Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elifff

gözün aydın canım.bu sayfada böyle haberleri okumak çok mutlu edici. su gibi sorunsuz aksın gitsin zaman kucağına aldığını okuyalım buradan :)

mbp

canım çok sevindim kızımız doğmuş,büyümüş bile. sağlıkla analı babalı büyüsün :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve ben iyi ki bu sayfadayım. desteklerinizi yüreğimde hissettim. bu arada elifff sana çok sevindim pıt pıtları duymuşsun. Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın analı babalı büyütürsün. ben de bugün dr a gittim kanamam bugün bitti bugün kürtajın 39. günü rahim iyi durumda dedi. gebelik testi yaptı 18.5 çıktı. hala sıfırlanmadı. hamile olma ihtimalin düşük dedi. yarın bi daha test yapıcaz.

saüol canım.inşallah senin değerinde sıfırlanır da tez zamanda senden de hamileyim haberi gelir...

belkide yine hamile kalmışsınızdır.
o 18.5 onun göstergesi olabilir

Elifff kuzum yeni okudum yazdiklarini catladim butun gun, allahim super haberlerle gelmissin ya, cok sevindim cokk, dogdugunu gorelim insallah, bizede bulassin bu ugurun, canim yeni geldim eve gorunce delirdim cok mutlu oldum, benim tablo cekmis cizik yorumlasana buraz :)simdi ben14, gundu yumurtlamam dogru dimi, buarada bosuna stres yapmissin bak doktorda demis gec yumurtladigindan, allahim cok sukur bizde gorelim bu gunleri insallah:)

aslı sen 16.gün yumurtan çatladı.sen hep 14ü olarak düşünüyordun.mesela eylülde 28 günde bir oluyormuş.14.gün yumurtlaması lazım 12.günde yumurtladı.sen düşüğünden 2 gün geç yumurtluyorsun.emineninki muaallak.12.günde olabilir-14.günde.ama ateşine göre 12.gün çatlatmış yumurtayı.artık stresi bırak inşallah yumurtan döllenmiştir yolculuğa başlamıştır.

teşekkürler. clexan 0.4 vurdum gece 11 de sabah 9 da kucağıma aldım kızımı iğneyi bırakamadım bile doğum öncesi :)

canım netim yok bulduğum yerde giriyorum işte. sen nasılsın

İyiyim canim ya bende 25 kasimda dogum yaptim iste ufaklikla ugrasip duruyoruz.

Canim gözünaydin duydun pıtpıtları inan bana haberin çok mutlu etti beni allah kucagna almayı nasip etsin.canim benim malum kanama old.için dua yasin okuyamyom ne olur beni de unutma çok ihtiyacm var duaya

kızlar 1 hafta olalı kürtaj olalı ama ben hala atlatamadım her gece yattığımda hep gözümün önüne gelio..Allahım beterinden korusun diyorum taktiri böyleymiş diyorum ama içim acıyor üstüste 2 side böyle olunca daha bir canım yandı..çok şükür bir kızım var Allah ona uzun ömür versin diyorum ama o kardeşim gelcek yazın deme anne dedikçe içim dahada kötü oluyor...

Canim tebrikler gozunaydin inan cokkk ama coook sewindim. Allahim sagsalim kucagina almayida nasip eylesin amin.bizede dua et elifcim.
Bu arada ben ewime dondum kizlar yarin gecmisi okuyup duzenlemeleri yaparim.
Guncellenecek biseyler varsa burdanda ozeldende yazabilirsiniz

Canim cok sevindim allah tamamina erdirir insallah herzaman pitpitlari duyarsin.20 tane dua okudum eklersin canim.

Kuzum seni cok iyi anliyorum bende oglumdan sonra 3 defa dusuk yaptim. Oglum hep yanlizim diye soyleniyor cok istiyor kardesi olsun. Rabbimin takdiri bugunumuzede cok sukur bir tane evladimiz var. O kabuslari cok yasadim hergece ruyamda kac defa kurtaj oldum. Unutmuyorsun ama acisi gecmesede hafifliyor bu da bizim imtihanimiz Rabbim sabir versin hepimize.

9 ocakta kızımı kucağıma aldım normal doğumla mthfrlerin ikiside heterozigottu benim allahım bana bu duyguyu yaşattı binlerce şükür darısı başınıza

Gozun aydin gule gule buyut bebisini.darisi bizlere insallah.benim de iki mthfr degerim heterozigot.kaclik igne kullandin ve aspirin kullandin mi?vaktin olur da bir ozetlersen tedsvi surecini sevinirim.

Cok sukur elifcim.gozumuz aydin.insallah yuzun hep bugun ki gibi guler.sorunsuz bir seruvenle bebegini kucagina al insallah.gozum hep seni aradi valla.meraktan olduk.teker teker doktordan guzel haberlerle donun insallah.sira hilal ve zehrada...

Dr nevraya gore 29 cikiyordu benim.canim ben 28 gunde adet gorurdum hep ama bu adetim ilk defa 26 gun sonra oldu.son uc adetimi girince nevrada 26 gunde yumurtluyorsun cikti.ama hep 28 gunde yumurtlardim.bundan farketmis olabilir mi?
Her neyse zaten gun asiri olayina devam ediyorum.zaten tuttuysa tutmustur.

Gozun aydin gule gule buyut bebisini.darisi bizlere insallah.benim de iki mthfr degerim heterozigot.kaclik igne kullandin ve aspirin kullandin mi?vaktin olur da bir ozetlersen tedsvi surecini sevinirim.

teşekkürler. hamile kalmadan önce coraspine başlamıştım 32. haftaya kadar kullandım. hamile olduğumu öğrendiğimdede clexan 0.4 başladım normal doğum yaptım gece 11de iğne yapmıştım ama sabah 9 da doğum yaptım. şuanda kızım uyusun diye uğraşıyorum :) darısı başınıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…