hildancım nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik darısı başımıza dua et bizede olurmu
canım tabikide dua ediyorum darısı senin elifin ve isteyen tüm arkadaşlarn başına canım hamilelik fena değil arada ağrılarm oluyo korkutuyo biraz ama dün kontrolümdü bebeğim iyiydi çok şükür tarama testi de yaptık sonuç haftaya çıkacak inş güzel haberler veririm umarım herzaman yolunda gider sen nasılsın canım eşin iyi oldu mu geçmişolsun
elifçim ben 150 ayetel kürsi 185 salat-ı tefriciye okudum allah kabul etsin inş.
elifcimmm inşallah yaaaaa heyecanla bekliyoz valla
elifim burdayım canım malum işyerinde net var ve burda girebiliyorum bu aralar biraz yoğundu işlerim çoktu fazla vakit geçiremiyodum geçmişi okuyup artık sık girmeye çalışacam
canım geçen verdiğin sayının üstüne mi okudun topla mı bunlar hani 120 ayeteldi onu 150 yaptın herhalde.50 salavattı onu da 185 yaptın demi
elifçim ben 150 ayetel kürsi 185 salat-ı tefriciye okudum allah kabul etsin inş.
Senay079 merhaba uzun zamandir forumu takip ediyorum ama her gun giremiyorum .sanirim sizdede benimkiyle ayni pihtilasma oranlari var tedavi asamanizi merak ediyorum yardimci olursaniz cok sevinirim sizin bebeginiz oldumu??
valla ateş ölçmeye göre oradaki tablomu başka yere taşıdım o link değil bakarsasn diye deimölçmeye göre yumurtlama ve çatlamayı yakalım.çok çalıştım çoookkkkk:118:
canım pıhtılaşma ile ilgili bozuk olan genlerini bilmiyorum ama benim 4 genimde birden problem var. ve hala çocuk sahibi olamadım malesef. benim 4 düşüğüm oldu. pıhtılaşmayı öğrendikten sonra 0,4 clexane+ coraspin kullandım düştü. daha sonra coraspin+celaxane 0,6 kullandım ve düştü. bu sonuncusunda 9 haftaya kadar bekledik ve kalp atımı olmadı ve kanama başlamıştı o yüzden ben 19 ekimde kürtaj oldum. şu an 6 aylık bekleme sürecim var. şu ara o yüzden herhangi bir tedavi uygulamıyorum sadece gün aşırı coraspin kullanıyorum. şubatta allah izin verirse ankaradayım. randevum var. tedavi sürecim o zaman belli olacak. o yüzden şubatta gittiğimde nasıl bir tedavi programı uygulanacağını öğrendikten sonra muhakkak burada yazarım. şu an hiçbir şey belli değil. sana da çok geçmiş olsun canım.
bende de mthr a1298 heterozigot var. bir önceki hamileliğimkürtajla sonlandı. inat ettim ugrastım arastırdım. ancak hamile oldugumu ogrendıgım gun bunu öğrendım.ıgnelere basladım clexane 0.4 her gun. ıkı gundur kendım vuruyorum. acaba gec mı kaldım su anda 6+0 gunluğum ama dun vajınal ultrasonda 4+5 gunluk cıktım yolk sac var ama bebek yok sanırım. soyle bır ıfade var. "fetal noda aıt olabılecek 1.5 mm ekojenıte saptanmısır" ıkı gundur goguslerımdekı hassasıyet kayboldu. bunu da kaybedıcem sanırım. hıc yoktan oldu bu bebegım. oncesınde bır sey kullanamadım cunku gec ogrendım. korktum test yapmaya. heterozıgot oldugumu ogrenınce hemen test yaptım cızgıyı gordum ama gec kaldım galıba ılac kullanmaya. progesteronum da dusuk cıktı. su anda acayıp derecede de grıbım. burnum cokakıyor. her sey ust uste gelıyor. ne yapsam artık bilmiyorum. elimden geleni yapıyorum. dun acıldekı doktor olacakolanın onune gecemeyız. bu havada buraya gelmıssın bekleyeceksın dedı. pek umudum yok. en cok esım ıcın uzuluyorum.
