil faydası var demişti doktorum ama senin kullandığın ilacı bilmiyorum. amaç tsh ı dışarıdan almaksa sanırım onunda zararı yoktur.
gözümüz aydın canım. çok şükür ki iyisiniz. allahım bir ömür yanından ayırmasın. tadını çıkar her anın ... kokla benim içinde
burcu canım siz nasılsınız . geçmişe çok dikkatli bakamıyorum.
çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın güzelim.
beydağlı canım arkadaşım sen nasılsın. özledim sizinle dertleşmeyi
canım benım cok sevındımmmm...cok gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın....oyy yerım ben onu 6haftalık dıyınce bana kucuk geldı sankı hıc ogunlerı yasamamısız gıbı ne kadar cabuk gecıyor yaa...
meltemcim ıyı olmanıza cok sevındım.cok merak etmıstık haber alamayınca cok duaettık oglusuna...allah kımseyı evladyla sınamasın canım benım...offf o gogus ucu yarası nekadar zor bılırım bır gogsum 10gunde dıgerı 30gunde ıyılestı yarılmıstı kanıyordu denemedıgım merhem bıtkısel urun kalmadı.oglum uyanacak acıkacak dıye odum kopuyordu aglaya aglaya dıslerımı sıka sıka emzrmıstım.bızler cokcok sukur ıyıyız ıste donemsel saglık sorunları buyume atakları yasıyoruz.amaaa ses cıkarmaya yuvarlanmaya kahkaha atmaya basladı uyurken ozluyorum sımdı cook sevmlı can can bal oglumrabbım burada bekleyen tum Arkadaslara nasıp etsın
gozumuz aydın canım benımmm allah saglıklı hayrlı uzun omurler versınbebişimizin adı ne oldu
canım çok şükür bebeğini kucağına aldın. allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıkla sıhhatle. darısızı bize inşallah.
arkadaşlar merhaba bende topiğin eski üyelerindenim...benimde pıhtılaşmam var..çok güzel arkadaşlıklar edindim bu topikte...kaybettiğim iki meleğim var benimde..ilkini sezaryenle dünyayaya getirdim 38 haftalıkken...5,5 ay yaşadı sonra vefat etti kuzucum beyninde su toplaması vardıdaha sonra ikinci gebeliğimde iğne ilaç kullandım amniyosentez yaptırdım herşey çok güzel giderken ikinci meleğimdede aynı sorun çıktı 20.haftamda.... ve gebelik bazı nedenlerden dolayı sonlandırıldı şimdi hala beklemedeyim..rabbim inşallah enkısa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder ve sağlıkla kucağıma alırım ve sizinle paylaşırım inşallah....aslında topiğe girmemim nedeni sizlerden bi ricam olacak..bi arkadaşım hamile ve üçlü taramasında risk çıktı ve bebeğin down sendromlu olabileceği söylendi..arkadaşım 41 HAMİLEDEN 41 yasin okutmak için niyetlendi..rica etsem songül isimli arkadaşımız için Allah rızası için hamileler yardımcı olup bi yasin okuyabilirmi ? okusanızda okumasanızda ALLAH razı olsun...rabbim hayırlısıyla hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Allaha emanet olun...
Allah yardımcın olsun.benim bi arkadaşımın öyle doğdu onda bel açıklığı da vardı.doğar doğmaz ameliyat oldu.2 defa saft takıldı beynine.birde onun göbebekleride oluşmamış.görme engelli aynı zaman.1,5 yaşında şimdi.maşşalah çok güzel konuşuyor.Allah sabır versin.canım onlarda akraba evliliği.hala dayı çocukları sende de var mı öle birşey.
bu arada be hamile değilim sadece pozitif düşünmek için yaptım onu.olsaydım okurdum ardaşına yasin...
