elifçim 1001 ayetelkürsinin sonunda hangi duayı okuyorsun. uzun değilse yazabilirmisin.
öyle bilindik bir dua değil canım töbe estagfurullah çekip salavatı okurken istediğim niyet vardı ya onu diliyecem Rabbimden peygamber efendimizin okuduğumuz ayetel kürsilerin hürmetine diye.anlıyacan aynı okuduğumuz yasini bağışlar gibi yani.ama senin bildiğin bir dua varsa onu da okuyabilirim senay.yazarsan burdan ya da özelden atarsan.
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim
şeklinde edicem canım.eklememi istediğiniz bir şey varsa ekleyebilirim.
Adim Elif beni de eklermisiniz duaya.. ben de katılmak istiyorum. Gebeligim hayırla sonuclansin diye.
öyle bilindik bir dua değil canım töbe estagfurullah çekip salavatı okurken istediğim niyet vardı ya onu diliyecem Rabbimden peygamber efendimizin okuduğumuz ayetel kürsilerin hürmetine diye.anlıyacan aynı okuduğumuz yasini bağışlar gibi yani.ama senin bildiğin bir dua varsa onu da okuyabilirim senay.yazarsan burdan ya da özelden atarsan.
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim
iyi geceler arkadaşlar. regl tarihim 17- 18 ocak. bu ay serephone diye bir ilaç kullandım 2 tane yumurtam oldu fakat çatlatma iğnesi vurmadı doktorum. gecikirse gel dedi benim fikrinizi almak istediğim konu şu: mthfr heterezigot var. gecikmeyi beklemeli miyim sizce yoksa kan testi mi yaptırayım iğneye başlamak lazım sonuçta benim en geç 1 hafta sonra kanamam başlıyor çünkü. ne dersiniz?
canım benim bildiğim bir dua yok malesef. ben bşka bir dileğim için de okuyacağım da o yüzden sordum. çok güzel bir dua hazırlamışsın. çok teşekkür ederim. bizi böyle güzel dualarda birleştirdin. rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.öyle bilindik bir dua değil canım töbe estagfurullah çekip salavatı okurken istediğim niyet vardı ya onu diliyecem Rabbimden peygamber efendimizin okuduğumuz ayetel kürsilerin hürmetine diye.anlıyacan aynı okuduğumuz yasini bağışlar gibi yani.ama senin bildiğin bir dua varsa onu da okuyabilirim senay.yazarsan burdan ya da özelden atarsan.
amin canım inşallah kabul eder.böyle bişeye vesile olduysam ne mutlu bana.inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre veriri canım benim...canım benim bildiğim bir dua yok malesef. ben bşka bir dileğim için de okuyacağım da o yüzden sordum. çok güzel bir dua hazırlamışsın. çok teşekkür ederim. bizi böyle güzel dualarda birleştirdin. rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.
Canim agzina yüregine saglik.Allahim kabul eder insallah.ben 50 tane tefriciye okudum.
kızlar hep diyordum ya bu aydan ümitliyim diye galiba hamileyim.ben bu ay ateş ölçme yöntemini denedim.sizede tavsiye ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-7120.html
bu ay yumurtlama günümü de tutuurdum.daha yumurtlayalı 7 gün olsada beklenen adet tarihim yarın.ve adet olmana 3 gün kala ateş düşer eğer hamileysen ateş yüksekte sehir eder.benim ateşim ise yüksekte seyirediyor.incelemek isteyen aşağıdaki tabloya bakabilir.test yapamıyorum daha doğrusu yapmıyorum çünkü daha 7 gün old. için testte henüz çıkmaz.ama göğüslerimde hassasiyet,hafif kasık ağrıları ve ağızda demir yalamış izlenimi var.inşallah öyleyimdir ve inşallah sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarda nasip eder Rabbim bana da isteyen herkesede sevince,senaya,emineye duamıza katılan herkese annelik hasreti çeken herkese....
tablom:
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iğne kullanan arkadaşlar kan sulandırcı iğneleri kadın doğumcu yoksa hemotolog mu çıkarttı,teşhis ne yazıyor bilgi verir misiniz?galiba kadın doğumcu çıkarırsa raporu fark ödeniyormuş öyle mi?
teşhisine ne yazmıştı.hala alıyor musun iğne o raporlaCanim simdiden hayirli olsun.ben kadin dogumdan cikartmistim hic fark ödemedim.
kızlar hep diyordum ya bu aydan ümitliyim diye galiba hamileyim.ben bu ay ateş ölçme yöntemini denedim.sizede tavsiye ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-7120.html
bu ay yumurtlama günümü de tutuurdum.daha yumurtlayalı 7 gün olsada beklenen adet tarihim yarın.ve adet olmana 3 gün kala ateş düşer eğer hamileysen ateş yüksekte sehir eder.benim ateşim ise yüksekte seyirediyor.incelemek isteyen aşağıdaki tabloya bakabilir.test yapamıyorum daha doğrusu yapmıyorum çünkü daha 7 gün old. için testte henüz çıkmaz.ama göğüslerimde hassasiyet,hafif kasık ağrıları ve ağızda demir yalamış izlenimi var.inşallah öyleyimdir ve inşallah sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarda nasip eder Rabbim bana da isteyen herkesede sevince,senaya,emineye duamıza katılan herkese annelik hasreti çeken herkese....
tablom:
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iğne kullanan arkadaşlar kan sulandırcı iğneleri kadın doğumcu yoksa hemotolog mu çıkarttı,teşhis ne yazıyor bilgi verir misiniz?galiba kadın doğumcu çıkarırsa raporu fark ödeniyormuş öyle mi?
kızlar merhaba,
benim ilk gebeliğim 2.5 aylık düşük oldu. sonra kızım da coraspin ve progestan kullandım. 3. gebeliği istiyorduk. 2 defa düşük yaptım şimdi 3. gebeliğimdeyim clexane .04 yarım coraspin kullanıyorum ama hergün lekelenmem var.. bazen kan da geliyor. ıkınsam kan geliyor... doktor rhim büyüyor diye geçiştirdi. bilgsi ya da tecrübesi olan var mı acaba...hepinize hayırlı pazarlar..
elif benim hematoloğa kalsa benim iğne kullanmama gerek yoktu kadın doğumcum verdi...inşallah hamilesindir canım ne gibi belirtilerin var bende test yapmak istiyorum ama bat 22 si hiç aklımdan çıkmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?