canım nasılsın kanaman bitti mi şubata kadar vücut kendini toparlar iyicene araştrmanı yap inş. dermanına rastlar ve sağlıcakla hamile kalırsın
hayırlı cumalar pıhtılılarım nasılsınız ben buggün 12 haftamı bitirdim oysa daha çooook var inanın canlar pıhtılı pıhtılı hamilelik dönemi geçirmek çoook zor karnım ağrıyo yine ve korkularm tavan yapmış allah yardımcımız olsun bu mübarek cuma gününde
pıhtılı hamişler ben bişey merak ediyom şu an aspirin içiyom sonra hergün 04 clexan yapıyom bunun yeterli olup olmadığı nasıl anlaşılır ben en son 1 ay önce aptt pıhtılaşma zamanı vs. tahlillerini yaptım 3 gün önce doktora gittiğimde ialçlara devam dedi test falan yapmamı istemedi sadeece 2 li tarama yaptık sonucu haftaya çıkcak şimdi bu kafamı kurcalıyo sizler ne sıklıkla test yapıyonuz
bende innohep 0.45 kullanıyorum.2 defa düşük yaptım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim.şuan 6 haftalık hamileyim.ama doktorlar kesenin zamanına göre küçük olduğunu söyledi.betam da çok güzel gitmiyor.böyle bir şey yaşayan var mı?
bende innohep 0.45 kullanıyorum.2 defa düşük yaptım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim.şuan 6 haftalık hamileyim.ama doktorlar kesenin zamanına göre küçük olduğunu söyledi.betam da çok güzel gitmiyor.böyle bir şey yaşayan var mı?
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]1001 Ayetel Kürsi[/td]
[td]Salat-ı Tefrice[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td]150-okundu[/td]
[td]450okundu[/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hcreshabil[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]hacer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eylül-06[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td][/td]
[td]Berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987l[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]arzukiziml[/td]
[td]120 okundu[/td]
[td][/td]
[td]arzu[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td]150 okundu[/td]
[td]450 okundu[/td]
[td]senay[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td]111okundu[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]111[/td]
[td][/td]
[td]zehra[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td]111-okundu[/td]
[td]375 OKUNDU[/td]
[td]emine[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td]111okundu[/td]
[td]150 OKUNDU[/td]
[td]sevinç[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]-[/td]
[td]250 okundu[/td]
[td]aycan[/td][/tr]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]nazife [/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]senay079'un arkadaşı))[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]gülin[/td][/tr]
[/tr]
[tr]
[td]-----[/td]
[td]toplam:903 kalan:98[/td]
[td]toplam:1675 kalan:2769[/td]
[td][/td][/tr]
[/tr]
[/table]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım . Aslında Hep sizinle gibiydim sürekli okuyan biriyim Gece gündüz benim gibi şeyler yaşayan varmi diye okuyorum .. allah hepimizin yardımcısı olsun. Kısaca ozetliyim 2 dusugum oldu . Suan 7 haftalık hamileyim fraxiparine 0.4 kullanıyorum ve haftalardır yatıyorum çünkü kahverengi lekelenmelerim ve aşırı karın ağrısı vardiSuan iyiyim gibi ama yüreğim ağzımda bekliyorum gün sayıyorum iste boyle ..
Canım çok üzüldüm benimde 3 tane kaybım var senin bebeği kaybetme nedenin bumuydu.Bende çok korkuyorum ya düzelmezse diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
Beni de ekleyin listeye lütfen. Ankaradayım 31 yaşındayım. 9 haftalık kalbi durduğu için bir kürtajım var. mthrfler heterezigot ve 4g/5g var.
Sadece folik asit alıyorum. Korunmayı temmuzda bıraktık. Hamilelikte cleaxen0,4 ve folik asit kullanacağım.
canım ben de aynı durumdaydım bhch önce iyiydi sonra birden düştü tekrar istenilen düzeyde yükselmedi. kesem de 8. haftaya kadar büyüdü ama kalp atımı olmadı ve kesenin büyümesi durdu. yani böyle bir süreç geçirdim. ve 9. haftada kürtaj yoluyla aldırmak zorunda kaldım. umarım senin bu şekilde olmaz. henüz erken sen sonuna kadar bekle belki önce yavaş büyüyüp ardından gelişebilir. inşallah rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin.
değerlerini yazarmısın?
canım ne değeri anlamadım ama bhcg değerini ve kese büyüklüğünü soruyorsan onları şu an hatırlamam imkansız çünkü 3 ay oldu ben kürtaj olalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?