Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözlerim doluyor benim böyle şeyler okuyunca. Rabbim ceylinin kardeşini korusun. kıyamam ona yaaa.
yarın güzel haberlerle gel inşallah zehra.

bende diğer arkadaşların yazdıklarını okurken ağladım valla. iş yerindekilerden utanır oldum herşeye ağlıyorum. çaktırmadan sildim hemen göz yaşlarımı. zaten hormonlar tavan yapmış en ufak şeye ağlıyorum. dünde ortalığa kağıt kesti ortalığa ceylin. topla dedim oyalanıyor. zaten stresliyim kızdım bende bir yandan topluyor arada yüzüme bakıp ağlıyor. sonra dayanamadım gel dedim. konuştum biraz. kardeşinin ultrasoun resmni albüme koymuştuk. içeri gitmiştim ben. geldimki albümü açmış kardeşini resmini açmış sarılmış yatıyor. hayda tuttumu beni bir ağlama. allah korusun bebeğe bişey olsa benden önce kızımın psikolojisi bozulur. rabbim onun yüzüne baksın inşallah.

kızlar uzun zamandır yazamıyorum, halbu ki en cok acımı derdimi hafiflettiğim, derdime derman aradığım topicti burası..güzel haberlerle döndüm arkadaşlarım, yazıyorum çünkü sizlere de güç vermesini istiyorum..Hepimiz aynı dertten müzdarip olarak buradayız, ben 18 aralık günü aldım miniğimi kucağıma, innohep iğne ve corasprin kullanıyordum, vitamin olarakta bemiks..zor günler geride kaldı, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım hepinize nasip etsin..umudunuzu kaybetmeyin, iyiyi düşünmekten vazgeçmeyin, kötüyü aklınıza getirmeyin..onun dışında ilaçlarınızı düzenli kullanın Allaha sığının..gerisi geliyor zaten..hepinize bu güzel yolda sabır ve güç vermesini diliyorum Allahımdan..Geç olan her zaman güzel olurmuş..o kadar tatlı bi miniğim var ki hala benim olduğuna inanamıyorumm..en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmanızı nasip etsin Allahımm..

Kac aydir olmuyo bende bu ay olmazsa dusunuyorum

Bu korunmadigim 7. Ay cnm bina ben karar vermedim ama dr um soledi daha onceden 2 defa hmn gebe kaldim ama yasadgim zorluklar psikolojik olarak bni yiprattti 32 hftalik bebegim karnimda oldu sonrasnda 8 ay kadar istemedik simdide olmuyo ve cok moralim bzuk;(

Aynen canım yaa. ben de işte arkamı dönüp çaktırmadan gözümü siliyorum.
ne kadar çok istiyorlar kardeş yaa. demek resmine sarılıp yatmış)uyy kıyamam yaaa. Rabbim güldürsün yüzlerini zehracım.
sen benim gibisin. kızıyorsun ama sonra öyle şeyler yapıyorlar ki kahrediyorlar seni kızdığına bin pişman oluyorsun.

gözün aydın resim kuzuna ait sanırım. maşallah çok tatlı Allah bağışlasın. kesinlikle sizler bize nasıl umut oluyorsunuz. başkaları da bir zamanlar size umut oldu. şimdi sıra bizde inşallah. güle güle büyüt meleğini.

iğne kullanırken mi kaybettin bebeğini?

evet canım minik kızımın fotoğrafı..çok teşekkür ederiz teyzesi..canım şuan neler düşündüğünü kaygılarını o kadar iyi biliyorum ki..aynı yollardan geçtik senin de değin gibi, zamanında bizde umut aradık hep vesile olan arkadaşlarımız oldu..zaman o kadar çabuk geçiyor ki..bi bakmışsın almışsın bebeğini kucağına..asla kötüyü düşünmeden devam et güzel yolunda, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu..bu arada doğum tarihi dikkatimi çekti bende 25 ekim doğumluyum :) akrep burcu güzel bi kızın olcak gibi doğuyor içime Allahım hayırlısını versin tabi..