çocuksuz nasıl yasarız dusunemıyorum. bunları kaldıracak kadar guclu olmadıgımı dusunuyorum. benim gibi olan var mı nolur yardım edın. sadece pıhtılaşma mı buna neden. çok dusuk sevıyede oldugunu soyluyorlar. bu kadarcık bır pıhtılaşma buna neden olmaz dıyorlar. zaten yenıden denemeye gucum yoktu suprız oldu bu bebek. onun ıyı olması ıcın her seyı yaparım
Yanitladigin icin cok tesekkur ederim bnde ilki 12 hftalik 2. si 32 haftalik iki bebegimi kaybettim dayanilmaz acilardi rabbim bidaha bana ve kimseye yasatmasin uzerinden tam bir yil gecti simdi tekrar istiyoruz 6 aydir korunmuyoruz ama hala bir sonuc alamadik zor bir surecten geciyoruz o yuzden moral almaya calisiyorum herkesten. Su anda yumurtalarimin buyumesi icin ilaclar kullniyorum nerde oturisun hngi dr gdiyosun onerecegin bir yer var mi ?
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td][/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[/table]
şimdiden Rabbim kabul etsin
bende de mthr a1298 heterozigot var. bir önceki hamileliğimkürtajla sonlandı. inat ettim ugrastım arastırdım. ancak hamile oldugumu ogrendıgım gun bunu öğrendım.ıgnelere basladım clexane 0.4 her gun. ıkı gundur kendım vuruyorum. acaba gec mı kaldım su anda 6+0 gunluğum ama dun vajınal ultrasonda 4+5 gunluk cıktım yolk sac var ama bebek yok sanırım. soyle bır ıfade var. "fetal noda aıt olabılecek 1.5 mm ekojenıte saptanmısır" ıkı gundur goguslerımdekı hassasıyet kayboldu. bunu da kaybedıcem sanırım. hıc yoktan oldu bu bebegım. oncesınde bır sey kullanamadım cunku gec ogrendım. korktum test yapmaya. heterozıgot oldugumu ogrenınce hemen test yaptım cızgıyı gordum ama gec kaldım galıba ılac kullanmaya. progesteronum da dusuk cıktı. su anda acayıp derecede de grıbım. burnum cokakıyor. her sey ust uste gelıyor. ne yapsam artık bilmiyorum. elimden geleni yapıyorum. dun acıldekı doktor olacakolanın onune gecemeyız. bu havada buraya gelmıssın bekleyeceksın dedı. pek umudum yok. en cok esım ıcın uzuluyorum.
çocuksuz nasıl yasarız dusunemıyorum. bunları kaldıracak kadar guclu olmadıgımı dusunuyorum. benim gibi olan var mı nolur yardım edın. sadece pıhtılaşma mı buna neden. çok dusuk sevıyede oldugunu soyluyorlar. bu kadarcık bır pıhtılaşma buna neden olmaz dıyorlar. zaten yenıden denemeye gucum yoktu suprız oldu bu bebek. onun ıyı olması ıcın her seyı yaparım
benim 200 ü yazmadın mı canım. Yolda giderken okuycam yarın bildiririm okuduğum kadarını.
bişey sorucam kızlar, iki gün önce sol kasığımda hafif ağrı başladı ama bugün ağrı çok arttı, yürüyemiyorum bile, hareket ettikçe batıyo ağrı, otururken sorun yok. üşüttüm mü, yumurtlama ağrısı mı yoksa kist filan mı acaba korkmaya başladım. Bu arada sat 23 aralık yani 17. Günümdeyim. Yumurtlama ağrısı değil sanırım, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?