Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim benimkisi için büyük bir kan pihtisi var dedi kanama alanyla ayni mi bilmyom telden girdgm için netten pek bilgi sahibi olamadm dua et eminecm

nasıl yumurtlama günümü salıya çekti elif anlamadım. kırmız çizgi aynı yerde. anlamadım yaa. neyse hayırlısı olsun.
ayy canın yarın dimi doktor randevun. inşallah iyi haberlerle gel. sabahtan gidersin doktora herhalde. eve gelir gelmez haber ver. meraklandırma.
karnında bebeği ölenler..... topiginde de duaya başlıyorlar. katılacam. katılmak isteyen olursa oraya da katılabiliriz. daha çok sure okuyacaklar.gelmek istersen elifçim.

Son düzenleme:

canım senin şimdi adetin ilk günü ateşini ölçmediğimiz için ateşiini ortalamasını net bulmadı onun için seninki çizgi çizgi.bugünkü ateşin ortalamanın altına düşünce daha erken olduğu için çatlama gününü 12sine çekti.sen görmedin onu.o zamanda ateşinde düşüş ve çıkış var ya.ama sen o gün doktora gittiğin için çatlama yok dediğin için onu discarded yani devre dışı bıraktım çatlamayı 14.güne çekti eskisi gibi.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 835-kalan:166 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

Canim benimkisi için büyük bir kan pihtisi var dedi kanama alanyla ayni mi bilmyom telden girdgm için netten pek bilgi sahibi olamadm dua et eminecm

canım bence ikisi de aynı şey. benimkini vücut zamanla emmişti. canım seninki de inşallah öyle olacak. sakin olmaya çalış. doppleri kullan ve kalbini dinle bebeğinin. başla bir şey yapmana gerek yok. en azından kalbini duydukça mutlu ve umutlu olacaksın. güçlü ol ve bebeğine güç ver. bu arada hiç zamanı değil ama kızın diyesim geliyor hep nedense. belli mi)
canım gerçekten dua ediyorum ve etmye devam edecem hiç merak etme.

tamam canım anladım. çok sağol.

ben gelebılrım emıne bakım o topıgee

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 865-kalan:136 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

canım hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlar. 10 gündür yoktum tatildeydim. geçmişe bakamadım. hildancım çok geçmiş olsun kanaman varmış. bizim işimiz ne kadar zor. bebeği kucağımıza alana kadar korkular bitmicek. kucağımıza alınca korkular endişeler daha da artacak belki. Allah yardım etsin. İnşallah kanaman biter hildancım. benim arkadaşım var 2 bebeği oldu 2 hamilelğinde de sürekli kanama olmuş. hatta öyleki kalın külotlu çorabın arasından sızacak kadar yoğun kanama. ve kaç ay sürdüğü halde bebeğini sağ salim kucağına aldı. inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın.

Arkadaşlar merhaba..

Ben ilk kez yazıyorum buraya. Öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah bu sıkıntıları. Ne yazık ki benimde ilk gebeliğim Eylül ayındaydı ama Ekimin sonunda 8 haftalıkken düşük yaptım çok yoğun bir kanamayla birlikte. 10 gün kan pıhtıları döktüm ama bebeğim orda duruyordu progestanla durdurmaya çalıştı doktorum olmadı. Sonrasında doktorum ikinci bir şey beklemeden test yapalım dedi çünkü benim ilk hamile kaldığımı öğrenmeden bile şiddetli karın ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi o hamileliğim boyunca devam etmişti. Doktorum bunun için genetik testi yapalım dedi ve dediği gibide trombofili çıktı sonuçlarım. faktör V Heterozigot, MTHFR 1298 A ise Homozigot. İkinci hamileliğinde hemen öğrenir öğrenmez iğne başlıycaz dedi ve ben üç ay sonra tekrar hamile kaldım. Hemen cleaxe başladık. Değerlerim gayet güzel artıyordu ama ne yazık ki keseyi göremedik rahimde. Değerler yükseldi ama kese olmayınca dış gebelik denildi. İçerde iç kanama riski vardı ama henüz başlamadı diye iğneyle sonlandırıldı. Şimdi gebeliğin son bitiş dönemlerini yaşıyorum değerlerim artık iyice düştü ve haftaya sanırım artık sıfırlanır diye bekliyoruz. Benim ilk düşüğümde tahmin ettim ben böyle birşey olacağını ağrılarından dediği için doktorum eşim sinir oldu bu doktora. Neden tahmin ettide önlem almadı diye.. Ona gitmek istemiyor... Şimdi ben başka bir doktor arayışındayım.Ankaradayım. Hem hamilelik öncesi takiplerimi yapacak hemde riskli gebelikte takibimi yapacak bir doktor arıyorum. Memurum ben ve SGK ile anlaşması olan hastanelerde olabilirse çok iyi olacak bu doktor. Sizin gittiğiniz doktorlar hangisi ve kimi önerebilirsiniz bu konuda. Yardımlarınıza ihtiyacım var.

elifcim 50 tane okudum, önceki duaya katılamadım hakkınızı helal edin. Hildan, ceylin, elif ve diğer hamile arkadaşlar Allah sizi ve bebeğinizi korusun...

Geçmiş olsun arkadaşım... Bende Ankara lıyım , benim Dr um TOBB etü hastanesinde çok memnunum ama oranın SGK anlaşması yok, medicana da tamer mungan ve Yusuf üstün var ikiside riskli gebelik uzmanıydı sanırım ikisinede gitmiştim ve SGK anlaşması var hastanenin diye biliyorum... Hematolog olarak da Osman İlhami Özcebe yi tavsiye ederim ... Hem Hacettepe Üniversitesi hast de hem kendi yeri var

Teşekkür ederim. Medicananın da yok anlaşması. TOBB da kime gidiyorsun ve ne kadar ödüyorsun.. Ben hemataloga hiç gitmedim. İlk kadın doğumcum gerek yok sadece hergün asprin kullan demişti. Dış gebelik olunca bıraktım ama tekrar başlıycam. Gitmem gerekir mi tekrar hemetaloga? Başka bir tedavi uyguluyorlar mı

kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz...ya sizlere birşey sorucam biz iki haftadır korunmuyoruz aspirinde içiyorum yumutlama tarihimde geçti ve ben kendimi hamile gibi hissediyorm dün kasıklarım çok ağrıyordu sol kasığım batıyordu ve bu günde enseden doğru başım dönüyor acaba test yapsam birşeyler çıkarmı eken dönlenme falan olmuş olabilirmi... size ne yapmalıyım...

ben sabah 2 akşam 2 200 lük progestan kullandım önce daha sonra günde 2 ye düştü lekelenmelerim ve arada kanamam oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…