Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pıhtılı hamişler ben bişey merak ediyom şu an aspirin içiyom sonra hergün 04 clexan yapıyom bunun yeterli olup olmadığı nasıl anlaşılır ben en son 1 ay önce aptt pıhtılaşma zamanı vs. tahlillerini yaptım 3 gün önce doktora gittiğimde ialçlara devam dedi test falan yapmamı istemedi sadeece 2 li tarama yaptık sonucu haftaya çıkcak şimdi bu kafamı kurcalıyo sizler ne sıklıkla test yapıyonuz

canım nasılsın kanaman bitti mi şubata kadar vücut kendini toparlar iyicene araştrmanı yap inş. dermanına rastlar ve sağlıcakla hamile kalırsın

canım bitti çok şükür. inşallah şubata kadar toparlar. bakalım hayırlısıyla inşallah korunma sürem bittiğinde tekrar hamile kalabilirim ve bu sefer kaybetmem bebişimi. duaların için çok teşekkürler canım. allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. senin de ağrıların geçmemiş daha. umarım sağlıkla sonuna kadar gelebilirsin ve bebişini kucağına alabilirsin. öptüm canım.

Son düzenleme:
bende innohep 0.45 kullanıyorum.2 defa düşük yaptım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim.şuan 6 haftalık hamileyim.ama doktorlar kesenin zamanına göre küçük olduğunu söyledi.betam da çok güzel gitmiyor.böyle bir şey yaşayan var mı?

Günler benim için de korkulu geçiyor, önceleri hareket etse rahatlayacağım derdim ama hiç de öyle olmadı zaman geçtikçe büyüdü de büyüdü. Bazen uyuyor olduğunda bile karnımı dürtüklüyorum ne olur hareket et diye. Depresif biri olupçıktım Allah'ım tekrar acısını yaşatmasın kimseye

Ben de coraspin ve 0.3 lük fraxiparine kullanıyorum sadece gebeliğin başında tahlil yaptı doktor, geçen ay dozu değiştirecek miyiz diye sordum doğuma kadar böyle devam edeceğiz dedi. Bir bildiği vardır sanırım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tam bilgim yok durum ile ilgili ancak 6. haftada 1.080 üstü olması gerekiyor diye biliyorum kese de 3-5 mm normal değerleri.

canım ben de aynı durumdaydım bhch önce iyiydi sonra birden düştü tekrar istenilen düzeyde yükselmedi. kesem de 8. haftaya kadar büyüdü ama kalp atımı olmadı ve kesenin büyümesi durdu. yani böyle bir süreç geçirdim. ve 9. haftada kürtaj yoluyla aldırmak zorunda kaldım. umarım senin bu şekilde olmaz. henüz erken sen sonuna kadar bekle belki önce yavaş büyüyüp ardından gelişebilir. inşallah rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin.

canım ben de 100 salatı tefriciye okudum. hala kanamam devam ettiği için ayetel kürsi okuyamıyorum.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım . Aslında Hep sizinle gibiydim sürekli okuyan biriyim Gece gündüz benim gibi şeyler yaşayan varmi diye okuyorum .. allah hepimizin yardımcısı olsun. Kısaca ozetliyim 2 dusugum oldu . Suan 7 haftalık hamileyim fraxiparine 0.4 kullanıyorum ve haftalardır yatıyorum çünkü kahverengi lekelenmelerim ve aşırı karın ağrısı vardi Suan iyiyim gibi ama yüreğim ağzımda bekliyorum gün sayıyorum iste boyle ..

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah

meltemcim öncelikle bebeğinle iyi olmanıza çok çok seviniyorum.darısı başımıza inşaallah.ben son olarak kürtajımı ibrahim yanıka yaptırdım ve tedavimi sordum.yumurtlama takibine göre iğneye başlayacağız demişti.eylülden beri korunuyorum.kısmetse bu aydan sonra niyetleyeceğiz.kadomeri biliyorum ama hiç gitmedim.hüsnü çağlardan bahsedersen biraz sevinirim.nasıl ilgileniyor,her aradığında ulaşabildin mi v.s. eşim doktor değiştirme taraftarı değil ama ben hala emin değilim.yani öncelikle onu ikna etmem gerekiyor doktor için.bu yüzden de senden bilgi vermeni rica ediyorum.bi de ücrettlendirmeleri yazarsan sevinirm. sağlıkla kalın inşaallah...

Canım çok üzüldüm benimde 3 tane kaybım var senin bebeği kaybetme nedenin bumuydu.Bende çok korkuyorum ya düzelmezse diye Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben pıhtılaşmadan dolayı kaybettim sanırım, tabi doktorlar kesin öyledir demiyor. Benim mthrler heterezigot birde 4g/5g var.
Benim bir arkadaşımda hipertiroid tedavisi görürken hamile kaldı ve şuan 6 aylık hamile ve hap kullanmaya devam ediyor. Allah nasip ederse oluyor yani dua etmekten başka çare yok.

Beni de ekleyin listeye lütfen. Ankaradayım 31 yaşındayım. 9 haftalık kalbi durduğu için bir kürtajım var. mthrfler heterezigot ve 4g/5g var.
Sadece folik asit alıyorum. Korunmayı temmuzda bıraktık. Hamilelikte cleaxen0,4 ve folik asit kullanacağım.

Yani 1 dusuk var ınşallah son olur, tahlillerini yaptirman iyi olmuş . Ben 2 dusukten Sonra yaptırdım. Genelde herkes heterezigot ama ben homozigot um sanırım daha ciddi oluyorum

değerlerini yazarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…