- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Gecmis olsun.5,5yasinda kizim var cok sukur.benzer seyleri biz de yasiyoruz. usg ye beraber gitmistik kardesini gormeye bizimle beraber kotu haberi aldi.bazen sorular sorar kahreder bizi.bazen hicbirsey soylemeden sefkatle sacimi oksayip yuzumu opuyor.sanki o benim annemis gibi.aklina agladigim gunler geliyor galiba.ne oldu kizim diyorum hiiic diyor.bana hatirlatmiycak aklinca.kızlar 1 hafta olalı kürtaj olalı ama ben hala atlatamadım her gece yattığımda hep gözümün önüne gelio..Allahım beterinden korusun diyorum taktiri böyleymiş diyorum ama içim acıyor üstüste 2 side böyle olunca daha bir canım yandı..çok şükür bir kızım var Allah ona uzun ömür versin diyorum ama o kardeşim gelcek yazın deme anne dedikçe içim dahada kötü oluyor...
amin adaşım amin inşallah sende....sen kaç haftalıktın 10 mu?sende takvim oluştursana canım?
Gecmis olsun.5,5yasinda kizim var cok sukur.benzer seyleri biz de yasiyoruz. usg ye beraber gitmistik kardesini gormeye bizimle beraber kotu haberi aldi.bazen sorular sorar kahreder bizi.bazen hicbirsey soylemeden sefkatle sacimi oksayip yuzumu opuyor.sanki o benim annemis gibi.aklina agladigim gunler geliyor galiba.ne oldu kizim diyorum hiiic diyor.bana hatirlatmiycak aklinca.
Rabbim yavrularimizi kardessiz koymasin.
Kuzum seni cok iyi anliyorum bende oglumdan sonra 3 defa dusuk yaptim. Oglum hep yanlizim diye soyleniyor cok istiyor kardesi olsun. Rabbimin takdiri bugunumuzede cok sukur bir tane evladimiz var. O kabuslari cok yasadim hergece ruyamda kac defa kurtaj oldum. Unutmuyorsun ama acisi gecmesede hafifliyorbu da bizim imtihanimiz Rabbim sabir versin hepimize.
Canim tebriklergozunaydin inan cokkk ama coook sewindim. Allahim sagsalim kucagina almayida nasip eylesin amin.bizede dua et elifcim.
Bu arada ben ewime dondum kizlar yarin gecmisi okuyup duzenlemeleri yaparim.
Guncellenecek biseyler varsa burdanda ozeldende yazabilirsiniz
11 hafta Bitti benim , nasil oluşturuluyor bilmiyorumki haberim bile yok :)
bende eşim işteydi kızımla beraber gitmiştim 5 yaşında benimkide..usg de dr bakarken kardeşim omu doktor amca büyümüş mü diye heyecanla sorarken yavrum ne olduğunu anlamadı bende ağlamaya başlayınca sarıldı bana yavrum dr gel sen otur diyince kardeşime nolmuş anne dedi ben orda daha da yıkıldım.hasta olmuş annem dedim şimdi gitcekmiş sonra yine gelcek dedim.Allaha hep dua ediyordu kardeşim olsun diye yine dua et dedim..ama doktordan eve nasıl geldiğimizi anlatamam o sordukça ben eridim sanki.hala bizi 4 kişi sayıyor kardeşim havalar ısınınca gelcek diyor ben ona bakcam diyor..benim kızım yaşam kaynağım Allahıma şükürler olsun onu bana göndermiş..Allah herkese evlat sevgisini tattırsın..En kısa zamanda Rabbim meleklerimize sağlıklı hayırlı kardeş nasip etsin inşallah....
ankarada devlet hastanesinde çalışan bir doktora takipli olan var mı peki?yada özelde bile olsa hastanede çalışsın ve sgk anlaşması olsun çok pahalı olmadan tetkiklerimi takiplerimi yaptırabileyim. Bende trombofiliyim ve kan pıhtılaşması problemi olup düşük yapanlarla ilgili bir uzman arıyorum. Hastanedede takiplerimi yapabilsin istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var..........
Elifcigim merhaba ben 50 adet daha okudum toplamda 210 oldum
Yazdiklarinizi tam takip edemedemde gonlum sizlerle bnde cok istiyorum ama olmuyo kac aydir bu ayda gebe kalamazsam bidahaki ay asilama yapilacak bu konuda bana destek olabilck arkadaslarim biseyler yazarlarsa moralim duzelecek az da olsa ;((
gözlerim doldu okurken. bizleri bizden iyi anlayan olmuyor. çook şükür birer çocuğumuz var. kesinlikle yaşam kaynağımız onlar. Rabbim olmayanlarada versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. bir daha hamile kalırsam ona uzun bir süre söylemiycez. geçen yıl bu aylarda ilk düşüğüm olmuştu 7 haftalıktı. onu söylemedik. bu kez de önce problemler oldu kanamalar falan. derken 13 haftaya gelince herşey düzelince söylemiştik ki. sevincini 3 hafta yaşayabildi. 16. haftada gittiğimde 15 haftalıkken kalbi durmuştu. bu kez inşallah yine olursa uzun süre söylemem sanırım.
canım o zaman bu geceki duayı sen yap olur mu zehra.okuyabilirsen önce bir yasin oku sonra
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,(okursan Yasinin hürmetine de dersin)okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine BANA, ELİFE,YELİZE,ASLIYA,SENAYA,SELVİYE,GÜLİNE,SEVİNCE,EMİNEYE,SERAPA,AYCANA,SENEME.SERPİLE,NAZİFEYE,VİLDANA,HİLALE,ŞULEYE,AYŞEYE,EMELE,BERNAYA,SELMAYA,HİCRANA ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DİYE DUA EDERSİN.
bir çocuğu olup düşük yapanlar hemen hemen aynı şeyleri yaşamış. bende ilk düşüğümde söylemiştim. ikinciyi söylediğimiz gün hastaneye gittik ama söylediğimizde pek inanmamıştı. dr da yaşamadığını öğrenince eşime dışarı çıkartmasını söyledim. karnımdaki bebek değilmiş biz öyle sanmışız dedim. ben size demiştim zaten kardeşim yok orda diye dedi. onu bilmiyor. ama ilkine hala allahımn yanında çok özlüyorum der. şimdikinide 14 haftaık olana kadar söylemedim. ilk söylediğimde gerçekmi dedi. sonra ağladı yavrum. şimdi her resminde kardeşini çizer. ya bunada bişey olursa diye ödü kopuyor. hergün karnıma eğilip bildiği duaları okuyor. onu bizden alma allahım diyor. rabbim yavrularımızı kardeşsiz bırakmasın. olmayanlarada evlat hasreti çektirmesin.
bu arada4 lü test sonucum iyi çıkmış kızlar nasıl sevindim anlatamam. MR sonucumda temiz çıkar inşallah dua edin arkadaşlar. eşimin sesi öyle sevinçli geliyorduki telefonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?