Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gecmis olsun.5,5yasinda kizim var cok sukur.benzer seyleri biz de yasiyoruz. usg ye beraber gitmistik kardesini gormeye bizimle beraber kotu haberi aldi.bazen sorular sorar kahreder bizi.bazen hicbirsey soylemeden sefkatle sacimi oksayip yuzumu opuyor.sanki o benim annemis gibi.aklina agladigim gunler geliyor galiba.ne oldu kizim diyorum hiiic diyor.bana hatirlatmiycak aklinca.
Rabbim yavrularimizi kardessiz koymasin.

bende eşim işteydi kızımla beraber gitmiştim 5 yaşında benimkide..usg de dr bakarken kardeşim omu doktor amca büyümüş mü diye heyecanla sorarken yavrum ne olduğunu anlamadı bende ağlamaya başlayınca sarıldı bana yavrum dr gel sen otur diyince kardeşime nolmuş anne dedi ben orda daha da yıkıldım.hasta olmuş annem dedim şimdi gitcekmiş sonra yine gelcek dedim.Allaha hep dua ediyordu kardeşim olsun diye yine dua et dedim..ama doktordan eve nasıl geldiğimizi anlatamam o sordukça ben eridim sanki.hala bizi 4 kişi sayıyor kardeşim havalar ısınınca gelcek diyor ben ona bakcam diyor..benim kızım yaşam kaynağım Allahıma şükürler olsun onu bana göndermiş..Allah herkese evlat sevgisini tattırsın..En kısa zamanda Rabbim meleklerimize sağlıklı hayırlı kardeş nasip etsin inşallah....

çok şükür Allahıma sağlıklı bir kızım var.Allah acılarını göstermesin inşallah..Biz başta söylemedik kardeşi olacağını herşey normal kalp atışlarını da duyduktan sonra sürekli dua ediyordu bizde olcak diye söyledik. hep hayal kuruyor resimlerinde sürekli kardeşini çiziyordu sürekli ondan bahsediyordu yavrum. kontrole kızımla gitmiştim ve kötü haberi ikimiz aldık ve onun öyle ekrana heyecanla bakması beni öyle görünce üzülmesi aklıma geldikçe benim içimi acıtıyor.belki de o yüzden daha da sarstı beni bu sefer hala elim karnıma gidiyor unutuyorum arada..Allahım daha büyük acılarla sınamasın inşallah..zamannn ve en büyük ilacım kızım çok şükür...

elif mutluluğun daim olsun Rabbim sana da bize de kucağımıza almayı hayırlısı ile nasip etsin

sevoo yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım Rabbim sabır versin Rabbim en yakın zamanda yerini doldursun ....

dilemma sabırsızlanıyordun ben de 16. hafta olabilecek miyim diye maşallah bak 11. haftadasın....

kızlar yaşadıklarımız hiç kolay değil hamile kalmak için her ay türlü hesaplar yapıyoruz hamile kalamayınca umutlarımız bir dahaki aya kalıyor halbuki her geçen gün bizi o kadar çok üzüyor ki hamile olduğumuzu öğrendiğimizde de farklı korkular yaşıyoruz... hele bir de benim gibi pinpirikliyseniz çok daha zor oluyor her şey Eşim sen doğurana kadar ben de 9 doğuracam diyor ben de ne güzel 10 tane çocuğumuz olacak diyorum şaka bir yana Rabbim farklı acılar vermesin ilk düşüğümün üstünden 1,5 yıl geçti ben o zaman çok sabırsızdım zaman geçmek bilmiyordu Nasip değilmiş ben nasıl geçer günler derken 1,5 yıl geçti Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

hoşgeldin sevinç neler yaptın?
adet gördün mü ne oldu?

gözlerim doldu okurken. bizleri bizden iyi anlayan olmuyor. çook şükür birer çocuğumuz var. kesinlikle yaşam kaynağımız onlar. Rabbim olmayanlarada versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. bir daha hamile kalırsam ona uzun bir süre söylemiycez. geçen yıl bu aylarda ilk düşüğüm olmuştu 7 haftalıktı. onu söylemedik. bu kez de önce problemler oldu kanamalar falan. derken 13 haftaya gelince herşey düzelince söylemiştik ki. sevincini 3 hafta yaşayabildi. 16. haftada gittiğimde 15 haftalıkken kalbi durmuştu. bu kez inşallah yine olursa uzun süre söylemem sanırım.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 175 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 1001- [/TD]
[TD] 29 kalan 972 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ikinci 1001 ayetel kürsimizde bitti.bunu ceylin arkadaşımız dualayacak inşallah...
İSTERSENİZ 3.DE DUALAYABİLİRİZ.DEVAM EDELİM....

