Cnm Ankara lı hamileler diye bi grup var birde oraya sor istersen Dr olayını, ve lütfen k. Doğumcuya bırakma iğne dozunu... Ben düşüklerimde 0.2 clexan kullandım k. D. Tavsiyesiyle sonra hematologa gittim sen bu dozla kaybetmeye devam ederdin dedi günde 2 kere 0.6 lık verdi farka bakarmısın aradaki
kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.
bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....
inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....
darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....
9 ocakta kızımı kucağıma aldım normal doğumla mthfrlerin ikiside heterozigottu benim allahım bana bu duyguyu yaşattı binlerce şükür darısı başınıza
Ohhhh maaşallah Elif Cok sevindim kucağına da alırsın sağlıkla insallahh :)
9 ocakta kızımı kucağıma aldım normal doğumla mthfrlerin ikiside heterozigottu benim allahım bana bu duyguyu yaşattı binlerce şükür darısı başınıza
kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.
bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....
inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....
Gozun aydin bosuna o kadar cok uzulmussun demek ki...devami da gelecek insallah.
teşekkürler. clexan 0.4 vurdum gece 11 de sabah 9 da kucağıma aldım kızımı iğneyi bırakamadım bile doğum öncesi :)Neguzel gözünüz aydın darısı basimiza. Hem de normal Dogum , birde derlerki iğne kullananlar sezeryan yapiyo. Boyle seyler duymak Cok iyi geliyo yaaa :))) güle güle buyut
canım netim yok bulduğum yerde giriyorum işte. sen nasılsınCanim cok sevindim. Nerelerdesin sen yaa? Bizi unuttun herhaldeneyse cok sevindim, saglikla buyut kizini.
canım benim gözünaydın yazdıklarını okurken gözlerim doldu aynı acıları sevinçleri yaşamış biri olarak inşallah bu sefer sağlıkla kucağına
gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?