Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende clexani fraxipaarine değiştirdim önceden başlayacam doktorun kim

canım drumu tanıyacağını sanmam eşimin görevi sebebiyle siirtde oturuyorum ama yeni drum batman özel alman hastanesinden özgür özkul benimle aynı sorunu olan arkadaşımın 45 günlük bebeği var onun tavsiyesiyle gittim...sen neden iğneni değiştirdin?

bebgını dqaha dık tut canım yada yataraark emzır basının altına bebegın yastık koy bırde oyle dene maşallah sutun fazla demkkı az az emzır pompayla sag ver sag ver seklınde yap yada başlık kullan az getırı belkı aklıma bunlar geldı

Canim 150 tane okudum.Allah kabul eder insallah....en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.

iğneye rağmen mi 4 düşük çok üzüldüm.. bunları yazmak kolay bi de yaşamak....Allah kimseye yaşatmasın...
Rabbim inş sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin....

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td]50okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 okundu[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]

[/table]

şimdiden Rabbim kabul etsin..

bende de mthr a1298 heterozigot var. bir önceki hamileliğimkürtajla sonlandı. inat ettim ugrastım arastırdım. ancak hamile oldugumu ogrendıgım gun bunu öğrendım.ıgnelere basladım clexane 0.4 her gun. ıkı gundur kendım vuruyorum. acaba gec mı kaldım su anda 6+0 gunluğum ama dun vajınal ultrasonda 4+5 gunluk cıktım yolk sac var ama bebek yok sanırım. soyle bır ıfade var. "fetal noda aıt olabılecek 1.5 mm ekojenıte saptanmısır" ıkı gundur goguslerımdekı hassasıyet kayboldu. bunu da kaybedıcem sanırım. hıc yoktan oldu bu bebegım. oncesınde bır sey kullanamadım cunku gec ogrendım. korktum test yapmaya. heterozıgot oldugumu ogrenınce hemen test yaptım cızgıyı gordum ama gec kaldım galıba ılac kullanmaya. progesteronum da dusuk cıktı. su anda acayıp derecede de grıbım. burnum cokakıyor. her sey ust uste gelıyor. ne yapsam artık bilmiyorum. elimden geleni yapıyorum. dun acıldekı doktor olacakolanın onune gecemeyız. bu havada buraya gelmıssın bekleyeceksın dedı. pek umudum yok. en cok esım ıcın uzuluyorum.
çocuksuz nasıl yasarız dusunemıyorum. bunları kaldıracak kadar guclu olmadıgımı dusunuyorum. benim gibi olan var mı nolur yardım edın. sadece pıhtılaşma mı buna neden. çok dusuk sevıyede oldugunu soyluyorlar. bu kadarcık bır pıhtılaşma buna neden olmaz dıyorlar. zaten yenıden denemeye gucum yoktu suprız oldu bu bebek. onun ıyı olması ıcın her seyı yaparım

111 ayetel kürsi okudum cnm tefriciye okuyunca sayı veririm
Allahım kabul eylesin cümlemizin ne duası dileği varsa amiiin...

elifcimmm inşallah yaaaaa heyecanla bekliyoz valla

canım çok geçmiş olsun. inşallah bu bebeğine birşey olmaz. henüz daha birşey belli değil. o yüzden canını sıkma. ama bunu da kaybedecek olursan bil ki yalnız değilsin. biz hepimiz aynı durumdayız. kimisi doğum yaptı. kimisi hamile, kimisi de benim gibi hamile kalıp bebeğine kucağına almayı hayal ediyo. hep aynı yollardan geçiyoruz. bu bebğini kaybetsen bile pes etmeden yoluna devam edeceksin. çünlü başka şansımız yok. elimizden gelen başka birşey de yok. evet senin tek geninde bozukluk var. bazı dr. lar bunu önemsemiyor. ama malesef bu pıhtı belası bebeklerin rahme tutunmasını ve beslenmesini engelliyo ve böylece bebekler gelişemeyip sonunda düşük meydana geliyor. benim 4 genimde bozukluk var. buna rağmen bana bile dr önemli değil dedi ve 4 düşüğüm oldu. o yüzden yılmadan yola devam

ayşe canım nerelerdesin sen yaaa merak ettikkk:26::26:

düzelttim canımmm duana amiiiinnn diyorum arkadaşım. arada gel özletme kendini

canım öncelikle geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın ilk sayfayı incele bilgilerini ver senide listeye ekleyelim

kızlar nerelerde yahu aslı 1 ay olacak nerdeyse doktor döllenen yumurta var demişti kayboldu.hildandan geçen haftaan beri ses yok.lusnica erken bir test yaptıydı

meraktayız nerdesiniz kızlaaaarrrrr....

elifim burdayım canım malum işyerinde net var ve burda girebiliyorum bu aralar biraz yoğundu işlerim çoktu fazla vakit geçiremiyodum geçmişi okuyup artık sık girmeye çalışacam

elifim burdayım canım malum işyerinde net var ve burda girebiliyorum bu aralar biraz yoğundu işlerim çoktu fazla vakit geçiremiyodum geçmişi okuyup artık sık girmeye çalışacam

hildancım nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik darısı başımıza dua et bizede olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…