Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hildancım nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik darısı başımıza dua et bizede olurmu

canım tabikide dua ediyorum darısı senin elifin ve isteyen tüm arkadaşlarn başına canım hamilelik fena değil arada ağrılarm oluyo korkutuyo biraz ama dün kontrolümdü bebeğim iyiydi çok şükür tarama testi de yaptık sonuç haftaya çıkacak inş güzel haberler veririm umarım herzaman yolunda gider sen nasılsın canım eşin iyi oldu mu geçmişolsun

kızlar ya şu ana kadar clexan kullanyodum ama dün eczanede clexan olmadığı için oksapar vermiş eczacı içeriği aynı demiş her iki ilacın dün gece yaptm ama içime sinmedi ne yapayım doktora da daha yeni gittim benim eşim de doktor içeriği aynı diyo ama ben yine de rahat olamıyorum

saol hayatım Allah razı olsun eşim iyi çok sükür cuma günü kontrolü var bakalım dr ne dicek :26: inşallah güzel sonuçlar alırsın. ben aynıyım bir gelişme yok bu aralar sağlıktan başka bişe düşünmüyoruz valla

elifim burdayım canım malum işyerinde net var ve burda girebiliyorum bu aralar biraz yoğundu işlerim çoktu fazla vakit geçiremiyodum geçmişi okuyup artık sık girmeye çalışacam

bizi habersiz bırakma aklımızdasın korkutma bizi...başka topiklere girip buraya uğramamazlık yapma...

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]185okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]

[/table]

şimdiden Rabbim kabul etsin

Son düzenleme:
canım geçen verdiğin sayının üstüne mi okudun topla mı bunlar hani 120 ayeteldi onu 150 yaptın herhalde.50 salavattı onu da 185 yaptın demi

aynen canım toplam o kadar hatta şu an salat-ı tefriciye 280 oldu. allah izin verirse yarın tamamlarım gibi geliyor. bu ara sınavlarımız var. sınavda durdukça okuyorum. öğrenciler de rahat ediyor bu arada. bununla meşgul olunca onlara pek ilişmiyorum:)

elifçim ben 150 ayetel kürsi 185 salat-ı tefriciye okudum allah kabul etsin inş.

Senay079 merhaba uzun zamandir forumu takip ediyorum ama her gun giremiyorum .sanirim sizdede benimkiyle ayni pihtilasma oranlari var tedavi asamanizi merak ediyorum yardimci olursaniz cok sevinirim sizin bebeginiz oldumu??

Senay079 merhaba uzun zamandir forumu takip ediyorum ama her gun giremiyorum .sanirim sizdede benimkiyle ayni pihtilasma oranlari var tedavi asamanizi merak ediyorum yardimci olursaniz cok sevinirim sizin bebeginiz oldumu??

canım pıhtılaşma ile ilgili bozuk olan genlerini bilmiyorum ama benim 4 genimde birden problem var. ve hala çocuk sahibi olamadım malesef. benim 4 düşüğüm oldu. pıhtılaşmayı öğrendikten sonra 0,4 clexane+ coraspin kullandım düştü. daha sonra coraspin+celaxane 0,6 kullandım ve düştü. bu sonuncusunda 9 haftaya kadar bekledik ve kalp atımı olmadı ve kanama başlamıştı o yüzden ben 19 ekimde kürtaj oldum. şu an 6 aylık bekleme sürecim var. şu ara o yüzden herhangi bir tedavi uygulamıyorum sadece gün aşırı coraspin kullanıyorum. şubatta allah izin verirse ankaradayım. randevum var. tedavi sürecim o zaman belli olacak. o yüzden şubatta gittiğimde nasıl bir tedavi programı uygulanacağını öğrendikten sonra muhakkak burada yazarım. şu an hiçbir şey belli değil. sana da çok geçmiş olsun canım.

valla ateş ölçmeye göre oradaki tablomu başka yere taşıdım o link değil bakarsasn diye deimölçmeye göre yumurtlama ve çatlamayı yakalım.çok çalıştım çoookkkkk :118:

Insallaahhh hadiii gorelim seniiii
Canim bu arada 150 tanede tefriciye okudum ekle

