elifff
gözün aydın canım.bu sayfada böyle haberleri okumak çok mutlu edici. su gibi sorunsuz aksın gitsin zaman kucağına aldığını okuyalım buradan :)
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve ben iyi ki bu sayfadayım. desteklerinizi yüreğimde hissettim. bu arada elifff sana çok sevindim pıt pıtları duymuşsun. Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın analı babalı büyütürsün. ben de bugün dr a gittim kanamam bugün bitti bugün kürtajın 39. günü rahim iyi durumda dedi. gebelik testi yaptı 18.5 çıktı. hala sıfırlanmadı. hamile olma ihtimalin düşük dedi. yarın bi daha test yapıcaz.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve ben iyi ki bu sayfadayım. desteklerinizi yüreğimde hissettim. bu arada elifff sana çok sevindim pıt pıtları duymuşsun. Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın analı babalı büyütürsün. ben de bugün dr a gittim kanamam bugün bitti bugün kürtajın 39. günü rahim iyi durumda dedi. gebelik testi yaptı 18.5 çıktı. hala sıfırlanmadı. hamile olma ihtimalin düşük dedi. yarın bi daha test yapıcaz.
Elifff kuzum yeni okudum yazdiklarini catladim butun gun, allahim super haberlerle gelmissin ya, cok sevindim cokk, dogdugunu gorelim insallah, bizede bulassin bu ugurun, canim yeni geldim eve gorunce delirdim cok mutlu oldum, benim tablo cekmis cizik yorumlasana buraz :)simdi ben14, gundu yumurtlamam dogru dimi, buarada bosuna stres yapmissin bak doktorda demis gec yumurtladigindan, allahim cok sukur bizde gorelim bu gunleri insallah:)
teşekkürler. clexan 0.4 vurdum gece 11 de sabah 9 da kucağıma aldım kızımı iğneyi bırakamadım bile doğum öncesi :)
canım netim yok bulduğum yerde giriyorum işte. sen nasılsın
İyiyim canim ya bende 25 kasimda dogum yaptim iste ufaklikla ugrasip duruyoruz.
kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.
bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....
inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....
darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....
kızlar 1 hafta olalı kürtaj olalı ama ben hala atlatamadım her gece yattığımda hep gözümün önüne gelio..Allahım beterinden korusun diyorum taktiri böyleymiş diyorum ama içim acıyor üstüste 2 side böyle olunca daha bir canım yandı..çok şükür bir kızım var Allah ona uzun ömür versin diyorum ama o kardeşim gelcek yazın deme anne dedikçe içim dahada kötü oluyor...
9 ocakta kızımı kucağıma aldım normal doğumla mthfrlerin ikiside heterozigottu benim allahım bana bu duyguyu yaşattı binlerce şükür darısı başınıza
kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.
bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....
inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....
darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....
aslıcığım; seninde çizgini çekti.doğru günde çizgini çekti.şimdi son 10 gün bakalım ateşin ne olacak.
emine senin çatlama gününü 12.güne yani 29ocağa çekti gene ama senin çatlama günü o değildir.perşembe günü yani 31 ocaktır....
Gozun aydin gule gule buyut bebisini.darisi bizlere insallah.benim de iki mthfr degerim heterozigot.kaclik igne kullandin ve aspirin kullandin mi?vaktin olur da bir ozetlersen tedsvi surecini sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?