Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aminn diyorum canim cok saol bekliim bakalim cok gecikmez insallah hayat boyle iste birgun once adet gelmesin diye dua ediyorsun bir gun sonrada bir an once gelsin diye canim cok sanci felan oluyormu korkuyorumdaa :18:

yok canım benim adetlerim zaten çok sancılı geçtiği için pek farketmedim. ama aynı belki çok az farkediyor diyebilirim. benim ilkinde hcg değerim 343 çıkmıştı. değerim baya bir yükselmişti. biraz parçalı geldiğinden ve çok geldiğinden ağrım da biraz fazlaydı. ama zaten o da bir ya da iki gün o şekilde oldu sonra normale döndü: ikincisinde adetimin gecikmesinden sonra hemen 1-2 gün geçince düştüğü için o tam normal adet gibi oldu. mesela bu sonuncu da benim öyle oldu. malum. adetim gecikti. test yaptırdım pozitif çıktı ama değer çok düşüktü ve adetim yine sadece 3 gün gecikti ve normal adet şeklinde oldu. süresi biraz uzun oluyo bu tür düşüklerde. mesela normalde benim 6 günde adetim bityorken kimyasal düşüklerde 8-10 gün aralıklarla devam ediyor. ama son günleri leke şeklinde oldu.

Senaycim cok saol cnm beni bilgilendirdin bekliyorum bende bakalim neler olacak Allahim bir daha yasatmasin cnm

dediğimden beri hastayım canım ya.gece oldu mu bir kuru öksürük oluyor ki sorma....

ateşin düşmesine kafa takma ...

bak aslı sende oku.nasıl olacak biliyor musun yumurtlamadan önce ki gün ateşin normal seyirden 0.2 derece yada daha aşağı düşüyor ama ertesi gün yani yumurtlayacağın gün aniden yükseliyor akıntında tabi kasık ağrını da takip edeceksin.sana verdiğim adres benim grafiğim alttaki grafiğe bakarsan benim yumurtladığım günü anlarsın dpodan önce çizgi çektiği yer....

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM[/SIZE][/COLOR]
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 105 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 757 :nazar. [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

Eliff gecmis olsunn canim dikkat et kendine, canim bana adresi tekrar yollarmisin grafige bakim

Eliff senin grafte ayin 12 ile 13u en yuksek anliyorum tam olarak hangi gun du biraz yorumlayabilirmsun kusura bakma canim

prolaktin benimde 39 çıkıyordu ilaçla düşüyordu merak etme stresle alakalı bi durum ben stres yapınca yükseliyordu adetim azalınca anlıyordum zaten hemen yükseldiğini

canım benim Allah senden razı olsun içimi rahatlattın çok sağol. prolaktin dün 70di bugün 85 olmuş, benimki oldukça yüksek inş. hemen düşer de bi daha yükselmez. doktor randevum yarın sanırım dostinex diye bir ilaç vericek.
canım tekrar tşk ederimm

sevinç çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Eliff senin grafte ayin 12 ile 13u en yuksek anliyorum tam olarak hangi gun du biraz yorumlayabilirmsun kusura bakma canim

bak canım benim grafikte 5 ocakta yani adetten sonraki 27.günde ateşim düştü
6 ocakta yani adetten sonraki 28.günde yükseldi ertesi günde sabit kaldı.işte ben 6 ocakta yumurtladım ondan sonra dpo yani adet sürecine giriyorsun.eğer hamileşysen ateş yüksekte seyrediyor.değilsen adete 3 gün kala yani dpo 11den sonra adeş düşmeye başlıyor.benim dpo 10-11de yüksekti dpo 10da idrar silik çıktı dpo 11 de kan tahlili 35 çıktı

sen 31 ocaktan sonra günaşırı çalış.3 şubat yumurtlama günün ama geç ya da erken yumurtlayabilirsin.mesela ben geç yumurtluyom 28.günde yumurtladım düşün halimi

Son düzenleme:
pazartesi doktor kontrollerim var..
romotoloji,kardiyoloji,gözcü ve kadın doğumcu....

inşallah bebeiğimin kesesini görüp pıt pıtlarını duyucam....

Elifcim insallah hayatim hersey yolunda gider hayirli haberlerle gelirsin dualarim seninle cnm..

ayyyy hadıı ınsallahhh kuzumm yaa her aksamm dualardasınn benn heyecanlandımm elıff yaa,,allahın ıznıylee cok guzel olacak herseyy

Elifcim insallah hayatim hersey yolunda gider hayirli haberlerle gelirsin dualarim seninle cnm..

sağol sevincim ya inşallah.Allah razı olsun canım...

ayyyy hadıı ınsallahhh kuzumm yaa her aksamm dualardasınn benn heyecanlandımm elıff yaa,,allahın ıznıylee cok guzel olacak herseyy

canım Allah razı olsun.sizin dualarınızla her şey güzel olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…