Yanitladigin icin cok tesekkur ederim bnde ilki 12 hftalik 2. si 32 haftalik iki bebegimi kaybettim dayanilmaz acilardi rabbim bidaha bana ve kimseye yasatmasin uzerinden tam bir yil gecti simdi tekrar istiyoruz 6 aydir korunmuyoruz ama hala bir sonuc alamadik zor bir surecten geciyoruz o yuzden moral almaya calisiyorum herkesten. Su anda yumurtalarimin buyumesi icin ilaclar kullniyorum nerde oturisun hngi dr gdiyosun onerecegin bir yer var mi ?

selam bu sitedeki herkes benzer durumlarda pozitif olmaya bak,hemen olumsuz düşünme,düşük yapsan bile vazgeçme bence bak benim 4 gebelikten bir yaşayan kızım var çok şükür,4. gebeliğimde 21 gün önce kürtaj ile sonlandı.ama ben yılmak istemiyorum o yüzden dr.izin verince ve sağlığıma kavuşunca hamile kalacağım yani 5. gebelik olacak allah nasip ederse,insanların kaderi birazda kendi ellerinde çabalamak gerekiyor hemen vazgeçmemek lazım bence,ne demişler biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık:isra süresi.bunu kendime ilke edindim ve inşallah kızıma kardeş doğuracağım çabam ve allahın sayesinde tabi ki.yıpranıyorsun ama sonucu çok güzel anne olacaksın...sevgilerle

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]

[/table]

şimdiden Rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

canım ben Niğde'de oturuyorum. burada gidebileceğim dr. lara gitim ancak bir çare olmadı. Kısmetse Ankara'ya gideceğim. Ankara'da Sinan Beksaç'a gidiyorum. inşallah Allahın izniyle derdime derman olur. Ankara'da bir de Tolga Ecemiş'i tavsiye ediyor buradan giden arkadaşlar ben gitmaedim ama gitmeyi planlıyorum. o da ankaraya gidince belli olacak. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. sen de gerçekten çok zor bir süreçten geçmişsin. Allahım tekrar yaşatmasın inşallah.

benim 200 ü yazmadın mı canım. yolda giderken okuycam yarın bildiririm okuduğum kadarını.

gönlünü olabildiğince ferah tut, ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et, dua et ve tevekkül et. gerisi Allah'a kalmış. her şeyin hayırlısını istemek lazım canım. benim de ruh halim oldukça dengesizleşti, bazen aşırı karamsarlaşıyorum bazen de tam tersi. sonuçta her şey olacağına varıyor. bi de şöyle düşün, bizden daha umutsuz ve çaresiz durumda olanlar var ki bizim durumumuz çaresiz değil çok şükür. iğne, ilaç kullanmasına rağmen düşük yapan arkadaşlarımız var ama asla umutlarını kaybetmiyorlar. olabildiğince pozitif düşün, her tünelin sonunda bir ışık vardır. Allah'ın izniyle hepimiz bir gün sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz

bişey sorucam kızlar, iki gün önce sol kasığımda hafif ağrı başladı ama bugün ağrı çok arttı, yürüyemiyorum bile, hareket ettikçe batıyo ağrı, otururken sorun yok. üşüttüm mü, yumurtlama ağrısı mı yoksa kist filan mı acaba korkmaya başladım. bu arada sat 23 aralık yani 17. günümdeyim. yumurtlama ağrısı değil sanırım, bilemedim

benim 200 ü yazmadın mı canım. Yolda giderken okuycam yarın bildiririm okuduğum kadarını.

canım kususra bakma msjını aldıydım ama bugün kafam karışık okulda can sıkıcı şeyler olduda.kusura bakma yazdım şimdi.

canım yumurtlamadır.bak benim sat 10 aralık.35 günde bir oluyorum.ama ben cuma cumartesi hafif ağrılarım ve akıntım oldu pazar ağrım arttı akıntımda ve ateş ölçme yöntemini kullanıyodum doğru tahminmiş yumurtladım.benim yumurtlama günüm adetten sonraki 28.gün.herkesin yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacak diye bir koşulu yok. Sen çok çalış çooookkkk :118: :118:

inş yumurtlama ağrısıdır canım, kist filan olmasın da. ama değerlendiremicem çünkü kürtaj olalı daha 2 ay bile olmadı, doktor 1 ay korunma vermişti ama şubata kadar beklicem ne olur ne olmaz, vakit geçmiyo bi türlü
bu arada elifcim duaya başlamışsınız Allah kabul etsin, ben de salat-ı tefriciye okuyorum Allah kabul ederse, kendim ve isteyen herkese sağlıklı bebek niyetiyle, daha 2300 tane okudum, ne güzel siz de başlamışsınız. Bir daha başlarsanız katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…