Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]150 OKUNDU[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]250 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:903 kalan:98[/TD]
[TD]toplam:1925 kalan:2419[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

Son düzenleme:
Canim tefriciyeyi 300 e tmmladim eklermisin
Yaa o kalan 98 ayetel kursiyi okuyan yok galiba
Niye oyle kaldi okuyak yoksa

Yani 1 dusuk var ınşallah son olur, tahlillerini yaptirman iyi olmuş . Ben 2 dusukten Sonra yaptırdım. Genelde herkes heterezigot ama ben homozigot um sanırım daha ciddi oluyorum

bende homozıgotum arkadasım.1 kurtajdan sonra ogrendım.bu ay korunmayı bıraktım.ınsallah saglıklı bır hamılelık ve saglıklı bebeklerımız olur

sevınc benı de lısteye ekler mısın.1 kurtaj mthfr 1298 homozıgot.sat 23.12 .korunmayı bıraktık.su anda folıdoce ve coraspın kullanıyorum
bat 23 ocak

Son düzenleme:
evet kızlar aranıza bi kişi daha kabul ediyomusunuz sanırım artık bende kan pıhtılaşması var az önce trombofil paneli testimi aldım ve bu konu hakkında ne yapacagımı nasıl ve neler yapacağımı biliyorum ve korkuyorum hergün iğne oluyosun diye duydum

ve testte yazan ;MTHFR A1298C VE MTHFR C677T genlerinde HETEROZİGOT mutasyon saptanmıştır.Faktor V LEİDEN,FAKTOR II G20210A, FACTOR XIII VE APO B genlerinde mutasyon saptanmamıştır.APO E ALLELİ 3/3 OLARAK SAPTANMIŞTIR .

Doktoruma yarın göstercem ama sinirden oturum geldiğimden beri ağlıyorum

Allah yeter ki sağlıklı bi evlat versin.iğne falan gözünde olmaz.ben şuan her gün iğne oluyorum.ve yeter ki doğsun sağlıklı bir şekilde başka bişey istemiyorum.

uzelerek hosgeldın dıyorum.soyle bır durum var.bazı doktorlar bu mutasyonların tek basına bebeklerımızı kaybetmemızle ılgılı gormuyorlar.benım doktorumsa homozıgot oldugum ıcın dırekt hasta oldugumu soyledı.hakkımızda hayırlısı.uzulme sende.

Allah yeter ki sağlıklı bi evlat versin.iğne falan gözünde olmaz.ben şuan her gün iğne oluyorum.ve yeter ki doğsun sağlıklı bir şekilde başka bişey istemiyorum.

en başı zaten sağlıklı bi evlat ama kafam karıştı allahım senide hayırlısı ile kurtarsın ve yawrunuza kavuştursun

yarın benim dıoktorum ne diyecek bakalım hakkımızda hayırlısı uff 2 düşükten sonra üzülmemek elde değil ne yapacagını yada neler olacagını bilmeden beklemek

bende homozıgotum arkadasım.1 kurtajdan sonra ogrendım.bu ay korunmayı bıraktım.ınsallah saglıklı bır hamılelık ve saglıklı bebeklerımız olur

Oylemii geçmiş olsun cnm ben 2 kurtajdan Sonra öğrendim.Suan fraxiparine 0.4 kullanıyorum 7 haftalık hamileyim ve dr um ciddi istirahate ihtiyacın var dedi yatıyorum surekli. Lekelenmem ve ağrım oluyordu çünkü ins tedavi sonuç verir.sanada bol şans

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]150 OKUNDU[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]250 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:903 kalan:98[/TD]
[TD]toplam:1925 kalan:2619[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

Merak ediyorum fraxiparine kullanıp lekelenme ve karın ağrısı olan varmi benim gibi arklar
canım ben yeni kullanmaya başladım ama hamile değilim şuanda hiç bir sıkıntım yok hamile kalıncada günde iki tane franxiparine kullanacağımı söyledi dr inşallah bu ay hamiş olurumda iki tane vurulurum seninde inşallah lekelenmelerin geçer canım daha önce lekelenmesi olan okumuştum onlar doğumda yaptılar sanırım...darısı bizlere olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...

sevınc benı de lısteye ekler mısın.1 kurtaj mthfr 1298 homozıgot.sat 23.12 .korunmayı bıraktık.su anda folıdoce ve coraspın kullanıyorum
bat 23 ocak

canım bende korunmayı bu ay bıraktım benimde homozigot ve batlar birbirine çok yakın benimde 22 ocak inşallah beraber hamileliğimizi geçiririz...

canım 4g/5g demişsin bendede 4g/4g yazıyor ne olduğu hakkında bilgin varmı?

Dozu Fazla olması gerekiyor Heralde .ben hamile kaldığımı öğrenince başladım günde 1 tane ınşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz ..

canım 300 salat-ı tefriciye daha okudum. Allah kabul ederse

bence hiç korkmana gerek yok, aynı durumda bir çok arkadaşımız var ve her gün iğne vurulup sağlıklı şekilde bebişlerini kucaklarına alanlar az değil. benim bir tanıdığım aynı şekilde 3. bebeğini doğurmak üzere. ben pıhtılaşma sorunumu öğrenince şükrettim çünkü daha ciddi bir şeyden ya da sebebinin bulunamamasından korkuyordum. hatta korkumdan hala kromozom analizi yaptıramadım. demem o ki gönlünü ferah tut, inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalınca o iğneler sana vız gelir. Allah çaresiz ve daha büyük bir dert vermesin yeter ki.

iyi geceler arkadaşlar. regl tarihim 17- 18 ocak. bu ay serephone diye bir ilaç kullandım 2 tane yumurtam oldu fakat çatlatma iğnesi vurmadı doktorum. gecikirse gel dedi benim fikrinizi almak istediğim konu şu: mthfr heterezigot var. gecikmeyi beklemeli miyim sizce yoksa kan testi mi yaptırayım iğneye başlamak lazım sonuçta benim en geç 1 hafta sonra kanamam başlıyor çünkü. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…