Son düzenleme:
Elifcigim merhaba ben 50 adet daha okudum toplamda 210 oldum
Yazdiklarinizi tam takip edemedemde gonlum sizlerle bnde cok istiyorum ama olmuyo kac aydir bu ayda gebe kalamazsam bidahaki ay asilama yapilacak bu konuda bana destek olabilck arkadaslarim biseyler yazarlarsa moralim duzelecek az da olsa ;((

Emine ben sana adetini 10 u olarak gösteriyor dedim ya nu dikkate alma.çünkü sen benim grafikten gittiğinden benim geçen ay dpo 12 sürdüğünden sana da öle yapmış.sen ayın 12sinde adet olacaksın ama ateşin böle seyir ederse 10unda bir test yap canım ya da kanda baktır tamam mı

böyle bir mesaj yazmıştım ama cevap veren olmamış ne yazık ki..((

Kac aydir olmuyo bende bu ay olmazsa dusunuyorum

evet canım Allah sağlık versin evlatlarımıza onları hep korusun inşallah.diğeri karnında da olsa canından can bizim için farketmiyor ama insanlar olsun diyor zaten 1 tane var sağlıklı üzülmeyin diyor birdaha olur dedikçe ben daha da sinir oluyorum karnımızda olanı can olarak görmüyorlar herhalde..ilk düşüğümde ben de söylememiştim kızıma bu sefer herşey normal gidince kese de bebekte iyi demişti kalp atışları da güzeldi ama herşey biranda oldu işte kalp etımı durmuş.bugünde patoloji sonucunu olduk hiçbirşey çıkmadı bebeğimde.sadece Allahım onu bize yazmamış yicek ekmeği yokmuş bu dünyada...hamile kalınca kızıma karnım büyüyünceye kadar söylemeyi düşünmüyorum ben de...Hakkımızda herşeyin hayırlısı...

canım duayı yayınladım yen,den sık kullananlara ekle ya da burdan bakarak okursun....

Allah razı olsun senden de okuyan okumayan herkesten de....

Son düzenleme:
zehra;yarın sonucunu alınca hemen buraya da yaz tamam mı?inşallah güzel haberlerle geleceksin rabbimin izniyle......

senay;canım nerdesin?doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.....

bir çocuğu olup düşük yapanlar hemen hemen aynı şeyleri yaşamış. bende ilk düşüğümde söylemiştim. ikinciyi söylediğimiz gün hastaneye gittik ama söylediğimizde pek inanmamıştı. dr da yaşamadığını öğrenince eşime dışarı çıkartmasını söyledim. karnımdaki bebek değilmiş biz öyle sanmışız dedim. ben size demiştim zaten kardeşim yok orda diye dedi. onu bilmiyor. ama ilkine hala allahımn yanında çok özlüyorum der. şimdikinide 14 haftaık olana kadar söylemedim. ilk söylediğimde gerçekmi dedi. sonra ağladı yavrum. şimdi her resminde kardeşini çizer. ya bunada bişey olursa diye ödü kopuyor. hergün karnıma eğilip bildiği duaları okuyor. onu bizden alma allahım diyor. rabbim yavrularımızı kardeşsiz bırakmasın. olmayanlarada evlat hasreti çektirmesin.

bu arada4 lü test sonucum iyi çıkmış kızlar nasıl sevindim anlatamam. MR sonucumda temiz çıkar inşallah dua edin arkadaşlar. eşimin sesi öyle sevinçli geliyorduki telefonda.

gözlerim doluyor benim böyle şeyler okuyunca. Rabbim ceylinin kardeşini korusun. kıyamam ona yaaa.
yarın güzel haberlerle gel inşallah zehra.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…