maşallah Allah nazarlardan esirgesin.
sizlerden kimse kalmadı burda yani eskilerden) ara sıra burcu lar giriyor, meltem giriyor. hepsi maşallah doğurdu. biz yeni nesiliz)
ben hamile değilim. ya da daha doğrusu belki de öyleyim ama şans getirsin diye yaptık. elif takvim yaptı hamile kaldı. sonra ben ve selvi yaptık takvim. ben de akrep burcuyum. 5,5 yaşında bir de kızım var.
kız erkek hiç farketmez. sağlıklı sıhatli olsun da.
kızım da öyle dua ediyor. Allahım bir kardeşim olsun, kız erkek farketmez diyor.
ben geçen yılki kaybımdan önce, tabi pıhtılaşma diye birşeyden haberim yoktu. çin takvimleri vs...neler neler araştırmıştım salak gibi. şimdi uslandım tabi. Allah bana al sana çin takvimidedi sanırım. 2 kayıp yaşadım.
sen daha farklı iğne kullanmışsın sanırım. ben gebelik öncesi başladım iğneye clexan.

bebeğini güle güle büyüt. allah nazarlardan korusun pek tatlı maşallah.darısı bizlere inşallah

benim cadı çok duygusal ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

kızlar nasılsınız. bugün doktorumla görüştüm bana iğneye şimdiden bsaşlaya bileceğimi söyledi daha hamilelik varmı yokmu öğrenmeden aranızda önceden iğneye başlayan varmı hem iğne hem coraspirin....

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 175 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 260 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 1001- [/TD]
[TD] 79 kalan 922 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ikinci 1001 ayetel kürsimizde bitti.bunu ceylin arkadaşımız dualayacak inşallah...
İSTERSENİZ 3.DE DUALAYABİLİRİZ.DEVAM EDELİM....

canım nasılsın oğluşun nasıl

mpb

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir..benim bir sorum olacak özellikle doğum yapanlar soruma önem verirse daha çok memnun olurum..şimdi benim eniştem geçen sene ani bir rahatsızlıkla by pass oldu.. sonra daha senesi bile gelmeden aynı damar tekrar tıkandı ve stent takıldı ve bu olayın 1,5 ay ardından sonra aynı damar aynı yerden stentli olduğu halde tekrar tıkandı..bugün kalp doktoru ablama sorunun kalpten değil kan hastalığından olduğunu ve %95 genetik kan hastalığından kaynaklandığını söylemiş..yani eniştemde genetik kan pıhtılaşması olma olasılığı çok yüksekmiş..yarın kan alınıp genetik olarak incelenecek..sonra hematoloğa gidecek.. şimdi sorum şu bizlerde birer genetik kan hastalığı hastası olarak ileride böyle durumlarla karşılaşabilme olasılığımız % kaç?? ve doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra hematoloğa gidip tedavi olan var mı? ömür boyu kan sulandırıcılar kullanmamız gerekiyormuş ve bu ciddi bir hastalıkmış....bu konuda beni bilgilendirir misiniz...sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var

canım ozelden yazayım dedım ama msj kutun doluymus.nasılsın canım?kzın buyumustur masallah kac aylık oldu?bogulma problemı devam etmıyor demı artık?yaramaz kızının resmını koysanda gorsek

canım nasılsın oğluşun nasıl

mpb

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

canım benim. çok şükür iyiyiz. oğlumun bitmek tükenmek bilmeyen gaz sancıları dışında bir sorunumuz yok. doğuştan kalbinde üfürüm vardı ama yenidoğanda olur geçer demişlerdi. geçen ay kontrole gittik 4. ayda bir daha gelin dediler. yenidoğanda olabilen birşeymiş. onuda sorunsuz atlatırsak daha iyi olucaz. birde tabi izinim bitti bu arada okulum değişti falan rapor alıcam kısmetse. bizden kısaca böyle haberler.

siz nasılsınız senin minik erkekin neler yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…