Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

stres de etkileyebilir ama rahat etmiyorsan geç kalırım iğneye diye kan testi yaptırmalısın kesin sonuç olur

arkadaşlar ankarada özgür deren e gideniniz var mı. muayne ücreti ne kadar yardımcı olur musunuz. bir de muayne ücreti 1 ay geçerli mi. 1 ayın içinde 2 defa gidince 2 defa mı ücret ödüyorsunuz

arkadaşlar ankarada özgür deren e gideniniz var mı. muayne ücreti ne kadar yardımcı olur musunuz. bir de muayne ücreti 1 ay geçerli mi. 1 ayın içinde 2 defa gidince 2 defa mı ücret ödüyorsunuz

ben biriyle görüşmüştüm. kimdi hatırlayamadım. eskileri okursan bulabilirsin. o gitmiş ve 350 tl imiş. ama 2012 fiyatıdır bu. 2013 te hepsi artırmıştır.
muayene ücretinin 1 ay geçerli olacağını sanmam. benim fikrim tabi bu.ama 10 gün içinde almayabilir??

Elifcim sabah atesim 36.8 idi yogun akinti yumurta beyazi gibi.galiba catladi benim yumoslar dualarinda benide eksik etme de pesinden geleyim....

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 915-kalan:86 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

Son düzenleme:
Elifcim sabah atesim 36.8 idi yogun akinti yumurta beyazi gibi.galiba catladi benim yumoslar dualarinda benide eksik etme de pesinden geleyim....

tamam canım inşallah.bu ay üçünüzden de hamiş haberleri gelecek inanıyorum...sizlerde beni duanızda unutmayın emi....

evet galiba çatlamış yumurtaların.2 gün ateşin sabit gidince çizgini çeker seninde grafik.ateş ölçmeye devam....

Canim senin kanama nasil oluyodu kaç günde bitiyodu benimki içerde pıhti var o kanama yapti ve pihti hala duruyo inş. Vucudum onu emer çok zor böyle beklemek

hida cim benimki ilk hamileligini ögrendikten 3 gün sonra ne kahverengi basliyodu bbi hafta sonra kanamaya dönüyodu sonra yine kahverengi sonra sidetli bi kanama ile kaybediyodum bebeklerimi...en büyügü 15 haftalikti...benimkinde pihti alani degilde kanama basliyoduama inslaah bebegin seni birakmaz ..cünkü herkeste farkli seyler oluyo...cogu insan kanmasi oldugu halde bebegini kaybetmiyo...rabbim inslaah senin yavrunu sana bagislar

TOBB da Cemil kayaya gittim bebeğim 20 günlük çok şükür 4. De aldım kucağıma. Ama özel sigorta yoksa pahalıya gelir cnm daha uygun bi hast bak bence... Bende homozigotum ve kesinlikle hematologa gitmelisin çünkü biz pıhtı taşıyıcısı diiliz direk pıhtılaşma hastasıyız homozigotlarda daha ağır oluyor pıhtılaşma ve tedavi şeklini k. Doğumcuya bırakmamalısın. İnş bu defa kucağına alırsın bebeğini

Gunaydin canim hep dualarimdasin.insaallah bende ücümüzden bekliyorum bakalim hayirlisi.sabah ates 36.7 sonra 10 dk sonra tekrar olctum 36.8

aslı doktora gidiyorum ama gitmeden bunu yazmak istedim.rüyamda seninle uğraştım.rüyamda kızlarla gün yapacakmışız senay,sevi,nç filan.sende bir kaç gündür buraya girmiyormuşsun.ama kan değerin elime geçiyor kan değerin 17 mi 22 mi ne çıkıyor hamin.bir türlü sana ulaşamıyordum.rüyamda seni hamile gördüm.ve benim söyle bir yeteneğim var.bugüne kadar kimi rüyamda görsem 1 hafta içinde hamile haberini alırım.

Rabbim hayırlara çıkartsın.....

canlar ben doktora gidiyorum.akşam 4-5 gibi anca gelirim.dua edin bana

Son düzenleme:
Gunaydin canim hep dualarimdasin.insaallah bende ücümüzden bekliyorum bakalim hayirlisi.sabah ates 36.7 sonra 10 dk sonra tekrar olctum 36.8

tama canım fırsatım olursa şimdi olmazsa gelince girerim.seninde çizgini çeker yarın....

canım girdim fırsatım oldu.yarın çeker çizgini.pazar gün çatlamış seninkiler.....bak sende 12 günde yumurtluyorsun....

Son düzenleme:

Elifffff ya inanmiyorum agliyorum suan, allahimm insallah, zaten dunden beri sikintiliyim ilac gibi geldin, canim arkadasim insaallh hepimuz bebisleniriz birgun biyerde gorusurz, kolay gelsin hemen gelince haber ver, bugun meraktan gecmez, dualarimi yolluyorum sana, atesim 36,1 cikti bide canim

Sağsalim bebişinin pıtpıtlarını duyarsın inşallah.:))))
Ben 25 AYetel Kürsi daha okudum. Toplam 250 oldu. Allah kabul etsin.

günaydın elifçim. iyi haberlerle dön inşallah. bekliyorum.
inşallah rüyan çıkar. aslı da muradına erer.
elifçim rüyana girmek için ne yapmalıyım))
ateşim 36,6 canım. düne göre daha iyi.

Son düzenleme:

Evet TOBB baya pahalıya geliyor bana. Başka biryerdede tavsiye bulamıyorum bir türlü. Riskli oluncada biraz ürküyorum işte. Hematologa gitmen çok gerekmiyor dedi diye kadın doğumcum gitmemiştim zaten arayada bir sürü şey girince çok üstüne düşmedim. Ama şu sıkıntıları geçireyim ve gideyim haklısın. Onun bu konuda görüşü çok daha önemli. Teşekkürler canım sağol. İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla olsun bu sefer. Amin.

hildan nasıl oldun canım dün doktora gidecektin...

Canim malum teldn girdiğm icin net herzaman olmuyo.dün gittm bebeğm iyiydi ve bendeki kan pihtisi 6cm iken dün 4cm olmustu ama ara ara kanamam devam ediyo acaba ne zaman biter bi de kadiklarmda ağri oluyo prolutonu 3 gunde bir yapcaz progestan günde 2 devam. Ama doktorum clexani bi sure daha yapmycaz dedi israr ettim ama yok kanamayi arttirir dedi.önce allaha sonra doktoruma emanetim yapacak bişey yok.sen nasilsn canim

Pihtililarim kanamadan dolayi igne aspirini bi süre daha kullanma dedi doktorum ben de diyomki bu ara yediklerme dikkat edeyim bilginz varmi neler yiyeyim nelerden kaçinayim ki kanim pihtilsmasin

Canim bebeğimn cinsiyetini doğru tahmin ettin allah nasip ederse kizim olcsk ama ne yazikki sevincimi yaşiyamyorum korkuyorum hep bu ksn pihtisi kursağmda biraktrdi sevincmi ama ne gelir elden nasip.bi de doplerm yanimda yok kayinvalidede yatyorum doplerm evde eşime getir diyom getirmyo o yüzden artik şimdilk beklycm çok dua et eminecm

Canim pek geçmişe bakamyom ne oldu bi sorun mu var geçmisolsun bak ben de neler yasiyom tam bir haftadr.dua edelm allaha sığinalm yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…