gözlerim doluyor benim böyle şeyler okuyunca. Rabbim ceylinin kardeşini korusun. kıyamam ona yaaa.
yarın güzel haberlerle gel inşallah zehra.
Kac aydir olmuyo bende bu ay olmazsa dusunuyorum
bende diğer arkadaşların yazdıklarını okurken ağladım valla. iş yerindekilerden utanır oldum herşeye ağlıyorum. çaktırmadan sildim hemen göz yaşlarımı. zaten hormonlar tavan yapmış en ufak şeye ağlıyorum. dünde ortalığa kağıt kesti ortalığa ceylin. topla dedim oyalanıyor. zaten stresliyim kızdım bende bir yandan topluyor arada yüzüme bakıp ağlıyor. sonra dayanamadım gel dedim. konuştum biraz. kardeşinin ultrasoun resmni albüme koymuştuk. içeri gitmiştim ben. geldimki albümü açmış kardeşini resmini açmış sarılmış yatıyor. hayda tuttumu beni bir ağlama. allah korusun bebeğe bişey olsa benden önce kızımın psikolojisi bozulur. rabbim onun yüzüne baksın inşallah.
kızlar uzun zamandır yazamıyorum, halbu ki en cok acımı derdimi hafiflettiğim, derdime derman aradığım topicti burası..güzel haberlerle döndüm arkadaşlarım, yazıyorum çünkü sizlere de güç vermesini istiyorum..Hepimiz aynı dertten müzdarip olarak buradayız, ben 18 aralık günü aldım miniğimi kucağıma, innohep iğne ve corasprin kullanıyordum, vitamin olarakta bemiks..zor günler geride kaldı, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım hepinize nasip etsin..umudunuzu kaybetmeyin, iyiyi düşünmekten vazgeçmeyin, kötüyü aklınıza getirmeyin..onun dışında ilaçlarınızı düzenli kullanın Allaha sığının..gerisi geliyor zaten..hepinize bu güzel yolda sabır ve güç vermesini diliyorum Allahımdan..Geç olan her zaman güzel olurmuş..o kadar tatlı bi miniğim var ki hala benim olduğuna inanamıyorumm..en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmanızı nasip etsin Allahımm..
Bu korunmadigim 7. Ay cnm bina ben karar vermedim ama dr um soledi daha onceden 2 defa hmn gebe kaldim ama yasadgim zorluklar psikolojik olarak bni yiprattti 32 hftalik bebegim karnimda oldu sonrasnda 8 ay kadar istemedik simdide olmuyo ve cok moralim bzuk;(
gözün aydınresim kuzuna ait sanırım. maşallah çok tatlı Allah bağışlasın. kesinlikle sizler bize nasıl umut oluyorsunuz. başkaları da bir zamanlar size umut oldu. şimdi sıra bizde inşallah. güle güle büyüt meleğini.
evet canım minik kızımın fotoğrafı..çok teşekkür ederiz teyzesi..canım şuan neler düşündüğünü kaygılarını o kadar iyi biliyorum ki..aynı yollardan geçtik senin de değin gibi, zamanında bizde umut aradık hep vesile olan arkadaşlarımız oldu..zaman o kadar çabuk geçiyor ki..bi bakmışsın almışsın bebeğini kucağına..asla kötüyü düşünmeden devam et güzel yolunda, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu..bu arada doğum tarihi dikkatimi çekti bende 25 ekim doğumluyum :) akrep burcu güzel bi kızın olcak gibi doğuyor içimeAllahım hayırlısını versin tabi..
kızlar uzun zamandır yazamıyorum, halbu ki en cok acımı derdimi hafiflettiğim, derdime derman aradığım topicti burası..güzel haberlerle döndüm arkadaşlarım, yazıyorum çünkü sizlere de güç vermesini istiyorum..Hepimiz aynı dertten müzdarip olarak buradayız, ben 18 aralık günü aldım miniğimi kucağıma, innohep iğne ve corasprin kullanıyordum, vitamin olarakta bemiks..zor günler geride kaldı, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım hepinize nasip etsin..umudunuzu kaybetmeyin, iyiyi düşünmekten vazgeçmeyin, kötüyü aklınıza getirmeyin..onun dışında ilaçlarınızı düzenli kullanın Allaha sığının..gerisi geliyor zaten..hepinize bu güzel yolda sabır ve güç vermesini diliyorum Allahımdan..Geç olan her zaman güzel olurmuş..o kadar tatlı bi miniğim var ki hala benim olduğuna inanamıyorumm..en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmanızı nasip etsin Allahımm..
Aynen canım yaa. ben de işte arkamı dönüp çaktırmadan gözümü siliyorum.
ne kadar çok istiyorlar kardeş yaa. demek resmine sarılıp yatmış)uyy kıyamam yaaa. Rabbim güldürsün yüzlerini zehracım.
sen benim gibisin. kızıyorsun ama sonra öyle şeyler yapıyorlar ki kahrediyorlar seni kızdığına bin pişman oluyorsun.
kızlar nasılsınız. bugün doktorumla görüştüm bana iğneye şimdiden bsaşlaya bileceğimi söyledi daha hamilelik varmı yokmu öğrenmeden aranızda önceden iğneye başlayan varmı hem iğne hem coraspirin....
elifff
gözün aydın canım.bu sayfada böyle haberleri okumak çok mutlu edici. su gibi sorunsuz aksın gitsin zaman kucağına aldığını okuyalım buradan :)
mbp
canım çok sevindim kızımız doğmuş,büyümüş bile. sağlıkla analı babalı büyüsün :)
canım nasılsın oğluşun nasıl
mpb
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?