bende 8 haftalik hamileyim beni de gebe olarak eklermisiniz ekranda
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince .arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]200 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:783 kalan:218[/td]
[td]toplam:1080 kalan:3364[/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[/table]
şimdiden Rabbim kabul etsin
dayanırsın canım dayanırsın ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba-evlat acısı çektim.annemle abimin arası 37 gün.babamla kızımın arasıda 5 ay.insanoğlu nelere dayanmıyorki.yeni bir evlat içn uğraşıyoruz hepimiz ve hepimiz senin gibi çok korkuyoruz aslında....
Kızlar merhaba..Benim de 23 haftalık bir kayıbım var..Trombofili paneli tetslerini yaptırdım..Sadee MTHFR C677T HETEREZİGOT MUTANT YAZIYOR..Diğerleri normal..Genetikçi dr pıtılaşma var diyemem dedi.Bu toplumun % 90 ında böyle çıkar dedi..Eğer homozigot olsaydı kan sulandırıcı kullanman gerekebilirdi dedi..Ama heterezigot olduğu için gerek yok dedi..Sizce büyük problem olurmu..Benim gibi sadece bir geni heterezigot olupta kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda..Sonucumu yorumlayabilirmisiniz
tabikik arkadaşım sen bana gerçek adını söyle birde sakatı tefrice okumaya başla okuduğun adeti söyle yeterli.
Arkadaşlar bugün TSH hormonlarına baktırdım günde 6 tane ilaç almama rağmen çok düşük 0,005 çıktı doktor ilaçsayısını 8 e çıkardı.TSH hormonu çok çalışıyor yani hipertroid var sadece gebelikte oluşuyor ve bu durum düşüklere ve ölü gebeliklere neden oluyor.Benim durumda olan veya konu hakkında fikir sahibi olan var mı
ilk ikisinde iğne kullanmadım son 2 de kullandım canım zor evet çok zor
canım ben salat-ı tefriciyeyi bitirdim. 450 tane okudum. sizden bir ricam bir arkadaşım daha okumak istiyor. ismi gülin ona da 450 tane okumasını söyledim. siz de dualarınıza onun ismini de katarmısınız. İsmi Gülin.
elifçim Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. herkesin ayrı ayrı dertleri var. üzüldüm canım yaa...Rabbimin sınavı. inşallah sınavlarımızı iyi veririz...
Adim nazife okurum tabiki yazarim okuyuncada bilmek istedigin bisey var nicin bu dulari okuyorsunuz cocuk olmasi icin mi??bilmedgim icin soruyorum kusuruma bakmayin
tamam canım ekliyorum en son dualarını edicem ya onda da eklerim ben sen merak etme.sen ona isimleri ver en son nazife diye bir arkadaş daha eklendi.
tamam canım. söylerim kedisine
bende 2 yıl tedavi olmuştum değerler normale döndü ama hamile kalınca tsh düştü. doktorlar ilk 3 ay düşeceğini söyledi ilaç kullanmadım takip altındaydı. ama bebeğimi kaybettim.... sonra değerler normale döndü zaten
iyi oldu demi şenay ne güzel dua ediyoruz Rabbim kabul ederse....
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince .arzuya ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.BAZILARIMIZ SELVİ VE HİCRAN ADETLER HEMDE ONLARIN ADETLERİDE BİTMİŞ OLUR...
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]280okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]375 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td][/tr]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:903 kalan:98[/td]
[td]toplam:1255 kalan:3189[/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[/table]
şimdiden Rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?