Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Herşey iyi olacak canım Allahın izniyle. sen içini ferah tut. İnşallah kızını kucağına alacaksın.
bak 6 cm den 4 cm ye düşmüş pıhtın. aslında kanaman olması bir bakıma da iyi sanırım. kanaman oldukça pıhtı azalıyor.
sana yaptığım diyetten bahsediyim biraz canım. protein tüketimini kısıtla biraz canım. hayvansal gıdalar özellikle kısıtlanacak. bakliyatlar da kısıtlı, kuruyemiş kısıtlı. bir de çavdar ekmeği yiyorum ben. beyaz unu kısıtla.çok uymak zorunda değilsin bu diyete ama en azından bol bol tüketmezsin.

Canim pek geçmişe bakamyom ne oldu bi sorun mu var geçmisolsun bak ben de neler yasiyom tam bir haftadr.dua edelm allaha sığinalm yapcak bişi yok

canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah sağ sağlim kızını kucağına alırsın. dinlen bol bol.
benim cuma kontrol vardı ayrıntılı ultrasounda radyoloji uzmanı bebeğin beyninde kist var dedi.benim dr yok dedi. cumartesi başka dr a gittik ordan prof a gittik oda önemli değil ama içimiz rahat etsin derseniz 4 lü test ve bebeğin beyin mr ını çektirin dedi. onları yaptırdık sonuçları bekliyoruz. perşembe çıkar inşallah. ya zaten bir sıkıntıyla hamilelilk geçiriyoruz o yetmiyormuş gibi başka sıkıntılar çıkıyor. isyan etmiyorum buda bizim sınavımız diyorum. rabbim herşeyin en iyisini bilir. ondan gelen herşeye razıyız.

bu arada arkadaşlar annem 41 yasin okuyalım dedi bebişim için. sizlerde okuyabilirmisiniz bebeğim için.

cuma dr um erken doğum riski varmı diye baktı ultrasyonda. rahim boyunu ölçtü. iyi dedi. dr lar hep beynine bakarken yukarda ortada bir yerde gezdirdiler cihazı. mr daki görevli başı nerde dedi bende baktıkları yeri söyledim. sonra çekime başladılar. 1 dk sonra geri geldi. yanlış biliyorsun başı aşağıda dedi. acaba geçici bir süre içinmi aşağıda duruyor başı yoksa dönmesi için erken değilmi.

merhabalar.
ben de ilk bebeğimi öğrendiğim zaman 1,5 aylıkken gittim kese oluşmamış dediler ve kürtaj ile aldılar. 2.kez hamile kaldığım zaman yine 1,5 aylıkken gittim kese vardı ama kalp atışı o zaman duyulmadı dr. 10 gün daha bekleyelim belki istediğimiz gelişimi gösterir ve kalp atışını duyarız dedi. bekledim 10 gün sonra gittim ama ne kalp atışını duyduk ne de gelişme gösterdi.
3. gebeliğimi öğrendiğimde de kan testi yaptırdım 1 aylıkken, aradan 10 gün falan geçti kırmızı kan ile kendiliğinden düştü. benim hepsinde kahverengi lekeler geliyordu. dr lar herhangi birşey yok günlük yaşantına devam edebilirsin diyorlardı. ama 2 kürtaj bir de kendiliğinden düşük gerçekleşti. sonra birçok araştırma yaptılar kan,gen,rahim filmi falan filan. hepsi çok şükür ki tertemiz çıktı. sadece kanda pıhtılaşma çıktı. 4.kez hamile kaldığım zaman dr. folbiol,clexane 0,4 iğnesi verdi. bu hamileliğimde de kahverengi kan lekesi geliyordu ama çok önemsemedim çünkü bebeğimin kalp atışını duymuştum. şimdi o iğnelerle mi bilmem ama kızım 21 aylık oldu bile. şimdi 2.ye hamileyim ve kalp atışını da duyduk ama kahverengi lekeler yine geliyor ve ben çok korkuyorum.bu kadar düşük olup da o iğnelerle doğum yaptığım için dr. yine iğne tedavisine başladı. bilmem sana yardımcı olabildim mi?
allah en yakın zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu şekilde tedavi ile bebeğini kucağına alan arkadaşları burada okudukça çok ümitleniyorum,
İnş. hepimizin hayırlısıyla sağlıklı evlatları olur.

çok yoruldum kızlar. beni önce Rabbim sonra siz anlarsınız. bazen nefes almakta zorlanıyorum, hiç bir şey tat vermiyor. önceleri sevdiğim şeyler hoş gelmiyor artık yeri dolmuyor bebeğimin çoook özlüyorum onu. kimseye bir şey anlatamıyorum. herkes unuttum zannediyor. ki nasıl unutulur. nasıl unutayım evde derin bir sessizlik ne eşim konuşuyor ne ben. o tv nin başında ben bilgisayarın. hiç bir şey eskisi gibi değil. kurduğum hayaller yarım kaldı, sevincim,ümidim yarım kaldı. abim benden 1.5 sene sonra evlendi. yengem ilk ayında hamile kaldı. kıskanmıyorum onu ama çokbaşka şeyler hissediyorum kendimi eksik kusurlu hissediyorum. bu düşüncelerden kendimi alamıyorum. sizden başka kimseye diyemiyorum hissettiklerimi... boynum bükük, kalbim kırık bebeğime kavuşmayı istiyorum. eskiden ölmeyi istemezdim korkardım. şimdi bebeklerime kavuşmayı dört gözle bekliyorum.

