Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet öle oldu mu iyi oluyor bende ya boş dersimde yada tahtaya problem yazıp çocuklara çözme süresi filan verince içimden okuyorum.ii oluyor hem boş kalmamış oluyorsun hemde her an her yerde dua etmiş oluyorsun....

senin araş. gör.hangi bölümde...

gene katıl sende oku ver bana yazalım.zaten duamızda isteyen herkese de diyoruz.sen gerçek adını da yaz en son toplu duasını yaparken senide derim sen yeterki katılmak iste canım....

yalnız şunu diyecem sana ağzımızdan çıkanlar çok önemli sağlıklı evladı sağlıkla sağ salim nasip et dersen daha iyi olur sonuçta bizim gebeliklerimizde normal hayatta da pıhtılaşma tehlikeli ve riskli onun için Rabbim ne kucağımızı boş koysun ne de evladımızı anasız bırakmasın canım....

ben ilk bebeğimi 6,5 aylıkken ölü doğumla doğurdum ve kendimde ölümlerden döndüm.preeklampsi geçirdim onun için sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatları sağ salim nasip etsin Rabbim.

ben seni ekliyorum dua listesine sen kaç tane salavatı okuduğunu ve gerçek adını söylersin bana...

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:783 kalan:218[/td]
[td]toplam:1080 kalan:3364[/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[/table]

şimdiden Rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

büyük geçmiş olsun cnm Allah bi daha yaşatmasın
evet haklısın zaten benim niyetim de o şekilde
benim gerçek adım aycan

Arkadaşlar bugün TSH hormonlarına baktırdım günde 6 tane ilaç almama rağmen çok düşük 0,005 çıktı doktor ilaçsayısını 8 e çıkardı.TSH hormonu çok çalışıyor yani hipertroid var sadece gebelikte oluşuyor ve bu durum düşüklere ve ölü gebeliklere neden oluyor.Benim durumda olan veya konu hakkında fikir sahibi olan var mı

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...

[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]-----[/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[/table]

Bende katilmak isterim dualariniza benide kabul eder misiniz?

sevinç öncelikle çok geçmiş olsun..bende pek giremiyorum nete girdiğim zamanda hemen yüzeysel bakıp çıkıyorum malum benim kız pek durmuyo..inşallah Allah bir daha eşine böle bişey yaşatmasın..son olsun sağlıklı olsun bundan sonra cnm..sağıyorum baştan göğsümü ama gaz olayını hiç duymamıştım..zaten alttan gaz atamama sorunumuzda başladı delirmek üzereyim çok zormuş yaa..ama kızımı çok seviyorum..darısı sizin başınıza:)

saol cnm benim ben pompayla sağıp sağıp veriyorum bazen..inşallah biter bu durum çünkü o emerken boğulunca ben çok korkuyorum yemin ederim yaşlandım..saçlarıma ak düştü tutam tutam..bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar doktor buldun mu?

burcu_gen, bucu2, gülsünoğuz sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle aranız sizinde gaz gibi, boğulma gibi, uyku sorunu gibi sorunlarınız var mı?? konuşsak ya bi ara bunları..

12m bu arada çok tebrik ederim..

meleköğretmen ve hildan sizin nasıl gidiyor hamilelik hayırlı haberlerinizi bekliyorum her zaman..hııımm bu arada masal25_12 inşallah sende iyisindir canım..

hamilelik isteyen diğer arkadaşlar inşallah her biriniz yakın zamanda hamile kalırsınız dualarınız kabul olsun ..

Merhaba arkadaşlar, buradaki herkesin aşağı yukarı sıkıntılarını ve üzüntülerini okudum. İçinizde en acısı benimki olmuş. Ben 3 düşük yaşadım sonra geçen sene 31.12.2011 tarihinde hamile olduğumu öğrendim ve oğlumun kalp atışlarını gördüm. Daha sonra 9 ay boyunca herşey yolunda sğlıklı bebeğimi kucağıma alacağımı söyledi doktorum. 13.08.2012 günü doğum yaptım. O sabah büyük bir heyecan ve mutlulukla hastaneye gidip bebeğimi kucağıma alacağım zamanın hayalini kuruyordum ama benim için ve ailem için kabus o gün başlıyormuş. Nerden bilebilrdim ki nerden??? Doğum yaptım oğlumun sık nefes alıp verme sıkıntısı ile yeni doğan yoğun bakımına aldılar tam 9 gün orada kaldık. Zar zor kalbin de büyük ana damarın olmadığı teşhis edildi. Daha sonra aldık hemen İstanbul'da Prof.Mehmet Salih Bilal denen çok ünlü bir bebek kalp cerrahına götürdük. 04.09.2012 günü açık kalp ameliyatı oldu ve damar eklendi kalbine. Ama ameliyatta kalp ve akciğerler ödem topladığı için Ecmo denen yaşam destek makinesi ile ameliyattan çıktı. Tam 50 gün o cihaz ile yaşadı. Hergün öldüm ben her an her saniye.. 23.10.2012 11.58 de bebeğimi kaybettim. Hayat durdu yaşam durdu nefesim durdu dünya durdu o an bende öldüm cehennemdeyim sandım. Bunları yazmak bile nasıl zor göğüs kafesim acıyor. ciğerim yanıyor bu demekmiş anladım. bir yanımı toprağa verdim beni bekliyor şimdi meleğim. ALLAH'a inancım olmasa idi bir de 8 yaşındaki kızım olmasaydı onunla birlikte gömülmenin mutluluğunu yaşamayı nasıl isterdim anlatamam size. Sonra 19 Aralık ta doktora gittik kromozom tahlillerimiz temiz çıktı fakat kan tahlilinde homozigot mutzsyonu çıktı bende. Bu da sebep olabilirmiş yavrıumun bu durumuna. Nasıl suçlu hissediyorum kendimi nasıl. Eşim bir tane daha bebeğimiz olursa kendini toplarsın dedi. Doktor 3 aylık bir tedavi verdi. Ama ben çok ama çok korkuyorum tekrar bunları yaşamaktan. Çünkü bir acıyı daha kaldırımı bu yorgun kalbim

dayanırsın canım dayanırsın ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba-evlat acısı çektim.annemle abimin arası 37 gün.babamla kızımın arasıda 5 ay.insanoğlu nelere dayanmıyorki.yeni bir evlat içn uğraşıyoruz hepimiz ve hepimiz senin gibi çok korkuyoruz aslında....

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince .arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]

[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]

[/tr]

[tr]
[td]-----[/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[/table]

Hepimiz cok zor gunler gecirdik dua etki senin saglikli bir evladin var rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Canım ben 120 tane Ayet-el Kürsiokudum. Ezbere bilmediğim için biraz geç tamamladım. Salatatı Tefrice de okumaya başlayacağım adedini iletirim.

YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince .arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]

[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:903 kalan:98[/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[/table]

Son düzenleme:

elifçim 175 salavat eklermisin.

Allah sabırlar versin amin.
bende 8 haftalik hamileyim beni de gebe olarak eklermisiniz ekranda

canım ilk sayfayı incele bilgileri ver ekleyelim

[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]375 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]

[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:903 kalan:98[/td]
[td]toplam:1255 kalan:3189[/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[/table]

Son düzenleme:

elifcim 250 salat-ı tefriciye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…