cok sevındım ınsallah saglıklı bır hamılelıgın olur
kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.
üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010
inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.
darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....
canım çok sevindim. kız yarına kadar nasıl bekleyeceksin kan tahlili için. ben olsam koşa koşa giderdim hastaneye (öylede olmuştu) hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.
bu arada arkadaşlar sabahtan beri karnım belim ağrıyor. öyle böyle ağrı değil ve ben sabahtan beri hiç bebişimin hareketlerini hissetmedim. normalde şimdiye kadar en 3 sefer hissederdim. korkuyorum bişey olduysa diye dua edin ne olur bana
dualar hemen etkisini gösterdi. darısı bize ve tüm bebek bekleyenlere... bu arada salavatı 300 okudum toplam. bugün 450 ye tamamlarım inşallah
ben 12 haftalıktı sanırım dinlemeye başlamıştım benimkinin markası anjelsounds bağırsak hareketiyle onu ayırt edebilirsin atlar koşuyor gibi çıkıyor sesler komik oldu ama gerçekten öyle
evet benimkisi pembe ama kulaklığı o şekilde değil bende 130 a almıştım valla bana çok faydası oldu yoksa zaman zaman kafayı sıyırma krizleri yaşıyordum:18: e bebekte dün gördüm 50 tl ye satılıyordu alacağın zaman iyi araştır benim gibi boşuna fazla para bayılma canım
canım geçmiş olsun kan tahlilinde sorun çıkarsa sende bizler gibi 9 ay boyunca iğne olacaksın malesef
ohhh ne güzel bi haber gözünaydın canım inşallah devamıda sağlıkla gelir
canım benimde hamileyken karnımın alt tarafı ağrıyordu hamileyken doktorum normal diyordu tatlı bişeyler ye süt iç uzan bakalım hareket edecekmi hemen panik yapma bazen uzun süre ses çıkarmadıkları oluyor
burcucum ne tür yerlerde satılıyor. mediakalcilerde mi? ben ankaradayım.
canım benim yaaa. hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sendeki değişiklikler boşuna değildi zaten. uyku hali var deyince ben kesin dedim zaten. 2013 ün ilk hamilelik haberini senden aldık sanırım. Hadi bakalım kızlar. bu yıl bizim yılımız olacak inşallah. Allah bereket versin. sonuçları hep güzel olsun inşallah.
aminnnn canım inşaşaaallllaaahh..
bu arada ben başkasına kısmetliyimdir kızlar haaa.inşaaalllllllaaaahhhh ayğımı sürerimde peşpeşe haberler gelirrrrr............
sağol canım.sende inşaalllhhhh tatarsın bu duyguyu heyecanı....
ben biraz daha okuyum bari elif. bitecek gibi değil. yarına nasıl bitecek. ben yolda gidip gelirken yine okuyum. yarın söylerim. bu arada evlilik yıldönümünüzü kutluyorum. bu sene evliliğiniz ve eviniz şenlensin inşallah...[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]500okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı))
dilemmaa[/TD]
[TD]-
-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin
elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1125[/TD]
[TD]toplam:2825kalan:1719[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....
dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
eliiiifff senin hamilelik takvimi gerçek mi oldu şimdi))
biz de mi hemen hamile takvimi oluştursak ne))
amın canım.sımdı test yapsam cıkar mı kı ne dersın.heyecanlandım
iyi dilekelrin için çok teşekkür ederim eminecim.hadi sende yap,herkes yapsın.bak faydası oluyorrrr...hadi emine sende yapsana.....senin bat ne zaman
canım e bebeğe baktım ben şimdi ama bulamadım el dopplerini 50 tl ise bende alırım kesin.baktığın adresi buraya kopyalar mısın???
arkadaşlar bu saat oldu çikolatada yedim ama daha tık yok. iş yerinde olduğum için uzanamadımda. normalde eğilirken falan sıkışınca karnım vuruyordu iyice hissediyordum. yaptım kaç kere yok. dr umu aradım ama yoğunmuş sekreteriyle konuştum 5 ten sonra arayın normaldir dedi. dünde apttye falan baktırmıştım. benim protein s düşüktü 54 falandı. bugün onun sonucuda çıkmış. iyice düşmüş 38 olmuş. iyice korkmaya başladım. inşallah bişey yoktur ama elimde değil telaşlanmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?