kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir..benim bir sorum olacak özellikle doğum yapanlar soruma önem verirse daha çok memnun olurum..şimdi benim eniştem geçen sene ani bir rahatsızlıkla by pass oldu.. sonra daha senesi bile gelmeden aynı damar tekrar tıkandı ve stent takıldı ve bu olayın 1,5 ay ardından sonra aynı damar aynı yerden stentli olduğu halde tekrar tıkandı..bugün kalp doktoru ablama sorunun kalpten değil kan hastalığından olduğunu ve %95 genetik kan hastalığından kaynaklandığını söylemiş..yani eniştemde genetik kan pıhtılaşması olma olasılığı çok yüksekmiş..yarın kan alınıp genetik olarak incelenecek..sonra hematoloğa gidecek.. şimdi sorum şu bizlerde birer genetik kan hastalığı hastası olarak ileride böyle durumlarla karşılaşabilme olasılığımız % kaç?? ve doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra hematoloğa gidip tedavi olan var mı? ömür boyu kan sulandırıcılar kullanmamız gerekiyormuş ve bu ciddi bir hastalıkmış....bu konuda beni bilgilendirir misiniz...sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var
canım inşallah toteminiz tutar ve hamilesinizdir..ne mutlu bir kızında varmış, Allah size bağışlasın..bu tür şeyler planlı yapılmıyormuş, bende onu çok iyi anladım canımm..Allahım hayırlı zamanı nasip etsin..benim iğnem innohep biraz zor bulunan bir iğne olduğu için doktorlar genelde clexan veriyorlar..ama etkileri aynı canımm..neden gebelik öncesi başladın iğneye?maşallah Allah nazarlardan esirgesin.
sizlerden kimse kalmadı burdayani eskilerden ) ara sıra burcu lar giriyor, meltem giriyor. hepsi maşallah doğurdu. biz yeni nesiliz )
ben hamile değilim. ya da daha doğrusu belki de öyleyim ama şans getirsin diye yaptık. elif takvim yaptı hamile kaldı. sonra ben ve selvi yaptık takvim. ben de akrep burcuyum. 5,5 yaşında bir de kızım var.
kız erkek hiç farketmez. sağlıklı sıhatli olsun da.
kızım da öyle dua ediyor. Allahım bir kardeşim olsun, kız erkek farketmez diyor.
ben geçen yılki kaybımdan önce, tabi pıhtılaşma diye birşeyden haberim yoktu. çin takvimleri vs...neler neler araştırmıştım salak gibi. şimdi uslandım tabi. Allah bana al sana çin takvimidedi sanırım. 2 kayıp yaşadım.
sen daha farklı iğne kullanmışsın sanırım. ben gebelik öncesi başladım iğneye clexan.
bebeğini güle güle büyüt. allah nazarlardan korusun pek tatlı maşallah.darısı bizlere inşallah
ateşini ölçmedin mi canım?yollasan gireyim
olsun yarın ki atesını ıkısı ıcınde yazarız.buyuk ıhtımalle dun ıle aynı cıkacaktı.
canım ozelden yazayım dedım ama msj kutun doluymus.nasılsın canım?kzın buyumustur masallah kac aylık oldu?bogulma problemı devam etmıyor demı artık?yaramaz kızının resmını koysanda gorsek
canım umarım kızın iyidir öncelikle :)
benim doktorum dediki senin genetik bir hastalığın var bu yaşlarda senin için sorun olmasada ileri yaşlarda damar tıkanıklığı, varis vs yol açabilir bu yüzden hayat standartını yükseltmek için gün aşırı yada haftada 3 kere falan aspirin kullan bence dedi. kadın doğumcumun tavsiyesi bu. hematoloğa gitmedim çünkü kendi adıma ilk gittiğimde bu sebepten biz ilaç kullanmayız diyip yollamışlardı.
ben iğne ve aspirini hamile kalmadan başladım
Hayir cnm kaybettikten snra ogrendim pihtilasma oldgunu bundan sonrasinda kullanacagim insallah
kızlar nasılsınız. bugün doktorumla görüştüm bana iğneye şimdiden bsaşlaya bileceğimi söyledi daha hamilelik varmı yokmu öğrenmeden aranızda önceden iğneye başlayan varmı hem iğne hem coraspirin....
kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir..benim bir sorum olacak özellikle doğum yapanlar soruma önem verirse daha çok memnun olurum..şimdi benim eniştem geçen sene ani bir rahatsızlıkla by pass oldu.. sonra daha senesi bile gelmeden aynı damar tekrar tıkandı ve stent takıldı ve bu olayın 1,5 ay ardından sonra aynı damar aynı yerden stentli olduğu halde tekrar tıkandı..bugün kalp doktoru ablama sorunun kalpten değil kan hastalığından olduğunu ve %95 genetik kan hastalığından kaynaklandığını söylemiş..yani eniştemde genetik kan pıhtılaşması olma olasılığı çok yüksekmiş..yarın kan alınıp genetik olarak incelenecek..sonra hematoloğa gidecek.. şimdi sorum şu bizlerde birer genetik kan hastalığı hastası olarak ileride böyle durumlarla karşılaşabilme olasılığımız % kaç?? ve doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra hematoloğa gidip tedavi olan var mı? ömür boyu kan sulandırıcılar kullanmamız gerekiyormuş ve bu ciddi bir hastalıkmış....bu konuda beni bilgilendirir misiniz...sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var
canım inşallah toteminiz tutar ve hamilesinizdir..ne mutlu bir kızında varmış, Allah size bağışlasın..bu tür şeyler planlı yapılmıyormuş, bende onu çok iyi anladım canımm..Allahım hayırlı zamanı nasip etsin..benim iğnem innohep biraz zor bulunan bir iğne olduğu için doktorlar genelde clexan veriyorlar..ama etkileri aynı canımm..neden gebelik öncesi başladın iğneye?
Amin. Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın.
burda biri yazmıştı. clexan 12 saat, başka bir iğne adı (hatırlayamıyorum) 24 saat etkili diye ondan sordum iğneyi. her konuşulana, duyduğumuza takar vaziyetteyiz bilirsin. ondan sordum iğneni.
benim doktorum erken başlattı iğneye. hamilelik düşündüğüm ayın ilk adetimle başladım. yani bu ay. hamile kalmasam da 3 ay kullanıcam. sonra ara verecez iğneye. 7 haftalık bir kaybım olmuştu ve 15 haftalık. belki erken kayıptan dolayıdır.önceden kanı sulandıracak.
remıne senden naberr napıoysunn varmı bır belirtın felan adaha erken amaa belli olmaz
peki şuanda gebelik falan varmı...
günaydın kızlar, dün aşılama yaptırdım inşallah tutmuştur. Ben heterezigot 677mft var. Dr. Bana iğne vermedi ancak hamile kalırsan başlayacağız dedi. Progestan verdi ama geçmiş sayfalarda okuduğuma göre bu ilaç pırtılaştırmayı arttırıyor, bilgisi olan var mı. Hamilelikten önce iğneye başlayan arkadaşlar acaba hangi mutasyonları var
canım çok teşekkür ederim inşallah tutar ve isteyen herkesin kucağı dolar:) sen ne zaman kullanmaya başladın iğneyi?hamilelik önceslnde mi? Gerçi ben 12 gün sonra bhcgye baktıracağım inşallah pozitif olurda hemencik başlarım iğneye
Canim gunaydin atesim 36.7 sen benim grafigide özelden msj atsana bi goreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?