Yani 1 dusuk var ınşallah son olur, tahlillerini yaptirman iyi olmuş . Ben 2 dusukten Sonra yaptırdım. Genelde herkes heterezigot ama ben homozigot um sanırım daha ciddi oluyorum
evet kızlar aranıza bi kişi daha kabul ediyomusunuzsanırım artık bende kan pıhtılaşması var az önce trombofil paneli testimi aldım ve bu konu hakkında ne yapacagımı nasıl ve neler yapacağımı biliyorum ve korkuyorum hergün iğne oluyosun diye duydum
ve testte yazan ;MTHFR A1298C VE MTHFR C677T genlerinde HETEROZİGOT mutasyon saptanmıştır.Faktor V LEİDEN,FAKTOR II G20210A, FACTOR XIII VE APO B genlerinde mutasyon saptanmamıştır.APO E ALLELİ 3/3 OLARAK SAPTANMIŞTIR .
Doktoruma yarın göstercem ama sinirden oturum geldiğimden beri ağlıyorum
evet kızlar aranıza bi kişi daha kabul ediyomusunuzsanırım artık bende kan pıhtılaşması var az önce trombofil paneli testimi aldım ve bu konu hakkında ne yapacagımı nasıl ve neler yapacağımı biliyorum ve korkuyorum hergün iğne oluyosun diye duydum
ve testte yazan ;MTHFR A1298C VE MTHFR C677T genlerinde HETEROZİGOT mutasyon saptanmıştır.Faktor V LEİDEN,FAKTOR II G20210A, FACTOR XIII VE APO B genlerinde mutasyon saptanmamıştır.APO E ALLELİ 3/3 OLARAK SAPTANMIŞTIR .
Allah yeter ki sağlıklı bi evlat versin.iğne falan gözünde olmaz.ben şuan her gün iğne oluyorum.ve yeter ki doğsun sağlıklı bir şekilde başka bişey istemiyorum.
uzelerek hosgeldın dıyorum.soyle bır durum var.bazı doktorlar bu mutasyonların tek basına bebeklerımızı kaybetmemızle ılgılı gormuyorlar.benım doktorumsa homozıgot oldugum ıcın dırekt hasta oldugumu soyledı.hakkımızda hayırlısı.uzulme sende.
bende homozıgotum arkadasım.1 kurtajdan sonra ogrendım.bu ay korunmayı bıraktım.ınsallah saglıklı bır hamılelık ve saglıklı bebeklerımız olur
hacer haftaya perşembeye kadar hem ayetel kürsiyi hemde salatı tefriceyi bitirelim olur mu uyar mı sana?
canım ben yeni kullanmaya başladım ama hamile değilim şuanda hiç bir sıkıntım yok hamile kalıncada günde iki tane franxiparine kullanacağımı söyledi dr inşallah bu ay hamiş olurumda iki tane vurulurum seninde inşallah lekelenmelerin geçer canım daha önce lekelenmesi olan okumuştum onlar doğumda yaptılar sanırım...darısı bizlere olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...Merak ediyorum fraxiparine kullanıp lekelenme ve karın ağrısı olan varmi benim gibi arklar
sevınc benı de lısteye ekler mısın.1 kurtaj mthfr 1298 homozıgot.sat 23.12 .korunmayı bıraktık.su anda folıdoce ve coraspın kullanıyorum
bat 23 ocak
Ben pıhtılaşmadan dolayı kaybettim sanırım, tabi doktorlar kesin öyledir demiyor. Benim mthrler heterezigot birde 4g/5g var.
Benim bir arkadaşımda hipertiroid tedavisi görürken hamile kaldı ve şuan 6 aylık hamile ve hap kullanmaya devam ediyor. Allah nasip ederse oluyor yani dua etmekten başka çare yok.
canım ben yeni kullanmaya başladım ama hamile değilim şuanda hiç bir sıkıntım yok hamile kalıncada günde iki tane franxiparine kullanacağımı söyledi dr inşallah bu ay hamiş olurumda iki tane vurulurum seninde inşallah lekelenmelerin geçer canım daha önce lekelenmesi olan okumuştum onlar doğumda yaptılar sanırım...darısı bizlere olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...
Merak ediyorum fraxiparine kullanıp lekelenme ve karın ağrısı olan varmi benim gibi arklar
canım 300 salat-ı tefriciye daha okudum. Allah kabul ederse
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]150 OKUNDU[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]250 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı))[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:903 kalan:98[/TD]
[TD]toplam:1925 kalan:2619[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?