Ankarada Devlet hastanesinde çalışan bir doktora takipli olan var mı peki? Kan pıhtılaşması problemi olup düşük yapanlarla ilgili bir uzman arıyorum. Hastanedede takiplerimi yapabilsin istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var..........

hildan canım bak her şey düzeliyor doktorunun iğneye başlatacağı zaman da gelecek inş

slvy canım seni çok iyi anlıyorum evde anlamsız bir boşluk oluyor evinden biri kaybolmuş gidenle birlikte de senin umutların hayallarin yaşama sevincin gitmiş gibi oluyor hele de bebekli bir eve gidip ordaki sevinci görünce o bebeği görünce daha bir üzülüyor insan biz de öyle olmuştuk hatta eşime sanki evde bir şeyler eksik diyerek paylaşmıştım düşüncelerimi dediğin gibi insan kendini hiç anne olamayacakmış gibi suçlu hissediyor ve kimse bizim neler hissettiğimizi anlamadığından ara ara içimize kapanıyoruz ama inan tüm bunlar geçecek

tüm bunlara rağmen şükrediyorum çünkü;
en azından hamile kalabiliyoruz ve tedavisi manevi olarak hepimizi yıpratsa da var bir de olmayanlar ne yapsın hiç hamile kalamayanlar ben inanıyorum ki hepimizin kucakları dolu dolu olacak hatta çocuklarımız yaramazlık yapınca onlara kızacağımız günler de gelecek

Cnm Ankara lı hamileler diye bi grup var birde oraya sor istersen Dr olayını, ve lütfen k. Doğumcuya bırakma iğne dozunu... Ben düşüklerimde 0.2 clexan kullandım k. D. Tavsiyesiyle sonra hematologa gittim sen bu dozla kaybetmeye devam ederdin dedi günde 2 kere 0.6 lık verdi farka bakarmısın aradaki
Geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırsın moralini sakın bozma bol bol dua et tanımıyorum ama bende dua edicem bebeğin ve senin için
hiçbirşey eskisi gibi olmuyo haklısın arkadaşım , bebeğim kucağımda ama hala yaşadıklarımı unutamıyorum bende ama bu yaşadıklarımız bizim bu dünyadaki sınavımız inş. Sonunda yüzümüz güler...kendini sakın suçlama Allah istemese yaşamazdın bunların hiçbirini

Selvicim beni ağlattin çünkü benim de içim dolu bebeklerimizi kaybediyor ve habire sorunlar yaşiyoruz benim gebeliklermde kanama olmazdi bu defa hersey yolundsykn kanama oldu ve hala bitmedi hep yataktaym ve daha çok kafama takiyorum kayinvalidedeym 1 haftadr düzenim bozuldu evimi özledm inan bana değse hiç üzülmem gerekirse doguma kadar kalirm yatarim ama ya değmezse . İns. Deger şu an ağliysrak yaziyorum allah yardimcimz olsun bize saglikli bebekler nasip etsin

zehracım az önce 1 yasin okudum senin için.
ardından bizim kızların adını da söyledim. (hilal, sevinç, elif, selvi, şenay, vildan, aslı,berna,ben)ve isteyen herkes için. ama en çok da senin bebeğin için dua eetim. Allah kabul etsin.

Son düzenleme:

selvicim nolur umudunu yitirme. bizim sınavımız bu. Allah sevdiği kullarını bu dünyada sıkıntı verir, sınar. sakın farklı düşünme, isyan etme. birbirimize destek verdikçe hepimizin teker teker bebeği olacak canım. sıkma canını lütfen.

doğru söylüyorsun en azından tedavisi var. ama bni en çok insanlar yoruyor. yengem onu kıskandığımı ima ediyor. Allahtan gelen... ben elimden geleni yaptım. inşallah dualarımız kabul olur. bu yaşadıklarımızı acı tebessümlerle hatırlarız.
inşallah sınavı kazananlardan oluruz. 40 gün olacak yarın hala kanamam devam ediyor. her lavaboya gttğimde o kanı görmek yüreğimi burkuyor. unutamıyorum özellikle bebek mağazalarının önünden geçerken içim acıyor. allah yardımcımız olsun.

