romatolojiye niye gidiyosun canım
KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM[/SIZE][/COLOR]
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 105 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 105 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 812[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye
MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE
canım bende bağışıklı sorunu var galiba.2 yılk önce çene kemiğim ağrıdıydı ana(ifa)dedikleri bir test yaptılar pozitif çıktı.dokttor taşıyıcısın dedi yumuşak doku rahatsızlığın olabilir yılda 1 kontrole gel dedi.hamile kalınca gitmemiştim.sonra yazın başka romotoloji doktoruna gittim o çok iyi çıktı bu pıhtılaşmayı o buldu zaten vucudumdaki gölgelenmelerden şüphelendi testler yaptı.bana 3-6 ayda bir kontrole gel dedi.hamile kalırsan hemen gel demişti ondan gidicem.
Ana(ifa) testini yenileyecek
canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah bebişin sağlıkla gelişiyordur.Elifcim insallah hayatim hersey yolunda gider hayirli haberlerle gelirsin dualarim seninle cnm..
canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah bebişin sağlıkla gelişiyordur.
selam arkadaşlar moralim çok bozukdün akşam 5 te kanamam oldu kanamayla beraber bi parça geldi o telaşla hemen toparlanıp evimin yakınındaki polikiliğe koştum ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu kalp atışlarının devam ettiğini söledi progestan yazdı... kanamanın devam ettiği zman hemen hastaneye gitmemi söledi hapı alıp eve geldim hemen 1tane içtim ardan yarım saat sonra hafif hafif tekrar kanamam geldi sakin olup ayaklarımı uzatıp yattım ertesi sabah yani bugün kalktığımda baktım kanama yok yani gece hiç gelmemiş tam seviniyodum ki 15 dk sonra baktım tekrar kanama geldi... annemle aynı sokakta oturuyoruz hemen koştum geldim annemle babam hastaneye ege üniv götürdüler acilden giriş yaptık önce alttan muayene etti kanama gözükmüyor dedi sonra ultrasona soktular kesenin arkasında kanama olduğunu söledi yatış yapmak istedi fakat şunlarıda söledi seni yoğun bakıma alıcaz refekatcin olmayacak hiç bi müdahele edilmeyecek bebek düşerse düşecek çünkü sağlıklı bebek olmadığından düşecektir dedi ben kabul etmedim evegitmek istediğimi söledim sonra doktor bi ara dışarı çıktı yanımda bir gebe vardı ve şöle söledi hiç moralini bozma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım fakat ben 10 gün annemde yattım hiçbir işyapmadım sadece tuvalet ihtiyacımı gördüm şuan 22 haftalığım dedi o an öyle moral olduki ama doktorun konuşmalrı aklıma geldikçe canım sıkılıyo benim durumumu yaşayan varmı... lütfen bana ve bebeğime dua edin benimle kalsın
canım ben 50 okudum iki defa dualayacaksak bana 100 tane daha ekleyebilirsin...
cnm bendede aynı sorun var galiba ana testim fozitif cıktı gebelikte ne gibi sakıncası oluyormuş.yardımcı olurmusun bu konuda bana
Kizlarrr gunaydin herkese bugun benim dogumgunumm:), sizle paylasim dedimm,:)
Eliff bebisimm bugunku atesim 36.1 canummm
Senaycim bende umut yok cnm adeti bekliyorum
hayırlısı canım. ama eğer düşecekse de bu şekilde adetle düşmesi en iyisi. çünkü kürtaj en berbatı gerçekten malum ben en son bi de kürtaj oldum. gerçekten çok üzüzücü, çok yıpratıcı çok acı vericiydi. kendime gerçekten çok zor gelebildim. o yüzden bunda da vardır bir hayır. senin bu düştükten sonra hiç korunmadan tekrar hamile kalabilirsin. inşallah bu sefer kaybetmezsin bebişini.
mutlu yıllar aslıcım. bu yıl senin yılın olsungölündeki muradın neyse (hiç birimiz bilmiyruz tabi muradını ) gerçek olsun.
nice mutlu senelere sağlıklı bebişlerle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?