canım benim hiç tereddüt etme kafana takılan herşeyi sor bildiğimiz kadar cevaplarız. telaşeni çok çok iyi anlıyorum. adet kanaması gibi oldu 1 hafta -2 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. ama bizlerle kıyaslama sakın. herkesin farklı olur biliyorsun. kanama dışarıdan bitiyor içeride kanama alanı oluyordu. subkoryonik hematom. seninki ne? aynı mı?aynıdır diye düşünüyorum. sonuşta benimki de pıhtı değilmi? bilmiyorum yaa. eşin ne diyor. aynıdır bence. vücut emecek hiç merak etme. dinlenmeye devam.
eine sen adetin lk günü ölçmediğin için seninkini tahminin yapıyor.yumurtlama gününü bugünkü ateşinden dolayı salıya çekti ama salı değil perşembe bence.bugünkü ateşini dikkate almayacam.saı doktora gimiştin demi öle bişey lsa doktorun derdi.
benim bulantılar net olarak başladı.yattığım yerden yazıyorum.yarın birde doktora gidelim de bakalım daha da iyi olucam inşallah....
nasıl yumurtlama günümü salıya çekti elif anlamadım. kırmız çizgi aynı yerde. anlamadım yaa. neyse hayırlısı olsun.
ayy canın yarın dimi doktor randevun. inşallah iyi haberlerle gel. sabahtan gidersin doktora herhalde. eve gelir gelmez haber ver. meraklandırma.
karnında bebeği ölenler..... topiginde de duaya başlıyorlar. katılacam. katılmak isteyen olursa oraya da katılabiliriz. daha çok sure okuyacaklar.gelmek istersen elifçim.
Canim benimkisi için büyük bir kan pihtisi var dedi kanama alanyla ayni mi bilmyom telden girdgm için netten pek bilgi sahibi olamadm dua et eminecm
canım senin şimdi adetin ilk günü ateşini ölçmediğimiz için ateşiini ortalamasını net bulmadı onun için seninki çizgi çizgi.bugünkü ateşin ortalamanın altına düşünce daha erken olduğu için çatlama gününü 12sine çekti.sen görmedin onu.o zamanda ateşinde düşüş ve çıkış var ya.ama sen o gün doktora gittiğin için çatlama yok dediğin için onu discarded yani devre dışı bıraktım çatlamayı 14.güne çekti eskisi gibi.
nasıl yumurtlama günümü salıya çekti elif anlamadım. kırmız çizgi aynı yerde. anlamadım yaa. neyse hayırlısı olsun.
ayy canın yarın dimi doktor randevun. inşallah iyi haberlerle gel. sabahtan gidersin doktora herhalde. eve gelir gelmez haber ver. meraklandırma.
karnında bebeği ölenler..... topiginde de duaya başlıyorlar. katılacam. katılmak isteyen olursa oraya da katılabiliriz. daha çok sure okuyacaklar.gelmek istersen elifçim.
kıyamam bebeğine korktu mu makine seslerinden. inlaşalah iyi çıkar canım sonuçların. dua ediyorum canım sana da. en azından için rahatlıycak.
Canim tşk ederim ben de iki gece yattm hastande ilk gece yogundy kanama şu an azar azar gelyo hep yatyom ben de günasiri proluton yapyom günde iki progestan içyom doktorum ilaçlarda kesti inş bi sorun yoktur ve başlatır akşam gitcem bi de bana doktorm kan pihtisi var dedi büyükmùş kanama alaniyla ayni şeymi bilmiyorum dua et canim
Arkadaşlar merhaba..
Ben ilk kez yazıyorum buraya. Öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah bu sıkıntıları. Ne yazık ki benimde ilk gebeliğim Eylül ayındaydı ama Ekimin sonunda 8 haftalıkken düşük yaptım çok yoğun bir kanamayla birlikte. 10 gün kan pıhtıları döktüm ama bebeğim orda duruyordu progestanla durdurmaya çalıştı doktorum olmadı. Sonrasında doktorum ikinci bir şey beklemeden test yapalım dedi çünkü benim ilk hamile kaldığımı öğrenmeden bile şiddetli karın ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi o hamileliğim boyunca devam etmişti. Doktorum bunun için genetik testi yapalım dedi ve dediği gibide trombofili çıktı sonuçlarım. faktör V Heterozigot, MTHFR 1298 A ise Homozigot. İkinci hamileliğinde hemen öğrenir öğrenmez iğne başlıycaz dedi ve ben üç ay sonra tekrar hamile kaldım. Hemen cleaxe başladık. Değerlerim gayet güzel artıyordu ama ne yazık ki keseyi göremedik rahimde. Değerler yükseldi ama kese olmayınca dış gebelik denildi. İçerde iç kanama riski vardı ama henüz başlamadı diye iğneyle sonlandırıldı. Şimdi gebeliğin son bitiş dönemlerini yaşıyorum değerlerim artık iyice düştü ve haftaya sanırım artık sıfırlanır diye bekliyoruz. Benim ilk düşüğümde tahmin ettim ben böyle birşey olacağını ağrılarından dediği için doktorum eşim sinir oldu bu doktora. Neden tahmin ettide önlem almadı diye.. Ona gitmek istemiyor... Şimdi ben başka bir doktor arayışındayım.Ankaradayım. Hem hamilelik öncesi takiplerimi yapacak hemde riskli gebelikte takibimi yapacak bir doktor arıyorum. Memurum ben ve SGK ile anlaşması olan hastanelerde olabilirse çok iyi olacak bu doktor. Sizin gittiğiniz doktorlar hangisi ve kimi önerebilirsiniz bu konuda. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Geçmiş olsun arkadaşım... Bende Ankara lıyım , benim Dr um TOBB etü hastanesinde çok memnunum ama oranın SGK anlaşması yok, medicana da tamer mungan ve Yusuf üstün var ikiside riskli gebelik uzmanıydı sanırım ikisinede gitmiştim ve SGK anlaşması var hastanenin diye biliyorum... Hematolog olarak da Osman İlhami Özcebe yi tavsiye ederim ... Hem Hacettepe Üniversitesi hast de hem kendi yeri var
senin kanaman mı oldu da kullandın progestan? yani sürekli kanamalı mı geçirdin gebeliğini. benim de kanamam olur da hep ondan soruyorum. ben de şaşırdım bu yan etkisini duyunca. ne sıklıkla kullandın progestanı?
Kizlar bilgiverin kanamanz oldugnda doktorunuz igne ve aspirni kesti mi içime kusku dùstü benimki kesmek zorundaym dedi yarin kontrole gitcm bakalm ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?