Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben salat-ı tefriciyeyi bitirdim. 450 tane okudum. sizden bir ricam bir arkadaşım daha okumak istiyor. ismi gülin ona da 450 tane okumasını söyledim. siz de dualarınıza onun ismini de katarmısınız. İsmi Gülin.

elifçim Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. herkesin ayrı ayrı dertleri var. üzüldüm canım yaa...Rabbimin sınavı. inşallah sınavlarımızı iyi veririz...

merhabalar arkadaşım. Benim de mthfr 677 heterezigottu. 2 doktor hiçbir ilaç ya da iğne önermedi. Doktorlardan birisi proftu. Kendi eşimin de sonucu böyle çıksa ona hiçbir ilaç ya da iğne kullandırtmam dedi. Sonra ben 22. haftaya kadar sadece aspirin kullandım. Sonra tayinimiz başka bir yere çıktı. Ankaralıyım Ankarada Tolga Bey'e gittim. O da kesinlikle iğneye başlamalısın dedi. Bundan sonraki süreçte de iğne kullandım ve şükür Allah'ıma ki bebeğime kavuştum. Bu arada ilk çocuğumda hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım. 2. gebeliğimde 19 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Yani arkadaşım her doktor farklı şeyler söylüyor. Benim izlediğim süreç bu şekildeydi.

tabikik arkadaşım sen bana gerçek adını söyle birde sakatı tefrice okumaya başla okuduğun adeti söyle yeterli.

Adim nazife okurum tabiki yazarim okuyuncada bilmek istedigin bisey var nicin bu dulari okuyorsunuz cocuk olmasi icin mi??bilmedgim icin soruyorum kusuruma bakmayin

bende 2 yıl tedavi olmuştum değerler normale döndü ama hamile kalınca tsh düştü. doktorlar ilk 3 ay düşeceğini söyledi ilaç kullanmadım takip altındaydı. ama bebeğimi kaybettim.... sonra değerler normale döndü zaten

ilk ikisinde iğne kullanmadım son 2 de kullandım canım zor evet çok zor

canım bende son ikisinde iğne kullandım ama yinede düşük oldu Allah yardımcımız olsun...ama şunuda söyleyeyim son gebelikten önce iğne kullanmıştım ve sadece o gebeliğimde bhcg yüksek çıkmış ve mide bulantılarım olmuştu...

tamam canım ekliyorum en son dualarını edicem ya onda da eklerim ben sen merak etme.sen ona isimleri ver en son nazife diye bir arkadaş daha eklendi.

elifçim Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. herkesin ayrı ayrı dertleri var. üzüldüm canım yaa...Rabbimin sınavı. inşallah sınavlarımızı iyi veririz...

amin canım amin.Rabbim deert verip derman aratmasın,hastalıkla evlatla sınamasın son acımızı unutturmasın...

Adim nazife okurum tabiki yazarim okuyuncada bilmek istedigin bisey var nicin bu dulari okuyorsunuz cocuk olmasi icin mi??bilmedgim icin soruyorum kusuruma bakmayin

canım listenin altında yazıyor nasıl niyet ediceğin her seferinde yalnız örneğin niyet ettin başaldın 200 çektin ya yarın devam ederken gene niyet et öle okumaya başla. tamam mı

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]

[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]450 okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]375 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]

[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td]250 okundu[/td]
[td]aycan[/td][/tr]

[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]nazife [/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079'un arkadaşı ))[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]gülin[/td][/tr]

[/tr]

[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:903 kalan:98[/td]
[td]toplam:1675 kalan:2769[/td]
[td][/td][/tr]

[/tr]

[/table]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar tık eskisi gibi değil topik ha,kimse kalmadı eskisi gibi giren...ohhh ebebişini kucağına alan unuttu bizi.ara ara bi öcü ceeee yapıp gidiyorlar

kızlar mrb. bende kan pıhtılaşması nedeniyle 2kez düşük yaşadım. 1 yıldırda hamile kalamıyorum. hamile kalabilsem iğne başlıcak doktor. doktorum ayrıca rahmi besleyen damarlarda direnç var dedi. bu durumu yaşayanlar varmı merak ediyorum nedir bu direnç

Canım çok üzüldüm benimde 3 tane kaybım var senin bebeği kaybetme nedenin bumuydu.Bende çok korkuyorum ya düzelmezse diye Allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı cumalar pıhtılılarım nasılsınız ben buggün 12 haftamı bitirdim oysa daha çooook var inanın canlar pıhtılı pıhtılı hamilelik dönemi geçirmek çoook zor karnım ağrıyo yine ve korkularm tavan yapmış allah yardımcımız olsun bu mübarek cuma gününde

canım nasılsın kanaman bitti mi şubata kadar vücut kendini toparlar iyicene araştrmanı yap inş. dermanına rastlar ve sağlıcakla hamile kalırsın

elifçim 150 salavat daha ekler misin. benden bu kadar. biraz da kendime okuyacam. Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…