Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]150 OKUNDU[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:903 kalan:98[/TD]
[TD]toplam:2225 kalan:2219[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

elifcim kusura bakma raporlu olunca haber veremedim. ben ayetel kürsüyü bitirdim . çok oldu bitirelide nete giremedim. 111 tane okudum. tefriciyeye başlayamadım. kaç tane okuyacağımızın önemi varmı

elifcim kusura bakma raporlu olunca haber veremedim. ben ayetel kürsüyü bitirdim . çok oldu bitirelide nete giremedim. 111 tane okudum. tefriciyeye başlayamadım. kaç tane okuyacağımızın önemi varmı

valla canım en az 350-400 okuman lazım saalavattan .anca sayıyı tuttururuz.

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]150 OKUNDU[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1014[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]toplam:2225 kalan:2219[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; elife,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah...

Canim tefriciyeyi 300 e tmmladim eklermisin
Yaa o kalan 98 ayetel kursiyi okuyan yok galiba
Niye oyle kaldi okuyak yoksa

ceylin ve haceri bekliyordum haber geldi ceylin okumuş.bitti normaldede hacerde okumuşsa diye haber versin duasını yapacam yavru ceylan sevinç kız benim tabloma bir baksana sence ateş seviyesi nasıl pazartesi günü bat.

41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ümit var gibi demi bu sefer.....

Bilgilerinize okadar ihtiyacım varki 7 aylık evliyim ve yumurtlama takıbıyle ilk aydan hamile kaldım ama 4 haftalıkken ogrendım ve 2 gun sonra dusuk yasadım suan kanamam var bebeğim düşüyo galiba koyu ve kucuk kucuk parcalı kan az once kanda pıhtılasma testi yaptırcam şuan adetmi goruyorum yoksa dusukmubilmiyorum kanamam devam ederse doktor adetının 3. gunu gel yine hemen yumurtlama takıbıne baslıcaz dedi işallahh onumuzdeki ay hemen tutunur bebeğim

canım bu şekilde yoğun kanaman varsa muhtemelen düşük yapıyorsun. ama üzülme dr. ların söylediği genelde ilk hamileliklerde bu şekilde düşüklerin olabileceği. zannedersem seninki kimyasal gebelik. yani zaten sağlıksız bir bebek. allahım inşallah te zamanda sağlıklı bebiş verir. eğer ikincisinde de aynı şkeilde olursa muhakkak pıhtıklaşma testlerini yaptırman lazım.

geçmş olsun kimyasal gebelik mi yoksa normal adetmi anca kanda bhcgye baktırarak anlarsın...

canım seni listede göremedimm bilgileri verde ekleyelim daha öncede yazmıştım ama :26::26:

ekledim cnm

sevınc benı de lısteye ekler mısın.1 kurtaj mthfr 1298 homozıgot.sat 23.12 .korunmayı bıraktık.su anda folıdoce ve coraspın kullanıyorum
bat 23 ocak
ekledim canım düşüğün kaçıncı haftaydı

canım ümit var gibi inşallah hadi bakalım kızzz tefriciyeyi 300 e tamamladım okumuşsun niye listeyi düzeltmedin :26::26:

canım ben 100 tane daha salavat okudum. Allah kabul etsin

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]200 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]300okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1014[/TD]
[TD]toplam:2475 kalan:1969[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

evet gebelik olursa hergün iğne oluyorsun. Ama inan insan iğneye okadar çabuk alışıyorki yeterki sonu mutlu olsun.ben iğne kullanmama rağmen bebeğimi kaybettim şuan tekrar hamileyim ve her gün iğne oluyorum sonunun mutlu olacağına inanıyorum.sende sıkıntı yapma

canım benim şuanki gebeliğim planlı bir gebelikti o yüzden ben gecikmeyi beklemeden kullandım bence sende kan testi yaptır ve gecikmeden iğneye başla bizim oluruna bırakma gibibir lüksümüz yok

cvp için çok tşk. Ediyorum en iyisi dediğin gibi yapmak canım. Bugün 23. Gün sence ne zaman yaptırsam çıkar kan testinde gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…