bende clexani fraxipaarine değiştirdim önceden başlayacam doktorun kim
canım senin kromozomlardamı bozukluk var
Sagol canim darisi basina, yeni ilaclarla bu sefer olur insallah.
canım benim yiğenimde vardı dr sütün tazyiğini al bide emzirme esnasında biraz emzir gazını çıkar emzir gazını çıkar dedi
kardeşimde yaptı geçti şükür az az emzirip hemen gazını çıkarıyordu:26:
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td]50okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
şimdiden Rabbim kabul etsin...
canım drumu tanıyacağını sanmam eşimin görevi sebebiyle siirtde oturuyorum ama yeni drum batman özel alman hastanesinden özgür özkul benimle aynı sorunu olan arkadaşımın 45 günlük bebeği var onun tavsiyesiyle gittim...sen neden iğneni değiştirdin?[
canım bende eşimin görevi nedeniyle aksaraydayım 4 düşük yaptım iğne kullandığım halde o yüzden kayseride bi doktora gittim o hem iğneye önce başlayacan dedi hemde iğneyi değiştirdi
Canim 150 tane okudum.Allah kabul eder insallah....en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.
iğneye rağmen mi 4 düşükçok üzüldüm.. bunları yazmak kolay bi de yaşamak....Allah kimseye yaşatmasın...
Rabbim inş sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin....
Canim 150 tane okudum.Allah kabul eder insallah....en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.
kızlar hasta mı ne oluyorum elim ayağım buz gibi sırtıma kar yağıyor sanki.ya da orucluydum ondan mı ne akşamda uyuyamadım saat4 uyudum.
zaten kasığımda bir ağrıyor.galiba içimdeki ses doğru çıkacak herhalde rabbimin izniyle tutturdum herhalde bu yumoşu ben galiba ya....
bende de mthr a1298 heterozigot var. bir önceki hamileliğimkürtajla sonlandı. inat ettim ugrastım arastırdım. ancak hamile oldugumu ogrendıgım gun bunu öğrendım.ıgnelere basladım clexane 0.4 her gun. ıkı gundur kendım vuruyorum. acaba gec mı kaldım su anda 6+0 gunluğum ama dun vajınal ultrasonda 4+5 gunluk cıktım yolk sac var ama bebek yok sanırım. soyle bır ıfade var. "fetal noda aıt olabılecek 1.5 mm ekojenıte saptanmısır" ıkı gundur goguslerımdekı hassasıyet kayboldu. bunu da kaybedıcem sanırım. hıc yoktan oldu bu bebegım. oncesınde bır sey kullanamadım cunku gec ogrendım. korktum test yapmaya. heterozıgot oldugumu ogrenınce hemen test yaptım cızgıyı gordum ama gec kaldım galıba ılac kullanmaya. progesteronum da dusuk cıktı. su anda acayıp derecede de grıbım. burnum cokakıyor. her sey ust uste gelıyor. ne yapsam artık bilmiyorum. elimden geleni yapıyorum. dun acıldekı doktor olacakolanın onune gecemeyız. bu havada buraya gelmıssın bekleyeceksın dedı. pek umudum yok. en cok esım ıcın uzuluyorum.
çocuksuz nasıl yasarız dusunemıyorum. bunları kaldıracak kadar guclu olmadıgımı dusunuyorum. benim gibi olan var mı nolur yardım edın. sadece pıhtılaşma mı buna neden. çok dusuk sevıyede oldugunu soyluyorlar. bu kadarcık bır pıhtılaşma buna neden olmaz dıyorlar. zaten yenıden denemeye gucum yoktu suprız oldu bu bebek. onun ıyı olması ıcın her seyı yaparım
arkadaşlar uzun süredir topiğe giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir burcu doğum yapmışsın Allah sana bağışlasın darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...sizlere sormak istediğim bir şey var...drumu değiştirdim yeni drum da ilaçlarımı değiştirdi hamile kalmadan 1 ay önce fraxiparine 0.4 lük başlamamı hamilelikle beraberde iğneyi ikiye çıkarmam gerektiğini söyledi.ayrıca clexan ve bunun etken maddelerinin ayrı olduğunu ve bunun benim için daha iyi olacağını söyledi ayrıca hamilelikle beraber proluton depot iğne haftada 1 kullanmam gerktiğini söyledi bu ilaçları kllanan arkadaşlar varmı bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
sevinç geçmiş olsun arkadaşım...benim bilgileride değiştirebilirmisin...4 düşük kalp atımı hiç almadık gebelik öncesi coraspin günde 1 folbiol gebelik düşünülen ay günde bir fraxiparine 0.4lük iğne....gebelikle beraber inşallah fraxiparine 0.4 günde iki tane,folbiol,coraspin günde 1 tane,haftada 1 de proluton depot iğne...mthfr 1298 homozigot 4g/4g 46xx21ps+ şimdiden çok teşekkür ederim...rabbim 2013de anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah
bende de mthr a1298 heterozigot var. bir önceki hamileliğimkürtajla sonlandı. inat ettim ugrastım arastırdım. ancak hamile oldugumu ogrendıgım gun bunu öğrendım.ıgnelere basladım clexane 0.4 her gun. ıkı gundur kendım vuruyorum. acaba gec mı kaldım su anda 6+0 gunluğum ama dun vajınal ultrasonda 4+5 gunluk cıktım yolk sac var ama bebek yok sanırım. soyle bır ıfade var. "fetal noda aıt olabılecek 1.5 mm ekojenıte saptanmısır" ıkı gundur goguslerımdekı hassasıyet kayboldu. bunu da kaybedıcem sanırım. hıc yoktan oldu bu bebegım. oncesınde bır sey kullanamadım cunku gec ogrendım. korktum test yapmaya. heterozıgot oldugumu ogrenınce hemen test yaptım cızgıyı gordum ama gec kaldım galıba ılac kullanmaya. progesteronum da dusuk cıktı. su anda acayıp derecede de grıbım. burnum cokakıyor. her sey ust uste gelıyor. ne yapsam artık bilmiyorum. elimden geleni yapıyorum. dun acıldekı doktor olacakolanın onune gecemeyız. bu havada buraya gelmıssın bekleyeceksın dedı. pek umudum yok. en cok esım ıcın uzuluyorum.
çocuksuz nasıl yasarız dusunemıyorum. bunları kaldıracak kadar guclu olmadıgımı dusunuyorum. benim gibi olan var mı nolur yardım edın. sadece pıhtılaşma mı buna neden. çok dusuk sevıyede oldugunu soyluyorlar. bu kadarcık bır pıhtılaşma buna neden olmaz dıyorlar. zaten yenıden denemeye gucum yoktu suprız oldu bu bebek. onun ıyı olması ıcın her seyı yaparım
kızlar nerelerde yahu aslı 1 ay olacak nerdeyse doktor döllenen yumurta var demişti kayboldu.hildandan geçen haftaan beri ses yok.lusnica erken bir test yaptıydı
meraktayız nerdesiniz kızlaaaarrrrr....
elifim burdayım canım malum işyerinde net var ve burda girebiliyorum bu aralar biraz yoğundu işlerim çoktu fazla vakit geçiremiyodum geçmişi okuyup artık sık girmeye çalışacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?