Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım umarım kızın iyidir öncelikle :)

benim doktorum dediki senin genetik bir hastalığın var bu yaşlarda senin için sorun olmasada ileri yaşlarda damar tıkanıklığı, varis vs yol açabilir bu yüzden hayat standartını yükseltmek için gün aşırı yada haftada 3 kere falan aspirin kullan bence dedi. kadın doğumcumun tavsiyesi bu. hematoloğa gitmedim çünkü kendi adıma ilk gittiğimde bu sebepten biz ilaç kullanmayız diyip yollamışlardı.

canım inşallah toteminiz tutar ve hamilesinizdir..ne mutlu bir kızında varmış, Allah size bağışlasın..bu tür şeyler planlı yapılmıyormuş, bende onu çok iyi anladım canımm..Allahım hayırlı zamanı nasip etsin..benim iğnem innohep biraz zor bulunan bir iğne olduğu için doktorlar genelde clexan veriyorlar..ama etkileri aynı canımm..neden gebelik öncesi başladın iğneye?
bebeğini güle güle büyüt. allah nazarlardan korusun pek tatlı maşallah.darısı bizlere inşallah

çok teşekkür ederizz canım..darısı sizlerin başına inşallah en kısa zamanda nasip etsin Allahım..

canım ozelden yazayım dedım ama msj kutun doluymus.nasılsın canım?kzın buyumustur masallah kac aylık oldu?bogulma problemı devam etmıyor demı artık?yaramaz kızının resmını koysanda gorsek

mesaj kutumu boşalttım canım :)) kızım 2,5 aylık oldu resmini yükleyeyim dedim ama bi türlü başaramadım megapixeli yüksek geldi sanırım büyük boyutlu bir resim olduğundan yüklemedi ama tekrar denerim bakalım...

slm meltem..çok şükür kızım iyi inşallah sizinkilerde iyidir..ya ben bu yaşlarda bile bize sorun yaratmasından korkuyorum paranoyklaştım iyice..sanki benimde sol kolum ağrıyor sol bacağım ağrıyor gibi..durup durup bacağıma bakıyorum bi şişlik falan var mı diye ödemi kontrol ediyorum vs.. vs.. ya nasıl bir hastalıktır ki bu yaa??? ben damar tıkanıklığı yaşamadan önlem almak istiyorum..şimdi hematolog bize yardımcı olamayacak mı?? çok enteresan halbuki bu onların konusu yanii..

elif canım gunaydınn dun msj atmışşsın, saol canım iyi olmaya calışıyoruz dun pek gıremedım işlerim vardı bıraz, sen nasılsın, neler yaptın, bugunku ateşim 36.2 canım buarda bakaalım bu tablo nasıl gıdecekk

bana dr um hamilelik düşündüğüm ayki ilk adet günümle iğneye başlattı. bana aspirin vermedi. hamile olsam da vermiycek. o yüzden hamilelik öncesi yani 18 ocaktan beri iğne kullanıyorum 0,4 clexan. aynı zamanda 3 aydır, folbiol, b 12 ve çinko kullanıyorum. hamile kalmasam da devam edecem. hamile kalmasam da 3 ay aralıksız iğne kullanacam. sonra araverecez. hiç tereddüt etme kullan. kanını önceden inceltmiş oluyorsun. erkne kayıplarda böyle yapıyorlar sanırım. senin mutasyonların ne ve kayıpların kaç haftalıktı?

çok geçmiş olsun cemile. güzel bir soru sormuşsun. aslında bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. şimdi bebek işl planda olduğu için araştırmadım bunu ve düşünmek istemiyorum. ama bir doğum yapabilirsem sonrasında benim de ilk araştırmalarım bunlar olacak.
bu arada bebiş ne kadarlık oldu, nasıl gidiyor?

Son düzenleme:

remıne senden naberr napıoysunn varmı bır belirtın felan adaha erken amaa belli olmaz

18 ocakta adet olmuştum.12 si adet tarihim ya da 14 ü. beklemedeyim bakalım. 1 haftam kaldı. ,senden ne haber. adet tarihin kaçtı ve batın kaç?
17 siymiş şimdi baktım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, dün aşılama yaptırdım inşallah tutmuştur. Ben heterezigot 677mft var. Dr. Bana iğne vermedi ancak hamile kalırsan başlayacağız dedi. Progestan verdi ama geçmiş sayfalarda okuduğuma göre bu ilaç pırtılaştırmayı arttırıyor, bilgisi olan var mı. Hamilelikten önce iğneye başlayan arkadaşlar acaba hangi mutasyonları var

aşılaman hayrılı olsun. inşallah tutar.
benim iki mthfr değerim heterozigot.

canım çok teşekkür ederim inşallah tutar ve isteyen herkesin kucağı dolar:) sen ne zaman kullanmaya başladın iğneyi?hamilelik önceslnde mi? Gerçi ben 12 gün sonra bhcgye baktıracağım inşallah pozitif olurda hemencik başlarım iğneye

evet ilk adet günümde başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…