Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elifçim 1001 ayetelkürsinin sonunda hangi duayı okuyorsun. uzun değilse yazabilirmisin.

öyle bilindik bir dua değil canım töbe estagfurullah çekip salavatı okurken istediğim niyet vardı ya onu diliyecem Rabbimden peygamber efendimizin okuduğumuz ayetel kürsilerin hürmetine diye.anlıyacan aynı okuduğumuz yasini bağışlar gibi yani.ama senin bildiğin bir dua varsa onu da okuyabilirim senay.yazarsan burdan ya da özelden atarsan.

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim

şeklinde edicem canım.eklememi istediğiniz bir şey varsa ekleyebilirim.

Son düzenleme:

Adim Elif beni de eklermisiniz duaya.. ben de katılmak istiyorum. Gebeligim hayırla sonuclansin diye.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]200 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]300okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa[/TD]
[TD]-

- [/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1014[/TD]
[TD]toplam:2475 kalan:1969[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

Canim agzina yüregine saglik.Allahim kabul eder insallah.ben 50 tane tefriciye okudum.

canım bence beklemetestini daha erken yaptır beklenen günden iki gün önce kanda baktır...benim mthfr 1298 homozigot bu ay korunmayı bıraktık bat 22 ocak ve ben şimdiden iğne kullanıyorum...

canım benim bildiğim bir dua yok malesef. ben bşka bir dileğim için de okuyacağım da o yüzden sordum. çok güzel bir dua hazırlamışsın. çok teşekkür ederim. bizi böyle güzel dualarda birleştirdin. rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.

Son düzenleme:
amin canım inşallah kabul eder.böyle bişeye vesile olduysam ne mutlu bana.inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre veriri canım benim...

Canim agzina yüregine saglik.Allahim kabul eder insallah.ben 50 tane tefriciye okudum.

amin canım inşallah kabul eder.perşembeye kadar bunuda biterelim de onunda duasını yapayım.malum perşembe gecesi mübarek cuma gecesi old. için o gece yapılan dualar daha makbul....

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]200 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]300okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa[/TD]
[TD]-

-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1014[/TD]
[TD]toplam:2525 kalan:1919[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

kızlar hep diyordum ya bu aydan ümitliyim diye galiba hamileyim.ben bu ay ateş ölçme yöntemini denedim.sizede tavsiye ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-7120.html

bu ay yumurtlama günümü de tutuurdum.daha yumurtlayalı 7 gün olsada beklenen adet tarihim yarın.ve adet olmana 3 gün kala ateş düşer eğer hamileysen ateş yüksekte sehir eder.benim ateşim ise yüksekte seyirediyor.incelemek isteyen aşağıdaki tabloya bakabilir.test yapamıyorum daha doğrusu yapmıyorum çünkü daha 7 gün old. için testte henüz çıkmaz.ama göğüslerimde hassasiyet,hafif kasık ağrıları ve ağızda demir yalamış izlenimi var.inşallah öyleyimdir ve inşallah sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarda nasip eder Rabbim bana da isteyen herkesede sevince,senaya,emineye duamıza katılan herkese annelik hasreti çeken herkese....

tablom:
http://www.fertilityfriend.com/home/41b427

Son düzenleme:

Çok sevindim, hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Allah isteyen herkese hayırlı evlat, hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar merhaba,

benim ilk gebeliğim 2.5 aylık düşük oldu. sonra kızım da coraspin ve progestan kullandım. 3. gebeliği istiyorduk. 2 defa düşük yaptım şimdi 3. gebeliğimdeyim clexane .04 yarım coraspin kullanıyorum ama hergün lekelenmem var.. bazen kan da geliyor. ıkınsam kan geliyor... doktor rhim büyüyor diye geçiştirdi. bilgsi ya da tecrübesi olan var mı acaba...hepinize hayırlı pazarlar..

iğne kullanan arkadaşlar kan sulandırcı iğneleri kadın doğumcu yoksa hemotolog mu çıkarttı,teşhis ne yazıyor bilgi verir misiniz?galiba kadın doğumcu çıkarırsa raporu fark ödeniyormuş öyle mi?

Canim simdiden hayirli olsun.ben kadin dogumdan cikartmistim hic fark ödemedim.

canım çok sevindim Allah gönlüne göre versin.
bizlere de dua et. gerçi ben nisan ayına kadar korunucam ama bu sürenin yıpratıcı olmaması için herkesten dua bekliyorum...

elif benim hematoloğa kalsa benim iğne kullanmama gerek yoktu kadın doğumcum verdi...inşallah hamilesindir canım ne gibi belirtilerin var bende test yapmak istiyorum ama bat 22 si hiç aklımdan çıkmıyor...

canım lekelenmesi olup bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar var dinlenmelisin birde progestan alıyonmu almıyorsan al bence...

elif benim hematoloğa kalsa benim iğne kullanmama gerek yoktu kadın doğumcum verdi...inşallah hamilesindir canım ne gibi belirtilerin var bende test yapmak istiyorum ama bat 22 si hiç aklımdan çıkmıyor...

benim göğüste hassasiyet ve renk değişimi oldu birde ağzımda demir yalamış hissi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…