Ağlama hilalcim. bebeğine zarar verme bebeğinin sana çok ihtiyacı var. korkun olacak biliyorum ama iyi bir dr a git derim ben. Allah yardımcın olsun canım

aslında her zaman hissettiğim şeyler değil de bazen böyle oluyorum. Allah yardımcımız olsun canım.

teşekkür ederim canım allah razı olsun. allah kabul etsin.

seni çok iyi anlıyorum. sakın suçu kendinde arama. benim ilk gebeliğimde dr bana kesinlikle çocuğun olmaz dedi. ben eşimden ayrılmayı bile düşündüm. hamileleri gördükçe ben hiç böyle olamaayacağım diye üzülürdüm. aşılamayla kızımı kucağıma aldım allah a şükür. ikinci düşüğümden 2 hafta sonra eltim doğum yaptı hastaneye gittim. darısı sana dedi orda akrabası. rabbim verirse olur dedim. hastaneden çıktık eşimle. ağlayarak gittim eve. önce geç verdi rabbim evladımı. sonrakilerde hemen hamile kaldım ama rabbim benden çok istedi onları aldı. şimdi yine verdi ama yine sıkıntılıyım. zaten korkarak hamilelik geçiriyorum. üstüne bu kist olayı çıktı. allahım sabrını versin hepimize. zor zamanlar geçiriyoruz. yeri geliyor eşlerimiz bile anlamıyor bizi. allah dua etmekten başka çaremiz yok. isyan etmeyelim. şükür hamile kalabiliyoruz ve tedavisi var. sıkma canını lütfen

selvi üzülme canım çok iyi anlıyorum seni. Çok bunalmışsın sen. Bak umudunu kaybetme sakın. Neyin hayırlı olduğunu Rabbim bilir ancak. Gün gelir sen gülersin. Bunu ummaktan başka çaremiz yok. Yoksa sonu çok fena...

ceylin sende aynı benim yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazmışsın. Başkasının doğumuna gidip "senin bebeğin yok mu inşallah olur " sözlerini duymak o kadar canımı yakardı ki. Acaba bilerek can yakmak için mi söylüyorlar diye düşünürdüm. Eğer öyleyse ne yazık onlara. Ben Allaha havale ediyorum canımı yakanları. Duymuyorum onları. Çünkü onların sözlerini düşünüp kendimi mutsuz edemem, o zaman ben kendime kötülük ederim. Boşverecez yani...

canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynı acıyı 4 sefer yaşayan biri olaraktan hiçbir söz acını hafifletmez etrafındaklier geçnsin yine olur derler içimizdeki acıyı anlamazlar her acıyı yaşadığımda anne olamayacakmıyım bu mutluluğu tadamayacakmıyım düşüncesiyle her anım ağlamakla geçiyordu ağlamaktan korkma insan ağlayınca acılarının hafiflediğini düşünüyorum şimdi bebeğim allahıma şükürler olsun ki yanımda her gün şükrediyorum ve şükrederken yine ağlıyorum rabbime bu mutluluğu bana yaşattığı için geçenlerde o kadar duygulanmışımki salya sümük ağlamaya başladım oğlumla konuşurken eşim bile diyo ki hayırdır ne oluyor gerçekten bu kadar zor kavuşunca çokta kıymetli oluyorlar inşallah birgün sen ve diğer arkadaşlarda bebeklerini kucağına aldıklarında arkadan gelenlere umut olmak için burda yazılar yazacaksınız sıkıntılarımızı üzüntülerimizi paylaşıyoruz iyi ki burası vardı yoksa insan kendini çok yanlız hissediyor bu sorunları yaşayanı bi tek kendini sanıyor çünkü inanki bizi bizden başka kimse anlamıyor

selvı canımm ve dıger kızlar bızı bızden baskası en ıyı anlayamz heralde, yolda gordugumuz hamıllelere ımrenme, en yakın arkadasının dogumuna bıle buruk sevınme, senden once evlenenler dogurdu buyutu bıle, eşlerimizin her ay umutla bekleyişleri, akrabalrın kayınvaldelerın konuşmalrı, yokmu daha bişe demeleri, heray gun hesaplama, baska bır yontem deneme, okadar emek verıp husranlara ugrama, daha sayamadıgım bır ton duygu işte, hepımızın yaşadıgı. bende buara ındırdım ısyan bayraklarını içime kapandım, dualara sarıldım, kendıme kızdım, sessızce agladım, eşime kızdım, üzüldüm, ki hala bıraz bende aynı sıkıntılardayım , ama hepınızın dedıgı gıbı bunada bın şukur bundada vardır bır hayır, selvı canımm ağla bagır cagır kız ama sonunda kendıne gel ve dusunki hergun bır mucize oluyor bu hayyatt olmaz denılen neler oluyor neler yaşanıyor. umudunu hıc ama hıc yıtırme , gel burda içini dok bıze rahatla, sonra gıt eşine sarıl yenıden başla kaldıgın yerden. ki en azından ben öle yapıyorum umudumu hıc bırakmıyorum. ben ki herseyde olumsuzu dusunen , pimpirikli , telaşlı bır tip olarak:) öyle cok ınanıyorumkıı burdakı herkes muradına erecek, herkesın saglıklı hayırlı evlatları olacak inşallaahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…