Aminn diyorum canim cok saol bekliim bakalim cok gecikmez insallah hayat boyle iste birgun once adet gelmesin diye dua ediyorsun bir gun sonrada bir an once gelsin diyecanim cok sanci felan oluyormu korkuyorumdaa :18:
elifçim sağol canım herşey için. ateşim 36,1. düşmeye başladı. kızım olursa elif koyabiliirm tabi. kızımın en sevdiği arkadaşının adı.
ben özel mesajların silinmesi gerektiğini bilmiyordum. şimdi hemen siliyorum canım sağol. sen hasta falan değilsin dimi? aman dikkat et. hasta olacam gibi demiştin.
dediğimden beri hastayım canım ya.gece oldu mu bir kuru öksürük oluyor ki sorma....
ateşin düşmesine kafa takma ...
bak aslı sende oku.nasıl olacak biliyor musun yumurtlamadan önce ki gün ateşin normal seyirden 0.2 derece yada daha aşağı düşüyor ama ertesi gün yani yumurtlayacağın gün aniden yükseliyor akıntında tabi kasık ağrını da takip edeceksin.sana verdiğim adres benim grafiğim alttaki grafiğe bakarsan benim yumurtladığım günü anlarsın dpodan önce çizgi çektiği yer....
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım emine bu senin burdan takip et ateşini:
aslı bu da senin buraya tıkladın mı açılır ateş grafiğin: 420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
AMA KIZLAR SİTEDE SORUN VARŞİMDİLİK KAYDETMİYOR ATEŞLERİ TEKRAR DENEYECEM
canım doğacak olan erkek olacak inşallah. şuan bir kızım var
prolaktin benimde 39 çıkıyordu ilaçla düşüyordu merak etme stresle alakalı bi durum ben stres yapınca yükseliyordu adetim azalınca anlıyordum zaten hemen yükseldiğini
Eliff senin grafte ayin 12 ile 13u en yuksek anliyorum tam olarak hangi gun du biraz yorumlayabilirmsun kusura bakma canim
pazartesi doktor kontrollerim var..
romotoloji,kardiyoloji,gözcü ve kadın doğumcu....
inşallah bebeiğimin kesesini görüp pıt pıtlarını duyucam....
Elifcim insallah hayatim hersey yolunda gider hayirli haberlerle gelirsin dualarim seninle cnm..
ayyyy hadıı ınsallahhh kuzumm yaa her aksamm dualardasınn benn heyecanlandımm elıff yaa,,allahın ıznıylee cok guzel olacak herseyy
berna ateşini yola bana....
şarkı gibi demi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?