Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yazılanları okudukça ben de ağlıyorum allah beterinden korusun bizi.. Bebek bekleyenlere kolaylık , olmayanlara da nasip etsin ınşallah.. Cok zor beklemek Bende yatıyorum bebegim ölmesin diye , gün sayiyorum. Bu sefer daha umutluyum ilk defa bukadar buyutebildim 11 hafta bitti :) ama gecem gündüzün stres korkuyla geciyo. Kavusalim herbirimiz bebislere.. çoğu Gece rüyalarimda Bebek goruyorum kucagimda , bazen emziriyorum bazen Dogum yapıyorum bazen cinsiyetini görüyorum :)

devlet hastanesine giden kalmadı ki sanirim. Herkes özel hastanelerden bahsetmiş. Ama özellerdede birinin yeni doğanı olmuyor, diğerinin parası pahalı, başkasının sgk anlaşması yok.. Çok zor iş bu gerçekten.. Hematoloji için haklısın canım bir doktor ayarlayım ve gideyim. Bana kadın doğumcum sadece hamile olmadan önce bebek asprini almaya devam et hamile olduğun gün cleaxene demişti ve hemen başlamıştık hamileliğimde 0,4 mg. ama gerçekten çok farklı iki doz felan vermiş ki hematag sana bu çok önemli bir fark. sağol canım. bende gideceğim en kısa zamanda.

9 ocakta kızımı kucağıma aldım normal doğumla mthfrlerin ikiside heterozigottu benim allahım bana bu duyguyu yaşattı binlerce şükür darısı başınıza

kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.

bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....

inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....

darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....

Ohhhh maaşallah Elif Cok sevindim kucağına da alırsın sağlıkla insallahh :)

emineciğim rüyama girmene gerek yokki dualarımdasın inşallah,inşallahh Rabbim bu ay sizede yaşatır bu mutluluğu.

inan doktor bana sıra gelmeden yukarı doğumhaneye girdi,gelmek bilmedi.inan tansiyonum 13-6 olmuş stresten suratım bir karıştı.eşim gördü bak bak atıyor dedi.doktorumda bak babası gördü annesi dedi.çok heyecandan öldük.şimdi akşamı kılınca şükür namazı kılıcam.....

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 940-kalan:61 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE[/QUOTE]

9 ocakta kızımı kucağıma aldım normal doğumla mthfrlerin ikiside heterozigottu benim allahım bana bu duyguyu yaşattı binlerce şükür darısı başınıza

Neguzel gözünüz aydın darısı basimiza. Hem de normal Dogum , birde derlerki iğne kullananlar sezeryan yapiyo. Boyle seyler duymak Cok iyi geliyo yaaa :))) güle güle buyut

aslıcım;ağlama inşallah bu rüyamda doğru çıkar.bugünkü ığım mutluluğu sizde yaşarsınız.

selviciğim;anlıyorum seni.inan hamile görmek ,arkadaşınınhamile haberini almak zor ama Rabbimden hayırlısını sağlıklısını bizler içinde sağlıklı olanını istemekten başk aelimizden ne gelir ki.sonuçta bizim için bile zor bazı şeyler....sabır ve dua selviciğim....

Canim cok sevindim. Nerelerdesin sen yaa? Bizi unuttun herhalde neyse cok sevindim, saglikla buyut kizini.

kızlar benim içnde dua edin ya.
2 ay üst üste düşük yaptım.
bugün adet olmam gerekirdi ama gelmedi kırmızılar.
inş gelmez de dua edin de inşallah hamileyimdir

Neguzel gözünüz aydın darısı basimiza. Hem de normal Dogum , birde derlerki iğne kullananlar sezeryan yapiyo. Boyle seyler duymak Cok iyi geliyo yaaa :))) güle güle buyut
teşekkürler. clexan 0.4 vurdum gece 11 de sabah 9 da kucağıma aldım kızımı iğneyi bırakamadım bile doğum öncesi :)
Canim cok sevindim. Nerelerdesin sen yaa? Bizi unuttun herhalde neyse cok sevindim, saglikla buyut kizini.
canım netim yok bulduğum yerde giriyorum işte. sen nasılsın

aslıcığım; seninde çizgini çekti.doğru günde çizgini çekti.şimdi son 10 gün bakalım ateşin ne olacak.

emine senin çatlama gününü 12.güne yani 29ocağa çekti gene ama senin çatlama günü o değildir.perşembe günü yani 31 ocaktır....

canım benim gözünaydın yazdıklarını okurken gözlerim doldu aynı acıları sevinçleri yaşamış biri olarak inşallah bu sefer sağlıkla kucağına

gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…