kızlar dün dr dr gezdik resmen. evden 9:30 da çıktık işimizin bittiğinde 16:30 du. önce başka bir hastaneye gittik. ordaki bana göre önemli bişey değil ama aklında bir soru işareti kalmasın diyorsan perinatoloji uzmanına git dedi. gittik o porf kist gözükmüyor dedi. şüphe kalmasın dersen bebğin beyin mr ını çektirin dedi. birde 4 lü test yaptır dedi. testin günüde geçmek üzere 20 haftalık yapılmıyormuş. bende dün 19+6 haftalıktı. ordan içimiz biraz rahatlamış çıktık. eşim tıp fakültesinde çalıştığı için oraya gittik kanı verdim hemen mr ıda çektirdim. perşembeye sonuçlar çıkacak. dua edin temiz çıksın. yavrum doğmadan makinelere girdi. gürültülü çalışıyor makine. ses yükselince bebişim bir sıçrıyor kıpırtıları artıyor. makinenin içinde dua edip durdum. inşallah bişey çıkmaz
kızlarrrr adetim 3 gün gecikti test yapıyorum negatif çıkıyo hamilelik yok bi yandan da korkuyorum ya varsa iğneye geç kalıyosam diye ama testte çıkmıyo sizce başka bişey yapmama gerek var mı adetimi mi bekliyim biraz stresliydim ondan gecikebilirmi...
arkadaşlar ankarada özgür deren e gideniniz var mı. muayne ücreti ne kadar yardımcı olur musunuz. bir de muayne ücreti 1 ay geçerli mi. 1 ayın içinde 2 defa gidince 2 defa mı ücret ödüyorsunuz
canım senin şimdi adetin ilk günü ateşini ölçmediğimiz için ateşiini ortalamasını net bulmadı onun için seninki çizgi çizgi.bugünkü ateşin ortalamanın altına düşünce daha erken olduğu için çatlama gününü 12sine çekti.sen görmedin onu.o zamanda ateşinde düşüş ve çıkış var ya.ama sen o gün doktora gittiğin için çatlama yok dediğin için onu discarded yani devre dışı bıraktım çatlamayı 14.güne çekti eskisi gibi.
Elifcim sabah atesim 36.8 idi yogun akinti yumurta beyazi gibi.galiba catladi benim yumoslar dualarinda benide eksik etme de pesinden geleyim....
Canim senin kanama nasil oluyodu kaç günde bitiyodu benimki içerde pıhti var o kanama yapti ve pihti hala duruyo inş. Vucudum onu emer çok zor böyle beklemek
TOBB da Cemil kayaya gittim bebeğim 20 günlük çok şükür 4. De aldım kucağıma. Ama özel sigorta yoksa pahalıya gelir cnm daha uygun bi hast bak bence... Bende homozigotum ve kesinlikle hematologa gitmelisin çünkü biz pıhtı taşıyıcısı diiliz direk pıhtılaşma hastasıyız homozigotlarda daha ağır oluyor pıhtılaşma ve tedavi şeklini k. Doğumcuya bırakmamalısın. İnş bu defa kucağına alırsın bebeğiniTeşekkür ederim. Medicananın da yok anlaşması. TOBB da kime gidiyorsun ve ne kadar ödüyorsun.. Ben hemataloga hiç gitmedim. İlk kadın doğumcum gerek yok sadece hergün asprin kullan demişti. Dış gebelik olunca bıraktım ama tekrar başlıycam. Gitmem gerekir mi tekrar hemetaloga? Başka bir tedavi uyguluyorlar mı
tamam canım inşallah.bu ay üçünüzden de hamiş haberleri gelecek inanıyorum...sizlerde beni duanızda unutmayın emi....
evet galiba çatlamış yumurtaların.2 gün ateşin sabit gidince çizgini çeker seninde grafik.ateş ölçmeye devam....
Gunaydin canim hep dualarimdasin.insaallah bende ücümüzden bekliyorum bakalim hayirlisi.sabah ates 36.7 sonra 10 dk sonra tekrar olctum 36.8
aslı doktora gidiyorum ama gitmeden bunu yazmak istedim.rüyamda seninle uğraştım.rüyamda kızlarla gün yapacakmışız senay,sevi,nç filan.sende bir kaç gündür buraya girmiyormuşsun.ama kan değerin elime geçiyor kan değerin 17 mi 22 mi ne çıkıyor hamin.bir türlü sana ulaşamıyordum.rüyamda seni hamile gördüm.ve benim söyle bir yeteneğim var.bugüne kadar kimi rüyamda görsem 1 hafta içinde hamile haberini alırım.
Rabbim hayırlara çıkartsın.....
canlar ben doktora gidiyorum.akşam 4-5 gibi anca gelirim.dua edin bana
aslı doktora gidiyorum ama gitmeden bunu yazmak istedim.rüyamda seninle uğraştım.rüyamda kızlarla gün yapacakmışız senay,sevi,nç filan.sende bir kaç gündür buraya girmiyormuşsun.ama kan değerin elime geçiyor kan değerin 17 mi 22 mi ne çıkıyor hamin.bir türlü sana ulaşamıyordum.rüyamda seni hamile gördüm.ve benim söyle bir yeteneğim var.bugüne kadar kimi rüyamda görsem 1 hafta içinde hamile haberini alırım.
Rabbim hayırlara çıkartsın.....
canlar ben doktora gidiyorum.akşam 4-5 gibi anca gelirim.dua edin bana
TOBB da Cemil kayaya gittim bebeğim 20 günlük çok şükür 4. De aldım kucağıma. Ama özel sigorta yoksa pahalıya gelir cnm daha uygun bi hast bak bence... Bende homozigotum ve kesinlikle hematologa gitmelisin çünkü biz pıhtı taşıyıcısı diiliz direk pıhtılaşma hastasıyız homozigotlarda daha ağır oluyor pıhtılaşma ve tedavi şeklini k. Doğumcuya bırakmamalısın. İnş bu defa kucağına alırsın bebeğini
hildan nasıl oldun canım dün doktora gidecektin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?