sağol canım Allah razı olsun...benim bebeğimede takıldı şant ama kabul etmedi bünyesi şantı kuzumun ..hiçbir fonksiyonu yoktu bebeğimin 5.5 ayda 3 ameliyat oldu..görmüyodu duymuyodu hep gözleri açıktı hareket etmiyodu.burnundan hortumla besliyodum çok çekti yavrumrabbim daha fazla çektirmedi aldı yanına..benim eşimde babamın teyzesinin oğlu..rabbim şifa versin inşallah arkadaşının çocuğuna şimdi şantlamı yaşıyo sadece gözlerimi görmüyo yürüyomu rabbim yardımcıları olsun inşallah...çok teşekkür ederim rabbim inşallah enkısa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...hamile arkadaşlarımız Allah rızası için okur inşallah...
arkadaşım iğne hamile kalmadan öncede veriliyor ben hamile kalmayı düşündüğüm ay başlıycam benim 4 düşüğüm var 4.de iğneye adet günümden çok önce başladım en çok ilerleyen bhcg testi en yüksek çıkan hamileliğim o oldu ama buna drun karar vermesi gerekiyor...ben daha önce bir düşük yaptım neden düştüğünün araştırılmasını istedim özel bir labaratuvara yönlendirdi doktorum genetik testi yapıldı pıhtılaşma olduğu söylendi..şimdi yine hamileyim(çok şükür)banada doktorum hamile olduğunu erken anlamaya çalş geciktirme diye öğrendikten sonra gittim iğnelere başladık...yaNİ HAMİLE OLMADAN ÖNCE EVRMİYOLAR İĞNEYİ SENDEDE MUHTEMELEN ÖYLE Bİ SORUN VARSA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENE KADAR CENİN GELİŞSİN DİYE ÇOCUK ASPİRİNİN KULLANMANI SÖYLEMİŞTİR
canım önce aile boyu grip olduk daha sonra eşim rahatsızlandı artık geldim evime çok şükür
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]244okundu[/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td]50okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
şimdiden Rabbim kabul etsin....
arkadaşlar uzun süredir topiğe giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir burcu doğum yapmışsın Allah sana bağışlasın darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...sizlere sormak istediğim bir şey var...drumu değiştirdim yeni drum da ilaçlarımı değiştirdi hamile kalmadan 1 ay önce fraxiparine 0.4 lük başlamamı hamilelikle beraberde iğneyi ikiye çıkarmam gerektiğini söyledi.ayrıca clexan ve bunun etken maddelerinin ayrı olduğunu ve bunun benim için daha iyi olacağını söyledi ayrıca hamilelikle beraber proluton depot iğne haftada 1 kullanmam gerktiğini söyledi bu ilaçları kllanan arkadaşlar varmı bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
sevinç geçmiş olsun arkadaşım...benim bilgileride değiştirebilirmisin...4 düşük kalp atımı hiç almadık gebelik öncesi coraspin günde 1 folbiol gebelik düşünülen ay günde bir fraxiparine 0.4lük iğne....gebelikle beraber inşallah fraxiparine 0.4 günde iki tane,folbiol,coraspin günde 1 tane,haftada 1 de proluton depot iğne...mthfr 1298 homozigot 4g/4g 46xx21ps+ şimdiden çok teşekkür ederim...rabbim 2013de anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah
hicran seni hacerle karıştırmışım.kusura bakma.sen şimdi salatı tefrice okur musun?
tamam canım kaç tane?
arkadaşlar uzun süredir topiğe giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir burcu doğum yapmışsın Allah sana bağışlasın darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...sizlere sormak istediğim bir şey var...drumu değiştirdim yeni drum da ilaçlarımı değiştirdi hamile kalmadan 1 ay önce fraxiparine 0.4 lük başlamamı hamilelikle beraberde iğneyi ikiye çıkarmam gerektiğini söyledi.ayrıca clexan ve bunun etken maddelerinin ayrı olduğunu ve bunun benim için daha iyi olacağını söyledi ayrıca hamilelikle beraber proluton depot iğne haftada 1 kullanmam gerktiğini söyledi bu ilaçları kllanan arkadaşlar varmı bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
tamam canım kaç tane?
444 tane oku canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?